עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by constantine16,

pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by 14renegade,

היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.

3. Started by ofekd23,

התקנתי לפני יומים מכונה ורטואלית בשם ורטואל בוקס שיש לי בו שרת אחד וwin אחד שאני לא מצליח לצור בין שני המכונות חיבור שאני יכול ללמוד על שרתים עכשיו מה שאני עשיתי ב IPV4 שנתי את ההגדרות ל ip 10.0.0.10 sudnet 255.255.255.0 default Kא רשמתי כלום בdns 10.0.0.10 ובwin רשמתי ip 10.0.0.11 sbnet 255.255.255.0 dns רשמתי את השרת שלי שזה 10.0.0.10 תודה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by jkjk,

כאשר אני מדליק את המחשב (נייח) המחשב נדלק ואחרי כמה שניות נכבה בעצמו ושוב נדלק ושוב נכבה...וכדומה לעיתים לוקח לו זמן ואז מתחיל לעבוד. שאלתי חבר שמבין וענה שיתכן שהבעיה בלוח אם, בעבודה אמרו לי שיכול להיות שכל המחשב קרס.. מה זה יכול להיות? ובמה זה כרוך? יש לי אחריות על כרטיס המסך אבל לא על לוח האם..

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי לוח אם של Abit מדגם NF7-SL Revision 2. זכרון של Twinmos 512MB 400MHz DDR ומעבד של AMD מדגם Athlon XP 2500+ (ליבת Barton). בלוח אם יש אפשרות "להפוך אותו לדגם 3200+. בעקרון המחשב עובד מצויין ואין שום בעיות מלבד 2 בעיות הבאות: 1. לפעמים כשאני משחק Counter Strike Source הופיע שגיע שאי-אפשר לקרוא מזכרון בכתובת.... 2. לאחרונה התחלתי לשמור סרטים מהמצלמת וידיאו דיגתלית דרך FireWire למחשב ולאחר מכן לקודד ל- DivX ורוב הזמן מופיעות בעיות מאותו הסוג הנ"ל. הבעיות נפתרו אחרי שאחזרתי אותו לדגם 2500+ נכון לבעיה שניה (בקשר למשחק לא בדקתי...) השאלה שלי כזאת האם הבעיה בזכרון? או בזה שאני הופך אותו לדגם 3200+?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by oreng0070,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. Started by Pac Pac Chick,

הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  9. מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by eliransh,

היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by generalA,

יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !

14. Started by jfkk,

ערב טוב ומבורך מקווה שזה הפורום יש לי בעיה מופיע לי מסך כחול .. 0x0000007a 0xc03dd560 0xf7558cf8 0x080ce860 ntfs sys מערכת הפעלה xp pro sp2 hdd -naxtor לא בוצע שום שינוי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by תינוק22,

שלום, יש לי במחשב בקר מאוורים דיגיטלי הנקרא : http://www.scythe-usa.com/product/acc/077/km03_detail.html לצערי הכבל החשמל שהוא פיזית נראה זהה לכבל של פלופי אבד לי , ושאלתי האם אני יכול לחבר כבל חשמל של פלופי ,והאם זה יכול לשרוף את המוצר בטעות? תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by d-undertaker,

הרבה פירמוטים יכולים לגרום נזק לHDD?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Shadowman,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by RayZ,

היי, אני זקוק לעזרה. המחשב ניתקע בכניסה ל Windows בטעינה שלו. זו בעית חומרה. אני באתי כאן להיתייעץ. אני לא יודע מה הבעיה,אני כבר נואש.

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  21. אשמח לעזרה, אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי איך אדע מה מתאים לזה? במטרה שאוכל לעבוד בשקט אם תוכנות אדובי. זה המפרט של המחשב שם מכשיר DESKTOP-4MSLVGS מעבד Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2.59 GHz RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.86 GB ניתנים לשימוש) סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64 מהדורה Windows 11 Home גירסה 22H2 ‏‏הותקן ב ‎12/‎04/‎2023 גירסת Build של מערכת ההפעלה 22621.2361 חוויה Windows Feature Experience Pack 1000.22674.1000.0

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. Started by romchik19,

ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by L1ron,

שלום לכולם ,הייתי בחוץ לארץ והמחשב שלי לא הופעל 3 חודשים , בניגוד למה שהיה לפני זה ..עכשיו יש רעש מהמארז ולפעמים יש רגעים כאלה של איטיות במחשב. המחשב די חדש ונקנה רק לפני חצי שנה.. לדעתכם זה בעיה שקורת כי לא משתמשים במחשב הרבה זמן? ואיך אפשר לבדוק את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  24. היי, פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה... אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...) ממה הבעיה יכולה להיות? נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by יונתן4,

שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים