עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a-v-i,

היי הבאתי מחבר רב מודד ענתיקה מלפני 100 שנה בערך אין לי מושג איך משתמשים בדברים האלה בכלל אני רוצה לבדוק את המתחים של הספק שלי כי בSPEEDFAN הוא מראה לי מתחים ממש לא יציבים. איך עושים את זה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך שלי {GF4 MX 440} לטלביזיה שלי וכשאני מנסה לראות קובצי מדייה כגון: MPG, AVI וכל שאר סוגי הקבצים. הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הסרטים האלה או את קטעי הוידאו האלה על המסך של הטלביזיה אני פשוט רואה מסך שחור. אני יציין שבמסך של המחשב רואים את מה שאמורים לראות והכל עובד טוב. הבעייה היא בטלביזיה. אני גם יציין שהתקנתי את media player 9 codecs, ואת DIVX 5.0.3 BUNDLE. תודה לכל העוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  4. יש למישהו רעיונות מה קרה ? המצב הוא כזה המחשב בהתחלה צפצף לי בדקתי חיבורים זכרונות הארדיסקים מאווררים הכל הוא המשיך לצפצף הוצאתי את הכבל של החשמל המחשב עלה ונתקע באמצע פעילות שרתית בחלונות עשיתי אותו דבר שוב הידרתי חיבורים הוצאתי חיברתי ועכשיו הוא נדלק ונכבה חצי שנייה אחרי איפה הבעייה ? בספק ? איפה נראה לכם ?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by eyal m,

ושאני מכבה ומדליק שוב, זה עולה רגיל. *קניתי את המחשב לפני חודשיים מ-Ksp [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם? ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועלים ניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?) המאוורר של כרטיס המסך פועל החלפתי מסך+כבל אך לשווא אין לי כרטיס נוסף מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  7. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ורושם משתמש אחר ומבקש שם משתמש סיסמה ורושם שזה שגוי אפילו שזה השם והסיסמה הנכונים ואני לא יכול להשתמש במחשב מישהו יכול לעזור לי עם זה? בתודה מראש איידל

8. היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

11. Started by KF,

שלום, יש לי מדפסת מסוג : HP DESKJET INK ADVANTAGE 3525 פתאום היא התחילה להדפיס לי צבעים מעוותים.. השחור פתאום הופך לאפור והצבעוני בכלל הופך להיות מעוות. בקיצור - צבעים לא תקינים. חשוב לציין שהמחסניות דיו מלאות ומקוריות ממה נובעת הבעיה ?

12. Started by Or ei,

שלום אחרי התקנה במחשב חדש המדפסת HP deskjet 5150 הפסיקה לעבוד , במחשב הישן היא עבדה (כבר לא קיים) אחרי התקנת הדריברים שולחים הדפסה ואז היא לא מגיבה (בשום מצב היא לא מגיבה) ניסית לחבר אותה למחשב אחר ,כבל USB אחר גרסאת דריברים שונה , כלום יש למישהו רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by sgsg,

שלום, מדובר במדפסת 240C מוצגת לי השגיאה Print Unable 4F וכתוב להסתכל במדריך, שלא מועיל בכלל חוץ מזה שכתוב להוציא את המדפסת מהחשמל ולהחזיר אחרי כמה דקות. המדפסת לא כל כך מבוגרת, בסה"כ בת שנתיים וחצי-שלוש, יכול להיות שהיא כבר מתה ? איך אני יכול למצוא מה קוד השגיאה אומר?

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  14. שלום, המדפסת הנ"ל עבדה פחות או יותר כשנה וחצי ולפתע החליטה שזהו, עד כאן, לא מדפיסה וגם איננה מאפשרת התקנה מחודשת מתקליטור ההתקנה באמתלה: "המדפסת איננה מחוברת". ניסיתי להדליק ולכבות, להוציא כבל ולהחזיר, להתקין ברשת מקומית או אלחוטית והכל חינם. דרך windows 10 מחקתי את המדפסת ב apps and features וניסיתי settinsgs troubleshooting ו Add printer מאום לא עובד ! צילום מסמך ידני, לא באמצעות המחשב, עבד ולדעתי המדפסת תקינה לחלוטין. הנורות דולקות, צילום מסמכים עובד, רק המגע עם המחשב הנייד פגום. לדעתי הבלתי מלומדה, העידכון האחרון האוטומטי, גרם ל windows לא להכיר בדרייברים. למישהו יש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Real_Me,

יש לי בעיה מוזרה במקצת: מדפסת CITIZEN 90 החלה לעשות חוכמות ובמקום להדפיס מזיזה דפים קדימה ואחורה ללא הפסקה ומשגרת הודעות טעות שאינן רלבנטיות כמו מחסור בנייר או צורך בשינוי פסק זמן (מה שבוצע). המוזרות מתבטאת בכך שאותה מדפסת עובדת כהלכה עם מחשב אחר (אפשר להסיק שמדפסת תקינה?) ואותו מחשב עובד כהלכה עם מדפסת סיכות אחרת (מחשב תקין?). רק שניהם ביחד עושים סמטוכה. ד"א, גם הכבל הוחלף וזאת לא הבעיה וגם בביוס נוסו כל האופציות של החיבור הפרללי, ללא הועיל. מישהו יכול לזרוק רעיון, מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  16. שלום לכולם. לחבר יש מדפסת HP DESKJET F2200, כל עמוד שמדפיסים מופיע כ-3/1 ב-SPOOLER. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש, אבל זה לא ממש עזר. בנוסף, המדפסת מדפיסה מאד לאט (אם בכלל). יכול להיות שזה קשור לזה שמחסנית הדיו הצבעוני ריקה? המחסנית השחורה חדשה, אבל שמעתי שיש מדפסות שמסרבות להדפיס בשחור אם הדיו הצבעוני ריק.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by naorsa,

המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  18. שלום . המדפסת היתה עובדת הכל טוב ויפה למשך שנה . עכשיו פתאום רק מחברים לחשמל את המדפסת אז הנורית שמדליקים ומכבים כל הזמן מהבהבת . כשאני מחבר את המדפסת ל usb . הווינדוז מזהה הכל טוב . אבל אי אפשר להדפיס . חשבתי שזה בעיית דיו . אז ניסיתי להיכנס לתוכנה של המדפסת אבל זה לא נתן לי לראות . הוצאתי לגמרי את הדיו אבל עדיין המדפסת כל הזמן מהבהבת . האם המדפסת התקלקלה . או יש פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by avih,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כרגע יש במדפסת רק דיו שחור לפי המידע שמסופק ע"י המדפסת הבעיה מתבטאת שאני מדפיס כתבות ובכל כמה שורות נעדרת מילה שהיתה אמורה להופיע בכתבה עצמה למשל "יוזמי החוק החליטו לאמץ את הצעתה " אז בפלט ההדפסה כתוב "החוק החליטו לאמץ את הצעתה " מעבר לזה לא מצאתי את האפשרות להדפיס רק בשחור. האם מישהו יודע אם יש אופציה כזו? מאחר ואני לא צריך צבעוני אלא רק שחור היה לי מדפסת ישנה שהיה אפשרות לבחור להדפיס רק בשחור תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by assaf990,

נורת הדיו מהבהבת, שזה אומר זחסר דיו. האמת: דיו שחור (אחרי מילוי) קיים אבל דיו צבעוני לא קיים. בעבר זה הדפיס לי במצב כזה, אבל היום לא. מה עושים? XP

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by p_q,

הבעיה: המדפסת הוציאה כתמים בצבע כחול אז הוצאתי והכנסתי את הטונר(דיו) ואז צצה בעיה אחרת הנורה של הטונר הכחול התחילה להבהב ומא המדפסת לא מדפיסה.. מה הבעיה? ניסיתי לשלוף שוב את הטונר ולהחזיר ולכבות את המדפסת והתקנתי אפילו דריבר מעודכן תודה לכל מתייחס...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים