תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, המחשב קופא אך ורק במשחקים (3D). טמפ' נבדקו ואינם הבעיה: מעבד: 31-40 (מנוחה - מאמץ) כ.מסך: 35-47 (מנוחה - מאמץ) דיסק קשיח: 25-31 (מנוחה - מאמץ) לוח אם: 34-38 (מנוחה - מאמץ) מארז: 34-36 (מנוחה - מאמץ) כפי שאתם רואים טמפ' אלו קרירים מאד למערכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 (333x9) Thermaltake TMG i1 CPU Heatpipe Cooler Gigabyte GA-EP43-DS3L Kingston 2048 DDR II 800 (1024x2) Palit GeForce 9800GT 512MB PCI-E Hitachi 500G SATA II Thermaltake M9 Case Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent FARCRY2 ו-1 קופאים באותה צורה, כך גם: COD4, NEED FOR SPEED CARBON, CRYSIS WARHEAD וכו' וכו'. אפילו הסימולציה The Great Kulu של nVidia שמדמה את טכנולוגיית הפיסיק…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני פותח קטעי וידאו למסך רחב, הוידאו זז לקצה השמאלי של המסך ונראה רק החלק הימני שלו. זה לא קורה בUTUBE אבל אותה תקלה קורית גם בYNET .
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה אם הHARD DISK שלי שאני מנסה להתקין ווינדוס XP זה כותב שזה לא מוצא שם HARD DISK אבל הוא כבר בתוך המחשב ומחובר הכל טוב ומישהוא אמר לי שיכול להיות שאני זקוק לדריורים או משהוא ? בבקשה תעזרו יש לי MAXTOR 250GB
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ייתכן שהמחשב מראה שהכל בסדר עם הכונן הקורא כרטיסים Generic USB SD,CF,MS,SM Reader USB Device הכל מוגדר וכנראה שהדרייבר גם מוגדר, הנורה דולקת מה שמראה שגם החשמל שלו מחובר וכשמכניסים כרטיס כלשהו גם נדלקת נורה המורה על כך שהוא זוהה (בצבע כתום) רק שבמום לפתוח את מה שיש בכרטיס - או שהמחשב נתקע או שאין תגובה. ?!?!?!!?!?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מנסה ךהתקין אוזניות עם דיבורית כמיקרופון למחשב- מחבר רותםם ביציאת אוזנות וגם ביציאת מיקרפון ולא עובד.. זה בעיה בהגדרה או שזה לא אפשרי בכלל? ואם זה בעית הגדרה איך מגדירים??
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
-
כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על מחשב יחסית ישן, אבל השלט הנ"ל עבד בצורה תקינה עד לפני כמה חודשים. החלפתי סוללות - לא פותר את הבעיה. אולי בגלל עדכון מערכת כלשהי, אין לי מושג מדוע הוא פשוט לא מגיב יותר. (לא נפל ולא שום דבר). החיבור אוזניות אינו תקין זה דבר אחד, אז אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ב USB מישהו מכיר את התקלה? איך אפשר לדעת האם השלט תקין בכלל?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. עכשיו ביררתי וצריך לחבר את הIDE , ג'מפר, אודיו לפעמים וPOWER יש גם יש לי כבר כונן במחשב ופתחתי את המחשב וראיתי שהכונן מחובר רק לכבל IDE ו לכבל של POWER . הכונן שקניתי בא בלי שום כבלים סתם ככונן אז יש דרך להוסיף אותו עכשיו? או שצריך לקנות כבל IDE אחר והאם צריך לג'מפר את שניהם או רק את החדש? או שבכלל כדאי להחליף וזהו. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
נניח שאני קונה מחשב בארה"ב... הוא הרי לא יתאים לארץ, כלומר, אני אצטרך ספק כוח חדש שמותאם לארץ, או שאני אוכל לכוונן אותו בהתאם? שאלה נוספת, לגבי המטען והשנאי של נייד... אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש התנגשות בין השניים במקרים מסויימים. אחי קנה נייד והוא מחובר לנתב ברשת אלחוטית, כאשר יש תעבורה גדולה ברשת האלחוטית העכבר מתחיל לקטע בצורה מחרידה. לפי מה שהבנתי אמור להיות לעכבר מנגנון שצריך לטפל בבעיות כאלו. מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ? (הנתב נמצא די קרוב לעכבר ולמקלט, שינוי מקום לנתב ברגע זה לא אפשרית)
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ. בעיית הקריסה היא לא קבוע יכולה לא להופיע מס' ימים ואז לבוא באינטנסיביות. ניקיתי את המאוורר(מה שבד"כ גורם ללפטופים להתחמם ולקרוס) וזה לא עזר. החלפתי לוח אם וזה גם לא עזר.... יכול להיות שהמעבד מזייף??? נניח שזה המעבד האם יכול להיות מצב שבו הבעיה תהיה רנדומלית כמו שתיארתי??? אגב בבדיקת מאמץ המעבד לא עובר 80 מעלות(t5750) וכשבחלפתי למעבד דומה(t6670) המעלות נמוכות ב20 מעלות בקירוב...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מת לי משום מה המאוורר של הספק לפני 2 דקות. האם גם הספק ימות עוד מעט? תודה על התשובה המהירה.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום D 3.4 במצב עבודה רגיל של המחשב (גלישה משחקים ועוד) המחשב עומד על טמפרטורה של 45-55 מעלות. כאשר אני מנסה להמיר סרט כדי לצרוב אותו ל-DVD המחשב מתחמם לטמפרטורה של 80-82 מעלות עד שהמחשב מכבה את עצמו. בדקתי את המאווררים כולם עובדים. אני מנקה את המארז מאבק מדי חודש. אם למשהו יש רעיון אני ישמח לקבל אותו.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-