עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by deqution,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר ל 4 מסכים באמצעות 2 כרטיסי מסך אחד מסוג 7850 והשני 6750. שני מסכים מחוברים בחיבור DP ושנים בחיבור DVI. הבעיה נוצרת כשאר אני צופה בוידאו בשני המסכים שמחוברים באמצעות DVI. כאשר אני מעביר את הוידאו למסכים שמחוברים ב DP הוא לא מעביר למצב בייסיק. בנוסף יש לציין כי זה לא קורא מייד כאשר אני מפעיל את הוידאו אלה לאחר כמה שניות של צפיה. הפתרון של הבעיה צריך לבוא מצד החומרה או מצד התוכנה??

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  2. Started by Mortar,

אני לא מצליח למצוא דרייברים נורמאליים בשבילו, אין אותו ברשימת הדרייברים של LOGITECH באתר שלהם, ואני לא מצליח למצוא דרייברים צד שלישי. הבעיה העיקרית בדרייברים שLOGITECH מציעים היא שה MOUSE ACCELERATION מופעל גם במשחקים וזה ממש ממש ממש מקשה על המשחק, ויש שם אפשרות לביטול ההאצה במשחקים אבל היא לא פועלת. עוד בעיה שיש, אם אני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז בLOOPS כאלה... זה לא בעיה רק בעכבר הזה ספציפית, יש לי עוד עכבר כזה בדיוק בבית וגם לו יש את אותה בעיה. אם מישהו יכול לקשר אותי לדרייבר מתאים לWINXP או לאתר טוב זה יעזור מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Dark Respect,

שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by Chura,

אני צריך עזרה יש לחברה שלי מחשב ASUS P4P800 P4 2.4 Ghz 256 Ram HD 40 GB FX5200 Gainword עכשיו היא משחקת הרבה סימס וקורה לה המון מסכים כחולים כאלה, לעיתים עם ריסט עצמ ולעיתים צריך לעשות ריסט כדי לחזור למחשב ממה זה יכול לקרות ??? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. לאחותי יש P4 ישן באמצע שימוש בו הוא האט וכבה הנחתי שפשוט חם לו ופתחתי אותו ונגעתי בגוף קרור והוא היה לוהט. אחרי שהתקרר ניתי להדליק אותו אבל רק המאוורר של המעבד הכל לפעול ושקט מוחלט... אין ציפצופים ואו פיב להלקת המסך פשוט כלום מה אני עושה?????

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Ridn1k,

אני נכנס הכל טוב ויפה משחק דקה ואז בום!מסך שחור ואחרי זה : יש הודעה של WINDOWS על זה שמנהל התקנים הפסיק להגיב :\ אולי אני צריך DIRECTX חדש? כי יש לי WIN 7 64BIT פרוץ...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by Wunderbar,

שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...

9. אהלן. אני מחפש תוכנה (או משהו) שיכולה להגיד לי את המיקום הפיזי של קובץ מסוים על ההרדיסק, כלומר באילו סקטורים נמצא הקובץ. יש לחבר שלי הרדיסק דפוק, והוא רוצה להריץ כלי תיקון (HDD Regenerator, למי שמתעניין) על הסקטורים החשובים בלבד, כי זה תהליך מאוד ארוך ורק חלק מהקבצים שנדפקו חשובים לו מאוד. מישהו מכיר משהו כזה? תודה, עוגי.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by a_halachmi,

למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמים הוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמים מחדש עד שהוא נדלק. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? אשמח אם תוכלו לעזור

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by Lupin,

היי, הצורב DVD שלי שעבד מצויין בעבר, הפסיק לקרוא דיסקים מכל סוג שהוא. כשאר אני מכניס דיסק ומנסה להיכנס לתוכו, זה מה שאני מקבל: http://www.upit.ws/uploads/07b1270fec5f1.JPG

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  12. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

13. Started by boyo,

שלום לכולם! האסוס שלי חווה בעיות מאוורר קשות (רעש מכני שמעיד כנראה עם גסיסתו..) רציתי לדעת היכן אולי ניתן לרכוש מאורר חדש. כשאני אומר מאורר אני מתכוון לא לכל התושבת אלא רק למאורר שבפנים? צירפתי תמונה. אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי המאורר הזה אולי אוכל להזמין אפילו מאיביי. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  15. שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  16. עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by liormor,

שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by galigola,

יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by gif,

שלום יש לי מחשב נייד ורציתי להתקין עליו WIN XP אבל בהתחלת ההתקנה (במסך הראשון של שלב ההתקנה) לחצתי ENTER בשביל להתקין והוא אומר לי שהוא לא מזהה את ה HD שלי אז רציתי לשנות בביוס למצב PATA וכך אני יוכל להתקין מישהו יודע איך אני משנה אית זה למצב PATA בביוס מהדגם הזה: phoenix bios mdeosfoa

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by lol_minbet,

יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by rikus,

כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Stealth,

שלום נתקלתי בבעיה מעצבנת בלוח p4p800 שכאשר בביוס הusb מכוון לHiSpeed , כלומר 480mbps הxp לא מרגיש אותו בכלל , כאילו הוא לא קיים, וכאשר בביוס אני משנה למצב Fullspeed שזה 12mbps אז הכל טוב רק שההתקן לא זז (במקרה הזה צורב חיצוני usb2 במהירות 48) אני מחזיר לhispeed בביוס ועוד פעם נעלם ההתקן עוד תופעה מוזרה במצב hispeed שעכברים והתקנים אחרים מזוהים רק כאשר אני מחבר את ההתקן לפני שווינדוס עולה, אם אני בווינדוס ומוציא את העכבר ואז מנסה להחזיר שוב פעם אין קליטה אני רוצה לציין שראיתי את הבעיה הזאת בכל הp4p800 , למישהו יש ניסיון עם זה? אולי התקנת sp1 של xp? אולי עדכון ביוס? *עריכה* : הווינדוס המותקן הוא xp home edition

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by iDanVas,

באת התחלת התקנת ה win המחשב לא רואה את הקונן הקשיח אבל הקונן תקין ו עובד!!! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by artyom,

אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים