תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז וממנהל המשימות עולה כי svhost נע בין 150,000 ל 200,000 K. הנה Mini debug שלו: http://f2h.nana10.co.il/xcwc7x0rhlek תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי המפרט: Amd 4200 Gigabyte GA-M55S-S3 A-DATA 1Gb X2 western digital 640GB Palit gforce 8600GT ספק FXP 400W היה לי קפיצה בחשמל שבגללה הדיסק קשיח התקקלקל והוחלף באחריות, אחרי שקיבלתי את הדיסק קשיח החדש ניסיתי להתקין את ה-WIN 7 והוא נתקע באמצע ההתקנה כל פעם שניסיתי, בנוסף ניסיתי לחבר דיסק קשיח אחר שכבר מותקן עליו WIN וברכע שהוא מגיע למסך של ה-WIN (הראשון כשהמחשב עולה, לא שהוא ממש נכנס ל-WIN), ניסיתי להחליף ספק,זכרונות וכרטיס מסך וזה לא שינה כלום. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברשותי נטבוק של אייסר, המחשב פתאום שבק חיים לא נדלק אפילו גם כשהוא מחובר לחשמל וגם שלא. מה לדעתכם עשויה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי היום חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו והבעיה שהכרטיס מסך כנראה מקצר כי כשהוא מחובר המחשב נדלק לשניה ונכבה וכשהוא לא מחובר הוא עובד טוב מאוד. המפרט הוא: לוח - msi g41m4-f מעבד -q8200 זכרון 4gb - ceon כרטיס מסך - gts 250 1gb ddr3 דיסק קשיח - 500gb samsung ספק כוח - pfc spire 550w האם הספק חלש מדי או שהכרטיס דפוק ? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס במאמץ מירבי צורך 320W ככה שאני ממש לא יודע כי בשניה שסיימתי להרכיב את המחשב הדלקתי והוא כבה אחרי חצי דקה ומאז כי שניה הוא נכבה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שלא עולה, אני רוצה לפרמט אבל אין לי את הקוד הפעלה. ניסיתי לגלות אותו ע"י תוכנת product key ללא הצלחה. מישהו מכיר דרך לעשות את זה? לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ערב נפלא , המחשב עבד רגיל ופתאום נכבה באמצע משחק , ראיתי שהוא מנסה להדלק ונכבה מיד ככה בלי הפסקה , קניתי ספק חדש והבעייה עדיין נשארה , ניתקתי את הכבל ( עם הארבע פינים ) מהספק ל - CPU והמחשב עובד אבל לא עולה ( המסך רושם אין קליטה ) הבעייה היא במעבד או בלוח אם ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בס"ד ברשותי כונן מסוג gpt (ולא mbr) שעד לא מזמן עבד תקין עם חלונות 10 64 ביט. עכשיו (לא ברור למה) מצבו הוא שאם מחברים אותו למערכת הפעלה אחרת הוא מראה את הקבצים שבתוכו ויש אליהם גישה אבל אם מנסים לאתחל ממנו, במצב שכונן מסוג gpt אחר היה מעלה מערכת הפעלה, כונן זה נותן מסך כחול מטושטש שלא כתוב עליו כלום - לא המסך הכחול הרגיל. כפי הבנתי יש תקלה במיקום הראשוני שאליו נכנס כונן מסוג gpt. האם מישהו יודע כיצד אפשר לתקן? או האם לנסות להמירו לכונן מסוג mbr?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מסך שהחליט להפסיק לעבוד, כאשר אני מחבר את החשמל המסך נדלק לשבריר שנייה ורואים את הלוגו וזהו. אשמח לעזרה שלכם איך אפשר להציל את המסך.. תודה רבה אנשים יקרים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הפקודה airolib-ng db1 --import passwd ./1/1.lst איך אני מוצא בתוך הקובץ המומר את האשים?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 10 ואינני מצליח להדפיס עקב כך שמופיעה הודעה שהמדפסת אינה מקוונת. כאשר אני פותח את תור ההדפסה אני רואה שאכן המדפסת מוגדרת כ"השתמש במדפסת באופן לא מקוון" ובנוסף : "הגדר כמדפסת ברירת מחדל", כיצד ניתן לשנות הגדרות אלה ?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני כבר כמה שעות על המחשב (נייד) סתם אינטרנט ויוטיוב המחשב כל הזמן בחשמל זה כותב מחובר לחשמל אם אני מוציא את השקע זה כותב אני מחבר לחשמל שוב זה כותב בחשמל (בקיצר הכל עובד במחשב יודע ) אבל זה לא מטעין כלום אני על 24 אחוז מהצהריים וגם איזה שעה כיביתי לגמרי את החשב מה יכולה ליות הבעיה אני חושב או שהלכה הסוללה או שזה בגלל עדכן אחרון של WINDWS אבל מה אתם חושבים מה יכולה ליות הבעיה ואיך פוטרים אותה תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עם הלוח נשרף הוא משהו אז אז יש אחריות על החלק ויש אחריות גם על ההרכבה?
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היום התקינו לי צורב חדש סמסונג 52x24x52 ואני צרבתי דיסק TDK עד 24x ועוד בזמן הצריבה ממש שמעתי את הדיסק מסתובב והבאפשר היה על 98 כל הזמן אחרי הצריבה המחשב התחיל לעשות קולות כאלה של זימזום ממש חזקים והנורה של המארז כל הזמן מהבהבת מהר וזה אף פעם לא קרה דרף אגב יש לי פנטיום ארבע 2.4 עזרה בבקשה!!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מדובר במפרט השני שלי(<----ראה מפרט משני) המחשב עבד בסדר גמור במשך חודשיים, ובזמן האחרון הוא מאתחל את עצמו באופן רנדומאלי(יכול להיות 5 דקות אחרי ההפעלה ויכול להיות גם יומיים :-\) ואחרי כמה איתחולים משהו נדפק אצלי בביוס ואז אני צריך לשחזר אותו עם דיסקט. עוד תופעה מוזרה זה כשאני מפעיל את המחשב, המסך לא עולה בכלל, ואחרי מספר הפעלות מחדש, הוא עולה רגיל, ו שעולה המסך שמבקש דיסקט ביוס... המאוורר של המעבד עובד בסדר, הכרטיס המסך והזיכרונות תקינים(נבדקו על המחשב הישן שלי) שללתי את כרטיס הקול והרשת, כי הבעיה חוזרת על עצמה בלעדיהם אני חושד בלוח או ספק. מה לדעתכם הבעיה? ואם משהו נתקל פעם בדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הוא עובד עובד ואז עושה איזה רעש מפחיד כזה ומחשב נתקע ולפעמים הוא זורק לי מסך כחול 0x000000F4 (0x00000003, 0x82052880 תודה על עזרה עידכון: חשבתי אולי Riva TNT2 שלי מקצרת וזה גורם לבעיות ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-