עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Crash5,

שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by digixd,

רציתי ליצור מהמחשב שלי שמחובר לאיטרנט רשת אלחוטית אד הוק אני מקווה שמי שמכיר יוכל לעזור לי בבעיה אחרי שאני רושם הכול וממשיך לבא הוא מכין תרשת ואומר שהרשת מוכנה ועכשיו צריך להיות לי כפתור רק לינק לעשות שיתוף רשת זו באיטרנט או משהו כזה שהיה לי תמיד ועכשיו האפשרות הזו תעלמה לי למה ? ואיך אני פותר תבעיה ? תודה לעזורים קשה להסביר תבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. קניתי כרטיס רשת, כי אני מתחבר עוד כמה ימים ל-WOW חיברתי את הכרטיס, העלתי חלונות אקס פי וזה זיהה לי את הכרטיס. לאחר מכן רציתי להיכנס לאינטרנט, אבל כשלחצתי על ההתחברות המחשב פשוט נתקע לי! מה לעשות? למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. Started by desman,

שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  8. היי, יש לי מחשב קשיש שעבד עד עתה בצורה טובה (עבודה משרדית בסיסית). בשבוע האחרון יש שגיאות ב EVENT LOG חלקן קשור לדיסקים (SSD + 2) אבל ב SMART או בבדיקת הדיסק לא דווח על בעיות. שלשום, המחשב החל להתקע בעליית הWINDOWS 7 ואחרי הופעת הלוגו של WINDOWS היה ריסט, גם מצב בטוח לא עלה. הוצאתי דיסק אחד ואז המחשב עלה ועבד תקין עד היום.... מהיום בבוקר, יש BSOD ללא עומס מיוחד על המחשב, ואח"כ המחשב סרב לעלות עד הוצאת מהחשמל. ניתקתי את הדיסק השני ונשארתי רק עם SSD וכעת הכל נראה תקין... עד הבעייה הבאה. בביוס ראיתי שמתח ה 12V הוא 11.4 וה 5V הוא 4.8 האם יכול להיות שהספק כוח גורם לבעיות הנ"ל? (הוא בן 6-7) מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. תהנו אנשים זה מנועי חיפוש קטלניים 1. מנוע חיפוש לMP3 סרטים תמונות FTP וכל דבר : http://ftpsearch.tomsk.net 2. מנוע חיפוש פולני וחזק מאוד: http://pliki.onet.pl 3. זה מנוע חיפוש FTP כמו גוגל (חזק וטוב) : http://ftp.veoda.com 4. מנוע רוסי מפורסם : http://ftpsearch.rambler.ru/db/ftpsearch/search.html 5. מנוע אוקראיני : http://www.ftpsearch.kiev.ua כשאני ימצא עוד אני יוסיף

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by assaf181,

שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by avivi85,

אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by noodle,

השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by dante123,

קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by WitheNoise,

שלום סוף סוף הגיעו כל החלקים למחשב, שמח וטוב לבב אני מחבר את המקלדת מסך עכבר ומפעיל את המחשב אבל, כל המאווררים עובדים (ספק מארז מעבד לוח כ.מסך), ואני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים אין כלום, המסך אומר שהוא לא מזהה כלום, חיברתי חיבור דיגטלי הוא (המסך) טוען שהוא מזהה אנלוגי, שמתי ידנית על דיגיטלי רושם Error כלשהו, המקלדת לא מגיבה וגם העכבר כאילו לא מחובר, למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ? למעט מסך כי אין לי כלכך דרך לבדוק את זה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  16. -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : ‏‏טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller ‏‏טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כחודשיים הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB נפגם. הכרטיס נשלח לתיקון, ואחד חדש הגיע במקומו . לאחר הרכבת החדש, איני מצליח להפעיל משחקים חדשים בכלל. דוגמאות למשחקים כאלו הם Fifa 2005 , NFS:U2 , Tony Hawk Underground 2 . חשוב לצין שלפני שהכרטיס נשלח לתיקון הוא פעל פיקס . הבעיה היא אינה בעית תוכנה, נושא התוכנה נבדק כבר מכל הכיוונים . קשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס, כי לפעמים המשחקים עולים , ונתקעים באמצע המשחק עצמו, זה לא שהם תמיד נתקעים ולא עולים בכלל, למרות שכרגע הם באמת לא עולים בכלל . ניסיתי להשתמש הן בדריברים של Omega והן בדריברים של ATI . המפרט שלי הוא : CPU : Mainboard : Memory : טמפרטורות במצב מנוחה : Board - 39 C CPU - 44 C …

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by liorj,

קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by jorgito,

אני לא יודע אם זה שייך בדיוק לכאן אבל רציתי לדעת אם מישהו פה קנה את המחשב במבצע של KSP (אחד מהמפרטים של הקונרו לא משנה איזה) עם המארז HJA 291 וחיבר כרטיס מסך חזק (כמו 1900GT 7900GS וכו') אם היו לו בעיות כלשהן או שהכרטיס עובד חלק?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by אביחי,

חבר שלי התקין צורב למחשב של אבי (הכל עבד עד עכשיו). כאשר הדלקתי את המחשב מופיע לי ההודעה הבאה (רקע שחור,טקסט לבן): Award Medallion BIOS Y6.0, An Energy Star Ally ASUS P4S-X ACPI BIOS Revision 1001 CPU1:*Intel Pentium 4 2400 MHz Processor ...Award Plug and Play Cards ...Initialize Plug and Play Cards PNP Init Completed Trend ChipAwayVirus On Guard Detecting Primary Master ...Maxtor 6E040L0 Detecting Primary Slave ...None Detecting Seconddary Master ...None Detecting Seconddary Slave None (הערה: ההודעה כפי שנכתבה במקור,חוץ מההשמטה של הסימן הרשום R בכמה מקומות )

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by getsome,

טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים