עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Electric Boom,

אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה

2. אני מנסה ךהתקין אוזניות עם דיבורית כמיקרופון למחשב- מחבר רותםם ביציאת אוזנות וגם ביציאת מיקרפון ולא עובד.. זה בעיה בהגדרה או שזה לא אפשרי בכלל? ואם זה בעית הגדרה איך מגדירים??

3. Started by etz,

שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by GALITT2000,

שבוע טוב, יש לי מחשב ניד XP סמסונג מדגם N150 שיחקתי משהו בהגדרות התצוגה וזה החשיך לי את המסך. וגם אם אני מפעילה מחדש זה נהיה שחור מיד אחרי הלוגו של מייקרוסופט. יש דרך לשחזר את ההגדרה הראשונית? אולי מהביוס? תודה. כמו"כ גם כשהמסך הוצג בניד (קודם ששיחקתי בהגדרות), לא הצלחתי לראות את התצוגה במסך הגדול שחיברתי אליו עם הכבל של המסך. אשמח לדעת איך לעשות שאוכל לראות את מה שרואים בקטן שיראו בגדול.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by 2004,

שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. לוח אם- ALBATRON KM51PV כשאני מדליק את המחשב הוא אחרי כמה זמן ניתקע הוא יכול להיתקע עוד במסך השחור לפני העלעת הוינדוס הוא יכול להיתקע באמצע שעולה הוינדוס או אחרי שהוא עלה ישר יכול להיתקע עשיתי עידכון לביוס לא עוזר ניתקנתי הכל מהלוח אם היה מחובר רק כרטיס מסך וזיכרון הדלקתי אותו ושוב ניתקע מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשהוא ניתקע עם אני לוחץ ריסט הוא מכבה את המסך והמסך לא נידלק ביכלל צריך לכבות את המחשב ביכלל ושוב להדליק ככה המסך ידלק ושוב פעם המחשב יתקע אחרי כמה זמן ...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  7. אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by ilan_fix,

אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by romchik19,

ערב טוב הרבה פעמים נתקלתי בבעיה שמחשבים חדשים נתקעים הפעם זה קרה אצל חבר ,התצוגה במסך נשארת כמו שהיא עכבר לא זז ושום דבר חוץ מהפעלה מחדש לא עוזר זה קרה כבר פעמיים , פעם אחת בהתקנת משחק , פעם שניה ברגע שהפעילו עליו משחק של ילדים מערכת הפעלה XP Sp3 מחשב Q8200 Gigabyte EP43 2X2gb kingston 800MHZ Zotac 9800GT Hec 550W CM690 Seagate 1TB נראה לי זהו , תודה רבה לעוזרים כמו כן צריך להוסיף שכל הרכיבים עובדים בטמפרטורות נמוכות ועל המעבד עומד Freezer של אקטיק קולינג

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. יש לי מחשב שבו יש כרטיס של 256+128 הוא מראה לי שיש 384 שזה בסדר. אבל שאני מוציא את ה 128 הוא מראה שיש לי רק 240למ זה ככה? אותו דבר במחשב נייד יש לי 256 והוא מראה שיש לי רק 192? למה זה ככה? איך אני מנצל הכול?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by BURTON,

יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Kreedy,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב ודי חדש שקניתי לפני כשנה המחשב כולל כרטיס מסך radeon hd4850 מעבר אינטל duel core E8400 זכרון של 4 ג'יגה ועוד חלקים באותה רמה בתקופה האחרונה אני מרגיש פתאום שהביצועים של המחשב ירדו וזאת בעיקר במשחקים שאני מפעיל ופועלים כעת במעין תקיעות כאלה אותם משחקים עבדו עד לא מזמן בצורה חלקה במחשב דוגמאת המשחקים הם gta IV . nba2k 2010 התוכנות ניקוי בהם אני משתמש הם אנטי וירוס AVG ותוכנת הניקוי advanced system care אם יש מישהו שיכול להגיד לי מה הגורם לירידת הביצועים של המחשב ומה אפשר לעשות בנוגע לזה אני יודה לכם מאוד תודה מראש , מתן

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. Started by חיים 123456,

יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה

15. Started by Overkiller,

אהלן חברים. רציתי להשתדרג וקניתי את המעבד הנ"ל, חיברתי אותו למחשב ובמשך יומיים המחשב עבד. אתמול הדלקתי אותו והבחנתי שהוא מתחמם (65 מעלות בביוס מרגע ההדלקה), בהתייעצות נאמר לי להדליק מבחן מאמץ כדיי לבדוק מה הטמפ' במאמץ. הפעלתי prime 95 ותוך 15 שניות הטמפ' עלתה ל85, היה ריח של משהו שרוף והמחשב נכבה, ומאז אי אפשר להפעילו. חיברתי מעבד אחר, ספק אחר, כ.מסך אחר - ועדיין לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? *עריכה : חיברתי את המעבד למחשב אחר והמחשב האחר נדלק, אז ככל הנראה הבעיה לא במעבד...

16. Started by lilian,

הרצתי scan ל- hard-disc דרך ה- MHDD. לאחר ההרצה UNC , DELAY מציג אפס שגיאות. בבדיקת ה- SMART קבלתי ערך גבוה מאוד עבור ה- Reallocate event count. המחשב נתקע במסך ההטענה של WINDOWS. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Aviv C,

לפני משהו כמו שנה החלפתי לכרטיס מסך ATI RADEON X1650 PRO. מאז התחילו לי כל מיני בעיות קטנות כמו לפעמים היבהובים של המסך אבל לא הייתה בעיה מיוחדת. לאחרונה נתקלתי כבר פעמיים שלוש במשהו מוזר: המסך נתקע למשהו כמו חצי דקה ואז מופיע מסך כחול שאומר "device driver stuck in an infinite loop". אני די בטוח שהבעיה היא עם כרטיס המסך או עם הדרייבר שלו. אחרי הפעם הראשונה שראיתי את זה עידכנתי את הדרייבר אבל זה לא עזר והמסך הכחול חזר עוד פעמיים. יש לי Windows XP Professional 32 Bit. דרך אגב, כשהתקנתי את הדרייבר ה- Windows אמר לי שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. מישהו יכול לעזור לי איך לתקן את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by shahar91,

בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. היום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by DaNiEl360,

אל תתייחסו למפרט בצד אני במחשב אחר... פעם אחרונה ששיחקתי היה צפצוף ביוס, לפני שסגרתי את המשחק שמעתי שני צפצופים קצרים ואחד ארוך ואז יצאתי שלא יישרף לי כלום... בדקתי מהר טמפ', הכרטיס מסך שלי ידוע להתחמם כי הוא ישן והמאוורר בו חורק, אני מחכה שישרף ואקנה אחד אחר פשוט וזול. 60 מעלות ויכול להגיע במאמץ של הרבה זמן ל 80 או אפילו 120!! והמעבד AMD Athlon 3000+ 64bit היה על 62 מעלות... יכול להיות שזה הוא? כי אם כן אני אפרק את הקירור ואחליף משחה טרמית כי בטח פג תוקפה לפני שנתיים... ואני לא הצלחתי להוציא את הצלעות קירור, יש כזה קלאץ' מלמעלה שהזזתי ועוד משהו מחובר אליו שלא נותן לי להוציא את זה... אז אם מישהו איך אני מוציא את זה אני אודה לו..

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by shimronfio,

הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by alonha,

למחשב שלי הייתה בעיית איטיות יש לי פנטיום 4.3000 אינטל 512 זיכרון כרטיס מסך 6600GT פירמטתי אותו והוא כבר לא איטי. אבל עכשיו שאני התקנתי נגיד תמישחק CALL OF DUTY והיה לי שם בין 125-500FPS עכשיו יש לי בין 20-100 אין לי מושג התקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך הכי חדש..... וגם ליפני שפירמטתי וגם אחרי שאני עושה ריסטרט או ליפעמים שאני פותח את המחשב המסך לא נידלק ומישהי מדברת מהמחשב ואומרת שמהמעבד שלי ניכנס לאוברקלוקינג ואז הוא עולה רגיל.... ובביוס אני בדקתי והמאבד נימצא על אוטומטי ולא על אוברקלוקינג עשיתי בדיקה ב-3DMark06 והתוצאות שקיבלתי הם smg2.0 score: 263 HDR/sm3.0 scroe :122 cpu score : 318 האם זה נורמליייייי?????.. תערו לי אנשים דחוף

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. מה זה התקייה הזאת msdownld.tmp

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by itaysk,

יש לי EPOX 8RDA+ ... כל ה USB האחרים עובדים ???

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. היי, השאלה/בעיה בכותרת - אם אפשר הסבר קצר עם דוגמא. לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. תודה רבה מאוד מראש .

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by adfx166,

שלום חברים, לא מזמן, התקנתי שוב את המערכת ההפעלה שברשותי (win xp sp2) משום שהמחשב לא עלה עד הסוף (כלומר: לא להגיע לשלב שולחן העבודה). היום, אותה בעיה קרתה לי שוב וכל דבר שניסתי לעשות לא הציל את המצב. חשוב לציין שמדובר בבעייה כרונית שחוזרת על עצמה בתדירות של פעם ב- 4 חוד'. האם יכול להיות שה- HD מהווה מקור לבעייה זו? תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים