עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב שנקנה בסוף 2008 (המפרט למטה) והוא מספיק לי לצרכים שלי. המחשב בסדר גמור ומספיק לי למשחקים. מריץ בכבוד על 1900X1200 בפירוט שמספיק לי . הבעיה מתחילה עם מערכת ההפעלה? אחרי שאני פותח מלא טאבים בכרום או כמה תוכנות המחשב מתחיל להיות איטי. ובכלל הוא לא מהיר כמו פעם. בשורה התחתונה כלום לא השתנה. פירמטתי אותו מלא פעמים כולל סריקות. כל המנטרים של החומרה והמבחנים מראים שכל הציוד תקין (חום, ציוד תקול וכדומה). אני שובר את הראש מה יכול לגרום לו לגמגם ככה? פעם הוא היה מתמודד עם הכל בכבוד (לא השתנה בפעילות שלי כלום) . אני מבין שהוא ישן אבל כלום לא השתנה. יש לי הרגשה שהארד דיסק חדש יפתור את העניין. אבל אני עדיין תוהה. תודה לעוזרים [TABLE=class: infoBoxContents, width: 1…

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by חלי,

היי.. לפני שבוע קניתי את המחשב, ואני שמה לב שהסוללה לא נטענת במלואה גם אחרי המון זמן. הטענתי אותו אתמול, כשהוא כבוי- משעה 8 בערב עד 11 בלילה כלומר 3 שעות והסוללה נטענה מ18% ל60%. בנוסף היא נגמרת ממש מהר. בדר"כ כשסוללה נטענת לאט היא גם נגמרת לאט אבל לא במחשב הזה כנראה. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לשנות את זה? אשמח גם לטיפים לשמירה על אורך חיי הסוללה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

4. שלום כולם! קודם כל.. אחלה פורום, אני חדש פה... רק עכשיו גיליתי (לצערי) את האתר המדהים הזה!! בכל אופן, רכשתי מחשב חדש לפני כמה ימים בנעה מחשבים בחיפה... המליצו לי על כ. מסך של BFG 7600GT........ הדבר הזה מרעיש מאוד, המאוורר פשוט פועל בעוצמה מלאה כל הזמן! דיברתי עם החנות אמרו לי שאחרי שאני אתקין דרייברים זה יסתדר והוא יווסת את עצמו, אך זה לא קרה... האם זה באמת ניתן לוויסות? או שכדאי לי להחליף לאותו כרטיס של ג'יגה בייט.. שמעתי שהם שקטים כי יש להם קירור פסיבי משהו כזה... אשמח לעזרה וייעוץ! הרעש מגיע במאה אחוז מהכ. מסך, הוא עובד ללא הפסקה בפול מהירות, התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של נבידיה! תודה כולם... שבת שלום

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by שלום סנדלר,

שלום לכולם!!! יש לי שרת ישן שאני מרוצה ממנו עם WINDOWS SERVER 2003 אך האיש טכני מאוד לא בסדר איתי בכל אופן אני רוצה להחליף מאוורר וכשה אני רוצה לכבות את השרת הוא נותן לי לסמן למטע מתחת ל SHUTDOWN עוד אופציות אולי מישהו מכיר איש טכני אמין פשוט אני לא רוצה לכבוד אותו כיבוי פיתאומי שלא לעשות נזק תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MooMoo,

ממש על הפנים למרות המפרט הלא רע שלי: P-4 1.4 ghz 256kb 128 Rdram pc 800 geforce 4 ti 4600 128 mb ddr 40 gb 7200 rpm W.D ואני מקבל משהו כמו 5200!!!! למה זה? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? אני צריך לשדרג? רק תגידו בבקשה לא קניתי GEFORCE 4 בשביל 5200 בתודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by תושב העיר,

התקנתי BLUESTACKS על המחשב כדי להתקין עליו וואטסאפ זה עובד 5 דקות ואז קופצת הודעה של ווינדוס שנמצאה תקלה מערכת ההפעלה שלי ווינדוס 7 64 BIT למה זה קורה ?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום לכולם. אני משתמש ותיק מאוד של chrome. לאחרונה התחלתי להשתמש מעט ב Firefox ואני שם לב שהוא רץ חלק יותר, לדוגמה כשאתה מגדיל או מקטין חלון ביוטיוב ב chrome זה נראה כאילו הוא עוצר ונתקע לאיזה חצי שניה וב firefox זה עובר חלק. המחשב שלי די חדש וחזק, i7 7700 ו 16 ג'יגה זכרון. מישהו יודע להסביר למה זה והאם ניתן לשנות משהו בהגדרות של ה chrome כדי שיעבוד בצורה חלקה יותר? עוד שאלה בנוגע להערת שגיאה שאני מקבל כאשר המחשב דולק יותר מ 24 שעות ואז אני מוציא אותו ממצב שינה. הוא נותן לי את הערת השגיאה הזאת וכל מה שהעכבר נוגע בו הופך לשחור (סביב תיקיה לצורך העניין), הכל קופא ונתקע ורק ריסטרט פותר את הבעיה. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר של מייקרוסופט כאשר אחד העו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by jambo7,

שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by יעקב שקד,

שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד

11. אני טוען קובץ PDF לתוך ה WORD 2003 הבעיה שהוא משנה אותו לגיבריש יש שם חלונית עם הרבה קידודים unicod .................... על איזה קידוד צריך להגדיר בשביל שזה יהיה בעברית ?

12. כשרציתי לראות סרט ב YOUTUBE קפצה הודעה this movie is not avalibole in your country איך עוקפים את זה כדי שאוכל לראות את הסרט ?

13. Started by GUY550,

היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון קרה פתאום שיוטיוב נראה אצלי כמו בתמונה גם אי אפשר להפעיל אף סרטון וזה אצלי רק בכרום, על כל דפדפן אחר עובד רגיל מחקתי היסטוריה ונתוני גלישה אבל זה לא עוזר, מי שיכול לעזור לי תודה ענקית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. רציתי לדעת למה בדיסק הקשיח מתי שכתוב לדוגמא 120 GB יש 116 GB :s05: :s05: :s05:

15. Started by מישל26,

תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by kokoloko80,

היי! שידרגתי לא מזמן למחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA 8N SLI, נאמר לי שעלי ידי קליק ב DEVICE MANAGER ובחירה ב UNIVERSAL SERIAL BUS אם כתוב לי שם USB 2.0 אז יש לי אחד כזה. עשיתי את הפעולות המפורטות והסקתי שאין לי USB 2, האם הדבר נכון ואם כן מה לעשות כדי שהמחשב יזהה לי את ה USB כ 2.0? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by o-ded,

יש לי במחשב כרטיס קול מותקן ניסיתי לעבוד מול העזרות הקימות אך בכל זאת אין שינוי ושום צליל לא נשמע כי אני לא מצליח לגרום לכך שבברירת המחדל יהיה איזה שהוא התקן תודה לעזרה מראש עודד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ragee,

שלום! אני משתמש בטוויק usb mouse rate switcher ובנסיון להגדיל את הRATE ל250\500\1000 HZ אני לא מצליח... יש לי MX1000 ויש לי USB2 מה הבעיה? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by zolder,

אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. איך אני פותר את הבעיה הזאת ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632157383436986383-untitled.jpg תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  21. שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  23. שום קובץ גם פלאגינים :-\

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. Started by gshhar,

התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה. וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות. מה הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ? ???

• 5 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים