תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן חברים. רציתי להשתדרג וקניתי את המעבד הנ"ל, חיברתי אותו למחשב ובמשך יומיים המחשב עבד. אתמול הדלקתי אותו והבחנתי שהוא מתחמם (65 מעלות בביוס מרגע ההדלקה), בהתייעצות נאמר לי להדליק מבחן מאמץ כדיי לבדוק מה הטמפ' במאמץ. הפעלתי prime 95 ותוך 15 שניות הטמפ' עלתה ל85, היה ריח של משהו שרוף והמחשב נכבה, ומאז אי אפשר להפעילו. חיברתי מעבד אחר, ספק אחר, כ.מסך אחר - ועדיין לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? *עריכה : חיברתי את המעבד למחשב אחר והמחשב האחר נדלק, אז ככל הנראה הבעיה לא במעבד...
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני רואה פס שקוף שחותך/שובר לי את חדות התמונה זה לא ממש מפריע לי לשחק אבל זה עדיין מעצבן.. זה קורה באיזורים סגורים במיוחד שאני עובר ליד אוביקטים כמו דלתות וכל מיני דברים..בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה תכתבו.. תודה מראש.יש ליP4 2000 512 RAM DDR R9500 PRO
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי ,אני ראיתי פה מלא דרכים איך להיפתר מהמסך הכחול, עם הזכרון דפוק אז ... ואם יש זה.. אז תעשה ככה אפשר סיכום לכל הדברים שרשמתם פה?אז כל מי שיכול להגיב ,יגיב,כי יש מלאאאא שיטות(כל מיני אופציות אפשריות לתקלה ופתרונותם וכו...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הוא לא מבצע POST. המסך פשוט שחור. כיביתי והדלקתי, אחרי שתי שניות היא נכבה ונדלק מעצמו. אחרי שלוש שעות שהוא היה מנותק מהחשמל הוא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בנגן שלא הייתה מקודם כשאני רץ אז הנגן מתחיל לנגן את השיר חלש לפעמים כל כך חלש שאני לא שומע ומתחיל להתקע ורק אם אני מסובב אותו או מרים הוא מתחיל לנגן נורמאלי ואז שוב אותה בעיה הסוללה חדשה ומלאה והאוזניות מחוברות טוב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש? תודה מראש לעונים.... ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למה ?! הוא מזוהה בביוס אבל לא מופיע בווינדוס, מה יכולה להיות הבעיה ? הדגם זה LG GDR-8163
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית מסך כחול בטעינת המחשב. כאשר המערכת הפעלה טוענת את עצמה לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה גם כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב בטוח. חשבתי שאולי אלה הזיכרונות, אז ניתקתי את הדיסק הקשיח לבדוק אם אני מקבל מסך כחול בכל זאת - אבל לא הופיע (כאשר הזיכרונות מחוברים והדיסק הקשיח מנותק). אם כאשר הדיסק הקשיח מנותק ואין לי מסך כחול אז זה לא אומר שזה הזיכרונות? תודה רבה, איתמר.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
משום מה, תמיד שאני שם אוזניות במחשב, אני שומע יותר חזק באוזנייה הימנית. עכשיו, אני לא בטוח שזה רק באוזניות, יכול להיות שזה קורה גם בלי אוזניות ואני לא שם לב.. אבל אין לי מושג למה זה קורה ובגלל זה תמיד אני משנה מחדש את ה-balance במדיה פלייר. מישהו יכול לעוזר לי ולהגיד לי איך מסדרים את זה...????
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם = יש לי כרטיס מסך geforce 6600 - יש לי בעיה עם השידור ל TV -- פתאום בטלויזיה רואים בשחור לבן - זה היה תקין עד עכשיו - ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים, להתקין את הדרייבר הכי חדש, ואפילו להתקין את ה WIN מחדש - כשאני עושה ריסטרט רואים צבע בטלויזיה וברגע שה WIN עולה התמונה משתנה לשחור לבן , ז"א שזו בעיה ב WIN ולא בחומרה. יש לי win xp pro sp2- מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן. שמעו: המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרטים בזמן שהוא מתאמץ, למשל בעת טעינה של פאר קריי, או בעת התקנת משחק... זה לא קורה כל פעם, רק לפעמים. לפני כמה זמן בא טכנאי והתקין לי כרטיס מסך וספק כוח, לדעתכם זה קשור אליו? או שזו בעיה של תוכנה? בדקתי, אין לי ווירוסים. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז רשמתי כאן, האם אפשר לעדכן את הביוס של הכרטיס הנל 9600 xt ,וגם עשיתי עידכון לביוס הרגיל שלי וכשאני מסתכל בביוס אני לא רואה משהו חדש,האם זה יכול להיות עידכנתי גם באופן ידעני וגם אוטומטי,האם יש עוד עידכונים חוץ מהאתר של החברה של הלוח אם שלי intel לוח אם- 850gb
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, שימו לב לתמונה - כל הסמלים התבלגנו לינק לתמונה: http://img230.imageshack.us/img230/9493/vvoovvoota3.jpg והתמונה פה: תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה .. עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום .. אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה .. והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול .. ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אז ככה...מחשב נייד DELL INSPIRON 2200 נתקע לי, כל פעם בשלב אחר, אבל לא יותר מכמה דק' אחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה (בהתחלה סחב יותר זמן ומתקצר בהדרגה...) את הארד-דיסק בדקתי במחשב אחר ועובד מצויין! עשיתי את הבדיקה שיש עם הביוס בהתחלה והוא מצא לי 2 תקלות, זה מה שרשום: 1)the RTC 'seconds' register is not updating 2)internal timer channel 0(mode3) is generating the worng...משהו למישהו יש מושג מה זה אומר?? ?? ?? ?? ??? אני נואש פה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-