תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מפעיל משחק או משהו שגורם למחשב להתאמץ יש ציפצופים כאלה שמעצבנים לאוזן ניסיתי לבדוק מאיפה בדיוק זה בא אבל לא מצאתי יש למישהו מושג?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כחמש דקות במשחק Unreal Tournament 2004, המשחק כמעט ולא זז. ז"א זז, אבל כל כך איטי כאילו הוא בסלומואושיין. אני לא חושב שזה קשור לFPS, כי זה לא תקיעות, אלא פשוט איטי רצח! חשוב לציין שזה קרה בשבוע האחרון, עד עכשיו לא הייתה שום בעיה עם המשחק!
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום החלפתי במחשב (לא שלי) סטיק אחד של 512MB בשני סטיקים של 256MB. לקח לי דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להכניס אותם אבל בסוף הצלחתי... עכשיו הבעיה: מקש ימני על המחשב שלי: רשום שיש לי 256MB. בתוכנה אוורסט: רשום שיש לי 2 סטיקים של 256MB. מה נכון?!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי בדיוק מאוורר למעבד. פעלתי בדיוק לפי ההוראות וכל המדריכים שלכם ואז כשסיימתי הדלקתי את המחשב. המאוורר למעבד פועל מצויין ולא נראית שום בעיה מיוחדת. אך משום מה אני לא מקבל תמונה במסך. בנוסף יש לי שתי צפצופים כשאני מעלה את המחשב. אני יודע בעבר שצפצופים כאלה יכולים להגרם מששמים זכרון לא נכון אבל לא נגעתי בו כלל והוא יושב טוב. זה נראה כאילו הבעיה בכרטיס מסך. הכרטיס מסך גם יושב מעולה והמאוורר שלו מסתובב. ניקיתי קצת מאבק את שאר החלקים במחשב באותו זמן כבר. יכלתי לעשות משהו שיפגע ברכיבים? (בסה"כ ניר טישו וספריי דחוס) מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות כדי שהוא יפעל.[br]פורסם בתאריך: 22.02.2007 בשעה 12:19:44 אוקי גיליתי חלקית מה הבעיה.המחשב שלי …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה אתמול שאני שם מוזיקה ושומעים אותה פעם טוב ופעם מחורבש איטי כזה ומגעיל.. זה קורה בעיקר שאני מפעיל תוכנה כמו סבבה די סי ועכשיו שהפעלתי את האי סי קיו זה היה כאילו שזה סוחט את כל המשאבים וגורם למוזיקה להשמע גרועע מאוד. מה הפתרון לזה ?? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הי, הצורב שלי לא מוכן לצרוב יותר, יש קובץ לוג אבל אני לא יודעת איך לפענח אותו אנא עזרו. Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 13:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.7.0 Internal Version: 7, 2, 7, 0 Recorder: <_NEC DVD_RW ND-3540A> Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ? CD-ROM: <_NEC DVD_RW ND-3540A >Version: 1.01 - HA 1 TA 0 - 7.2.7.0 Adapter driver: <IDE> HA 1 === Scsi-Device-Map === Dis…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה משהו חדש שהתחיל אצלי היום המחשב מתחיל להיתקע קצת ואז עושה ריסט או ישר ריסט אני מצליח לחבר את זה לזמן בו אני מעמיס הרבה על הכוננים הקשיחים שלי אבל זה יכול להיות לא קשור מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב.. סיימתי לחבר הכל והכל יצא הגיוני ויפה ועכשיו כשאני מדליק את המחשב (אין מערכת הפעלה על הדיסק) הביוס צריך לעלות לי, נכון? בכל מקרה אני מקבל הודעה: ההארד דיסק SATA 2 מחובר כמו שצריך ניסיתי כל מיני דרכים עם הדמפ'ר וזה עדיין לא עוזר ניסיתי כשיש כונן אופטי מחובר וגם מנותק ועדיין... זהו מה אתה אומרים? איך אני מפעיל את ה BIOS לעזאזל?? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, סוף סוף קיבלתי את הX1950 . אני רוצה לחבר אותו לספק כוח, זה PCI-E והחיבור הוא 6 פינים של 3 על 3. לפי התרשים החיבור בא מהספק, חיפשתי ואין כזה דבר. בא עם הכרטיס איזה מאריך לא ברור שכתוב עליו CROSSFIRE. לאן מחברים את החיבור לחשמל? תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה) חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה! *המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יכול להיות שיש איזה רכיב פגום שזה רועש כל כך ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אחריי שניקיתיי את המחשב והכול מהאבק באתיי להחזיר אותו ו הבעיה שלא הסתכלתיי על החוטים מי ומה רק הוצאתיי אותם והמחשב קצת ישן p3 זה לא בא עם חוברת קניניו אותו לפניי שנתיים ..אז אני מבקש אם יש לכם מושג בזה תתנו לי תמונה איך להרכיב את זה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן.... חבר שלי קנה מחשב חדש לפני כמה ימים זהו המפרט: asus commando 1 800 mhrz giga corsair 250 giga wd atx thermaltake soprano 8800 gts thermaltake 470 w power supply אחלה מחשב....נימצא אצלו רק 4 ימים..... מרגע שהוא קיבל אותו יש לו ריסטרטים מוזרים וFREEZING באמצע משחקים שזה דבר מוזר מאד... קראתי את הנושא על מסכים כחולים וכדומה והעיניין הוא שזה מחשב חדש עם רכיבים איכותיים מאד וקשה לי להאמין שזה בעיית חומרה העיניין הוא שהוא שם ווינדוס לא אורגינל משהו שאני התעקשתי שלא יעשה אבל הוא לא הקשיב לי....לדעתכם זה יכול להיות זה ??? ווינדוס לא אורגינל יכול לעשות בעיות ??? זה פשוט אותו ווינדוס שמשתמשים באותו סיריאל כל פעם.... יכול להיות אולי אי תאימות בין רכיבים ???(בימים שלנו קשה לה…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב...
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
קיבלתי ללתיקון איזה פנטיום 4 שמסרב לעלות. הבעיה מתבטאת בכך שהמחשב עצמו נדלק אבל אין תצוגה והמסך לא נדלק.. ניסיתי 3 מסכים ו2 כרטיסי מסך שונים.... אני חושד שהבעיה לא שם
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב נישא ברגע שהוא עולה לווינדוס איך שהוא עובר את המסך הראשוני (שהוא טוען את עצמו הקווים שעוברים) עוד לפני שמגיע לווינדוס הוא עושה ריסט לעצמו ומגיע לתפריט אתחול אי אפשר להיכנס למצב בטוח אי אפשר לעשות שחזור מערכת אפילו "הפעם האחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך" אי אפשר לעשות מה אני עושהההההההה? לפני שאני מפרמט נ.ב זה מחשב עם בעיה בבטריה אז הוא פועל רק עם חיבור לחשמל אם זה משנה משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה מופיעה הודעת שגיאה- "ההוראה ב 0x0be88cf4 ב ביצעה הפניה לזיכרון ב- 0x7ffdefff . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לא מצליח לעלות אותה.ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא עזר. מה יכול להיות הפתרון?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לעתים קורה שכשאני עושה ריסטרט והמחשב מגיע לטעינת הווינדוס (XP), הוא פשוט נתקע. צריך לעשות כמה פעמים ריסט או להוציא ולהכניס לחשמל. השאלה שלי היא- למה זה קורה ואיך לטפל בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
:pissed: כול הזמן זה עושה לי ריסטרט ומופיע מסך כחול עם שגיאות ניסיתי הכול נעזרתי בפורום עשיתי כול מה שאמרו לא עוהד מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לוח אם GA-M51GM-S2G זיכרונות KINGSTON 512MB 667Mhz X2 כונן קשיח WD 160GB SATA 2 מעבד AMD AM2 3800+ X2 64 ATHLON צורב יד שנייה SAMSUNG CD-DW מודם פקס לא ידוע איזה כרטיס טלביזה WINFAST XP200+ LEADTEK הבעיה שהמחשב קורס בלי כל הודעת שגיאה פשוט הוא מציג על המסך פסים של מה שהיה אמור להיות שולחן עבודה ניסתי כל דבר אפשרי אפילו להשאיר רק לוח מעבד זיכרונות וכונן קשיח כבר החלפתי את הכונן קשיח והיום החלפתי את הזיכרונות מה לדעתכם הבעיה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-