עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by coolmeen,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. טוב, אז הבעיה היא כזו: כל פעם שעולה המחשב (לפני שה- Windows עולה) אז הוא עושה לי הודעה שהוא מחפש שרת DHCP זה לוקח דקה, ובסוף הוא אומר שהוא לא מצא. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד Onboard ושני לא מובנה, שניהם Realtek. אם אני מנתק את המודם כבלים מהחשמל, אז זה לא קורה. יש משהו לעשות בנידון? אוליי כיוון ב- Bios? יש לוח אם של Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by HFDO5,

יש לי DVD-ROM של LG הדגם המדוייק שלו זה LG DVD-ROM DRD8080B עכשיו.. הוינדווס (XP) מזהה אותו כ DVD והכל טוב רק שיש פעמים שהוא קורא דיסקים ורוב הזמן הוא לא קורא בכלל לא רק דיסקים של DVD אלא כל הסוגים גם רגילים חשבתי אוליי פלאש לביוס שלו או איזה עדכון יעזור לו למישהו יש רעיון איך לעשות את זה או מה הבעיה ואיך לפתור אותה ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה שיש לי .. כאשר אני משחק משחק מסויים המחשב ( או כ.המסך ) מכבה את המסך ולא ניתן לעשות יותר כלום חוץ מריסטרט. בעבודה רגילה עם המחשב ( אינטרנט וכו' ) זה אף פעם לא קורה גם כאשר המסך נכנס לסטנד ביי בשומר מסך של הווינדוס תמיד הוא חוזר בלי בעיות. זה קורה רק במשחקים במיוחד כאשר עושים PAUSE אז תוך כמה דקות הוא מכבה את המסך וזהו. רצוי לציין שזה קורה לי בכל סוגי הדרייוורים ניסיתי מ 3.5 עד 3.8 כולל את האומגה למיניהם. זה קורה בכולם. יש סיכוי שזה קשור ל VOLTAGE של ה AGP בביוס ?! אצלי זה על AUTO שזה אומר 1.5 נדמה לי .. אבל אם אני לא טועה לפי פורומים שחיפשתי על הבעייה הזו באתרים בחו"ל אנשים העלו את ה VOLTAGE ל 1.6 או 1.7 וזה פתר להם את הבעי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by galigola,

יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שלום ! הערכה הקודמת היתה משהו 2.3 ? ניסתי להתקין אותה אז..והיו לי המון בעיות לא יודע איך קומבינות של שבוע לקח לי עד שהצלחתי להחזיר את המערכת.......(לא פירמטתי ולא כלום..בפוקס עם SAFE MODE ). עכשיו אני רוצה להתקין את הערכה החדשה ואני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון : 1.הורדתי את הערכה ל-XP. 2. אני מנטרל אנטי וירוס ואז מתחיל את ההתקנה... או שאני מסיר קודם את הישן שבא לי עם הדיסק.. 3.יש אפשרות של משהו עם IDE הבנתי שבמקום המעבד , הצ'יפסט יכול לעבוד עם זה , פעם שעברה גרם לי בעיות , לנסות !?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה של leadtek winfast t.v 2000 xp deluxeשאני מתקין את הכרטיס ווינדוס מתקין דריברים אוטומטית ואני לא יכול להפעיל את הכרטיס כנראה זה דריברים לא נכונים או ישנים שאני מנסה לעשות עידכון דריברים הוא אומר לי שהגרסה שאני מנסה להתקין זהה למרות שזה הדריברים החדשים מהאתר שאני מנסה להסיר את הדריברים ולנסות להתקין ישר את החדשים הוא לא שואל אותי וישר מתקין את הדריברים של ווינדוס כרגע אני לא יכול בכלל להפעיל את הכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by oferparnasa1980,

כל הזמן קופצת לי ההודעה בחלון הזה.... ואין לי מושג איזו תוכנה זו כדיי למנוע מהחלון לקפוץ....

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  10. אני מעוניין שלא יופיע כשהכרום פתוח לשונית מלאה ורואים על מה פתוח (כמו בתמונה המצורפת), אלא רק הסמל ולמשל בולט, כי הוא פתוח, כמו שיש בWIN 7. אפשרי?[ATTACH=CONFIG]4122[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by JohnMiz,

מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. Started by elad2k,

יש לי מחשב שכנראה עבר נפילת מתח כלשהי. לאחר בידוד התקלה הבנתי שהספק כמובן הלך וכנראה שגם הלוח, איתו יש לי את הבעיה: המחשב נדלק עד למצב שבו רואים את מסך הפתיחה- מהירות המעבד וגודל הזיכרון שיש על הלוח ושם נתקע, לא ניתן להיכנס לביוס. השאלה שלי היא האם המעבד גם כן הלך או שאם אני אני מגיע למצב הזה סביר כי רק הלוח הלך והמעבד תקין. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. Started by lordgod,

קניתי זיכרון - 512 DDR של KINGSTONE ... אני מחבר את הזיכרון מפעיל את המחשב והמחשב נתקע ! מה לעשות ?

