תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים ושני מסכים, נקרא להם מסך ראשי ומשני וכנ"ל למסכים. המטרה היא שהמסך הראשי תמיד יראה את המחשב הראשי והמסך המשני יראה אותם לסירוגין. אבל מאוד חשוב שההחלפה תהיה בלחיצת כפתור. בשביל זה קניתי סוויצ' DVI שיש לו שתי כניסות DVI ויציאת DVI אחת. המחשב הראשי מחובר למסך הראשי עם כבל DVI. ולסוויצ' עם עוד כבל DVI. למחשב המשני יש רק VGA אז הוא מחובר דרך מתאם לכניסת DVI של הסוויצ'. היציאה של הסוויצ' מחוברת לDVI של המסך המשני. בלחיצת כפתור על הסוויצ' אני מחליף בין המסכים. זה לפחות היה התכנון אבל המסך לא מזהה את המחשב המשני כשאני מחליף אליו. בדיקות שעשיתי - - שני הפורטים של הסוויצ' עובדים - חיברתי את המחשב הראשי לשניהם והצלחתי להחליף. - המחשב השני מראה תמונה על המסך כש…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג T220 כל הזמן שאני משחק או סתם גולש באינטרנט או אפילו שהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע !!! הופך למסך שחור ומחפש חיבור או אנלוגי או דיגיטלי כל לאיזה 5 שניות ואז נכבה !!!! מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! :pissed: !!!!!!!!! אני לא יכול לעשות כלום כל שניה נכבה כאילו הוא לא מזהה את החיבור !!!! ניסיתי כל מה שאפשר חיפשתי בגוגל לאלפי אנשים יש תבעיה הזאת ללא פתרון !!!!!!!!!!!! אולי המוח היהודי אתם יודעים לפתור את הבעיה הזאת תודה!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי מערכת הפעלה windows 7 ורציתי לשאול האם המתח תקין דבר נוסף שצריך לדעת : ספק כוח: FSP 400W הספק מקורי! כרטיס מסך : HD4650 1GB תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים את המארז שלי ליד סאב די גדול כ 12" כמו כן ליד הסאב יש רמקול גדול נוסף השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברכיבים של המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צצה לי בעיה במחשב לפני מספר ימים. המחשב לפתע הפסיק לשדר למסך סיגנל (מסך חדש) והמסך עבר למצב standby. ביצעתי reset והמחשב עלה, הגיע לשלב בו אני מתבקש להקיש שם משתמש וסיסמא. הקשתי ושוב המסך עבר ל-standby. לאחר ביצוע reset נוסף לא עלה כבר כלום, אפילו לא ראו את עליית ה-bios. פתחתי וניקיתי את המחשב, המאווררים וצלעות הקירור של המעבד. כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםם יש לי תקלה שמאוד מאוד מציקה לי יש לי את המפרט הבא מעבד I5 2500K (על מצב סטוק 3.3 GHZ) לוח אם P67A-UD4-B3 זכרונות קינגסטון 1600MHz שני סטיקים של 2 גיגה כל אחד זוג כרטיסי מסך HD6950 הזכרונות מותאמים בביוס על XMP כברירת מחדל (שזה אומר בעצם מתח של 1.65 ותדר של 1600MHZ לפי מה שהבנתי..) ברגע שאני פותח איזשהו משחק ולפעמים אפילו במצב מנוחה אני סובל מקריסות קשות (לא סתם מסכים כחולים.. זה מלווה גם בשיבוש מלא של המסך חוסר סנכרון במערך CROSSFIRE ומה שמביא לקריסה של דריבר ATI ולמסך כחול..) אם אני מכוון באופן ידני את המתח לזכרונות ומוריד אותם לתדר של 1333MHZ אין לי אפילו הפרעה אחת קטנה.... הזכורונות עוברים MEMTEST בלי שגיאה אחת!!!! אין לי הסבר הגיוני לקריסות המטרידות האלו …
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריטיב מובנה בתוך הלוח אם ( ישן מאוד) ועכשיו הבאתי כרטיס קול קרייטיב לייב אני רוצה לחבר אותו ואני לא מצליח המחשב לא מזהה כאילו לא הכנסתי.. אולי בגלל שהמחשב לא יכול להפעיל שניים בו זמנית .. איך אני מבטל את המובנה ושם את החדש? בבקשה עזרה..
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים זה קורה לי. מכבה את המחשב רגיל. הוא נכבה ולאחר כמה דקות נדלק שוב ואני צריך לכבות אותו ידנית. בדקתי האם זה בגלל הרשת וזה לא. מה אפשר לעשות אני דיי משתגע :s05: תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים! היום הרכבתי עם חבר את המחשב החדש שלו, הכל הלך מצוין אך כשניסינו לאתחל את המחשב, ה-BIOS זיהה רק ערוץ IDE אחד (מספר 0, האדום) מתוך שלושת ערוצי ה-IDE שעל הלוח. מבחינת חומרת HDD מדובר בהארד דיסק ATA רגיל ושני כונני DVD וצורב DVD ובכולם ה-Jumper על Cable Select. סידור ה-IDE על הלוח הוא IDE 0 שהוא בצבע אדום, ומתחתיו יש שני IDE נוספים צמודים אחד לשני(צבעם ירוק) שמספריהם 2 ו-3 ב-BIOS. כל מה ששמנו על ה-IDE הבודד מספר 0 זוהה ב-BIOS. מה ששמנו על ערוץ אחר (אחד מהשניים הצמודים) לא זוהה ב-BIOS SETUP בכלל - רק בערוץ הראשון של ה-IDE הופיע ההארד דיסק או שני כונני ה-DVD (בהתאם לסידור על הכבלים) וה-PRIMARY וה-SLAVE בערוצים האחרים הופיעו כ-NONE ולא היה ניתן לשנות את ערכם עם …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן, רציתי להוסיף לו גם צורב DVD וגם כונן קשיח, חיבור IDE ל USB יש לי שניים אבל חשמל בשבילם אין לי אז חשבתי לעצמי שאקנה לי ספק כח של מחשב רגיל ואחבר אותו לחשמל, ואליו את שני הכוננים החיצוניים. יש עם זה בעיה? חיברתי את הספק החדש לחשמל, אבל הוא לא רוצה לעבוד! יכול להיות שהוא רוצה איזה חיבור ללוח אם כדי לעבוד? אפשר לעקוף את זה ולג'מפר משהוא כדי שהוא יעבוד? אולי קבלתי בכלל ספק לא תקין? בדקתי עם טסטר ומגיע חשמל לכניסה של הספק. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים המחשב היה דלוק רגיל היה דלוק רק איסיקיו וגלישה באינטרנט (אין מאמץ על המחשב) הלכתי ל 10 דקות ושחזרתי המחשב היה מחובה (לא היה לי אף אחד בבית ולא היה הפסקת חשמל) ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, המנורות צהובה ואדומה (צהובה מראה שמחשב דלוק, אדומה מראה שהוא חושב) נדלקו רצוף ולא היה את הצפצוף שיש תמיד שהמחשב עולה. אחרי זה ניסיתי לעשות איפוס ביוס המשחב עלה בידיוק לדקה ונכבה.. מישהו יכול להגיד לי מה יכול להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא לא עולה ויש צפצופים.. התעסקתי עם הזיכרון מקודם הוספתי עוד סטיק של 512 למחשב של חבר כאשר היה לו כבר סטיק אחד של 512 הזיכרונות באותם תזמונים רק שתי חברות שונות קינגסטון וPQI צריך עזרה דחופה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי מתי ואני חדש כאן . יש לי מחשב נייד קומפאק פרסריו 2500 שלא מפסיק לעצבן אותי אני מדליק אותו הוא עושה רושם כאילו תיכף הוא מתחיל לעבוד ואז פתאום כל המאווררים משתתקים ושום דבר לא עולה במסך למרות שכל המנורות שמצביעות שהמחשב דלוק עובדות אני אשמח מאוד אם יש למישהו רעיון למה זה קורה {המסך לא שרוף בדוק ע"י חיבור למסך חיצוני וגם החלפתי בין שני ניידים שונים מסך וזה לא עזר} ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, מסך: LG Flatron 775FT כרטיס מסך: Msi 6800 AGP הבעיה היא כזו: בכל פעם שאני מכבה, או שהמסך עובר לסטנד ביי, כל המאפיינים של גודל התמונה והצורה שלה מתאפסים. כמו כן בכל פעם שאני מכבה את המחשב, המסך עובר לסטנד ביי ואז שוב התמונה מתאפסת. זה קורה גם בכל פעם שאני נכנס לחלון של ה-nvidia control panel. נכון מסכי CRT עושים טאק כזה כשהם משנים רזולוציה או קצב ריענון? אז בכל פעם שאני נכנס ל-nvidia control panel הוא עושה אחד, ואז המאפיינים של התמונה מתאפסים לי. אני לא יכול לתאר כמה שזה מעצבן אותי, ושחיפשתי על זה מידע בגוגל וגם בפורום פה, ללא הועיל. ניסיתי את התוכנה rivatuner, ומשהו כמו 15 גרסאות שונות של הדרייברים של nvidia. הגעתי אחורה עד 61 משהו, וכל פעם מחקתי קודם עם driver clea…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברס. לאחרונה המחשב סבל מנפילות פתאומיות לא מוסברות , ואני מדגיש פתאומיות. בדקתי כל מה שאפשר, אפילו הטמפרטורות מצויינות. היה חשש זה הספק המעפן אבל אני עדיין לא חושבב שזה הוא. במחשב שלי יש שני סטיקים של 256MB PC3200 = ביחד 512MB. עכשיו מבדיקה אקראית של המחשב ראיתי בEVEREST שרק סטיק אחד של 256MB מזוהה. עדיין הסטיק השני מחובר ואני חושש שזה הוא ה"אשם". יש לציין שלאורך הבוטים שלאחר הנפילות היו לפעמים צפצופים ממושכים מהלוח אם שמעידים על בעיה מעין צפצוף ארוך שלא נפסק והמחשב לא עולה. אני שואל, האם הגיוני שזה הזכרון שגרם לנפילות? אני יכול לדעת איזה סטיק זה בהנחה שהסטיק שנמצא בDIMM 2 מתוך ה3 בEVEREST הוא זה שמזוהה ופועל וזה שהוא לא האמצעי הוא הבעייתי? בתודה ובברכת חג שמח, ניב…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המחשב שלי לא עולה ואני חושב שזה בעיה בחיבור של ההארד דיסק ללוח אם הכבל ide שמחובר אליו ההארד דיסק מחובר אליו גם כן צורב וגם הצורב לא פועל מה יכולה להיות הבעיה?? מי שנתקל בזה שיגיד לי תודה רבה... http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=167284.0;attach=63908;image [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני לא יודע איך פותחים אותו אחותי שחקה עם כפתור הHOLD והוא נתקע בפנים על HOLD והכפתור עצמו משוחרר... אז כשאני מדליק אותו הוא כותב HOLD ומתכבא
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי היום ממחשבי סטיק של 512MB DDR, אולי כדאי לציין שיש עוד סטיק של 512MB DDR. בכל אופן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא סירב להידלק, המחשב עצמו עבד אך העכבר,המקלדת והמסך לא הגיבו. חיברתי מהר את הסטיק שהוצאתי ושוב המחשב לא הגיב, חיזקתי וחיזקתי עד שלבסוף הוא נדלק, אך בכל פעם שהוא עולה אני מקבל את השגיאה הזו : Warning! Now system is in Safe mode. Please re-setting CPU Frequency in the CMOS Setup. אני חייב ללחוץ על F1 בכדי לגרום למחשב לעלות. מה פשר השגיאה? ויותר חשוב, מה עלי לעשות? עריכה : החזרתי את הביוס למצב Fail Safe והבעיה נפתרה, אפשר למחוק.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-