עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by S0000D,

קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  3. שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by Forest14,

כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by biggie,

אני הסרתי את הדרייבר הישן והתקנתי תחדש אבל הוא לא סיים כי הוא אמר לי שאני צריך "standarf VGA driver" ניסיתי להתקין את הדרייבר הקודם ולא הצלחתי להתקין. יש לי כרטיס ATI Saphire 9600XT 256Mb בקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by eliransh,

היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  7. היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

8. Started by generalA,

יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !

9. Started by grove,

מבקש עזרה 0x000000f4 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by asafga,

שלום חברה אני פונה כאן לתותחי הפורום יש לי בעיה בנייד HP בעיקרון המחשב פועל דיי יפה הבעיות מתחילות כאשר אני משאיר אותו דלוק בלילה לאחר שלוש שעות להערכתי המחשב קופא המסך כמובן נכבה לאחר חצי שעה כי ככה מוגדר לו בצריכת חשמל הבעיה שהוא לא חוזר לפעולה האורות במחשב דלוקים אבל כלום לא מגיב הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את הנייד ולהדליק אותו ואז הוא חוזר לפעולה רגילה,לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב 256 DDR מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by Shadowman,

הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. המחשב השני שיש לי היום החליט שלא בא לו לעלות כרגיל. כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה העלה לי הביוס. יצאתי ממנו ללא שום שינוי, נכבה ומנסה לעלות ולא הצליח, התיאור: בעת ההדלקה נדלקים שתי המנורות אחת ירוקה והשניה אדומה, אחרי מספר שניות נכבית האדומה ונשארת הירוקה דלוקה. אינו משמיע פיפס בזמן ההדלקה ואינו מעלה את הלוח, פשוט משאיר את המסך שחור. האמת זה לוח אסוס P4800, האם יתכן הזיכרונות או כ. מסך מתנגשים? כי ניסתי להוציא כרטיס זיכרון אחת והדלקתי שוב את המחשב ושוב נכנם לי לביוס ושוב יצאתי ללא שינוי ושוב חזרה הבעיה. לטיפולכם - תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. Started by ofir,

יש ברשותי מחשב פנטיום 1 200, הוספתי לו 256mb זיכרון. עכשיו כשאני נמצא בהתליך התקנה של הונידוס (98), עוד לפני שמתבצעת העתקת הקבצים, ההתקנה פשוט נתקעת, שמתי לב שהייתה בעייה בסריקת הזיכרון, המחשב לא זיהה אותו כ256 אז ביצעתי עידכון ביוס, ולאחר מכן הוא זיהה, ועדיין נשארה הבעייה. מה עוד אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by avner0075,

איך אני מוציא את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by cipher,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. Started by avimw,

אני בטוח שכולכם מכירים את הבעיה של המסך הכחול. אצלי יש את הבעיה הזו הרבה זמן וזה מעצבן... יש לי מחשב 2.8GHZ GIGA DDR 400 צורב+צורב דיוידי שני ארד דיסקים 80 GB אולטרה כרטיס מסך ATI 9800 כרטיס טלוויזיה ויש לי ספק כוח של 230 V ו3 מאוררים יכול להיות שהמחשב לא מקבל מספיק אנרגיה ולכן יש לי מסך כחול?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by vwgolf,

התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by AdiD,

שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by lioron7,

היי לכולם יש לי צורב asus 52*24*52 וכל משחק שאני מוריד מ emule וצורב אותו נתקע בסוף ההתקנה, ואני צריך לעשות restart ורק אז המשחק עובד. מה הבעיה למה כל משחק נתקע לי בסוף ההתקנה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by romchik19,

ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by LM10,

שלום. יש לי בערך שנה את הכרטיס GTX 460 1B של חברת GAINWARD. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שחוזרת על עצמה, בהתחלה זה היה בתדירות נמוכה ועכשיו זה כמעט בלתי אפשרי לעבוד עם המחשב. כל כמה זמן (יכול להיות שניות, יכול להיות שעות) המסך של המחשב נכבה, וכשהוא חוזר מופיעה לי בצד ימים ההודעה הבאה: display driver stopped responding and has recovered מה יכולה להיות הבעיה? הדרייבר שלי הוא הכי מעודכן שיש, הסרתי והתקנתי אותו שוב כמה פעמים וזה עדין מופיע. אני לא יכול לשחק בשום משחק, לא יכול לראות סרטונים באינטרנט, בקיצור העבודה במחשב די משותקת... הספק שלי זה SEASONIC 620 (הבנתי שאולי זה קשור אז אני נותן את המידע עליו) תודה מראש על כל עזרה!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by amigamerlin,

שלום, בשבוע האחרון הרכבתי לי מחשב AMD 3200+ 939 מחלקים יד שניה. אחד החלקים הוא ספק הכוח שהיה בשימוש במחשב הקודם שלי - פנטיום III עם לוח עם של DFI. הבעיה היא שבחודשיים האחרונים הלכו שני זכרונות SDRAM לעולם שכולו טוב, וחשבתי לעצמי שאולי זה עניין של הספק שלא מספק מתח מספיק יציב. אני מעוניין לדעת איך אני יודע אם השינויים במתחים של המעבד, הזכרון וכל שאר הדברים, הם בגדר התקין או לא. יש לי את easytune5 של nvidia ו speedfan, רק שאני לא יודע אם השינוי במתח הוא תקין. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Holography,

כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים