תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס אחר וזה לא שינה איפסתי ביוס ידנית וזה לא שינה יש למשהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם אז כמו הנושא.. זה בדיוק התופעה שאני נתקל בה במחשב החדש שלי בן יומיים כולה...הרכבתי בעצמי... המארז עצמו הגיע ללא רמקום או זמזם אז פרקתי זמזם ממחשב ישן וחברתי אותו בלוח איפה שרשום...עכשיו מרגע שהמחשב עולה הזמזם לא מפסיק להשמיע זימזום אחד ארוך ואין סופיייי בתדר שונה מהתדר של הציפצופים של חוסר בזיכרון או תקלה אחרת...ואני תוהה האם הזמזם דפוק (חיברתי במחשב אחר והוא לא זימזם) קשה לי להבין אם יש בעיה או שאני סתם מפחד שיש איזה תקלה. הלוח הוא לוח חדיש יחסית gigabyte ga-ep45-ud3p ... בדקתי טמפרטורות(מעבד קריר 41 מעלות במצב מנוחה), בדקתי חיבורים הכל נראה יושב פיקס...הוא מזהה את הזיכרונות...הWINDOWS רץ חלק ולא עושה שום בעיות למינהן...ועדיין כשאני מחבר את הזמזם הוא לא מפסיק לז…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היה לי 512 מגה זיכרון פנימי אני קניתי אותו סוג של קרטיס של עוד 512 אני שם אותם ביחד הוא מפעיל תמחשב מחדש הוא מביא אותי למצב של בחירה של safe mode אני שמתי את הקרטיס החדש והוא עובד מגיע לשולחן עבודה אבל ששני הקרטיסים ביחד הוא לא נותן לי להכנס לשולחן עבודה הוא זורק אותי בבקשה מה אני אמור לעשות כדי שיופיע לי שהיה זיכרון 1024 וזה יגיע לי לשולחן עבודה משהו נוסף החיבורים נכונים וטובים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. שרפתי משהו. היה ריח של שניצל. אין לי צפצוף ותצוגה כאשר אני מחבר לוח+מעבד לספק. (ה-Speaker מחובר) החלפתי לוח ללוח חדש וגם שם לא קיבלתי צפצוף. האם מזה ניתן להניח שהבעיה היא במעבד? האם יש דרך לבצע בדיקת תקינות על לוח ללא מעבד ע"מ לוודא שהלוח אכן תקין? המעבד - P4 2.8GHz ענתיקה. הלוח - Asus P4S800 ענתיקה. תודה רבה, עמר.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מהקנייה שהייתי ליפני חודש וחצי קפא פעמיים באינטרנט ופעם אחת באמצע הגלישה הופיעה לי מסך כחול,הינה הקובץ http://www.megaupload.com/?d=ZF0A9DJX תגידו לי מה הקובץ אומר במה הבעיה,כי לא הספקתי ליקרוא כי היה מסך כחול ואני 3 שניות ריסט תודה תמיר מערכת: e6500 8400gs 2gb ram hec 500wtt מארז גנרי מעלות מעבד במנוחה 43 כרטיס מנוחה 46 הארד דיסק 38
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מצטער מראש אם זו בעיית תוכנה פשוט לדעתי זו בעיית חומרה. המחשב בשלב כלשהו נתקע (אחרי כמה שעות שהוא פתוח). נניח אני מנסה הכנס לאינטרנט והוא לא מגיב. אני מחכה כמה דקות, לא קורה כלום אז אין לי ברירה ולכפות כיבוי (לחיצה ממושכת על כפתור ההדלקה/כיבוי). לאחר מכן אני פותח את המחשב מחדש והוא לא עולה, מסך שחור, והמחשב משמיע רעש מאמץ. לאחר מכן שוב כופה כיבוי (כי מסך שחור מה יש לי לעשות?), ולאחר מכן פותח שוב ועולה חלק. מהי הבעיה? מפרט משמאל. וינדוס 7 64ביט. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://img17.imageshack.us/i/39367735.jpg/
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים והנציג שירות בנה לי את המחשב כך זה המפרט מעבד core i3 זיכרון 4gb 1333 mhz לוח אם - asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך - GT440 1GB DDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עכשיו הלוח האם הזה לא מזהה את הכרטיס מסך .. ניסיתי יותר מ10 פעמים להתקין דריברים דרך הדיסק התקנה וגם דרך האתר nvidia.comיכול להיות שהנציג שירות בנה לי מחשב עם לוח-אם שאינו תומך בכרטיס מסך הזה ? יש לכם קצת מידע על הלוח האם הזה ?התקשרתי אליהם והם אומרים שהכל צריך לעבוד 10 אבל זה פשוט לא מזהה כלום..
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי HD של WD שפירקתי מכונן חיצוני של מה שנקרא HOME EDITION זה WD CAVIAR GREEN 1 TB בכל אופן אני בונה מחשב חדש וקניתי לוח אם של ASROCK Z68 pro 3 לאן אני מחבר את הכונן ? איזה כבלים אני צריך לרכוש בשבילו ? יש איזה שהם הגבלות או משהו ?הגדרות מסויימות לאחר התקנה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ניסיתי גם להעלות את הביוס, והמסך לא מראה כלום. זאת אומרת הביוס כן עולה, אני פשוט לא רואה את זה. ניסיתי להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר, אך לא עזר. מה זה נראה לכם? בעיה בזיכרון אולי? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי כרטיס מצלמות אבטחה המחשב לא מתכבה, אמרו לי שצריך לשנות משהו בהגדרות , איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כשאני פותח את המחשב אז המסך מתחרפן ומראה לי כל מיני קשקושים במקום השורות הלבנות שמופיעות לפני שהווינדוס עולה וכשהוא עולה הלוגו של העליה משנה צבעים (windows xp) כלומר נכון שהווינדוס עולה יש לוגו של וינדוס אקספי בארבע צבעים ותולעת כזאת מתחת שזזה אז הכל באותו הצבע במקום צבעוני בדרך כלל צהוב או סגול ואחרי זה המסך נהיה שחור והוא אומר no signal אני צריך לעשות כמה ריסטרים כדי שיעלה לי בלי תקלות ולפעמים גם באמצע המסך נהיה שחור ואני לא רואה כלום המחשב שלי מיושן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפורס mx2 השאלה שלי האם זה כרטיס מסך או שזה יכול להיות משהו אחר ואם כן לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף עם חיבור agp משהו פשוט
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים באיזה משחק אסטרטגיה. היום אני משחק Battlefield Bad Company 2 אני משחק פחות או יותר על ההגדרות הכי גבוהות והמשחק עובד חלק וסבבה. הבעיה שראיתי היום היא כל מני ריבועים נוצצים קטנים כאלה כשאני זז ובנוסף חלק מהחיילים אני רואה אצלם כמו משולש ארוך כזה נראה כמו כל הבעיות הקלאסיות האלה של הכרטיס מסך שפתאום רואים משולש ארוך כזה על כל המסך יוצא מהרגל של החייל. בהתחלה חשבתי שמדובר בחימום יתר אבל מאוורר הכרטיס מסך פועל מהר והטמפרטורה על 50 מעלות. כרטיס מסך Radeon hd4870. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לאחר שספק הכוח במחשב של אמא שלי הפסיק לעבוד (עודף אבק וכו') והוחלף בחדש, הכל הסתדר, אך לפתע הכונן החיצוני (SEAGATE 1TB) לא נקלט במחשב, הודעת התקן USB לא מזוהה, הודעה די מוכרת...באיזה הליכים כדאי לנקוט? (עוד לא הגעתי אליו לראות אם יש מה לעשות) אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך לפנות אליו בלי לגרום לנזק נוסף... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי היום קניתי את הכרטיס של אסוס 768 GTX460 , שחקתי במישחק LOST PLANET 2 על הגדרות דייריקס 11, לאחר כ20 דקות פתאום המחשב קפא , רק ריסטרט הפעיל מחדש את המחשב, אבל מאותו תקלה , ברגע שאני מדליק את המחשב עובר הרבה זמן עד שאני שומע את הביפ , גם שמתי לב שהפרמים ירדו הרבה מאז התקלה, איפסתי את הביוס , לא עוזר שום דבר, מה קרה? יכול להיות שהכרטיס גרם לתקלה, יש סיכוי שאכלי אותה רציני עם כרטיס תקול , בKSP כבר לא יחליפו לי פעם שנייה , מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-