תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אחד המחשבים בבית החל לקרוס לאחרונה, מדובר בריסט, שבדרך כלל מתקשר להפעלה של וידיאו, כלומר סרטים או משהו בסגנון, אבל אני לא יכול לאמת שזה קשור בלעדית לדבר... מדובר ב-Error code 1000008e (שאני יודע שהו אמאד כללי...) הנה קבצי ה-DUMP... שינתי לו את הסיומת ל-TXT... אשמח לעזרה או כיוון... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD מסוג LG hl dt st dvdram gsa h42n האם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון? תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב אודה לעזרתכם היה לי כרטיס מסך ATI 4800HD שהחל לאחרונה לזייף קשות והחלטתי להחליף / לשדרג לכרטיס מסך חדש. רכשתי NVIDIA GTS450 . מייד עם התקנת הכרטיס החדש הופיע לי המסך הכחול הידוע לשמצה עם הודעה על (NV4_DISP ERROR) ולאחר מכן המחשב פשוט גימגם בטרוף כלומר ניתקע כל מספר דקות מועט (כשהפעלתי פיירפוקס). אם "העזתי" להפעיל משחק כמו CIV5 אז הוופיעו ארטיפקטים / כל מיני ריבועים הזויים על המסך והמשחק התרסק... התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA לאחר שהסרתי את הקודם עם DRIVESWEEPER, קראתי בפורומים על בעיית ה NV_DISP, אבל המחשב ג'יעג'ע ברמות. לקחתי אותו היום בבוקר לחנות י חשבתי שהכרטיס תקול, אך הוא עבד יפה מאוד בחנות על מחשב אחר. חזרתי הביתה ואחרי 2 דקות הוא כיבה לי את המחשב שוב ושוב…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם: GigaByte דגם: ep45-ds3l (דגם חדש עלה לי בסביבות 600 שקל או יותר לא זוכר) כרטיסי זיכרון: 8.0GB of RAM DDR2 X2 2GB KINGSTONE 800Ghz X2 2GB Corsair 1066Ghz כרטיס מסך: Geforce 9800GT 1GB מערכת הפעלה : windows Vista Ultimate 64Bit עכשיו אני מאמין שרובכם יודעים מה דרישות המערכת המומלצות של המשחק הזה ולכאלה שלא אז זה פחות מהמחשב שלי הבעיה היא ש.. המשחק לא רץ חלק !!!!! למה ? ניסית לעלות את זה בווינדוס XP הורדתי עידכוני גירסה של המשחק של הכרטיס מסך ,של הלוח אם של מה לא ??? הורדתי 2 פלטות של כרטיס זיכרון כי אולי זה בעיה של קיבולות שונות ונוצר עומס או משהו... בדקתי בתוכנה CPU-Z עם כל החומרה של…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב הבא: intel pentium d לוח אם של dfi sis 662 tmg המחשב די ישן ולאחרונה הוא נדלק ללא תמונה על המסך ולא מתכבה גם בכיהוי כוח (לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הדרך היחידה לכבות אותו זה להוציא את הכבל מהשקע. פעולות בדיקה שכבר ביצעתי: ניתקתי את כל הכבלים וכל הרכיבים וניסיתי להפעיל שוב. ניסיתי להחליף זיכרון , לשים כרטיס מסך חיצוני (הכרטיס מסך הוא מובנה על לוח האם) אפילו החלפתי ספק וכלום לא עזר אציין כי כאשר הפעלתי אלת המחשב ללא סטיק של זיכרון הוא אפילו לא צפצף והתריע על תקלה כל הבדיקות ההלו נוטות לשכנע אותי שהלוח אם מת ? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לא מזמן אודיגי 2 ZS ויש לי הרגשה שהכרטיס המובנה עושה לי בלאגן יש דרך לבטל אותו לאלתר? תודה לעוזרים ( לא מצאתי נושא כזה בחיפוש אז מצטער אם קיים אחד )
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיות בחומרה ואני רוצה לבדוק עם תוכנה ממש מקצועית שתבדוק כל חלק במחשב יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
רכשתי סט hyperx 2*2G להחלפה במחשב שלי, הכנסתי אותו המחשב זיהה את הזיכרון אך הוא לא הגיע לשלב של מערכת ההפעלה, ניסיתי להחזיר את הDIMM הישן והבעייה נמשכה. איפסתי את ה BIOS ע"י ניתוק מהחשמל והוצאת הסוללה ועדיין המחשב תקוע בשלב הראשוני של Detecting IDE Drivers... ולא מאפשר כניסה לBIOS עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תראו המחשב שלי אני משתמש בוא חצי שעה ככה והוא פתאום קופא העכבר והמקדלת לא מגיבים ואני צריך לעשות ריסט ולפני כ חודש קניתי כרטיס מסך חדש וספק וזיכרון ואני לא מצליח להבין למה זה קורא כי המחשב שלי לא חם הנה הטמפרטורות מעבד 31-32 כרטיס מסך 50 דיסק קשיח 35 או שלפעמים המחשב עושה ריסט וזה לא קרא לי אף פעם בעבר לפני שקניתי תרכיבים וניקיתי עם פן תמארז והכול וגם הספק אמור להחזיק תכרטיס HEC 400TRT 400W אם אני לא טועה בעכבר הישן שלי הוא גם היה ניתקע והכול היה קופא וזה וקניתי עכבר חדש וזה עבר אולי זה הבעיה.? מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כמה דקות נכנסתי לPlanetside וקיבלתי בערך 400 fps.... הבנתי שמשהו דפוק, ושמתי לב שכל הגרפיקה ירדה בצורה נוראית. נכנסתי לCCC וגיליתי שכל החלק של ה 3d פשוט נעלם... אי אפשר לקבוע aa ו af... בבקשה נסו לעזור לי.. בתודה מראש, נעם. כרטיס מסך: radeon 9800pro דרייבר:Catylist 4.10 (לא מצליח לעדכן ל4.12, זאת כבר בעיה עם הרג'יסטרי שזה סיפור אחר לגמרי...)
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
היה לי 512 מגה זיכרון פנימי אני קניתי אותו סוג של קרטיס של עוד 512 אני שם אותם ביחד הוא מפעיל תמחשב מחדש הוא מביא אותי למצב של בחירה של safe mode אני שמתי את הקרטיס החדש והוא עובד מגיע לשולחן עבודה אבל ששני הקרטיסים ביחד הוא לא נותן לי להכנס לשולחן עבודה הוא זורק אותי בבקשה מה אני אמור לעשות כדי שיופיע לי שהיה זיכרון 1024 וזה יגיע לי לשולחן עבודה משהו נוסף החיבורים נכונים וטובים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סידרתי שבוע שעבר לאחים הקטנים מחשב P2 ישן כדי שלא יתעסקו יותר במחשב שלי. בקיצור אתמול החלפתי כאבל של הדיסק הקשיח באחד אחר (זה שהיה היה איכותי ולקחתי אותו לעצמי) ושמתי אחד מהמחשב שלי (שידוע לי שהוא בסדר). בקיצור המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלה להופיע אצלי בעיה מוזרה בחודשים האחרונים. בכל מיני יישומים שונים ובסיטואציות דומות ואחרות (בעיקר שאני גולל דפים) המחשב נעצר לשנייה ומה שקורה זה שהמסך נכבה. ניסיתי היום למחוק את הדרייברים של הלוח אם ולהתקין דרייברים אחרים לכרטיס מסך אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? הבאתי לכאן מסך אחר (LCD) והבעיה חזרה על עצמה ככה שהמסך תקין. כרטיס מסך: GF4 MX440 , את המפרט ניתן לראות בצד. צרפתי דוגמא בשביל שתבינו על מה מדובר: http://www.mediafire.com/?5xz99yyd0qq תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה מה שהיה כתוב לי כשהדלקתי את המחשב לפני כמה דקות, הייתה לי את האפשרות ללחוץ על F1 ולהמשיך לעלות לוינדוס כרגיל, אז עשיתי את זה. מה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. אחרי שניתקתי את ה-HD שלי לצרכי תפעול בלעדיו (נסיון לתחל את המחשב דרך USB), חיברתי את ה-HD חזרה, והמחשב אינו יוצא מה-SPLASH SCREEN. ברגע שאני מנתק את ה-HD, המחשב יוצא ממנו, ומנסה לתחל כרגיל (וככה עליתי עם Ubuntu Live CD). האם זה אומר שה-HD קרס? הוא בן כחצי שנה בסה"כ, והרבה חומר אינו מגובה... ניסיתי גם לחבר את ה-HD לחריץ SATA אחר (במקום ה-CD DRIVE שממנו העליתי את ה-UBUNTU) וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש למישהו רעיון מה לנסות? (המפרט המלא מתואר בצד) אני חייב לגבות את המידע איכשהו...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, חבר'ה אני חייב שתעזרו לי. יש לי כרטיס מסך HD4870 של ASUS. היום כשהדלקתי את המחשב תוך בערך 15 שניות המסך נכבה ונדלקו לי שתי נורות אדומות על הכרטיס מסך.. ניסיתי לנתק, לחבר ולבדוק את הכבלים.. שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א ליד הנורות שדולקות לי יש כיתוב.. D1601 ו D601 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כל משחק שמגיע על דיסק DVD לא נקרא על ידי הכונן שלי במספר הפעמים הראשונות. כשאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה פעמים או מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסק בפנים בד"כ בסופו של דבר המחשב קורא את הדיסק. בנוסף למרות שהמחשב שלי חזק הרבה יותר מהדרישות המומלצות (פרט לכרטיס מסך שהוא מספק אבל לא חזק בהרבה) הוא לא רץ בצורה חלקה... ייתכן קשר לכונן? הכונן שאני משתמש בו הוא צורב DVD של LG דגם: GSA-4163B הצורב בסה"כ בן שנתיים וקצת ולא נעשה בו שימוש מסיבי :-\ תודה מראש כפיר. נ"ב למנהלים לא הייתי בטוח אם זה באמת הפורום המתאים... אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו...
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. התקנתי צורב nec 3550a והמחשב מזהה אותו והוא גם קורא דיסקים שמוכנסים אליו. אבל ברגע שמכניסים אליו דיסק לטובת צריבה או מנסים לשלוח אליו לצריבה- לא ניתן. (לציין כי ישנו צורב רגיל פעיל במקביל אליו).האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה הסלוט החום ה קצר בצד שמאל למעלה על ה MB המצ"ב, הוא אמור להיות CNR אבל יש לי מודם CNR והוא לא מתאים לחריץ תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-