תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 6 חיבורי USB מאחורה וכשאני מכניס לשם דיסק קשיח נייד זה מעביר לי נתונים מאוד מאוד בעיטיות ובמחשב אחר אפילו פחוט טוב הוא מעביר פחוט מחצי מהזמן זהות אומרת למשל לוקח לעביר לי משחק חצי שעה אז במחשב השני יעיבר את אותו משחק 3 דקות אמרו לי שאני צריך לעדכן את ה USB לUSB יש לי לוח אמ P5GD1 של חברת ASUS מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי מאיץ גרפי של asus דגם: x1950xtx crossfire מהכרטיס יוצא כבל עם שני יציאות מתח אני מחבר אותו לחריץ ולאן אני אמור לחבר את המתח יש על הלוח חריץ של מתח עם 4 פינים האם אני אמור לחבר אחד מהכבלים או שאני אמור לחבר את שניהם למקום אחר על הלוח תעזרו לי נ.ב. הכבל שיוצא מהכרטים בא עם 4 פינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי בעיה ממש מעצבנת.. המחשב שלי קורס סתם ככה ללא סיבה נראת לעין.. וזה משגע אותי.. אני חושב שהכל התחיל שהוספתי עוד 512 מ"ב זיכרון (המפרט שלי לא מעודכן בפורם.. יש לי כרגע 4 סטיקים של 256 מ"ב, סה"כ ג'יגה זיכרון), ו-UPS. אני לא יודע אם זה קשור, אבל חוץ מזה אני לא יכול לחשוב על שום שינוי שעשיתי שיכול לגרום לקריסות.. מה שמוזר זה שאם אני משחק משהו על מסך מלא המחשב לא קורס, אבל המחשק יקרוס.. זה קורה לי עם אובליבון ועם האלף-לייף 2/קואנטר סטרייק, ואם אני סתם גולש באינטרנט או שהאימיול/ביטורנט פתוח המחשב עושה לעצמו ריסטרט ללא אזהרה.. שתי הבעיות האלו התחילו באותו זמן ממה שאני זוכר.. יכול להיות שבגלל שהוספתי זיכרון אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הווינדוס ולכן המחשב קורס?…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב השני שלי (זה שבמפרט בצד שמאל) לא עולה... אתמול הוא טען את הוינדוס ואז הופיע מסך כחול לחצי שנייה ואז עשה ריסט לעצמו והיום בבוקר כבר אחרי שמופיע התפריט הזה האם להפעיל במצב בטוח וכו' הוא פשוט נתקע... לא ברור לי מה הבעיה בדקתי את כל החיבורים במחשב והחלפתי את הכבלים של ההרד דיסק ושיניתי מקומות אבל כלום לא עוזר מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב מאז שהזיכרון שלי חזר מבדיקה בKSP ונמצא תקין התחילו להופיע מסכים כחולים (4 ביומיים לעומת 0 בשבוע וחצי לפני ששמתי את הזיכרון) בקבצי דאמפ כתוב שהסיבה היא NTOSKRNL.EXE למרות שהסיבה אמורה להיות דרייברים אני משתמש באותם דרייברים לפני ששמתי את הזיכרון...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח ומערכת ההפעלה זיהתה אותו אבל אין לי כונננים ....אמרו לי שצריך לייצר אותם אבל איך??..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב עבד הכל טוב ויפה פתאום אני בא להפעיל שיר, רשום לי : ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיון שיש בעיה בהתקן קול שלך . ייתכן שלא מותקן במחשב התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו, או שהוא אינו פועל כראוי. איך זה שאין לי התקן קול ? הריי שמעתי כבר שירים והכל היה טוב ויפה! פתאום לא עובד מה נסגר ? מה עושים יותר נכון? תודה מראש! אהה ודרך אגב אף שיר או קובץ אודיו אינו יכול לפעול באף נגן.. גם שאני נכנס לתפריט בלוח בקרה ל "צלילים והתקני שמע" אי אפשר לשנות כלום שם. בקיצור תודה מראש לעוזרים! ודרך אגב עוד משו קטן..יש לי וירוס תולעת "בלאסטר" במחשב שכל פעם אני מעיף אותו והוא חוזר וזה כמה קבצים, יש מצב שזה קשור לבעיה של ההתקן קול ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שבו יש 4 גיגה של G.SKILL - 2 F2-6400CL4D-2GBPK 800MHZ CL4 X ווינדוס מראה לי שיש רק 3 גיגה, עדיין לא עידכנתי את הווינדוס מהאינרטנט וזו גרסה מקורית עם SP1 בלבד (אם זה קשור).. אני יודע שווינדוס עובדת מקסימום עם 4 גיגה. הוצאתי וחיברתי את הסטיקים שוב. יכול להיות שהוא לא מזהה סטיק אחד או שהסטיק דפוק? גם אם הם עובדים בדואל ובאים בזוגות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום את המפרט שלי ניתן לראות בלחיצה על המפרט בצד ימין של הודעתי. הבעיה שלי היא לא כ"כ גדולה אבל מבחינתי משמעותית מאוד.. המחשב נהיה איטי והוא מאוד חדש.. אין לו יותר מ3 חודשים.. תדר הזכרונות של 533.. כל זה התחיל מקובץ WGA שתהקנתי במחשב.. נטרלתי את הקובץ והשמדתי אותו.. ועדיין המחשב היה איטי, עשיתי לו פירמוט השגתי ווינדוס HOME EDITIION מקורי חדש... ועדיין המחשב פועל קצת לאט.. קשה לי להאמין שזאת בעיה חומרתית.. והמחשב הוא לא מממממממש איטי לוקח לו כמה זמן להיכנס לפיירפוקס לפתוח דברים וכו'.. אבל סה"כ הוא מגיב מהר.. פשוט לא כמו שקניתי אותו. יש עצות לשיפור המהירות של המחשב? עוד דבר אחד.. אני דואג למחשב כאיל והוא הילד שלי... יש לי KASPER SKY INTERNET SICURITY, SPY BOT, AD AWER תוכנה…
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-