תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, XP מעודכן לחלוטין.. לא קשור מתי לפעמים בהתחלה ולפעמים בסוף (קרה כבר 3 פעמים), הVisual Style של חלונות מתחלף מהXP לCLASSIC לשניה וחצי והווינדוס קורס וניהיה ריסטרט. מדוע ולמה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי א…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, שיש בתוכו לוח אם מעבד של אינטל-3גיגה כרטיס מסך משולב וכרטיס קול משולב הארד דיסק sata וdvd צורב בלי כונן 1.44 עכשיו אני מכניס דיסק של מערכת הפעלה ובאמצע נהיה לי מסך כחול ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה [יש לציין שלא הביאו לי את הדרייבר של הדיסקsata אבל בביוס הוא מזוהה] האם אני חייב כונן 1.44 בכדי להתקין מערכת הפעלה ? בקיצור מה עושים עם מפרט כזה של מחשב ומתקינים עליו מערכת הפעלה? אולי יש בעיה בחומרה או משהו כזה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו במפרט שלי את המעבד והנה הבעיה :כשאני נכנס למשחק Condition-Zero ומשחק איזה כמה זמן ואז נגיד נזכרתי במשהו ואני מוריד את המשחק ל"מגש מערכת" ואז כשאני חוזר למשחק הוא אחרי כמה שניות הוא נתקע כזה ואחרי כמה שניות הוא חוזר למשחק כרגיל.. השאלה שלי עם אני יעשה את הדבר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 אז הבעיה תיפטר?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי Smiley זה די דחוף, כי …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!! והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן... אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[ יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג... מפרט : intel p4 3.2GHz 2gb 533MHZ לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX enemerex liberty 500w צריך עזרה דחוף!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום משום מקום הוא יכול להיות על 100 אחוז מאמץ והמחשב זז מאוד לאט בדקתי בתוכנת CPU Z וכשזה קורה יש קפיצות במתח למעבד והוא משנה את הבאס שלו וכשזה עובר הכל חוזר להיות רגיל אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע איך פותרים שיגיד חשוב לציין שזה התחיל לקרות רק לאחרונה לפני זה זה לא היה כמו כן המחשב התחיל לעלות לי את הווינדוס מאוד לאט
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, משום מה באמצע עבודה על המחשב פתאום הופיע לי פס כחול כזה ישר על המסך, והוא מאוד בולט - ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עזר, ניסיתי לחזק חיבורים וזה עדיין ככה.. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? זה ממש מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים ובעיקר אחרי צריבה . אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק דד וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה,שמתי לב ש"בכלי ניהול" של חלונות ב"ניהול דיסקים" המערכת מזהה את התקליטור די וי די ואת תכולתו אולם כאשר מנסים לפתוח אותו אני מקבל הודעה שאין דיסק בכונן. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכו…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שכשהו מפעיל אותו ,לפני שעולה הוינדוס כתוב: OC FAIL ושצריך להסתכל בהגדרות הביוס כדי לבטל את זה. אחרי שהוא לוחץ על F1 המחשב ממשיך לעלות. האם הכוונה לאוברקלוק? אם כן,אז איך אפשר לבטל את זה? *אני לא יודע מה המפרט שלו. אני יודע רק שיש לו פנטיום 4,שתי סטיקים של זיכרון וכרטיס גרפי מובנה.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס של הלוח אם .עכשיו השאלה שלי היא אם אני מפרמט את המחשב אז גם העדכון האחרון של הביוס נמחק? או שזה לא קשור וזה נשאר.[כי הרי מתי שאני מפרמט אז אחרי זה אני מתקין מהדיסק של הלוח אם]
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום איך יש לי בעיה של איטיות פתאום במחשב ...!! פתאום זה קרה לי אני רוצה ליבדוק עם זה הבעיה נובעת מהזכרונות איך עושים בדיקה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון נוסף לאחר שהיה ברשותי. הזיכרון הוא 256mb sdram ddr. עד כמה שאני מבין זיכרון ddr מכפיל את המספר המצוין בזיכרון, ואכן כאשר היה לי רק זיכרון אחד ה window task manager הראה כי יש לי 512 mb (ואף יותר אם אני זוכר). ואולם לאחר הוספת הזיכרון הנוסף נוספו לי רק 256mb. מדוע? ושאלה נוספת - האם ייתכן כי ההוספה פגעה איכשהו ברשת הביתית (מלבד האופציה שכרטיס או כבל זזו מהמקום) תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-