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  14. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה של התנתקות מהאינטרנט ,כאשר אני מתחבר הוא מתחבר לי מצויין בלי בעיות וזה אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק . יש לי Kasperskey internet security 2006 שב FIREWALL שלו הוא רושם לי intrusion.win.mssql.worm.helkern!attacker IP 213.8.15.205 ואחרי כמה שניות הוא מתנתק מהאינטרנט .........איתרתי את ה IP הזה מקורו ב פתח תקווה וכנראה זה הספק של האינטרנט זהב .שלחתי מכתב וזה אז קיבלתי תשובה שזה הודעה אוטומטית ושאין לענות אליה רשמו סתם זיוני שכל איך אני מונע את זה ???? תודה מראש לכולם .

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. מכל מיני דברים...בזמן האחרון גם היו לי רסטרטים והכול אבל עכשיו הם הפסיקו תודה לאל אחרי שיצאו הדרייברים החדשים של ati אבל לפעמים יש פריזים כאלה של איזה שנייה כאילו המחשב הולך להתקע כמו פעם...קיצר פתחתי אותו והסתכלתי על המאורר של הכרטיס מסך...כשאני מדליק את המחשב המאורר כזה מתחיל להסתובב לאט לאט כאילו לא בבת אחת מהר כמו כל שאר המאווררים במחשב כזה לאט ואז כשהוא כבר מסתובב נורמאלי זה נראה כאילו הוא מסתובב לאט יותר משאר המאוררים...אני לא יודע אולי אני מדמיין שזה לאט יותר...אבל בקשר למאורר של הכרטיס זה תקין שהוא מתחיל להסתובב לאט כזה? הכרטיס הוא ati radeon 9500 pro 128mb

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by mastermomo,

AMD 64 bit 3000+ S-930 לוח אם giga-byte K8NF-9 (NF4,S939,PCI-E קניתי לוח ומעבד חדשים לפני שבוע הבעיה היא שמשום מה בלי אובר קלוק ובלי כלום המעבד מגיע לי ל100% ואז מייד יורד ל 10-7 אחוז בדקתי וירוסים טמפ ואפילו פירמטתי והורדתי דריברים עדכנים אבל כלום לא עוזר וכשאני אומר מגיע ל 100% אני מתכוון שזה קורה אפילו במעבר ביין דפי אינטרנט נעזוב את זה שברינדור הוא בכלל לא חושב לרדת מ100% יכול להיות שזה בגלל שהזכרונות שלי לא של אותה חברה או שפשוט המעבד או הלוח דפוקים

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by אביחי,

חבר שלי התקין צורב למחשב של אבי (הכל עבד עד עכשיו). כאשר הדלקתי את המחשב מופיע לי ההודעה הבאה (רקע שחור,טקסט לבן): Award Medallion BIOS Y6.0, An Energy Star Ally ASUS P4S-X ACPI BIOS Revision 1001 CPU1:*Intel Pentium 4 2400 MHz Processor ...Award Plug and Play Cards ...Initialize Plug and Play Cards PNP Init Completed Trend ChipAwayVirus On Guard Detecting Primary Master ...Maxtor 6E040L0 Detecting Primary Slave ...None Detecting Seconddary Master ...None Detecting Seconddary Slave None (הערה: ההודעה כפי שנכתבה במקור,חוץ מההשמטה של הסימן הרשום R בכמה מקומות )

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. אין לי מושג למה אבל המחשב נתקע אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ורק לאחר משהו כמו 15 דק' הוא משתחרר ואני יכול לעבוד עליו חופשי..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Started by Ski Farm,

כאשר אני מעלה את החלונות שלי אז בסיום העלייה המקלדת מנוטרלת לא חשוב מה ניסיתי: להחליף מקלדות לנתק ולחבר לאתחל כמה פעמים בכול פעם שהחלונות עולים הם מנטרלים את המקלדת יותר חמור הוא שקניתי דיסק קשיח ואני רוצה להתקין חלונות אבל עם התחלת התקנת החלונות המקלדת מנוטרלת ושום מקש לא פעיל ואז אני אפילו לא יכול להתחיל להתקין חלונות איך מנטרלים את הבעייה בתודה רבה SKI FARM

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. מזה כמה חודשים שהמחשב שלי איטי מאוד. לכן, לפני כשבוע פירמטתי אותו בפעם הראשונה, אולם הדבר לא עזר. ישנה הודעת מציקה שמופיעה עם עליית הויינדוס. לא ניתן להיפטר מההודעה. כלומר, לאחר סגירתה היא מופיעה מחדש. ניתן לראות את ההודעה בלינק http://yfrog.com/5s36609340j אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי. תודה מראש, יגאל

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  24. לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  25. שבק חיים,לוחצים על כפתור ההדלקה ולא עושה כלום,הכול מחובר,מה נדפק?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.