עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כשאני משתמש במחשב, לאחר מאמץ של המעבד באיזה משחק או משהו, המחשב פשוט מתכבה ואני צריך להוציא את הספק מהחשמל ולהחזיר. המעבד כמעט תמיד על 55-60, למרות ששמתי לו מאורר טוב של Vantec AeroFlow. המעבד הוא 2600 של בארטון עם קלוק ספיד של 1755 הלוח אם הוא של אביט NF7-S http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/754821.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/545168.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/580784.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/450159.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/497233.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/102792.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/990642.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/962722.jpg http://uploaded.fresh…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by matib40,

שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by davidreznic,

המחשב של סבא שלי השתגע. אין אפשרות לצרוב, כל פעם שמכניסים דיסק נקי ונרו 7 פועל, המחשב נתקע לגמרי. מדי פעם אפשר לצרוב, אבל ברוב הפעמים נרו מכריז:BURNING PROCCES FAILED או משהו בסגנון. היו גם הודעות כמו: UNRECOVERABLE READ ERROR CANNOT PERFORM END-TRACK יש עליו NORTON INTERNET SECURITY מעודכן, וכל העידכונים של הWIN מותקנים. (דרך אגב, המ"ה זה WIN XP RUS). הצורב זה GSA-H12N. המפרט הוא: INTEL PENTIUM D 2.6 ASUS PLD2-VM SE KINGSTON 512MBX2 WD800JD. כל שאר התוכנות פועלות חלק כך, שלא נראה לי שזה בעיה במעבד/זכרונות. מה לעשות? האם צריך לממש אחריות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by JohnMiz,

מה הדרך הטובה ביותר לנקות מחשב מאבק? כל כמה זמן צריך לבצע ניקיון? אילו תרסיסים\מוצרים מומלצים אני צריך לקנות על מנת לקבל ניקיון טוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. המתחים הם למטה הם נורמלים?אולי בגלל זה יש לי בעיות חום? שמישהו יעזור לי כי אני לא מבין בזה כלום. ואם הם לא נורמלים מה לעשות

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום חברים. יש לי נייד חדש של LG ויש לי בעיה ממש מוזרה! המחשב שלי נתקע לכמה שניות בהשמעת קבצי מוסיקה!! יש לציין שהדבר לא קורה בשום מצב אחר (סרט רגיל, DVD) רק כאשר אני משמיע מוסיקה דרך הWINAMP או MEDIA PLAYER זהה ממש משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות! יש לי כרטיס קול של REALTEK אודה על עזרתכם אני כבר נואש :s05:

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- היי ושלום יש לי דיסק פחות משנה sata גיגה160 ,היה כמעט מלא,הפסיק לפעול ,אתחלתי אותו וכעת נאמר כי "וינדוס לא מצליח לאתחל אותו". מה הבעיה ומה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by yosizach,

אוקי יש לי 512 שני סיטיקים של 256 .... ביחד 512 כמובן ויש לי עוד סטיק 1 של 512 שניהם של אותו מהירות עכשיו הוא מזהה את הזיכרון והוא רושם בהתחלת המחשב dual 64 bit עכשיו אחר 20 דקות הוא ריסט ומחזיר לה 512 ? מה למה ? שמתי את ה 256 אחד ליד השני וה 512 בצד השני זה לוח אם של גגביט 8sq למה זה עושה את זה ? שאני עם ה 512 בלי להוסיף אז אני צריך להריץ איזה משחק לעשות ריסט ואז שוב הוא הופך לה גגה זיכרון ואחרי כמה דקות עושה ריסטרט חוזר לה 512

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  12. חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  13. הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by EnZeR,

קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Psychopath,

I have the Abit NF7 motherboard, it has an onboard sound card. I also have a SoundBlaster Live!value I want to be able to use the sound blaster live for games, cuz it supports to EAX technoligy for better sound effects. I put it in and installed it, but as soon as i tried playing a song or have it produce any sound, my comp froze with one of them "dumping physical memory" blue screens. Then my windows did not load until I removed the card form the PCI slot. What's my solution to this? It seems like an IRQL collision? help :>

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by tdavidi,

כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by Dark Respect,

שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by natan84,

שלום רב, אני תוהה מה מקור הציקצוקים, המתחילים להישמע פתאום כמספר דקות אחרי שה-windows מסיים לעלות את כל התוכנות שרצות ברקע, למשך כחצי שעה. הציקצוקים נשמעים בערך כל שנייה. מוכרח לציין שלאחרונה החלפתי דיסק קשיח, שהיה נוהג להשמיע ציקצוקים שונים לגמרי מעת לעת, לפני שמת.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by shlomy,

שלום לכולם, יש לי CDROM של LG X52 ו- WINXP בפעם הראשונה שאני מכניס דיסק הוא לא מזהה אותו. אני מוציא ומכניס את הדיסק - מזהה. העברתי את ה CDROM למחשב אחר (win98) עובד מעולה בפעם הראשונה כמו"כ יש לי צורב של LG והוא עובד מעולה - ללא הבעיה הנ"ל. VCDROM ממוקם על primary Slave האם משהו מכיר את התופעה או דרכים לפתרונה ? נ.ב הרצתי את Nero Cdspeed במחשב שלי - הראה מהירות ממוצעת של 18 במחשב אחר - מהירות ממוצעת של 40 (אותו CDROM) מוזר ... : תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים