תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
פעם אחת אחרי נפילת מתח כזו, הוצאת הכבלים והחזרתם פתרה את הבעיה, אבל בפעם השנייה, זה לא עבד, ובמקום זה יש צפצוף הזמכיר צפצוך של רוורס של רכב. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כשהיא אמורה להידלק היא פשוט מכבה את האור האדום כמו תמיד אבל לא נדלקת ולא משמיעה רעש של הידלקות למי שמכיר. מה זה יכול להיות? אני יודע שזה לא קשור למחשבים אבל בבקשה אל תנעלו
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בוודאות יש ללוח אם שלי חיבור USB 2 מדובר בלוח אם asus p4sp mx.. אם לדוגמה אני מעביר משהו מדיסק או קי דבר ראשון זה עובר ממש לאט ובנוסף צצה בצד הודעה בצד שאומרת שהחיבור עובד לאט מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה .
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה SpeedFan ו אחת הטמפרטורות מראה שם 59-60 מעלות יש שם 3 טמפרטורות איך אני יכול לדעת מה קשור למה, שאר הטמפרטורות נורמליות. בנוסף המחשב מאתחל את עצמו לעיתים קרובות ומופיעה לי הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה". מדי פעם אני מריץ מעל 70 תהליכים אבל גם שאני מאתחל את המחשב רק 30 תהליכים רצים הטמפרטורה גבוהה. מערכת הפעלה XP אינטל - 2x1.8 dual core 6300 1024 GM ram בבקשה עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עשיתי פורמט לוינדוס וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך. התקנתי את הדרייברים מהדיסק התקנה של הכרטיס מסך והתבקשתי לעשות רסטרט וברגע שהוינדוס עולה (צי'ק צ'וק של שינוי רזולוציה) שם המחשב נתקע כלומר אין מסך המסך נהפך לשחור הכל עולה ויש צלילים אבל המסך לא מראה שום סימנים של וינדוס . נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך (מה שמותקן ביחד עם הוינדוס (צג ברירת מחדל סוג מתאם וכו' ) ופרטים הופיעו לי הדברים הבאים שיש התנגשות חומרה נכנסתי לסוג מתאם ושם מופיע לי התקן מוזר בשם VGASAVE ושם גם מופיעה ההתנגשות הבאה : טווח קלט/פלט 03B0 - 03BB בשימוש על-ידי: VIA CPU to AGP Controller טווח קלט/פלט 03C0 - 03DF בשימוש על-ידי: …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם דיסק - עשיתי בדיקה והכל תקין לאחר מכן עשיתי בדיקה של זכרון וגם שם הכל תקין אבל משום מה אחרי שעובדים על המחשב הוא מבצע ריסטרט למחשב. כאשר המחשב עולה ישנה הודעה מוזרה CPU is unworkable or has been changed האם יש תוכנה שמבצעת בדיקה היקפית למחשב ומגלה האם יש תקלות כלשהן ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ. בעיית הקריסה היא לא קבוע יכולה לא להופיע מס' ימים ואז לבוא באינטנסיביות. ניקיתי את המאוורר(מה שבד"כ גורם ללפטופים להתחמם ולקרוס) וזה לא עזר. החלפתי לוח אם וזה גם לא עזר.... יכול להיות שהמעבד מזייף??? נניח שזה המעבד האם יכול להיות מצב שבו הבעיה תהיה רנדומלית כמו שתיארתי??? אגב בבדיקת מאמץ המעבד לא עובר 80 מעלות(t5750) וכשבחלפתי למעבד דומה(t6670) המעלות נמוכות ב20 מעלות בקירוב...
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מדליק את המחשב - לאחר התקנת כרטיס מסך חדש (AMD 6970) - אני נתקל בתופעה חדשה: לאחר שאני מדליק את המחשב, המאווררים מתחילים להסתובב, ואורות ה LED נדלקים ליד כל רכיב (לוח אם הוא Asus p8p67 PRO) למשך שנייה, ואז הכל נעצר! ואז - לאחר שנייה בערך, ההליך חוזר על עצמו, אבל הפעם המחשב נדלק כהרגלו יש הצעות? אשמח מאוד לשמוע [אציין שהמחשב כרגע בנוי מחוץ למארז, כי המארז - מסוג Antec 300 - לא הצליח להכיל את כרטיס המסך, שאותו רציתי כבר להכניס לפעולה] תודה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מת לי משום מה המאוורר של הספק לפני 2 דקות. האם גם הספק ימות עוד מעט? תודה על התשובה המהירה.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חבר שלי התקין צורב למחשב של אבי (הכל עבד עד עכשיו). כאשר הדלקתי את המחשב מופיע לי ההודעה הבאה (רקע שחור,טקסט לבן): Award Medallion BIOS Y6.0, An Energy Star Ally ASUS P4S-X ACPI BIOS Revision 1001 CPU1:*Intel Pentium 4 2400 MHz Processor ...Award Plug and Play Cards ...Initialize Plug and Play Cards PNP Init Completed Trend ChipAwayVirus On Guard Detecting Primary Master ...Maxtor 6E040L0 Detecting Primary Slave ...None Detecting Seconddary Master ...None Detecting Seconddary Slave None (הערה: ההודעה כפי שנכתבה במקור,חוץ מההשמטה של הסימן הרשום R בכמה מקומות )
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... נתחיל מהקל אל הכבד. 1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3) 2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן א…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לילה טוב כולם הבעיה המוזרה הזאת קיימת אצלי המון זמן, לא יודע למה לא שאלתי מקודם אבל זהו נמאס לי. הבעיה היא עם הקול, (מוזיקה משחקים הכל... ) אני שומע רק בצד אחד, האוזניות הם בטח לא הבעיה כי החלפתי איזה 10... אז ככה בהתחלה הייתי מחבר את האוזניות החדשות בעיגול הזה (איפה שיש את הסימן של האזוניות) שומע בשני הצדדים ואחרי שבועיים זה עובד רק בצד אחד , החלפתי אוזניות - עוד פעם אותו סיפור...אחרי כמה אוזניות הסאונד בכלל נעלם, אבל אם אני משחק באוזניות קצת אני שומע בצד ימין או בצד שמאל, כמובן שאם אני מסיר את היד שלי הסאונד נעלם... אותו סיפור אם אני מחבר את האוזניות מאחורה או מקדימה השאלה היא.. מה בדיוק הבעיה פה ? כמובן ההגדרות הם בסדר גמור... לא שיחקתי בהם תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-