תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי ל-AMD והשארתי רם את הדיסקים, אבל windows לא רוצה לעלות (windows xp pro). זה מתחיל לעלות ועושה ריסטרט, גם ב- safe mode. אני צריך להתקין מחדש אחרי שאני מתקין לוח חדש? יש דרך לעשות את זה בלי לאבד את כל ההתקנה של windows?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה ! קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמיים זה המפרט מעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחור לוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיע מארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסה RAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברה ועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבל אלו הבעיות: המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שלי גובר עליו בקלות לפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואה את הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען. כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב קופא אך ורק במשחקים (3D). טמפ' נבדקו ואינם הבעיה: מעבד: 31-40 (מנוחה - מאמץ) כ.מסך: 35-47 (מנוחה - מאמץ) דיסק קשיח: 25-31 (מנוחה - מאמץ) לוח אם: 34-38 (מנוחה - מאמץ) מארז: 34-36 (מנוחה - מאמץ) כפי שאתם רואים טמפ' אלו קרירים מאד למערכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 (333x9) Thermaltake TMG i1 CPU Heatpipe Cooler Gigabyte GA-EP43-DS3L Kingston 2048 DDR II 800 (1024x2) Palit GeForce 9800GT 512MB PCI-E Hitachi 500G SATA II Thermaltake M9 Case Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent FARCRY2 ו-1 קופאים באותה צורה, כך גם: COD4, NEED FOR SPEED CARBON, CRYSIS WARHEAD וכו' וכו'. אפילו הסימולציה The Great Kulu של nVidia שמדמה את טכנולוגיית הפיסיק…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533450.0 ניתקתי את הלוח החלפתי קבלים,ספק וקרור למעבד בזמן חיבור החוטים חזרה ניתקלתי בבעיה איזה צבע הוא ה"-"? יש לבן+אדום,לבן+כחול ולבן+כתום החלטתי שהלבן הוא ה"-" ובהתאם לכך חיברתי את החיבורים ( power,reset,led,HDD ) האים צדקתי? (הודעה זו נכתבה ממחשב אחר) האים זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב... אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע... שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה.. המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות... א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימת ב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה.. כמה נתונים על המחשב: מעבד E6300 2 ג'גה זכרון של קינגסטון דיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב: לוח…
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי . לא יודע קרה לי משהו מוזר במחשב. חח אולי ישמע מצחיק. כבר פעמיים שאני פתאום רואה במחשב תוכנה שלא התקנתי מעולם . היא נקראת Norton Security Scan . תוכנת סריקה. אבל לא הורדתי ולא התקנתי אני לא מבין מאיפה היא באה. מה יכול להיות כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב של חב' טושיבה שעבד מצויין עד לפני יום. כאשר הדלקתי אותו הוא לא העלה את המע' הפעלה, לאחר כיום יומיים הדלקתי אותו והוא עובד ושומעים את הספק ואת ההרד דיסק פועלים אך לא רואים כלום על המסך... מה אני צריך לעשות כדי לראות משהו על המסך?... (כלום לא ניתק) תודה אנשים !
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אצל חבר שלי..... יש לו דיסק קשיח 37 gb, הוא פירמט את ההארד דיסק, ניסה לפצל אותו וניתקל בבעיה.... הבעיה היא שעככשיו ההארד דיסק שלו מחולק לשני חלקים 21,16 ה 21 הוא מצליח לפרמט והכל טוב... אבל ה 16 gb הנוספים הוא לא מצליח לעשות איתם כלום, ה 16 gb הם ה extanded partion (או איך שלא קוראים לזה...) עליו יושב ב logical driver ואי אפשר לעשות איתו כלום.... איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי Creative-labs Sound Blaster Vibra 128 , כרטיס-קול ממש ישן אבל עושה את שלו . היום התקנתי Windows 7 והכרטיס-קול לא עובד . אז ככה , אני פונה לפה כי בקשר לדריברים באתר היצרן כתוב שאין תמיכה ב-Vista ומעלה . אבל אני בטוח שיש דרך לעשות שזה יעבוד לכך אני פונה אליכם ! HELP PLEASE :s05:
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ומיד שמתי לב לרעש המוגבר של המאוור של המעבד...ואז התחילו הבעיות. דברים מוזרים היו מופיעים על המסך שלי, ואז המחשב היה בכלל נחבא, או נתקע, או לא נדלק לכמה זמן...נראה שהבעיה לדעתי היא שהמאוור משום מה התחיל להסתובב במהירות גדולה מדיי, וזה מרעיד את כרטיס המסך כך שהוא לא יכול לפעול כמו שצריך...
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-