עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

3. אהלן יש לי מארז לנקול 58, די חדש.יש לי בעיה חוזרת שהלחצן הפעלה כל הזמן נדחף פנימה מתוך ההתקן שלו, ככה שהפלסטיק (שעליו אני לוחץ) כבר לא מגיע או מחייב לחיצה ממש חזקה כדי להפעיל את המחשב. מה שאומר שאחת לכמה זמן (קצת..) אני צריך לפתוח את המארז כולל הפאנל הקדמי לדחוף אותו למעלה (עד הקליק כשהוא חוזר למקום) לסגור ולחכות עוד כמה ימים. זה די מעיק. ברור לי שגוש דבק מגע אמור לפתור את העניין, אבל חשבתי אולי למישהו יש רעיון יותר אלגנטי מזה... אני מקווה שלא אכפת לכם שאני מוציא קצת קיטור, אבל לא ברור לי איך חברה כזאת עם כל השם של ליאן לי והכל עושה מארז עם לחצנים כאלה מצ'וקמקים (הם באמת מצ'וקמקים) ועלובים שבקושי מחזיקים משהו. הוספתי שתי תמונות קטנות שמראות את ההבדל בין טוב לרע. תודה רבה.…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by Orong,

Slow typing problem with google chrome

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by StreetRacer,

בעיה מוזרה שהתפתחה לפני כמה חודשים. אחרי שווינדוס מסיים את תהליך הכיבוי שלו, המחשב מכבה מסך אך נשאר דלוק ואני נאלץ להוציא פיזית את הכבל חשמל כל פעם. בוצע פירמוט לווינדוס והבעיה ממשיכה, כנראה שזו בעיה חומרתית. האם יש לכם כיוון לפתירת הבעיה ?

6. Started by tomerben,

שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by snekos,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש לפני כחודש. עבדתי איתו במשך הזמן הזה ללא הכנסת משהו לפורט הקידמי של ה USB. החלטתי סוף סוף שכדאי אולי לסנכרן את האייפון למחשב, חיברתי רק את הכבל USB, והמחשב נכבה ישר, ולא נדלק. אחרי כמה זמן ניסיתי להדליק מחדש והוא הצליח, כנראה הגנה של הספק כח מפני קצר. בהיותי סקרן. החלטתי לבדוק האם, החיבור של ה USB מוארק ובכלל מורכב נכון. הבדיקה הייתה קצרה, כי ע"י התבוננות ישירה בפורט, שמתי לב שהוא שונה מידידו מימין, חסר שם הכיסוי השחור שיש בדר"כ על ה USB, שמכסה את ה 4 פינים.. כל מגע באחד מהפינים כדי לבדוק קצר וכו' ישר מכבה את המחשב. השאלה שלי היא, האם ניתן לקנות כיסוי כזה? או שצריך להחליף את כל הפורט? כמובן שאני אתקשר לחברה שנתנה ובנתה את המחשב,.. רק מנסה לחסוך d…

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח אם [ Gigabyte GA-B75M-D3H] לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by Grumpy,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  10. היום הותקנו דרייברים חדשים של ATI ואז התחילו להופיעה מסכים כחולים בעת ההפעלה לפני שהחולנות עולה(WIN 7 64 ). דרך הסייפ מוד הדרייברים הוסרו אבל עדיין המסך הכחול מופיע בהפעלה רגילה לא ניתן לראות מה רשום אפילו ,מה עושים ?נעשה איפוס הגדרות בביוס (כרטיס מסך 5970 ,לוח DFI ) הבעיה נפתרה ע"י התקנת תוכנת מסירת דרייברים דרך מצב הבטוח ומשם הוסרו שאריות של הדרייבר וזה חזר לעבוד . אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  11. ברגע שאני מפעיל מעל 2 תוכניות המחשב ממש נתקע ! . ( באינטרנט אני לא יכול אפילו לכתוב ברצף - זה הזוי ! ) אתמול פרמטתי את המחשב , ומאז המחשב פשוט לא זז .. יכול להיות למישהו איזשהו מושג מהי הבעייה ? פרמטתי לוינדוס 7 32 ביט עם הקראק של הWAT . אם אני מפעיל מדיה פלייר ומחובר באותו זמן לאינטרנט - ברגע שאני לוחץ על כניסה לאתר מסויים המדיה פלייר מתחיל לקרטע . אשמח לעזרה . תודה מראש, יקיר .

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by rb024,

שלום לכולם, המחשב שלי (נייד- HP pavilion tx1100) עושה בעיות בהפעלה כבר לא מעט זמן, אבל בזמן האחרון זה כבר בלתי-אפשרי! כשאני מדליק אותו אני רואה את הארד-דיסק עובד והכל נדלק אבל שום דבר לא מופיע על המסך, ישר נראה כאילו נכנס למצב SLEEP, ניסיתי כמה דברים- להפעיל בלי סוללה, לבדוק את החיבורים של ה-RAM (נראה תקין), פירמטתי ואפילו התקנתי הארד-דיסק חדש. המחשב נדלק מדי פעם אבל רק אחרי סט של כמה הארד-ריסטים (העניין לא קבוע אבל בהדרגתיות עולה כמות הארד-ריסטים). האם למישהו יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ??? אני מתחיל לאבד תקווה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Joseph Laufer,

נכנס לאתר ולא מצליח להכנס לאיזור האישי. יש לי את הסמן הזה שמסתובב כל הזמן ולא מצליח להעביר אותי לאיזור האישי המבוקש ( ראה מצ"ב). https://www.cal-online.co.il/

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by Leead,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

16. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. אז כאמור ה GEFORCE 7900GTX הפסיק לעבוד פתאום. אין רקע של המהרה, שינויי ביוס או פעולות שמחוץ לשגרה מצד היוזר (אני). המסך לא מקבל אות והמחשב נותן ציפצופים של אחד ארוך, שניים קצרים שלפי גיגול זה אכן כרטיס מסך. בבדיקה וויזואלית לא מזהה משהו חריג כמו קבל נפוח או משהו שרוף. בהתחלה הוצאתי, ניקיתי כרטיס ומארז, החזרתי- אותה תוצאה. חיברתי את השש-פין למולקס אחר- אותה תוצאה. הוצאתי סוללה מהלוח אם, המתנתי, החזרתי- שום שינוי. החלפתי משחה טרמית בכרטיס מסך- אותה תוצאה. לצערי אין לי כרטיס חלופי לבדוק על הלוח אם, ואין לי בלוח אם הזה GA-P31-DS3L צ'יפ מסך מובנה, כך שאני לא יכול להעריך אם הבעיה היא אכן בכרטיס שלי או בכלל בלוח אם... אם כי אני רוצה להאמין שבעיה בלוח האם הייתה משביתה אותו כליל..…

18. היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by KING OF SEXY,

ערב טוב. אני עושה שימוש ברמקולים של הרמן קרדון המחוברים למחשב נייד באמצעות חיבור בלוטות' הערב בזמן צפיה בסרט חלה ירידה ניכרת בעוצמת הסאונד מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה ברמקולים עצמם אך כאשר חיברתי אליהם מחשב אחר ואפילו את הטלפון הסלולארי הסאונד נשמע תקין לחלוטין מבחינת העוצמה שלו. אני מנסה כבר כמה שעות להבין מה הבעיה, נעזרתי גם בחבר שמבין במחשבים, ושום דבר לא עוזר. זקוק דחוף לעזרה. תודתי מראש.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by rrevitall,

יש לי win xp pro כונן צריבה _NEC DVD_RW ND-3550A דיסק לצריבה 8xDVD+R 4.7GB מנסה לצרוב קובץ iso image בגודל 4.6GB מתקבלת הודעת שגיאה הבאה An error occurred while burning the disc. Most likely the disc is not usable. Usually, these errors happen if the inserted media is not compatible to the drive or of poor quality. הדיסק משמיע אודיו ומראה סרטים אבל מסרב לצרוב. מהו הפתרון? תודה, רויטל

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  22. התקנתי היום מחדש את קירור המעבד שלי לצורך החלפת משחה טרמית וחיזוק ברגים מדובר ב arctic i32 על לוח asus z10-a עם מעבד 6700k, זכרונות crucial ballisitix ddr4 2400mhz cl16 לצערי לאחר ההתקנה לא הצלחתי לעלות את המחשב כאשר זכרון הRAM במצב dual channel בדקתי וביטלתי OC, ניסיתי להחליף סלוטים של הRAM וכל דבר אפשרי, אפילו עדכנתי את הביוס! לצערי המצב לא נפתר, המחשב עולה ללא בעיות רק כאשר הזכרונות במצב single channel ז"א a1,a2 או b1,2 ולא a1 b1 או a2 b2. קראתי דברים כמו לחץ מוגזם של הקירור על הCPU ועיקום של הפנימים, נראה לי אפשרי אך קצת תמוהה אז שחררתי מעט את ברגי הקירור וניסיתי שוב- זה לא שינה דבר. הRAM נקנה מחו"ל אז אחריות זה קצת בלאגן, הלוח נרכש ב…

23. Started by yot,

היום אחרי שאחותי שיחקה במחשב, התחיל להופיע לי הד בסאונד. כל מה ששומעים, מתווסף לו הד. גם במשחקים, וגם במוזיקה. זה ממש מעצבן. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה לעוזרים. ד"א SB Live! 5.1

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by supermario,

אתמול בזמן שעבדתי עם המחשב פתאום המסך נהיה לבן, היו עליו קווים אלכסוניים כאלו, הכל ניראה מטושטש והוא נכבה הנורית של המסך הבהבה מהר בצבע ירוק.. מסך samsung 19" 997mb אחרי זה עשיתי ריסטרט למחשב , לא עזר, עדיין ראו את הקווים ולבן ומטושטש ושוב המסך נכבה לקחתי את המסך לחנות ושלחו אותו להחלפה.. עכשיו מישהו בחנות שמבין במסכים זרק איזה מילה שזה בגלל ה FLYBACK שנאי משהו כזה.. מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה קרה פתאום ככה למסך?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. Started by Galz0r,

סתכלו את הגרפיקה שיש לי בפאר קריי: http://img299.echo.cx/img299/7855/farcry00005tx.jpg מה זה למה זה ככה ??? יש לי את הדרייברים הכי חדשים של נווידיה ניסתי להתקין אחרים גם אותו דבר הורדתי קלוקים לדיפולט עדיין אותו דבר התקנתי שוב את הדיירקטאיקס כלום לא עבד סתכלו על המים ועל הדברים השחורים האלה :'( למישהו יש רעיון איך לתקן ??? ואני מריץ את המשחק על ההגדרות הגבוהות ורזולוציה 1024X748. ניסתי גם להתקין מחדש ולא שינה כלום המפרט בחתימה שלי :'(

• 9 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.