עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yair71,

יש לי תופעה זמן רב . לאחר כמה ימי עבודה (רנדומלי) המחשב מחליט לסגור את עצמו . אם הייתי משאיר אותו סגור לחצי שעה הוא היה עובד טוב אבל אם הייתי מנסה להפעילו ללא התקררות הוא היה עושה בוטים כל הזמן גם תוך כדי התנעה ראשונית (עוד לפני שהחלונות עולים) יכול לעשות בוטים לפני שהחלונות עולים או שהחלונות היו עובדים קצת. החלפתי זיכרונות והחלפתי לוח, הוצאתי כרטיס מודם והתופעות קרו שוב המאוורים של הכרטיס מסך, ספק, מעבד תקינים הרצתי תוכנות לבדיקת כונן קשיח, חלונוץ, זכרונות כרטיס מסך , זיכרונות והכל תקין התופעה מאניינת כי אם יש בעיה עם התחממות אז למה יש ימים שעובד רצוף וךפתע זה קורה. ההתחממות מספיקה כבר אחרי שעתיים זה לר קורה בהפעלות תוכנה קשות. זה יכול להיות בגלישה באינטרנט אם יש בעיה בח…

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  2. היי, יש לי מחשב קשיש שעבד עד עתה בצורה טובה (עבודה משרדית בסיסית). בשבוע האחרון יש שגיאות ב EVENT LOG חלקן קשור לדיסקים (SSD + 2) אבל ב SMART או בבדיקת הדיסק לא דווח על בעיות. שלשום, המחשב החל להתקע בעליית הWINDOWS 7 ואחרי הופעת הלוגו של WINDOWS היה ריסט, גם מצב בטוח לא עלה. הוצאתי דיסק אחד ואז המחשב עלה ועבד תקין עד היום.... מהיום בבוקר, יש BSOD ללא עומס מיוחד על המחשב, ואח"כ המחשב סרב לעלות עד הוצאת מהחשמל. ניתקתי את הדיסק השני ונשארתי רק עם SSD וכעת הכל נראה תקין... עד הבעייה הבאה. בביוס ראיתי שמתח ה 12V הוא 11.4 וה 5V הוא 4.8 האם יכול להיות שהספק כוח גורם לבעיות הנ"ל? (הוא בן 6-7) מה עוד ניתן לבדוק? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by S0000D,

קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by Forest14,

כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by avivi85,

אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by yonik,

כולם מכירים תבעיה שאין תצוגה בהדלקת המחשב הבעיה שלי שישנה תצוגה אפילו עד לבוט של ווידנוס,את המנגינה של הפתיחה של ווינדוס אני כבר שומע בלי לראות כלום(המסך נכבה),המסך נבדק במחשב אחר...

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  7. יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by norco,

יש לי שתי כוננים פיזיים שאחד היה מחולק ל-c ו-d והשני סתם היה נקרא h עשיתי פורמט רק ל-c שבו היתה מערכת ההפעלה, וכשנכנסתי למחשב שלי כונן H השתנה ל-e ואין לי גישה אליו **כל הגיבויים שלי מהמערכת הקודמת יושבים על הכונן הזה!! איך אני יכול לשחזר את מה שיש עליו??...מדובר על כ-100 ג'יגה. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כחודשיים הכרטיס מסך שלי Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB נפגם. הכרטיס נשלח לתיקון, ואחד חדש הגיע במקומו . לאחר הרכבת החדש, איני מצליח להפעיל משחקים חדשים בכלל. דוגמאות למשחקים כאלו הם Fifa 2005 , NFS:U2 , Tony Hawk Underground 2 . חשוב לצין שלפני שהכרטיס נשלח לתיקון הוא פעל פיקס . הבעיה היא אינה בעית תוכנה, נושא התוכנה נבדק כבר מכל הכיוונים . קשה לי להאמין שהבעיה בכרטיס, כי לפעמים המשחקים עולים , ונתקעים באמצע המשחק עצמו, זה לא שהם תמיד נתקעים ולא עולים בכלל, למרות שכרגע הם באמת לא עולים בכלל . ניסיתי להשתמש הן בדריברים של Omega והן בדריברים של ATI . המפרט שלי הוא : CPU : Mainboard : Memory : טמפרטורות במצב מנוחה : Board - 39 C CPU - 44 C …

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by מר דרור,

אחר חיפושים נרחבים אני מעלה את השאילה כנסיון אחרון ונואש. האם אין אפשרות של נעילת תקיה ע"י סיסמא מובנית בוינדוס (7) בצורה פשוטה וחלקה, כמו נעילה של מסמך וורד ע"י סיסמא? (השאילה שלי בדגש על מובנית בצורה פשוטה כמו בוורד למשל, סתם חשימות ותוכנות חסימה ידוע לי ג"כ, אבל התוכנות מסורבלות והחסימות הפיקטיביות האחרות גם לא יעילות במרבית המקרים אם עושים הצג קבצי מערכת וכו' וכו' כידוע) נא תשובה בדחיפות תודה מראש

13. Started by ell100,

עזרה בבקשה, בכל פעם שאני מריץ משחקים כמו הנסיך הפרסי או HL2 המחשב שלי עושה reset אחרי 10 דקות של משחק בערך וזה ממש לא אמור לקרות מכיוון שהמפרט שלי הוא מאוד חדש ונחשב די חזק המפרט שלי: P4 3.0 775 ASUS P5GDC ALBATRON 6600GT PCIE 2x512 RAM ומארז של compucae 6A21 עם ספק 400W של HEC לעומת זאת ב- NFS underground2 המחשב אף פעם לא איתחל את עצמו באמצע. חוץ מזה בדקתי טמפ' של כרטיס המסך והיא בערך על 40 מעלות בזמן שאני משחק. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by RayZ,

היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  15. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by jorgito,

אני לא יודע אם זה שייך בדיוק לכאן אבל רציתי לדעת אם מישהו פה קנה את המחשב במבצע של KSP (אחד מהמפרטים של הקונרו לא משנה איזה) עם המארז HJA 291 וחיבר כרטיס מסך חזק (כמו 1900GT 7900GS וכו') אם היו לו בעיות כלשהן או שהכרטיס עובד חלק?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. אני עובד על המחשב ומדבר באייסקיו, פתאום אי אפשר לשלוח הודעות ויש הודעה של שגיעה באייסקיו שההודעה לא הועברה בלה בלה אני סוגר תאייסקיו,ומנסה לפתוח עוד פעם הפעם האייסקיו לא עולה והוא תוקע את המחשב והראם מגיע ל-1000 אני עושה ריסטרט ידני ופתאום ה- refresh rate של המסך גרוע איזה 60 ושום דבר שאני עושה לא משנה את זה ניסיתי להתקין דרייברים חדש ה-5.7 וזה גם לא עוזר. המסך ישן של aoc . הרצית 3dmark והתוצאה היא כמו שאמורה להיות. מה הולך כאן?????

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by M@or,

יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by ghadad,

היי , אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה .... אבל אנסה ... קניתי מחשב חדש בהמלצת פורום המפרטים , אומנם לא מן היקרים אבל עדיין יותר רועש מהמחשב הישן ששידרגתי ( בן 5 ! ) במפרט : AMD 64 3800 לוח אם של ASUS M2A-VM HDMI מארז HEC CI-6A19 + ספק 400 של HEC קרור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO הרעש לפני עליית הווינדוס / או כשהופעל לראשונה ללא מערכת הפעלה היה סביר בהחלט . ואילו מייד עם עליית הווינדוס מצטרף ללהקה עוד רעש די מטריד שאני מניח שמקורו מאיוורור המעבד . נא ייעצו לי ? כיצד אפחית את הרעש ? האם בהגדרות ביוס ? אן הקירור של המעבד לא משהו ... נא עזרתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by getsome,

טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by _xyz,

כשהמחשב מחובר לחשמל ולא פועל, יש רעש (קול בתדר די גבוה) לא מאוד חזק (זה קיים כבר מקניית המחשב). מה זה יכול להיות? האם הספק או הלוח פגומים? הספק: HEC RAPTOR 400W, הלוח: GIGABYTE G41M-ES2L

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  25. שלום רב... במחשב של הבת שלי מותקן כרטיס טלויזיה שמחובר ישירות לממיר של חברת "יס" על כבל scart.. הכל עבד מצויין הילדה הייתה רואה טלויזיה דרך המחשב עד כאשר לפני יומיים ביצענו פירמוט מלא למחשב וכשהעלנו את אותה מערכת ההפעלה (xp) והתקנו את התוכנה של כרטיס הטלויזיה (averomedia) לא שמענו קול... יש תמונה של השידורים בטלויזיה אבל אין סאונד... מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שלא נגענו בכלום למעט שפירמטנו את המחשב... בשיחה שלי אל מול "יס" הם טוענים כי הבעיה לא אצלם... ניסיתי למצוא פיתרון בהגדרה של התוכנה אך לא מצאתי מישהו יודע מה הבעיה???? *אגב במחשב עצמו כשיוצאים מהתוכנה של הטלויזיה יש קול ושומעים מצויין כך שהבעיה לא במחשב עצמו.... אנא עזרה במהרה כי המחשב של הילדה משמש לה גם כטלויזיה.... …

• 14 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים