עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישו הביא לי מחשב הוא אומר לי שהוא עושה לו כל הזמן ריסטים באמצע עבודה לא ארוכה אחרי 10 דקות אחרי שהוא מפעיל תמחשב אז התקנתי וינדוס על ההרדיסק דרך המחשב שלי לראות שההרדיסק תקין הכל טוב ויפה חיברתי למחשב שלו הכל עבד כמו שצריך ע שהגיע החלון של האקספי עם הכחול הזה שזז הוא מגיע לאמצע בתזוז השעון הזה ועושה ריסט למחשב יענו הינדוס לא עלה לי ניסתי לחבר הרדיסק שלי בכלל הוא נתקע במסך הראשוני של המחשב ומסרב בכלל להיכנס לבוט ניתקתי תהרדיסק גם אותו דבר המקלדת והעבכר לא עובדים פתאום זה רק הלוח יכול לעשות תבעיות האלו?! ולא הצלחתי להבין איזה לוח הוא משולב עם כ.מסך רדון אקספרס וראיתי איכשהו משו בשם PHOENIX על הלוח

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by assaf181,

שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום . יש לי לוח של אינטל se440bx מותקן עליו מעבד של סלרון 266 , ביצעתי עדכון ביוס לפי מה שרשום באתר אינטל כדיי שהוא יתמוך לי במעבד פנטיום 450 , ובמדריך של הלוח הוא רושם שהלוח תומך רק עד 400 , אחרי העדכון ביוס הרכבתי את המעבד 450 והמחשב נדלק אבל לא עולה לי לא מציג שום דבר .. עכשיו או שהאתר של אינטל טועים או שביצעתי משהו לא נכון .. אשמח לעזרה ממכם המבינים ..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by danbr,

בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by DjBlack,

אני זקוק לעזרה אם הHARD DISK שלי שאני מנסה להתקין ווינדוס XP זה כותב שזה לא מוצא שם HARD DISK אבל הוא כבר בתוך המחשב ומחובר הכל טוב ומישהוא אמר לי שיכול להיות שאני זקוק לדריורים או משהוא ? בבקשה תעזרו יש לי MAXTOR 250GB

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by Ido.G,

שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by moti7,

המחשב שלי מזהה רק 512MB זכרון מתוך 1024. למה זה קורה? זה יכול להיות קשור אולי לזה שיש לי ווינדוס 7? מה אני יכול לעשות בקשר לזה?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by dante123,

קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by מכבי חיפה,

אני מדליק את המחשב ואני מקבל את ההודעה הזאת והמקלדת לא עובדת(נסיתילשנות מקלדת ולא עזר ..) הלוח נשרף או מה?? ( הHD הוציא עשן אני יכול להחליף אותו ? זה כלול באחריות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by ELIDUDU,

הורדתי את המשחק GTA 4 אני מתחיל להתקין אותו והוא רושם לי ..... COMPONENT TRANSFER ERROR COMPONENT: GTA: VICE CITY FILE GROUP: README FILE: F:\README\README_ITALIAN.TXt .(שגיאת נתונים(בדיקת יתירות מחזורית : ERROR מישהו יכול לעזור לי .......

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by hero,

היי. השתדרגתי היום ל-radeon 9600 pro אני משתמש ב-catalyst 3.7 ומשום מה, אני לא מצליח לשנות את קצב הריענון של המסך. xp טוען שהוא משנה, אבל הוא לא. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? הריצוד הזה של 60HZ ממש ממש מעצבן

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אז ככה יש לי gf 4 ti4200 שעבד לי מצוין במשך שנה בערך... לאחרונה נגעתי בו די הרבה כי לחבר שלי היה מחשב עם כרטיס כמו שלי רק עם מאוורר מקולקל... אז לפעמים הייתי מוציא את המאוורר שלי מהכרטיס ושם אצלו כדי שנוכל לשחק ברשת בכל מקרה עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה פעל מצוין אבל אתמול זה התחיל לעשות בעיות - קודם כל השארתי תמחשב דלוק כל הלילה להוריד כמה דברים (חוקיים ) ואז אני קם בבוקר ואני רואה תמחשב מכובה, ולא נדלק לי משום מה... אז פתחתי תמחשב חיזקתי חיבורים גם לא ממש עזר ואז כשהוצאתי את המחשב מהחשמל חיכיתי כמה דקות ואז הדלקתי אותו ופתאום נדלק... עכשיו כשאני משחק במשחקים הביצועים די נחותים לפעמים זה פועל ממש טוב ולפעמים זה יורד גם אם אני למשל עומד באותו מקום במשחק ושום דבר לא ז…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by AdiD,

יש לי בעיה עם המקלדת, השורה העליונה של המקשיםם מ[ עד / לא עובדים ועוד כמהה מקשים , וגם ההמחשב אתמול נכבה לי מעצמו מספר פעמים, יכול להיות זה קשור אחד לשני. לפי דעתי יש וירוס או שבעיה עם הטמפרטוורה של רכיב כלשהו, רציתי לבדוק אברסט אבל לא מצאתי שם.. אשמח לדעתכם והצעה לתיקון. תודה.

