עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by eladlang,

שלום, בוינדוס 7, באופן אקראי, אני מקבל בלו סקריין עם הודעה על תקלה 0000124. אני מבין שמדובר בתקלה בחומרה, אך אינני יודע לאיזו חומרה יש בעיה. משום מה אני לא יכול לצרף לפוסט הזה את קובץ ה-DUMP שנוצר בעקבות התקלה ואני לא יודע לפתוח אותו. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד לפתוח את קובץ ה-DUMP ולזהות את התקלה בחומרה. תודה.

3. Started by nadav22h,

שלום קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים ביום רביעי 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציים שעידנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by k22,

המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by tron666,

שלום, בחודשיים האחרונים הנייד שלי כל הזמן נכנס למצב של OVERHEAT (נראה לי שזה זה), כשאני מסתכל סרטונים של 1080P או משחק משהו, פתאום הכל נתקע ונותן לי מסך כחול ועושה רסטארט, המחשב אצלי בערך שנה וחצי, והכל היה בסדר בו, עשיתי פורמט לפני בערך 4 חודשים, כדי שלא הצטבר זבל. עזרה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by omermaman,

שלום מאתמול קיימת אצלי בעיה בהעלאת קבצים לא משנה אם זה לשרת כמו Zippyshare, Mediafire וכו' גם כשאני מנסה להעלות סרטון ליוטיוב קיימת אותה הבעיה המד של האחוזים פשוט טס ל100% ונשאר תקוע שם.. מערכת הפעלה Windows 8 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by yeuda,

קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  8. בבקשה שמישהו ינתח זה כבר קורה לי יותר מידי פעמים אני לא יודע מה הבעיה .. פירמטטתי את המחשב התקנתי ווינדוס חדש ועדיין אני מקבל ריסטים כנראה שזו בעיית חומרה רק אני לא יודע מה בדקתי זיכרון והכל בסדר. ניקיתי את המחשב מאווררים הכל את התושבת על המעבד כלום לא עזר. העלתי פה גם טמפ' ומתחים ולדעתי זה תקין : '>http://www.2send.us/"] [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  10. יש לי את המחשב שמוצג במיפרט מערכת-1, איך שקיבלתי את המחשב, פירמטי והכול, קיצר הפירמוט מה שמוזר לקח בערך שעה. אחרי הפירמוט, אני עושה הפעלה מחדש למחשב אחרי התקנת דרייברים וגם ליפני סתם אני מנסה להיכנס למחשב שלי לוקח איזה 1\2 ליפעמים 5 שניות עד שזה ניכנס. אני שומע את ה-HDD כזה חושב כמו ה-HDD הישנים מן כזה חיר חור מוזר כזה שהוא במאמץ אפילו מאמץ הכי קטן שיש. במשחקים נגיד במחשב הנייד שלי או במערכת השנייה שלי הטעינות יותר קצרות וכוליי וה-HDD הזה הכול איטי יותר. יש איזו שהיא תוכנה לבדיקת הביצועים של ה-HDD? קיצר השאלה הגדולה, העם יש סיכון ממשי שה-HDD עומד למות? עם אני שם את ה-HDD החדש שרכשתי שמחר אני מביא מהדואר והבעיה נימשכת מאיפה זה יכול לינבוע? איזה רכיב יכול לעשות את הבעיה הזו…

11. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שני מחשבים , שתי בעיות . במחשב הראשון , הפעלתי את המחשב וקיבלתי על המסך no signal output . החלפתי מהכרטיס מסך המקורי ( geforce 5200 fx ) לכרטיס מסך ה און-בורד ועדיין לא היה שינוי . אין לי מושג אם יש בעיות חומרה נוספות במחשב הזה כי אני לא מצליח לקבל תמונה בכלל במחשב הזה . במחשב השני , הצורב DVD החדש ( LGX18) מעלה את האפליקציות ממש , אבל ממש לאט ולפעמים הוא פשוט נתקע . אם אני מנסה להפעיל קובץ וידאו למשל , הוא מזהה את הקובץ אבל ברגע שאני מריץ אותו הוא פשוט נתקע ( שעון חול למשך הרבהההה מאוד זמן ...) רעיונות מישהו ?

13. שלום לכולם שוב ומפייר מאסטר עזר לי בפעם שעברה אבל התקלה חזרה אני לא יודע אם זה חומרה או תוכנה אני יודע בוודאות שאין וירוסים או רוגלות כי סרקתי עם כל תוכנה אפשרית\ לגבי חומרה אני יודע שדיסק 160 הוחלף כבר ודיסק משני 500 חדש זכרונות נבדקו בGOLD MEM וגם בממטסט 21 סייקלים תקין לוח הוחלף וכרטיס מסך תקין על פניו המיני דאמפ טוען שהקובץ CSRSS.EXE הוא הבעיה נכנסתי למלא פורומים והתקנתי 2 טלאי אבטחה של מייקרוסופט ועדיין אותה שגיאה 0X000000F4 אנא אם מישהוא יודע משהו בנושא אשמח לכל עזרה כל שהיא

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by slrr,

המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  15. קפא לי ולא משנה מה לא עשיתי הוא לא הגיב וכמובן זה חייב אותי לעשות ריסט. היום זה קרה בזמן ששיחקתי COD4 ברשת וזה ממש עיצבן אותי. לפני כמה שבועות הוא קפא לי בזמן שבאתי הביתה הדלקתי את המסך נכנסתי לתוכנה uTorrent והוא פתאום קפא. קניתי את המחשב לפני חודש בערך, הנה המפרט: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB מה אפשר לעשות בשביל להבין איפה הבעיה? יש לי עוד אחריות עליו אפילו. זה לא ט…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by shai87,

הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם הרכבתי לפני יומיים מחשב רציני ומאוד מכובד מאז החיבור לחשמל כל הזמן יש לי זרם במתכות הלוח הורכב כראוי עם ספייסרים ובמרווח מהדלת שום חוט לא חשוף למארז וכל הכבלים על סטירפים מה יכולה להיות הבעיה????

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Os.Master,

יש לשני חברים שלי את הלוח הזה וכאשר אני מנסה לפרמט הוא אומר לי setup did not find hard disc אני יודע שזו בעיה מוכרת בכללי בכל הלוחות של MSI מה ניתן לעשות בנידון על מנת שזה יזהה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by noodle,

השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Rapture,

לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום, הגיע אלי הארד דיסק לבדיקה, עם בקשה להוציא חומר אם יש אפשרות לפניי הפירמוט וכו'. על ההארד דיסק מותקנות 2 מערכות, אחת XP על כונן C ועל כונן D מותקנת מערכת הפעלה VISTA. לפניי עליית המערכות, ישנו תפריט בחירה, על מנת לבחור באיזו מערכת נרצה להשתמש או להפעיל. כמובן שמערכת XP לא פועלת ונפלה קשות, לכן הדרך היחידה פירמוט (כל התיקון וזה נוסה). עכישו, חשבתי לחבר את ההארד דיסק למחשב שלי, בחיבור SATA, על מנת לבדוק האם הוא יראה את הכוננים, אבל הוא לא רואה, חשבתי שהבעיה היא בכ, שכאשר הכונן הקשיח עולה, הוא מגיע לתפריט של בחירת מערכות וכו', ולכן לא נכנס וכנראה כתוצאה מכך המחשב שלי לא רואה אצלו עוד כוננים. השאלה שלי היא, מה ניתן לעשות במצב כזה? האם מה שיש לעשות כאשר המערכת נפלה ב C לג…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  23. היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by croetro,

הצורב דיוידי שלי מסוג samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223F החליט שהוא משתגע. לפעמים הוא יוצא לבד. כשאני מכניס דיסק הוא קורא אותו ואז הדיסק יוצא באמצע והעינית של הכונן זזה ומשמיעה רעשים. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by curdi1,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון בפורומים לשאלה מסוג זה - במחשב שלי היה מסך lcd שחובר דרך יציאת dvi ונדפק עד שאתקן אותו אני מנסה לחבר למחשב מסך crt ישן (שעובד לי במחשב ישן יותר) דרך יציאת ה-vga משום מה הוא לא מצליח להראות תמונה במחשב החדש (נשאר על check signal) - בדקתי את החיבורים כמה פעמים, כיביתי והדלקתי גם את המחשב וגם את המסך ועדיין נשארת אותה בעיה. למישהו יש רעיון לפתרונה ? תודה רבה לכל העוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.