עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה בגלל שיש שתי כניסות לאודיו בכרטיס אבל למכשיר הוידאו, ממנו אני רוצה ללכוד, יש יציאה אחת לאודיו ואחת לוידאו. את הוידאו הוא כן מעביר. חיברתי צד אחד של האודיו אבל לא שומעים כלום. האם צריכים לשמוע לפחות רק בצד אחד או שבמידה ולא מחברים את שני הצדדים לא אמורים לשמוע כלום, כמו שקורה לי עכשיו? אז איך אפשר לעלות על הבעיה ומה צריך לעשות? *אם טעיתי בפורום אני מתנצל כי לא ידעתי לאן לשייך את ההודעה

2. Started by doktor1,

החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by nofeer,

קניתי מעבד I7 920 2.66 לוח אם של GYGABYTE דגם EX58-UD4P זכרונות 3 סטיקים DDR 3 של 2 גיגה כל אחד במהירות של 1866 MHZ של חברת G.SKILL. הבעיה היא שהמחשב מזהה שמהירות הזכרונות הם 1066 MHZ. איפה הבעיה? אני לא רוצה לעשות אובקלוקינג לזכרונות אלא רק לקבל את המהירות האמיתית שלהם. עשיתי עדכון לביוס לגירסה האחרונה וזה לא עזר. בעיית הגדרות? אני גם משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT אבל זה לא משנה כי בביוס הוא מזהה אותם כ 1066 MHZ.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by ^pb^,

המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by amit3211,

שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by p-o-i,

שלום המחשב שלי - e8400 4gb g-skill ddr 2 1000mhz asus p5k 8800gts 320mb enermax 420 בן כ4-5 שנים ניתקע כל יום מס פעמים שמצריך הפעלה מחדש...אני בעקרון משתמש במחשב הזה בתור תחנת עבודה (תיכנות וכד) ובתור מדייה סנטר עכשיו אין לי מושג למה זה קורה ואיך לפטור את המטרד הזה... אני חושב צעד ראשון יהיה לפרק הכל ולנקות את המחשב כליל מאבק למרות שאני לא רואה שום בעיית התחממות.. מה ניראה לכם הבעיה?!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by rony1880r,

היי היום בערב שוב פעם שמתי לב לתופעה המוזרה הזו שלא יכולתי להפעיל את המסך לאחר שהיה על שומר מסך שחור , הזזתי את העכבר וגם ניסיתי עם המקלדת ושום דבר לא הפעיל את המסך, אבל שמתי לב שאין אור אדום מהעכבר וגם אין אור ירוק מהמקלדת , ניסיתי לחבר זיכרון USB לאחד היצאות של של הUSB וראיתי שאין כל תגובה , פשוט אין מתח של 5 וולט נראה לי מיצאות של הUSB, זה כמו שלא חיברתי שום עכבר או מקלדת למחשב שכך אני יוכל לגרום לתגובה שהמסך ידלק, אני לא מוצא שום הגדרה לזה בביוס של לוח האם , יכול להיות שפתאום הלוח אם מחליט לנתק את המתח 5 וולט מכל היצאות של הUSB.?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אשמח אם מישהו יוכל לתקן לי אותו צרפתי את הוורד

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שלום לכולם. קיבלתי היום את ה SSD החדש שלי. לפי בנצ'ים שבדקתי במקומות אחרים מהירות הקריאה והכתיבה האקראית וה IOPS אמורה להיות קרוב לכפולה ממה שאני מקבל. אני עם חומרה יחסית ישנה, אבל אני לא חושב שהיא אמורה להגביל את המבחנים הספציפיים האלה בצורה כזו. 3770K, Z77A-G43, 4X4 GB DDR3 הבנצ'ים שלי: https://imgur.com/ibeMHQe נקלתי בחיפושים באנשים בודדים עם בעיות דומות, אבל ללא פתרונות קונקרטיים. האם למישהו יש הצעות?

11. Started by soulz,

לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by dids22,

היום הדלקתי תמחשב ופתאום אני שם לב שבצד השמאלי למטה יש משהו מוזר הקיצר רואים שם בצבע אחר אם כל המסך מראה צבע ירוק אז הוא מראה סגול ואני לא יודע אם הבעיה במסך עצמו או בכרטיס מסך(ד"א המחשב עצמו + המסך יחסית ישנים (בערך 4 שנים) ד"א עשיתי לפני שבוע oc ווהעלתי את ה fps כלמר oc לכל מחשב אז יכול להיות שזה הכרטיס מסך לא?<

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by 2004,

שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

15. יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. Started by yot,

my ps2 exit stoped working i dont know why..... i m writing now with the on-screen keyboard what can i do? ffs, i cant enter the bios help

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  17. Started by RED_ALERT,

שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Oprapc,

כשהיא אמורה להידלק היא פשוט מכבה את האור האדום כמו תמיד אבל לא נדלקת ולא משמיעה רעש של הידלקות למי שמכיר. מה זה יכול להיות? אני יודע שזה לא קשור למחשבים אבל בבקשה אל תנעלו

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  21. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-7VT600 1394 System BIOS : 06/20/2003-KT600-8237-6A6LYG0SC-00 Chipset : VIA KT400/A, KT600 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 768MB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Bank4/5 - A2 : DIMM 256MB @ 400Mt/s Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT8377 Apollo KT400/A/600 CPU to PCI Bridge Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 2x 167MHz (334MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. יש לי מעבד AMD64 3000+ ושאני משחק באלף לייף2 באמצע המשחק המחשב מתחיל מחדש האם זה בגלל שהמעבד מתחמם ומתחיל את המחשב מחדש? תודה מראש לעונים.... ואם זה זזה זה איך אני יכול להפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום חבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריך הוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבד אז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)? כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי) תודב מראש

24. Started by Chura,

אני צריך עזרה יש לחברה שלי מחשב ASUS P4P800 P4 2.4 Ghz 256 Ram HD 40 GB FX5200 Gainword עכשיו היא משחקת הרבה סימס וקורה לה המון מסכים כחולים כאלה, לעיתים עם ריסט עצמ ולעיתים צריך לעשות ריסט כדי לחזור למחשב ממה זה יכול לקרות ??? תודה, חן.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  25. יש לי לוח ישן אם הגבלה לעד 128 לסלוט אחד (ישנם 3), האם אוכל להתקין עליו סטיק של 256 בסלוט אחד במקום שניים ובנוסף סטיק של 128? ניסיתי להתקין עליו 256 ולא היו שום בעיות פרט לכך שהוא גילה 131 אבל המערכת עלתה ללא בעיות.תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.