תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים ובעיקר אחרי צריבה . אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק דד וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה,שמתי לב ש"בכלי ניהול" של חלונות ב"ניהול דיסקים" המערכת מזהה את התקליטור די וי די ואת תכולתו אולם כאשר מנסים לפתוח אותו אני מקבל הודעה שאין דיסק בכונן. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכו…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עשיתי התקנה והיה צורך בריסט שאישרתי היה ריסט כאילו לחצתי על הכפתור ריסט עצמו (מיידי) ומאז הווינדוס לא עולה יותר מופיע הפרטים של הביוס אבל משמה כלום
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 6 חיבורי USB מאחורה וכשאני מכניס לשם דיסק קשיח נייד זה מעביר לי נתונים מאוד מאוד בעיטיות ובמחשב אחר אפילו פחוט טוב הוא מעביר פחוט מחצי מהזמן זהות אומרת למשל לוקח לעביר לי משחק חצי שעה אז במחשב השני יעיבר את אותו משחק 3 דקות אמרו לי שאני צריך לעדכן את ה USB לUSB יש לי לוח אמ P5GD1 של חברת ASUS מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר system alert? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היו לי וירוסים וטרוינים במחשב בשלב כלשהו מחקתי קבצים שהיו נגועים בלי קשר למחיקת קבצים נגועים מופיעה לי כעת שאני מעלה את המחשב ההודעה הבאה שצירפתי כתמונה. איך שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעת השגיאה הזו: מהי התקלה וכיצד פותרים ומה אומרת ההודעה runtime eror [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב עושה בעיות: נדלק,מופיע מסך כחול עם הודעה באנגלית וזהו.המחשב נעצר.לפני זה המחשב היה נדלק ונכבה. החלפתי ספק כוח ממחשב אחר,החלפתי זכרונות ממחשב אחר,החלפתי כרטיס מסך ממחשב אחר. כלום.כמו כן החלפת מערכת הפעלה מווינדוס SP1 ל-לוינדוס SP2 .שום דבר..כלום לא עזר. הקטע הוא שכאשר אני מעלה אותו ב-SAFE MODE הוא עובד 100%. אני חושב לעשות עדכון ביוס כצעד אחרון אבל אני מחכה לאישורכם. אולי יש דברים אחרים שאני צריך לעשות...? מישהו אמר לי שזה מראה שהלוח אם פשוט הלך.זה יכול להיות???בתודה מראש\ שי נ.ב-לוח אם -A8N-SLI Premium ASUS מעבד-AMD ATHLON 4400X2 <סוקט 939> כרטיס מסך-7100 זכרונות-4 סלוטים של 512MB DDDR 400 <הזכרונות נבדקו ונמצא תקינים> 4 הארד דיסקים כונן פלופי&…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בזמן האחרון הקול שיוצא מהמחשב (לא קשור לרמקולים) צורם ומתכתי... יש למישהו מושג מה זה? אני חושד שזה טכנאי הכבלים שדפק לי תמחשב (פיסית) אבל אני חושב שזה היה גם לפני עריכה: שמתי לב למשהו מוזר ביותר שאני שומע מוזיקה הכל נשמע טוב וגם הקולות שהיו צורמים אז נהיו טובים,אבל רק שאני שומע מוזיקה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה לא אחד מהצלילים של הלוח אמ שמתריעה על משהו לא בסדר. זה צליל שנגיד נכנסים לתיקייה שומעים אותו... או שנכנסים לתמונה או משהו כזה זה צליל ממש חלש.. אני שומע אותו כל הזמן בהפרשים של חצי דקה-דקה.. אני לא יודע מה לעשות.... וכל פעם שיש את זה העכבר נהיה סימן שאלה וחצי מאיה וחוזר.. זה כזה מציק, יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-