תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי! יש לי ממש תופעה מוזרה בימים האחרונים שלא נתקלתי בה... בעבודה בווינדוס יש לי פתאום תקיעות כאלה תוך כדי צפצוף הPC SPEAKER, יש פעמים שבהן התקיעה משתחררת ויש פעמים שהמסך הופך שחור ואני צריך לאתחל... שוב, אף פעם לא נתקלתי בתופעה שכזו ויש לי קצת ניסיון, אני יודע שהיו כל מיני ISSUEים עם SEGATE לאחרונה ובאמת המערכת שלי מותקנת על דיסק כזה ששודרג לגירסה SD1A, יכול להיות שבכל מקרה הדיסק גורם לעניין? אני ממש אובד עצות משום שאין לי מושג איך לעלות על מה גורם לתקלה... אודה מאד לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד hp g7000 בערך שנתיים המחשב היה נתקע כל הזמן עד שפירמתתי אותו ושידרגתי למערכת הפעלה וינדוס 7 כרגע הוא בסדר אבל נראה לי שיש לי וירוס עקשן , אני מוגן עם נורטון החדש אינטרנט סקיורטי אבל נראה לי שהוא לא עולה על הוירוס . בבקשה מה ניתן לעשות כדי לגלות את הוירוס הזה.תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היו לי בעיות ב2 המחשבים הנייחים הישנים שלי אז ניסיתי לסדר אותם... בדקתי כל מיני דברים ובקיצור הדלקתי את שניהם בלי הארד דיסק אחרי זה סגרתי אותם והכנסתי את ההארד דיסק בחזרה.. עכשיו שני המחשבים לא קולטים את שני ההארד דיסקים... עלי לציין שלשניהם מפרט זהה פרט לכונן דיסקים 1 ופרט שבאחד מהם יש כרטיס טלוויזיה (2 גורמים שלדעתי לא ישפיעו...) אז אני מתחנן ניסיתי הכל מה יכולה להיות הבעיה? מה הסיכוי שבשני המחשבים נדפק משהו או ששני הכוננים נדפקו? תודה רבה מראש...
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה? בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם! אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 ד…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מצאית בעזרת MEMTEST שיש לי זיכרון פגום. הזיכרון שלי במחשב מורכב מ 256X2 ומ 512X2 : איך אני יכול לאתר בדיוק את הצ'יפ הפגום? אם אני יעבוד רק עם 3 צ'יפים אז לא יהיה בעיות ?(הבעיות אצלי שתוכנות ומחקים קורסים)
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מפצל אודיו שמתחבר לחיבור למחשב, למפצל אני מחבר אוזניות ורמקולים. אני רוצה לדעת כיצד ניתן לבטל את אחד מהמכשירים, כלומר, עכשיו גם האוזניות וגם הרמקולים פועלים, ואני רוצה רוצה שרק אחד מהם יפעל. תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-