תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תיקייה מסוימת כשאני ניכנס אלייה אז לוקח לה איזה 5-6 שניות להיכנס וכשאני יוצא גם אותו דבר ממה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחר ניקיון המחשב התחילה תופעה מוזרה במחשב: -המחשב לא מדליק את המסך (אין סנכרון) הכרטיס נוסה במחשב אחר ועבד. -המקלדת לא מגיבה. -לא שומעים ציפצוף (למרות שלא בטוח שהרמקול עובד). -ה-h.d מתנהג בצורה מוזרה משום שכאשר ה-IDE מחובר ללוח האם הוא לא עובד וכשמחובר רק לחשמל כן. -נורת ה-POWER נדלקת לאחר לחיצה על כפתור ה-POWER המאווררים של ה-CPU וכן של הכרטיס מסך עובדים, -הוחלף לוח אם. -נבדקו כל האופציות של ניתוק כל הרכיבים וחיבור כל אחד בנפרד, אחד אחרי השני. האם ייתכן שהמעבד נשרף? אם כן האם יש אחריות למעבד PENTIUM 4 478? למה לא עולה ה-BIOS ולאחר מכן אומר שישנה בעיה במעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש מספר סרטים שכאשר אני מנהס להעבירם אני נתקבל בהודעה הזאתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כונן LG 52X . אני מכניס אליו דיסקים, הנורה הכתומה בו פועלת לכמה שניות וגם השעון חול במחשב ל2-3 שניות ואז זה מפסיק והמחשב לא מזהה את הדיסק. שאני מנסה להיכנס לכונן זה רושם ,נא הכנס דיסק לכונן F. מה לדעתכם הבעייה? ד"א לא יודע אם זה קשור אבל אם אני עושה הוצא על הכונן(דרך המחשב שלי) אז הכונן נפתח אז יענו הוא מזהה אותו. תודה *עוד משהו.. ניסיתי עכשיו להסיר דרך מנהל התקנים את הכונן ולהתקין מחדש וזה גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא יודע עם זה אמור ליהיות פה מקס' תעבירו תודה ועכשיו לבעיה דוד שלי התקשר אליי ואמר לי שהמאורר שלו נשרף הוא אמר לי שזה המאורר הגדול הוא לא מבין ממש במחשבים עכשיו אמרתי לו שאני יחזיר לא תשובה מחר לגביי קירור חדש אז אתם יכולים לעזור לי למה אני לא ממש מתמחה עסק הזה אין בעיה אם תקציב כרגע אבל אל תסחפו
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפניי יומיים מערכת קרור המים שלי במחשב נזלה!!! טיפה אחת נפלה על הכרטיס מסך! והוא נשרף!!החלק שנשרף הוא זה שמתחבר ללוח אם וגם חלק מהתושבת שלו על הלוח נשרף...כשזה נשרף המחשב התכבה..כתוצאה משריפת הכרטיס האם היה יכול להיגרם נזק כלשהו לרכיב אחר במחשב כמו מעבד זכרונות וכו'????
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב הכותרת מתארת את זה הכי טוב שאפשר, אני מנסה להתקין כל פעם חלונות אקס פי על מחשב פשוט (סלרון 2.53) עם הלוח הנ"ל, יש לי כונן קשיח סאטה 80 ג'יגה, והלוח מסרב להתייחס בביוס ובהתקנת ווינדוס לסאטה למרות שעל הלוח יש שתי יציאות סאטה. זה מחשב שני שלי (בשביל אמא) המחשב השני לא באותו מפרט ואין לי איתו בעיות אז הוא לא יצויין כאן. עם המחשב הבעייתי קיבלתי דיסקט התקנה ל-Raid (הלוח תומך רייד 0 ו-1 לפי האתר וגם על קופסת הלוח זה מצוין) וחשבתי שאיתו תיפתר הבעיה והסאטה תעבוד (אני לא צריך שהסאטה יעבוד ברייד יש לי רק כונן אחד ופשוט אני רוצה להתקין עליו אקס פי), אבל גם אחרי הוספת הדרייבר (F6) הכונן לא מזוהה. מה עושים ? ניסיתי למצוא עדכון לביוס, אבל זה MSI והאתר שלהם זה מבוכים ודרקונים, לא מצא…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק AMD DUL COR 4400 ו2GB זיכרון עכשיו הוא עשה לי איזה 4 פעמים מסך כחול וריסט עכשיו בדקתי טמפרטורה והיא על 126 זה לא טוב נכון..!? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אני לאחרונה מתלבט - האם יכול להיות שPS חלש יפגע בביצועי המחשב? ואם כן - באיזה אופן?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי יש לי מסך LCD 17' וזה קטן בשביל לראות סרטים איזה כבל אני צריך? ומה המחיר? (אני צריך משהו 3 מטר ומעלה לא פחות) ושיהיה רק לראייה כי אודיו אני כבר ישמע מהמערכת של המחשב היא יותר איכותית אחי קנה לי איזה כבל ובסוף הסתבר שהוא לא מתאים אבל אני מדבר על כבל פשוט עם שני צדדים שאני פשוט יחבר צד אחד למארז וצד שני לחור הצהוב בטלווזיה ואני ישנה בהגדרות תצוגה לטלווזיה וזהו שאני לא יצטרך לחבר כבל לכבל ועוד כבל ורצוי שיהיה כבל איכותי שלא יהיו רעידות וכל זה שיעבור חלק זה משנה שיש לי כ. מסך 7600GT ולוח אם MSI965 והטלווזיה היא 21 אינץ' של איצ'בנד?) בבקשה תענו אני צריך את זה עד יום שני (בשביל נמלטים ) ועם אפשר שם של חנות שמוכרת את זה (מישהו מכיר חנות בב"ש?)
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה להפעיל משחק מסויים, עכשיו כשבדקתי בפורומים של המשחק נראה כי אני לא היחיד. הרבה אנשים פתרו בעייה זו עם עידכון הדריברים, אמרתי אני יעדכן גם כן. ראיתי שב FIXES ISSUES היה רשום שטופלה בעייה הקשורה להרצת משחקים. עידכנתי את הכרטיס מסך. עכשיו כשבדקתי את הדריברים של הביוס, אני רואה ש: Video BIOS Date: 21/10/05 ו System BIOS Date: 13/11/06 יכול להיות מצב שהדריברים של ה VIDEO בהפרש של מעל לשנה מהדריברים הרגילים? עכשיו כשניסיתי לעשות עידכון לביוס (Phoenix) ראיתי שהם לא נותנים אפשרות כזו, ומפנים אותך לאתר שיעזור לך לעדכן את הביוס - תמורת 30$. ביזיון. מישהו יכול להפנות אותי לדריברים של הביוס הנ"ל ? והאם נראה לכם שעידכון והביוס יכול לפתור את הבעייה עם הרצת המשחק…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על EJECT המגש יוצא ואז אחרי שניה נכנס. כלומר הוא לא נשאר פתוח. אז הוצאתי את המגש, החזקתי ביד, שמתי דיסק ונתתי לו להכנס, אבל הוא לא קרא את הדיסק. כל פעם היה רעש כאילו הוא בא לטעון ואז עוצר. לזרוק לפח או שיש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום המחשב מתכבה לי בפתאומיות כבר הרבה זמן , התייאשתי כבר מלמצוא פתרון פשוט מאוד קשה לאבחן את הבעיה. שהוא קורס לי בדר"כ הוא רושם Bug code USB driver ניסיתי להסיר ,להתקין מחדש דרייברים לא עזר , אז אני מקווה מאוד שמישהו פה יוכל לעזור לי. אם צריך קובץ minidump אז הינה הוא : http://uploadhut.com/view.php/320988.rar
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל שהוא גם קורא דיסקים של דיוידי.. לפני שנה וחצי בערך קניתי אותו,והוא של חברת LG בקיצור הוא עושה המון בעיות שאני לוחץ למשל לפתוח את הכונן אז הוא לא נפתח צריך ללחוץ מאה פעם וגם הוא בקושי קורא דיסקים זה לוקח לו הרבה, זמן אם בכלל שלא נדבר על צריבה שצריך לבזבז איזה 7 דיסקים עד שזה צורב נורמלי מה הבעיה כאן?? כנראה שהוא נדפק באמת ועדיף כבר חדש לקנות אבל אולי אפשר להוריד לו איזה עדכון או משהו שיסדר אותו??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש ויש לי בעיה עם הזכרונות, תקיעות במשחקים (המחשב קופא). הרצתי MEMTEST+ וקיבלתי יותר מ- 200 שגיאות (כן כן... 200). מה דעתכם? זה בוודאות אומר שהזכרונות פגומים? למהר לחנות ולבקש החלפה או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק קודם לכן? מדובר בשני מקלות של 1GB כל אחד, של TWINMOS DDR2 667 MHZ תודה, שי
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חלקים(לוח אם ,מעבד,והארד דיסק) ואני לא יודע אם הם תקינים כי הם סתם ישבו במשרד של אבא שלי..והוא לא יודע אם הם לא תקינים או לא ואני לא יודע אם לקנות מארז פשוט ב-150 שקל כי אז סתם ילך הכסף חוץ מלחבר אותם לספק אחר יש דרך ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-