עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by digixd,

רציתי ליצור מהמחשב שלי שמחובר לאיטרנט רשת אלחוטית אד הוק אני מקווה שמי שמכיר יוכל לעזור לי בבעיה אחרי שאני רושם הכול וממשיך לבא הוא מכין תרשת ואומר שהרשת מוכנה ועכשיו צריך להיות לי כפתור רק לינק לעשות שיתוף רשת זו באיטרנט או משהו כזה שהיה לי תמיד ועכשיו האפשרות הזו תעלמה לי למה ? ואיך אני פותר תבעיה ? תודה לעזורים קשה להסביר תבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by idan1112,

המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by sils,

לפני חודשיים קניתי מחשב חדש. הכל היה בסדר עד שלפני כמה שבועות המחשב קרס כתוצאה מהרד דיסק דפוק. ההארד דיסק היה של Maxtor עם חיבור SATA. החזרתי אותו ליצרן ובינתיים קיבלתי הארד דיסק חלופי של WD בחיבור רגיל. אותו הארד דיסק נדפק גם הוא לפני כמה ימים. כאן הבנתי שמשהו לא בסדר. שלשום קיבלתי הארד דיסק חדש, אותו סוג כמו שהיה בהתחלה. אתמול כשאני משתמש במחשב קופץ לי מסך כחול עם הודעה DRIVER_NOT_LESS_OR_Equal. אחרי שחיפשתי מידע על הבעיה גיליתי שהוא יכולה לקרות כתוצאה מספק כח לא תקין או חלש מידי. לדעתי מה שגרם לבעיות עם ההארדדיסק היה הספק כח. אצלי במחשב יש Radeon 9800XT של הרקולס (שמחובר לספק) וכל נקודות החשמל שלי תפוסות. רציתי לדעת מה כדאי לי לעשות? איך לבדוק את הבעיה? הרדיסקים נדפק…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. Started by devil2052,

שלום...יש לי לוח אם asus p4t533-c זה פנטיום 4 2.26 והמחשב עושה לי בעיות והוא נדלק אבל לא רואים כלום במסך.... העניין הוא שיש מצב שהוצאתי איזה כבל בטעות כבל שנמצא על הלוח אם והוא זכר עם שינים כמו של כבל חשמל ררגיל שמתחבר לארדיסק...ליד החיבור הזה כתוב השם של החיבור ez plug ורציתי לדעת אם יש מצב שיש קשר ובגלל זה המחשבשלי לא עובד... הנה הקישור לתמונה של הלוח אם שלי... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533-c/p4t533-c_l.jpg החיבור שאני מדבר עליו נמצא ליד החיבור הראשי של הספק ללוח אם ולייד הזכרונות..... וזה הקישור למידע על לוח האם... http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T533 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by LAKOTA,

למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by D[i]Ma,

פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. קפא לי ולא משנה מה לא עשיתי הוא לא הגיב וכמובן זה חייב אותי לעשות ריסט. היום זה קרה בזמן ששיחקתי COD4 ברשת וזה ממש עיצבן אותי. לפני כמה שבועות הוא קפא לי בזמן שבאתי הביתה הדלקתי את המסך נכנסתי לתוכנה uTorrent והוא פתאום קפא. קניתי את המחשב לפני חודש בערך, הנה המפרט: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB מה אפשר לעשות בשביל להבין איפה הבעיה? יש לי עוד אחריות עליו אפילו. זה לא ט…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by lir@n,

שלום כולם ! התלבטתי בין הפורום הזה לפורום וינדוס ואני חושב שהפורום הזה יותר מתאים אם טעיתי , סליחה תעברי את ההודעה, תודה אוקיי לבעייתנו ! יש לי הארד דיסק 120 ג'יגה 8 מגה באפר JB של WD והשני של IBM 80 ג'יגה לוח אפוקס 8RDA+ הכל מעודכן ביוס+דרייברים של האנ פורס (אם יש עוד משהו שרלוונטי ושכחתי תוכלו להציץ במפרט שלי) אוקי יאז ככה בהתחלה חשבתי שאני לא מצליח להתקין ווינדוס רק בווסטרן אבל מסתדר שהבעיה היא גם בIBM (שאגב מתפקד עכשיו בתור מאסטר ופועל מעולה בלי עין הרע טפו טפו טפו) בכל אופן לאחר מסך הבוט מדיסקמגיע המסך שאומר: Setup now inspecting your Hardware configuration (אולי לא מדויק אבל דומה מאוד) ולאחר מכן יש ריסטראט... למה זה קורה? איך מתקנים !? והאם זה יכול לקרות עקב דיסק מש…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by ricebus,

שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה

16. Started by baraksaar,

יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש: AMD64X2 4200, 2GB DDR DFI LANPARTY NFORCE4 GEFORCE7800GT VIVO EXTREME וחיברתי לו 2 HD של WD WINDOWS XP PRO עברית הכל עובד חוץ מ: 1. במשחקים של FARCRY וHL-2, יש ניצוצות (ארטיפקטים) במהלך המשחק 2. היו מספר אירועים של "קפיאה" של המסך, ללא יכולת להזיז את העכבר. מה לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by oded6188,

בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by or9400,

שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI. עם מערכת הפעלה WIN 7 לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטה הבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי) נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזר יש לכם פיתרון ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by ip2pi,

היי, אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שלי ומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם (foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרות ללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבר רק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרה אבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות. (המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.) מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום לכולם, המפרט שלי: מעבד: Intel Pentium D 820, 2816 MHz + גוף קירור גנרי עם מאוורר לוח אם: Gigabyte GA-8I945P-G זיכרון: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) יש לי 3 הארדיסקים (לדעתי לא רלוונטי הפרטים עליהם) מארז: http://www.pcdoctor.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=355 יש בו מאוורר אחד בקדמה אני אשמח אם תייעצו לי כיצד כדאי לי לפעול על-מנת לפתור את הבעיה הנ"ל: לפני כמה חודשים, שמתי לב שהצבעים של פיקסלים בנקודות שונות במסך משתנים. זה קרה אחרי שהמחשב עבד כמה שעות, וכל פעם אלה היו פיקסלים אחרים. מאחר וזה לא הפריע לי יותר מדי (היה מספר בודד של פיקסלים כל פעם), התעלמתי באלגנטיות מהבעיה. אחרי כמה זמן התחילה תופעה חדשה: אח…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1902_1903&products_id=11820 תודה

23. Started by lidor_abo,

חברה אתמול התקנתי IDM ומשם אני מוריד סרטים , עליתי לישון בלילה השארתי את המחשב דלוק ובבוקר אני רואה שהיה מסך כחול זה הניתוח של הקובץ בבקשה תעזרו לי: Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by ilanb0,

משהו השתבש בדפדפן אדג' שלי והפסיק לשמור לי סיסמאות. זה גורם לי הרבה טירחה כי יש לי סיסמאות רבות לאתרים שונים. מלבד כל מיני מנגנונים חיצוניים לשמירת סיסמאות - יש איזה מדריך איך להסדיר דרך הדפדפן הזה את שמירת הסיסמאות לאחר הקלדת דוא"ל?

25. כשאני מחבר אוזניה / רמקולים בצד האחורי של המחשב הכל עובד כמו שצריך אך כשאני מנסה לחבר אוזניות בחיבור הקידמי זה לא עובד, יש למישהו רעיון למה? או מה צריך לבדוק?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים