עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by בלוסטון,

טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by MR. G134,

היי, יש לי בעיה מוזרה עם יציאת המדפסת: בפורט 378 הכל פועל מצויין בפורט 379 יש שתי סיביות "1" שמצטרפות לכל מידע שמתקבל משום מה... ובפורט 37A יש גם דבר מוזר והוא מוציא כמעט כל הזמן רק "1". למישהו יש מושג מה הבעיה?!? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by EnZeR,

קניתי מחשב חדש דנדש ואיתו את החבילה microsoft wireless optical desktop 1000. העכבר והמקלדת אמנם עובדים אך עובדים קטוע כלומר זה עובד, שניה לא ואז חוזר לעבוד ואז עובד זמן מה וחוזר חלילה. המערכת עצמה מחוברת דרך USB וניסיתי לחבר אותה לכל אחת מן הכניסות ללא הואיל. אני מוכרך לציין גם שקניתי סוללות חדשות והדבר לא עזר ולכן הגעתי למסקנה שיש בעיה ברסיבר. את החשד שמדובר בבעיית חומרה ביטלתי בעזרת בדיקה במחשב אחר ישן יותר, שמה כל המערכת עבדה מעולה ללא תקיעות ואי רציפות. בזמן שהעכבר והמקלדת לא עובדים האור על הרסיבר נכבה ונדלק מיד כאשר הם חוזרים לעבוד. זה דבר נורא קריטי כאשר משחקים ולכן חשבתי אולי לכם יש רעיון לפני שאני פונה לחנות. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  9. היי לכולם צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול. אז ככה: לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים. כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום. אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה. יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה. בתודה מראש שי [attachment deleted by adm…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  10. יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום יש לי מסך ישן של mag מאוד כהה ,שמתי לב שהכבל בין המחשב למסך לא מחובר טוב. שיחקתי עם הכבל והמסך התבהר אבל בכל זאת הכבל לא טוב,ואיך שאני רואה אי אפשר להסיר אותו מהמסך הכבל פשוט לא מחובר עד הסוף למחשב האם יש דרך לשלוף אותו מהמסך? יכול להיות שהבעיה קשורה לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  12. 1 . הלוח מחלק מתחים בצורה לא תקינה 2 . הציפסט מתחמם - מתפקד לא טוב ( גשר דרומי / צפוני ) 3 . בעיה בתושבת של המעבד 4 . במאמץ הלוח מזייף ? זורק מתחים לא נכונים ? 5 . ספק כח גנרי ? למרות שהחלפתי מגנרי ישן לגנרי חדש ( המחשב משרדי מאוד בסיסי הכול הלחמות ) 6 . מאמץ שומעים את הכונן קשיח מרעיש אבל ב MHDD תקין _________________________________________________ יכול להיות שאלה הסיבות הקלושות שהמחשב שלי מזייף ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. היום בבוקר הכל היה בסדר, חזרתי מהבית ספר אני רואה מסך שחור עשיתי ריסטרט... הוא ביקש שאני אכניס את הדיסק של הוינדוס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לא הלך...ניסיתי לפרמט הוא אפילו לא מזהה כוננים יש מצב הלך הדיסק קשיח ? :'(

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by מומה6,

בעיה מוזרה, שפתאום המחשב נכבה ללא שום סיבה.. מישהו מכיר את הבעיה? פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by Gil28,

לא מצליח להתקין את המודם הנ"ל אצל חבר (התקנתי לו ויסטה על המחשב החדש) יש דריברים חדשים? פתרון אחר?

16. Started by noamm,

לא יודע במה טעיתי הHD פורמט בתור NTFS הותקן XP הגודל אמור להיות 320GB ומזוהה נכון בביוס אבל בXP הוא מראה רק 127GB המון תודה.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by nzehavi,

איך??? תודה!! הארד דיסק חדש... תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by zglazer,

שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי מבית לוגיטק השם המלא של הסט Logitech Cordless Desktop Wave בקיצור, הרצתי את הדרייבר, חיברתי את המשדר ועשיתי ריסטראט הבעיה היא שהמחשב עדיין לא מזהה את ה התקנים וזה משגע אותייייייייייייייייייייייי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by alice in chains,

היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by dani44,

חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. שלום לכולם. אני עובד על XP HOME SP2 והכל היה נחמד וטוב עד ש.... יום אחד גיליתי שהמחשב מזהה את כל התקן USB שאני מכניס לתוכו רק פעם אחת ולאחר-מכן כל כניסות ה-USB במחשב שובקות. זה נכון ל-DISK ON KEY, למדפסת, לנגן MP3 וגם להארד דיסק חיצוני שמגיע עם חשמל משלו. אחרי אתחול המדפסת תעבוד - אבל אחרי שאני מכבה אותה - כל היציאות שובקות. כנ"ל כאמור לגי DOK וכדומה - פעם אחת זה עובד, אחרי הוצאה והכנסה המחשב לא מזהה שום דבר (אפילו לא UNKNOWN DEVICE). למישהו יש רעיון לפתרון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.