15. Started by ShahafH,

זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by Speed Demon,

הבעיה קיימת כבר המון זמן וזה ממש מעצבן. המחשב נוטה לאתחל את עצמו מתי שבא לו,אפילו אם זה באמצע משהו מאוד חשוב שאני עושה עליו. מה יכולה להיות הבעיה בכך? פרמטתי כבר במון פעמים מאז שהבעיה ידועה לי וזה לא עוזר...

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by liorj,

קניתי השבוע זיכרונות חדשים למחשב היה לי עד עכשיו 2X1GB לוח אם DP965LT של אינטל קניתי השבוע 1X2GB, חיברתי אותם וראיתי שב32 ביט הווינדוס לא מזהה את כל ה4 גיג'ה אז פירמטתי, כשניסיתי לפרמט כאשר שלושת הסטיקים מחוברים לא הצלחתי להעלות את ההתקנה אבל ברגע שניתקתי אחד מהם ולא משנה איזה , ההתקנה עלתה. סיימתי להתקין וחיברתי את הסטיק החסר חזרה ושוב , כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס לאחר הפירמוט עדיין לא עולה עם שלושת הסטיקים. אני חייב לנתק אחד מהם המחשב כרגע על 3GB כש-1X1GB ו 1X2GB מחוברים אני לא מצליח לגרום לשלושתם לעבוד ביחד בבקשה חברים אני חייב עזרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by AdiD,

שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. היי חבר'ה,לפני כמה זמן היה לי קאספרסקי אנטי וירוס על המחשב וכשהוא נגמר פשוט מחקתי והתקנתי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2013 המלאה מקורי.עכשיו מאז יש לי רק בעיות במחשב!1.הגאדג'טים לא עובדים לי.2.פתאום הטיונאפ לא עובד לי :S3.האתר FIFLAYER לא נותן לי לפתוח משום מה ואצל אחרםי זה עובד.4.כשאני מנסה להוריד שירים/סרטים למחשב אני מקבל תמונה כזאת:זה קורה לי בכל דבר שאני מוריד בעיקר בסרטים ובשירים...אני מתחנן אליכם אני לא רוצה ואני לא אפרמט את המחשב אני מוכן לסבול איתו ככה אבל אם יש דרך לתקן הכל אני אשמח!!הכל בגלל האנטי וירוס!! למה החלפתי?? למהה???

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by Iftahbz,

שלום יש לי מסך פיליפס 200W בן כ 5 שנים. בימים האחרונים הוא מכבה את עצמו פתאום (תצוגה ורמקולים מובנים). אם אני לוחץ על מתג ההפעלה הוא נדלק. האם יש משהו שאפשר לעשות ? כדאי בכלל לנסות לתקן ? האם זה ערוב ימיו ? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by KoM,

אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. טוב, אז הבעיה היא כזו: כל פעם שעולה המחשב (לפני שה- Windows עולה) אז הוא עושה לי הודעה שהוא מחפש שרת DHCP זה לוקח דקה, ובסוף הוא אומר שהוא לא מצא. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד Onboard ושני לא מובנה, שניהם Realtek. אם אני מנתק את המודם כבלים מהחשמל, אז זה לא קורה. יש משהו לעשות בנידון? אוליי כיוון ב- Bios? יש לוח אם של Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  24. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שבת שלום, בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לקרוס (נכבה באופן פתאומי) מספר פעמים לאחר שהוא דלוק במשך כחצי שעה בלבד. אני מניח שהבעיה היא בקירור. טמפרטורת המעבד לפי ה- BIOS היא בין 80 ל- 84 מעלות. טמפרטורת הלוח-אם - 51 מעלות. CPU Fan Speed - 2848 RPM המעבד שלי הוא - AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2 ממבט ראשוני על המחשב מבפנים המאווררים אכן עובדים, איך ניתן דעת מה בדיוק מקור הבעיה? (ספק? מאוורר של המעבד? מאוורר של המארז? גוף קירור פגום?) וכיצד ניתן לתקן אותה (מה אני צריך לקנות)? תודה רבה, עומר.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים