עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

כאשר אני מחבא את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה שהכונן אינו נמצא ואם אפשר לסגור אותו.. עכשיו זה קורה רק בריסטרט ובכיבוי.. איך אני פותר בעיה זאת? ד"א התקשרתי לזה שקניתי ממנו את המחשב הוא אמר שאני צריך לתכנת את הבייס או הביוס לא יודע בדיוק.. נ.ב אין לי כונן דיסקטים (המרובעים*)

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by or9400,

שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI. עם מערכת הפעלה WIN 7 לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטה הבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי) נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזר יש לכם פיתרון ? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by ip2pi,

היי, אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שלי ומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם (foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרות ללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבר רק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרה אבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות. (המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.) מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by RayZ,

היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by vwgolf,

התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by ilan_fix,

אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by Vaz,

קורה לי כל רבע שעה שאני עובד במחשב. המסך של המחשב נכבה ונהיה שחור. וכשאני מדליק אותו אני מקבל מסך שחור שרשום עליו no singal , or saving power , or cable disconnact. מה זה אומר שהמסך או המחשב שלי הלכו ואין להם כח לעבוד ? אחר כך גם המחשב נכבה לגמריי ורק שלחצתי על הפאוור מחדש המסך נדלק. מה זה הדבר הזה?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by romchik19,

ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by tommasi,

המחשב שלי עושה בעיות מוזרות ואני לא מה הגורם לכך. אני צריך כלי diagnostics כדי לבדוק איתו את הזכרון/לוח אם/מעבד/דיסק קשיח. משהו מכיר כלי כזה? ומאיפה אני יכול להוריד אותו? רצוי שזה יעבוד מדוס. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by slimshady21,

שלום, יש בעיה במחשב של אחי- אחרי ריבוט מופיע מסך כחול, ניסיתי להכנס ל-last known good configuration ואז הצלחתי להכנס לוינדס, אבל אז אחרי ריבוט נוסף זה שוב קרה. קוד השגיאה הוא: (תגידו אם צריך לכתוב עוד על השגיאה) רציתי לעשות תיקון וינדוס כמו שרשום בדף של מיקרוסופט על השגיאה אבל כשהכנסתי את הדיסק לא ראיתי שום אפשרות לתיקון, יש אופציות רק להתקנה וינדוס או מחיקת מחיצה. רשום שם גם שכדאי לבטל אפשרויות זכרון של ה-BIOS כמו caching או shadowing, איך עושים את זה? עשיתי גם בדיקות לארדיסק וזכרון בעזרת MEMTEST86 ו-SPINRITE, ולא נמצאו שום שגיאות. וזה גם קרה בפתאומיות, לא התקנתי שום חומרה / מנהל התקן חדש לפני שזה קרה. יכול להיות שזה קרה כי לא עדכנתי את הוינדוס כבר כמה זמן? פשוט יש א…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by motorishta,

שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Kreedy,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב ודי חדש שקניתי לפני כשנה המחשב כולל כרטיס מסך radeon hd4850 מעבר אינטל duel core E8400 זכרון של 4 ג'יגה ועוד חלקים באותה רמה בתקופה האחרונה אני מרגיש פתאום שהביצועים של המחשב ירדו וזאת בעיקר במשחקים שאני מפעיל ופועלים כעת במעין תקיעות כאלה אותם משחקים עבדו עד לא מזמן בצורה חלקה במחשב דוגמאת המשחקים הם gta IV . nba2k 2010 התוכנות ניקוי בהם אני משתמש הם אנטי וירוס AVG ותוכנת הניקוי advanced system care אם יש מישהו שיכול להגיד לי מה הגורם לירידת הביצועים של המחשב ומה אפשר לעשות בנוגע לזה אני יודה לכם מאוד תודה מראש , מתן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by MDK,

שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by Shadow Fighter,

שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…

17. Started by arigo,

שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Boomerang,

יש לי כבר למעלה משנה צורב NEC 3520A ולפני שבוע הוא הפסיק לזהות דיסקים (גם DVD וגם CD). כשמכניסים דיסק הנורה שלו מהבהבת במשך חצי דקה, ו- windows מראה כאילו הוא עושה משהו (ה- cursor מתחלף לכזה של CD) אבל אחרי זה הוא טוען שאין דיסק בכונן. גם דרך Nero Disc Info הוא טוען שאין שם דיסק. ניסיתי להזיז את הכונן שיישב על ה- IDE השני אבל זה המשיך להתנהג אותו דבר. יש לי כונן DVD נוסף (לא צורב) שממשיך להתנהג רגיל לגמרי, לכן לא נראה לי שזו בעייה כללית ב- windows (מה גם שלא היו לי שינויים בתוכנות המותקנות בשבועיים האחרונים) יש למישהו רעיון?

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by shimronfio,

הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אני זקוק דחוף לעידכון BIOS בעבור לוח אם Lucky Star 6VA693AM , אשמח לעזרתכם בנידון. נ.ב. הלוח לא שלי אלא של מישהו אחר שצריך לסדר לו.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. שלום מכובדיי, בחודשיים האחרונים התחילה בעיה במחשב שאני לא מצליח לעלות עליה. ישנן שתי תופעות, אחת, מוצג המסך הכחול המפורסם (צילום מצורף' שתי פעמים שונות שזה קרה). והשנייה מידי פעם, בד"כ בזמן משחק, ישנם צפצופים רנדומליים (אני חושב) מהלוח אם. אני רק אוסיף שלא שיניתי שום חומרה במחשב לאחרונה. GIGABYTE GA-MA785GMT AMD 630 2.8@3.5 seasonic SII2 500W אודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by כנששת,

המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by VaNisH,

שלום יש לי בעיה אני מפעיל את המחשב אחרי כמה דקות ספורות הוא פשוט נתקע ואי אפשר להזיז את העכבר או לעשות איתו שום דבר. פירמטתי את המחשב כבר פעמיים והבעיה לא עוברת. לאחר פעם שניה שפירמטתי התקנתי Asus Probe וראיתי שם ש 3.3V+ הוא ברמה של 2.8 מה זה אומר? האם זו יכולה להיות הבעיה או שיש לכם רעיון איך למה זה יכול להיות? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by Dago,

היום פתאם המקלדת החדשה שלי של Microsoft מחליטה פתאם לא לעבוד אני בה מנסה הכל ואין במקום זה האורות שיש לה מהבהבים בלי הפסקה אבל היא לא מגיבה אמרתי אולי הבעיה במקלדת לקחתי לחבר וראו איזה פלא אצלו היא עבדה ואצלי לא הבאתי מקלדת אחרת מחבר ושוב ראו איזה פלא המקלדת שלו עבדה אצלי ? עכשיו אני משתגע החיבור טוב הכל טוב חוץ מזה שברגע שאני מחבר את המקלדת שלי ה"דפוקה" גם העכבר שהוא בכלל ביציאת USB לא מגיב ? עכשיו השתגעתי חיברתי את המקלדת של חבר שלי והעכבר חזר לפעול מוזר מה זה האורות שמהבהבים במקלדת השניה וגורמים למין קצר גם בUSB מחר אני יטלפן לMicrosoft כי זה של מיקרוסופט ויש לי אחריות אבל הקטע שהיא טובה כי היא פעלה אצל חבר שלי פצצה ... בינתיים יש למישהו מושג מה הבעיה ? הוא דרך פתרון …

25. Started by nuctornal wisdom,

יש לי שתי HDD אחד IDE ואחד SATA, כשאני מחבר רק את הSATA, הכול עובד תקין ברגע שאני מוסיף את הIDE, המחשב נתקע לחצי שנה כול כמה שניות. על הIDE מחובר גם צורב DVD ןהIDE מג'מפר כמאסטר והצורב כslave. כיצד ניתן לפתור?

דיונים חדשים בפורומים