עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by erezuz,

היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yortem,

עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?

4. Started by falukky,

יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alonpartuk,

הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.

6. Started by CrashZone,

מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב Core I3 2100 עם לוח של אינטל bearup lake, מחשב HTPC שיתאים לטלוויזית תלת מימד שלי שהבאתי מחול, טלוויזיה של סמסונג 58". חיברתי בHDMI והרצתי סרט תלת מימד, מיוטיוב (טריילר) ולצערי אני לא רואה תלת מימד. מה אני עושה לא נכון?מה אני צריך להגדיר תחילה? בחרתי בכוונה את הלוח ואת המעבד כך שיתמכו בתלת מימד להבנתי. כמו כן רכשתי כונן בלוריי של סמסונג ולהפתעתי הוא לא תומך תלת מימד, אפשר המלצה לכונן שכן תומך? אני מוריד סרט מלא תלת מימד (כי אני לא יכול להריץ אחד מהסרטים שרכשתי במחשב עדיין).

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by yosef13,

ב"ה שלום. ניקיתי את המחשב מאבק, בעזרת מייבש שיער (פאן) ולאחר מכן הדלקתי את המחשב והאינטרנט לא עובד. (החוט של הכבל רשת במחשב לא עושה את האור הצהוב למרות שהחלפתי חוט) תודה רבה. יוסף

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. Started by fimget,

שלום, ספק הכח התפוצץ באמצע עבודה. קניתי ספק חדש אבל: 1) המחשב לא נדלק כלל אם דיסק המאסטר 10GB של WD (ישן אבל חזק) מחובר. 2) לוח האם לא מזהה את דיסק הסלייב 80GB (גם של WD). מה הבעיה של הדיסקים? האם ניתן לתקן אותה או לפחות לשחזר את המידע?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by ronen100,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?

11. Started by Orit Forti,

הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by a12king34,

בשם אחר bosd : תמונה http://postimg.org/image/vs62kvuax/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן אני לא יודע אם זה הפורום המתאים רציתי לשאול האם אפשר באמת לקחת 4 טלויזיות של 30" כל אחת ופשוט לעשות ממנה מסך אחד ענק ??

15. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי הארד דיסק של חברת אייאומגה מדגם 1TB Select USB 2.0 Desktop Hard Drive לאחרונה פירמטתי טת המחשב ולפני שפירמטתי גיבתי את כל המידע על גבי הדיסק הקשיח אחרי שפירמטתי חיברתי את ההארד דיסק והמחשב לא זיהה אותו הנורית הכחולה שאומרת שהוא מחובר לחשמל דולקת אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להחליף כבלים וכלום לא עזר. המידע שיש לי על גבי ההארד דיסק הוא ממש חשוב ואני ממש לא רוצה לאבד אותו אשמח מאוד אם מישהו יוכל להציע איזה סוג של פיתרון המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by iveco,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב יש לי כרגע איי 3 7100 עם 8 גיגה וזה ממש נמוך בשבילי , הבעיה שהמעבד והלוח תומכים עד DDR4 2400 והזיכרון עם התדר הכי נמוך שאני יכול להשיג זה DDR4 2666 ואני מפחד שהמחשב לא יעשה בוט ! על הנייר התדר צריך לרדת ל 2400 אבל קרה לי מלא פעמים ששמתי זיכרון עם תדר גבוה והייתי בטוח שהתדר ירד ופשוט לא היה בוט ! , עדיף לחפש 16GB עם תדר 2400 ולא לקחת סיכון ? לפי האתר של Crucial זה אמור לעבוד אפילו בתדר של 3200 : https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/gigabyte/ga-h110m-s2h באתר של Gskill רשום שהכרטיס זיכרון שלהם DDR4 2666 עובד רק עם ציפסט H310 ושלי H110 https://www.gskill.com/specification/165/185/1575527599/F4-2…

18. שלום, האם אפשר להשתמש ב3-4 פרופילי פייסבוק (כולם אמיתיים, ותיקים, עם חברים והכל) במחשב נייד אחד או שייתכן ופייסבוק יחשבו שיש פה זיופים ויחסמו כמה מהם או את כולם? בבקשה לענות רק למי שיש ניסיון ומבין בזה.

19. Started by pumbatal,

לאפשרות יש ON, OFF ואל תגידו לי שזה משפר ביצועים (דה..) אני מעוניין לדעת מה זה עושה תכלס (תיזמון זיכרונות אולי, שינוי מהירות באס וכו'...) אשמח אם מישהו יודע.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by LOL,

אני לא יודע מה בדיוק קרה אני ראיתי טלויזיה פתאום שמעתי קול של זרם חלש כזה מהמחשב והוא נכבה ניתחקתי חיברתי הכל הוא נדלק טוען את הוינדוס ושהוא מגיע לשלב שהוא אמור להציג את השולחן עבודה הוא קורס למסך כחול עכשיו אני במצב בטוח והוא כן עולה אז א. זה בטוח בעיית חומרה או שיש סיכוי שזה בעיית תוכנה בוינדוס? ב. אם זה בעיית חומרה מה זה יכול להיות אם זה עובד במצב בטוח?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by termal,

אני מחפש מחשב MEDIA CENTER בתקציב שאתם תחליטו מה מתאים כי אני ממש לא יודע עם כל הדברים הנחוצים...

22. Started by Rebellion,

אין לי שמץ של מושג למה, אבל כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה. אני מגיע עד לתפריט של safe mode, start windows normally וכו' כאשר כל בחירה באחת האופציות מובילה שוב לריסטרט. אני לא יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית.. אני מנסה להכניס את הדיסק של XP ולהשתמש בRecovery console אבל הדיסק ישר מגיע לתפריט של הניהול מחיצות והתקנת הווינדוס ומדלג על השלב של ה-for installing windows xp press enter, press R for recovery וכו'.. מה עושים??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הבעיה בגדול היא שאחרי שימוש במחשב, וגם זה רק לפעמים- הכל עוצר ואני רואה כל מיני פסים בצבעים משונים על המסך עד שרואים מסך שחור ואני חייב לכבות את המחשב. וגם אז אם אני פותח מיד את המחשב אפילו הווינדוס לא עולה, רואים שוב את הפסים. היום שוב קורה לי אותו דבר- אני משחק CS:S והכל מתחיל להראות צורות מוזרות ופסים ויש לי מספר שניות שאני יכול לצאת ולסגור את המחשב אבל זה כבר מראה הכל בפסים ואני נאלץ לכבות. חיכיתי חצי שעה ופתחתי שוב ושוב שיחקתי- אחרי 20 דקות שוב זה קרה אבל הספקתי מהר לכבות את המשחק, לפתוח את התוכנה של ASUS וגיליתי שיש בעיה במשהו שאני לא מבין מה (צירפתי פרינט) והבעיה הפסיקה. השאלה שלי: מה זה הדבר אחד לפני אחרון- הוא הבהב לי על 2.9 ואז שהכל נרגע זה חזר לסביבות 3.4. ואם…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by kinggil,

TNX

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.