תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ובזמן העבודה איתו הוא פתאום התחיל להגיב לאט (העכבר נגרר באדישות) והתצוגה נהייתה לא ברורה. גם לאחר כיבוי והפעלה מחדש אני מקבל עוד במסך הטעינה את אותו דבר. נתתי לו קצת זמן לנוח, ניקיתי את המאווררים, ניסיתי לנתק ולבדוק ללא חלקי זיכרון\H.D וכו'.. ללא הועיל. ??? אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון, תודה מראש. תמונת מסך :
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי AMD 3.2 + ASUS A8NEלוח + GEFORCE 7800GT + כרטיס קול של CREATIVE - XFI-Fatal1ty הבעיה היא שרק כשאני מפעיל משחק חזק כמו OBLIVION או COMPANY OF HEROES ודומיו בגרפיקה הכי חזקה לאחר כ 15 דקות המחשב קופא ומשמיע ביפ אחד. אם אני מנסה להוריד הגדרות של המשחק אני יכול לשחק חופשי ( אבל עם כרטיס חזק אני לא יעשה את זה!) יש לי ספק כוח של HEC 475 כוח ו 12 V פרמטתי לפני שבוע את המחשב והתקנתי את הדרריברים הכי חדשים מהאתרים לכל חומרה! וכן הורדתי עדכון לביוס ( לא פתר את הבעיות ועדיין נתקע אחרי 15 דקות!) בדקתי גם טמפרטורות ןהן מגיעות ל 65 בשיא ( פשוט שיחקתי וכשהיה עומס במשחק יצאתי עם ALT+TAB וראיתי את הטמפרטורה ) אני מיואש!! מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בחדר 2 מסכים. החלטתי לחבר גם את המסך השני למחשב [גם LCD] הכרטיס מסך שלי מופיע בצד. לא משנה איך אני מחבר את המסך השני למחשב שלי [לבד, ביחד, על כל אחד מהחיבורים]הוא פשוט קופץ כזה... יש פסים לבנים כמו מגנוט כזה. למרות שמחברים אותו למחשב אחר זה פשוט לא קורה... אפשר עזרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט שרק קניתי. האודיו פעל בצורה מעולה עד לפניי 4 ימים , היום , פתאום אין שום זכר. הווינדוס מזהה את "הכרטיס" (AC97 אוןבורד) ,מתקין אותו , אך טוען כי אין AUDIO DEVICE בשביל להשמיע.. ניסיתי לעשות DISABLE במדר בורד , להתקין מחדש , דרייברים שונים , הצעות??? בוכה , :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי ל-AMD והשארתי רם את הדיסקים, אבל windows לא רוצה לעלות (windows xp pro). זה מתחיל לעלות ועושה ריסטרט, גם ב- safe mode. אני צריך להתקין מחדש אחרי שאני מתקין לוח חדש? יש דרך לעשות את זה בלי לאבד את כל ההתקנה של windows?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחותי שיחקה במחשב שלה פתאום הוא נתקע והיא הפעילה מחדש אחרי שהיא הפעילה מחדש המחשב התחיל להשמיע ציפצופים מהירים מהלוח אם התחלתי להוציא חלקים ולחבר לאט לאט אך עדיין ציפצף השארתי רק דברים בסיסיים זיכרון כ"מ ומעבד בדקתי קבלים כלום לא נפוח עדיין לא מה עושים? מפרט מעבד AMD דיורון 1100+ לוח אם משהו של ELITE GROUP כרטיס מסך- רדיאון 9200-חדש כרטיס קול קריאטיב משהו-חדש
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי קשה לי לנסח את הבעיה אך אני אשתדל, יש תוכנה בעבודה שכאשר היא מופעלת אם מנסים לעשות משהן במסך אחר כאשר היא פועלת הפוקוס עובר אליה נגיד כאשר אני כותב בוורד כל שלוש מילים זה עובר לתוכנה האם יש דרך לנטרל את זה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לכולם, ברשותי מסך דק Benq FP71G שנרכש במיטב כספי לפני שנה בדיוק. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות, קרי: פתאום (ללא אזהרה ובאמצע החיים) הוא נהיה כהה יותר לשניה ולאחר מכן המסך נהיה שחור. הנורה הדולקת של המסך נשארת ירוקה (כלומר המסך עובד, לא בעיה של חיבורי חשמל), ואם אני מדליקה אותו מחדש - שוב קורת אותה בעיה. הפיתרון הזמני שלי כרגע הוא להוציא את הכבל הכחול (המתברג) מאחורה ולהחזיר אותו פנימה לאחר כמה שניות, אחרי כמה האבקויות איתו בד"כ זה מצליח, אבל זה די מייאש לעשות את זה בכל פעם מחדש... עצה? פיתרון? או שמא לקחת את המסך לבדיקה? תודה רבה, אורנית.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי לאחר מליון נסיונות להפטר ממסכים כחולים. נותרו לי שני חשודים 1. HD 2. MotherBoard אם הרצתי בדיקה עם ה error cheking של XP והכל יצא תקין זה אומר שזה בטוח לא ה HD או שיש מבחנים יותר רציניין שמומלץ להריץ? ובעצם גם לזיכרון הרצתי רק את ה mem386 או איך שקוראים לזה, והכל יצא תקין (גם במבחן הארוך) זה מספיק אמין? תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני שיחקתי אתמול במשחק ובעצה המחשב כיבה את עצמו ומתי שאני מנשא להפעיל הוא פעול כמה שניות ואז נכבה מה זה יכול היות
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של Hitachi 120GB 8MB buffer, זה דיסק ATA100, שאמור להתאים ל-BOARD שלי EPOX 8rda+, שאני מחבר את הדיסק החדש אני לא יכול לעשות BOOT מה-FLOPPY ולא מ-CD-ROM המחשב סתם נעצר ארחי שהוא קורא חצי שניה, לא מבין למה ?!?!?! אני כן מצליח לעלות את המחשב מה-DISK הישן. כשאני מנתק את הדיסק החדש הכל חוזר להיות סבבה. עשיתי עדכון BIOS וזה לא עזר. מה עוד !?!?!?!? דחוף !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של acom data 1Tb איתו המחשב לא עולה. בלעדיו כן עולה. מערכת הפעלה xp עם sp3. חיברתי אותו למחשב אחר והמחשב ההוא כן עלה. רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי ואני מתחיל לשחק משהו אז פתאום יש מסך כחול בו כתוב : IRQL_NOT_LESS_NOT_EQUAL אני יודע שעל הלוח אם שלי(Asus P4S533-MX) יש VGA Onboard ואני חושב שזה התנגשות ביניהם זאת האפשרות היחידה האם אני צודק?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הנה הLOG של הצריבה, החרא פשוט מסרב לצרוב!! NEC 3540A אני מנסה לצרוב דרך NERO..דיסק של DATA של מפי3 וWMA.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-