עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה זה התקייה הזאת msdownld.tmp

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by ppe,

מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר? לוח אם Gigabyte Socket 754 for AMD 64 ULi M1689 GA-K8U הביוס גם לא רואה את SATA תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  3. יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  4. יש לי בבית 2 מחשבים, שניהם P4 אחד 1.5 והשני 2.4 באחד יש לי דיסק קשיח של 30G ובשני של 80G ואני רוצה להחליף בינהם. השאלה היא: האם אני אצטרך לעשות פורמט אחרי ההחלפה למרות שיש על כל אחד מהדיסקים אותו וינדוס (XP) ? או שהוינדוס יזהה את הרכיבים החדשים כמו מעבד ולוח אם לבד ויעבוד עם הוינדוס שכבר מותקן על כל דיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה להרכיב פיזית את המחשב שלי ויש לי כמה שאלות מגיעים עם המארז המון חוטים לאן אני אמור לחבר אותם? (תמונות אקראיות שמצאתי ברשת) והאם זה משנה באיזה כיוון מכניסים לכונן דיסקטים את הכבל? עוד שאלה על המארז מכניסים ניטים כאלו ואז שמים את הלוח על הניטים ו"מחברים" ביניהם עם ברגים, נכון?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by itziks123,

שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  8. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  9. קניתי לוח חדש של אלבטרון דגם PX865CE PRO V2.0 והבעיה איתו היא שהווינדווס לא מצליח לכבות את המערכת בצורה נורמלית, במקום שהמערכת תתכבה מוצגת הודעה כמו בווינדווס 95 שבה כתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב בבטחה" (רק באנגלית) אני מאמין שאני מפספס איזו הגדרה שאני לא יודע מה היא כי בחיים שלי לא התעסקתי עם דבר כזה, חיפוש כבר עשיתי אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ללוח הזה ספציפי תודה מראש נ.ב. ווינדווס XP למי שמתעקש...

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by shahakbk,

טוב אז קודם כל אני חדש בפורום, וב' כל יש לי בעיה עם המחשב שהתחילה היום.. הפעלתי את המחשב , ואז הוא עשה ריסט, פעל מחדש, ואחרי כמה דקות שוב עשה ריסט ונתקע בקטע הראשון שהוא סופר את הזכרון והוא לא הצליח לעבור, אז כיביתי את המחשב לדקה-2 והדלקתי אותו מחדש. אחרי כמה דק' הוא שוב עשה לי ריסט ונתקע, אז עשיתי לו ריסט וכשהוא עלה עשיתי IMAGE כי חשבתי שזה יעזור.. סייימתי את ה IMAGE והוא עדיין ממשיך לעשות לי ריסטים... טוב אם צריך לדעת מה המפרט שלי אז : מעבד:Intel® Core2 Duo Processor E6300 לוח אם: GigaByte GA-945P-S3 S series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS זכרונות: יש לי DUAL CHANNEL של 512 של KINGSTON מהירות 667 ועוד אחד של 1GB של OCZ מהירות 667 תודה מראש לעוזרים אה ו…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by artyom,

אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. Started by maxpen11,

היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. Started by E-Bear,

I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום... יש לי בעיה די חמורה ומאוד מאוד מאוד מרגיזה במחשב בעיה של תקיעות ראנדומאליות... ידוע לי שהתקיעות נובעות ברובן מהתחממות יתר של אחד מרכיבי המחשב [מכיוון שזה קורה בעיקר בזמן שאני משחק במשחקים,וכמעט ולא קורה אם יש קירור מאסיבי על המחשב] אבל פרט לתקיעות האלו,ישנן תקיעות ראנדומאליות נוספות,שאינן קשורות לשום דבר,הן פשוט קורות...וזה מאוד,אבל מאוד מרגיז... וזה קורה בעיקר בעת גלישה באינטרנט או אחרי התקנה של תוכנה חדשה על המחשב... כל התקיעות האלו מביאות לERRORS רציניים במחשב,ולתקלות די חמורות שלוקח זמן לסדר [FREEZE מוחלט של המחשב באמצע ביצוע תהליכים ממש דופק הכל] בכל מקרה,אני הולך להוסיף עוד קירור למחשב [עשיתי ניקוי יסודי לכל המאווררים והרכיבים וזה לא עזר],אבל אני רוצה לסדר א…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. שלום אני שיחקתי אתמול במשחק ובעצה המחשב כיבה את עצמו ומתי שאני מנשא להפעיל הוא פעול כמה שניות ואז נכבה מה זה יכול היות

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by mrtg,

היי, אני בא אליכם עם בעיה אבל אני לא בטוח בדיוק מה היא הנה מה שקרה: אתמול שחקתי במחשב בכיף והכל.. סגרתי אותו יפה(לא נגעתי בשום דבר שקשור לחומרה או להגדרות של המחשב כבר חודש לפחות! ככה שהמחשב עבד בובה.) היום אני מתעורר מדליק אותו הוא נדלק עולה כמו שצריך... אני פותח משחק. פתאום המחשב נתקע מתחילים להתערבב הצבעים במסך ואני עושה ריסט... המחשב עולה, מגיע למסך שבו הוא מעלה את מ"ה אני רואה כל מיני צבעים בצד של המסך והמחשב עושה לעצמו ריסט, לא מגיע בכלל לשלב של הלוגין! נכנסתי ב safe mod בדקתי עם הדריברים של הכרטיס מסך בסדר! וגם שחזרתי את המחשב למצב שהוא כן היה בו בסדר... כל זה לא עזר! יש לציין שב safe mod הוא עולה כמו שצרי... אפילו הצלחתי להריץ סרט.. למרות שהוא נתקע לי אחרי דקה כשנ…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by kooki8,

יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by law89,

היי האם ניתן לחבר שני דונגלים למחשב אחד? הראשון הוא דונגל של עכבר של לוג'יטק השני הוא דונגל של עכבר + מקלדת של לוג'יטק אין לי כרגע מקלדת נפרדת שלא מגיעה כחלק מסט. האם זה יכול לגרום בעיות אם מחברים את שניהם?

22. תקלה לאחר חיבור כרטיס מסך מחשב לא נדלק ועושה צפצופים מוזרים וארוכים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

24. כל סרט שאני מפעיל בנגן, מכל סוג שהוא, בהתחלה הוידאו והסאונד נתקעים כזה לאיזה 10 שניות ואז זה ממשיך לעבוד כרגיל אם אני מנסה להעביר קצת קדימה בסרט אז שוב אותה בעיה.. הסאונד שוב מתחיל לגמגם והוידאו נתקע לאיזה 10 שניות ואז ממשיך כרגיל. כמו כן כשאני נניח שומע שירים בwinamp וגולש באינטרנט, אז כשהדף קצת כבד מדיי ואני מגלגל למעלה/למטה את העמוד הwinamp מתחיל להתקע ושוב הסאונד מגמגם כזה והמחשב קופא לכמה שניות. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by PsyGhost,

כשMemtest מודיע על שגיאות בזיכרון אצלי האם זה אומר שבאופן חד משמעי הבעיה היא בסטיקים עצמם אם שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים