תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! שמי לרה והבעיה שלי עם המחשב שלי די ממושכת.... וגם תיאורה. מודה מראש לאלו שיצליחו לקרוא הכל מפרט המחשב שלי: AMD athlon 2500 GHz 1.83 256 Mb of RAM מערכת הפעלה XP proffesional SP1 2002 הסיפור מתחיל לפני שנה כשרציתי לראות סרטים במחשב ובשביל זה הייתי חייבת לחדש את המחשב והמפרט שרשמתי זה המחשב שקניתי. בזמנו גם היה לי כרטיס טלויזיה שהועבר למחשב החדש. משם התחילו הבעיות. XP סירב לעבוד עם כרטיס טלויזיה ישן ואני סירבתי לקנות חדש (יק מדיי). המחשב נטע להיתקע המון והיו המון בעיות. ההורים שלי נתנו לי את הטלויזיה שלהם וככה יכולתי להפסיק לראות טלויזיה במחשב. עם קבלת הטלויזיה החלטתי לפרמט את המחשב כדי שיפסיק לעשות בעיות ויהיה כמו חדש. בגלל שזו הייתה הפעם הראשונה…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יליד שנת 2009, שזה מוצר ארכיוני לכל הדעות (לא להבהל. יש לי אחד נוסף, יליד 2019). האם כיום ניתן עוד לשדרג מחשב כזה? האם בכלל כדאי, או שעדיף לקנות חדש במקומו? יש בכלל בשוק רכיבים לשדרוג מחשב כזה? מצרף תמונה להתרשמות.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
SEAGATE 7200.11 500 GB SATA ויש עליו מידע מאוד יקר ערך של מחקרים וכאלה יש רעיונות מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן,לאחרונה התחדשתי במחשב אך לצערי המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך. הרכיבו לי את המחשב ב-RSM ולפי מה שאני רואה הכרטיס מורכב טוב. הכרטיס הוא 5750 של POWERCOLOR הלוח אם הוא Gigabyte GA-770TA-UD3 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחר הרכבה של מחשב חדש חיברתי את ה HD והוא לא מזוהה בביוס אני מבין שזו בעיה ידועה וצריך דרייבר אשמח להסבר או קישור אגב הדגם של הלוח אם הוא ?P5L-MX וה HD הוא ?80GB 8MB, SATA II?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
לאחר החלפת לוח אם מעבד ועוד חלקים במחשב המחשב לא הצליח להתחבר לאינטרנט. אני מקבל הודעה על "תצורת IP לא חוקית" ראיתי סרטון שהמליץ על הסרת מתאם הרשת והתקנתו מחדש. הסרתי אותי אבל המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להתקין אותו מחדש. הוא מובנה בלוח האם. כל העצות מהסרטונים איך להתקין מחדש לא עובדות. יכול להיות שיש בעיה מכנית של חיבור לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כשאני "צופה" בסרט במחשב, המחשב נתקע לי לכמה דקות: כלומר המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים, אבל לעומת זאת הסאונד ממשיך לפעול, תקלה זו קורה כל 5-15 דקות במהלך צפייה בסרט, התקלה מסתיימת מעצמה עם רעש סאונד חזק ואז כל מה שקפא בוידאו רץ במהירות עד לנקודה שנשמע הסאונד, והכל ממשיך כרגיל(עד התקלה הבאה). ניסיתי להעתיק את הסרט למחשב, ניסיתי מספר נגנים, התקנתי והסרתי את תוכנת קידוד הסרטים (K-lite Codec 2.53). בעיה נוספת שקורה מידי פעם בלי קשר לסרט היא שנמחקים לי פיקסלים בצורת שורות לרוחב המסך(המסך נראה כאילו נחתך לרוחב דק דק ע"י אהרוני). חשוב לציין שזהו מחשב חדש AMD 939 זכרון דואל 256 C2.5 תודה מראש על העזרה. אני לא יודע אם זו בעיה של תוכנה או חומרה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מחשב נייד חדש. בהזמנה היה המעבד דותן-סונומה 2G. כאשר הבנתי שהסונומה יותר חדש מהסנטרינו שגם הוא סוג של דותן. בכל תוכנה שבדקתי לא כתוב שזה מעבד סונומה רק כתוב דותן. (גם לא סנטרינו). איך אני יכול לדעת אם זה באמת סונומה? (מהירות מעבד? קאש? קלוק או דרך אחרת??) תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום ואני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים לאחר שלא מצאתי פיתרון לבעייה שלי בהרבה פורומים אחרים באתי לנסות פה ואני מקווה שסוףסוף אני יפתור את הבעייה. טוב לפני כחצי שנה קניתי מחשב והייתה בו בעיה שכאשר אני מתקין משהו (בעיקר דרך דמון טולס)הוא קופא לגמרי ולא מגיב כלל והפיתרון היחידי הוא ריסטרט לקחתי אותו אל החנות (IVORY) לא יודע מה הם עשו בדיוק והם פירמטו גם (למרות שהוא היה חדש)וסידרו את הבעיה אך כבר כ3.5 חודשים המחשב קופא וזה משגע אותי אני כבר לא יודע מה לעשות לפעמים זה במהלך עבודה ולפעמים לא בנוסף כאשר הוא נתקע שומעים לפעמים! את אותו הצליל שהיו אמורים לשמוע כמה פעמים וזה מפסיק ועוד משהו במצב קיפאון אפילו הNUM LOOK או הCAPS LOCK לא עובדים! בבקשה תעזרו לי ת…
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חיברתי את האוזניות ליציאות המתאימות ואני שומע רק רעשי רקע. ניסיתי את כל האפשרויות לחיבורים ועדיין לא שומע כלום. צריך לציין שאני שומע סאונד מתוך הרמקולים המובנים במחשב, אבל מהאוזניות אני לא שומע כלום. למישהו יש פתרון ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי. יש המון משחקים שנתקעים אצלי, התמונה פשוט קופאת, ואין סאונד. כל המערכת הפעלה לא מגיבה. זה קרה לי גם בgtx1080 וגם ב-gtx1080ti. עשיתי restore ב-Windows10 עם אפשרות להשאיר קבצים וזה לא עזר. אני חושש שזה ההארד דיסק SSD שלי. האם זה יכול להיות? יש לכם עצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה במחשב כלשהו, ואשמח לייעוץ. כאשר עולה מערכת ההפעלה (XP), מציפות את שולחן העבודה עשרות הודעות שגיאה זהות (אין לי כרגע צילום מסך). כמו כן, תוכת האנטיוירוס מפעילה את עצמה, ומתחילה לסרוק את המחשב. מלבד זאת, לא ניתן לעשות שום פעולה במחשב. כאשר לוחצים על כפתור "התחל" למשל, רשימת התוכניות ריקה לחלוטין. כאילו שלא מותקן דבר על המחשב. אפילו לא תוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. כאשר העליתי את המחשב ב-Safe Mode כדי לבדוק את העניין. לא הופיעה שום הודעת שגיאה עם עליית מערכת ההפעלה, אולם כוננני c ו-d היו ריקים לחלוטין (שניהם יושבים תחת אותו HD). כשבדקתי במנהל ההתקנים, ראיתי שהדיסק מזוהה, ושהכוננים לא פנויים לחלוטין (בסביבות 50% תפוסה). מוזר, לא? מצד אחד מערכת ההפעלה ל…
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail או Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-