תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי עובד לאט שמעמיסים עליו קצת. למשל ששומעים מוזיקה, המוזיקה מקרטעת.. גם בסרטים ואפילו שאני מזיז את העכבר הוא זז כזה בתקיעות -כאילו- יש לו FPS נמוך. גם במשחקים זה עושה הרבה קירטועים ונפילות FPS פתאומיות. בהתחלה חשבתי שאולי זה מההארד דיסק, יש לי 2 מחיצות, C ו D.. את C פירמטתי והווינדווס שם. ב D יש משחקים סרטים אז כבר תכננתי פירמוט גם ל D (מחיקת קבצים, צריבות וכל זה), אבל עכשיו אני נכנסתי לאוורסט והעמסתי על המחשב קצת למשל בסריקת של האנטי וירוס וראיתי שליבה אחת בשימוש הרבה יותר מהשניה, אז אני כמעט בטוח שמפה הבעיה. ממה יכולה להיות הבעיה שכל העומס נופל על ליבה אחת? אני עם Windows מעודכן חוץ מאיזה עדכון של ה IE שלא רוצה לעדכן. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
התקנתי לפני כמה חודשים את הלינוקס כדואל-בוט והוא עבד בלי שום בעיות שלשום כשכיבתי את המחשב בחרתי בהתקנת עדכוני תוכנה ומאז כשאני בוחר באופציה של האובנטו (בדואל-בוט) עולה לי המסך המצ"ב אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי כי זה ממש תוקע אותי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש התקנה של הפצה של לינוקס ל צורך התקנה os למחשב ישן מ לפני 2008 .חובה ש יהיה בתוכה מוכן ב התקנה את כל התוכנות הבסיסיות ל מחשב נורמלי מינימלי ??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מעוניינת לדעת איך אפשר לאפשר גישה לכמה עמדות מחשב בו זמנית ללינוקס שמותקן בשרת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון לעדכן את הביוס שלי, הלוח אם שלי הוא Asus A7V133. אני יודע שלא מומלץ לעשות זאת, אבל במקרה שלי, רק אם מעדכנים את הביוס הלוח אם תומך במעבדי Athlon XP עד 2200... ואני כניראה יצטרך. בכל מקרה, לפי האתר של אסוס, צריך לעשות boot disk ולהכניס לתוכו את התוכנה aflash.exe ואת הקובץ ביוס מעודכן xxx.awd . אז ניסיתי לעשות boot disk מהווינדוס (יש לי Win XP) ע"י מקש ימני על A, בחירה פורמט, וסימון של Start up disk... שהפעלתי את המחשב עם הדיסקט הזה, היה איזה הודעת שגיאה על ה display driver, אבל הוא המשיך כרגיל, ואחרי זה הפעלתי את התוכנה aflash.exe, בחרתי באפשרות לשמור את הביוס הנוכחי על הדיסקט, רשמתי שם בלי סיומת (בטעות), הוא סיים, אחרי זה רציתי לעשות אחד עם סיומת, ניסיתי …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ובהתקנה הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ופעם שעברה החלפתי בביוס לIDE אבל זה סתם עושה הודעות בBOOT אז אני רוצה להחזיר לSATA ולהתקין דרך הפלופי את הדרייברים בF6 עכשיו באתר שלהם זה הקובץ: http://www.msi.com/index.php?func=driverfile&dno=2460&i=0 מישהו יכול להגיד לי איזה קבצים להעביר לפלופי? אם אפשר כמה שיותר תודה..
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה מיפרט: e6500 2gb ram 8400gs hec 500wtt מארז גנרי מערכת הפעלה win7 32 bit
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT של ASUS (עם VIVO). לפני מספר חודשים פונקצית הלכידה הפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי שהיא עבדה ללא בעיה (ליד ATI WDM RAGE THEATER הופיע קוד 10 ב DEVICE MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים, להתקין דרייברים חדשים יותר (מגירסה 3 שהגיע עם הכרטיס שלי ועד גרסת ה CATALYST האחרונה). את כל התהליך עשיתי בצורה מסודרת עם DRIVER CLEANER ו DIAGNOSTICS של HP. חשבתי שזו בעיית WINDOWS והתקנתי מערכת הפעלה על דיסק חדש ועדיין, הבעייה לא נפתרה. לא הייתה לי אפשרות לבדוק את הכרטיס על מחשב אחר מכיוון שהוא AGPX8 והמחשבים שהיו "זמינים" עבורי היו עם PCI-X. היום קניתי כרטיס לכידה מסוג PVR-150 ושוב אותה בעייה (הכרטיס הוא מסוג PCI והוא עבד לי על מחשב אחר) הכרטיס הותקן לל…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge Colossus ואני מנסה להקליט איתו קלטות למחשב. ההקלטה למחשב חזק i7 עם SSD ולכרטיס חיבור PCIE כך שאני לא מבין מה הבעיה. המעבד על 5% בזמן שהכרטיס מקליט אבל עם התוכנה של הכרטיס הזה התמונה נתקעת על כמה שניות (מפספס פריימים) ואני לא מצליח לפתור את זה. למישהו פתרונים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים נשרף לי רכיב על לוח האם. הבעיה היא שמכיוון שהוא שרוף, לא ניתן לקרוא את הכתוב עליו ולכן איני יודע את סוגו. הרכיב מוקף באדום בתמונה המצורפת. אם למישהו מכם יש לוח אם דומה אני אשמח לקבל את הכיתוב על הרכיב או תמונה מפורטת שלו שאוכל לקרוא את הכיתוב. הרכיב הוא באריזת PZT (למי שמבין קצת). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ראיתי שיצא חדש F7 עם עדכון מיקרו קוד של ה CPU עדכנתי (כמו שעדכנתי את כל הגירסאות מ F3 ומעלה) וכרגיל לא ראיתי שום שינוי שיהיה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים חברי החליף את המעבד והלוח אם שלו וכן את הכרטיס מסך ונתקל בבעיה טכנית. להלן העובדות: הוחלף: 1-מעבד- Athlon 64 3500+ Socket 939וAMD 2-לוח אם- GAK8NS-ULTRAוGigabyte 3-כרטיס מסך-7100 פשוט. הפריטים הנ"ל הוחלפו לפריטים הבאים: 1-מעבד -Athlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <יד 2> 2-לוח אם- A8N-SLI PremiumוAsus <יד 2> 3-כרטיס מסך- Inno3D GEFORCE 7100 GS<חדש> להלן סדר הפעולות בה הורכבו הפריטים שלעיל: 1-המעבד הגיע מורכב על הלוח אם.> 2-חברי התקין את הזכרונות שלו<יונדאי DDR 400 2GB ב-4 יחידות של 512MB>כנדרש. 3-חברי התקין את הכרטיס מסך כנדרש. 4-פרט חשוב שחברי ביקש לציין:בלוח אם יש 8 SATA , מהם 4 שחורים ומהם 4 אדומים.חברי חיבר את הכבלי SATA…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4 פריימרי ו4 אקסטנדד \ 4 פריימרי שכל אחד מהם יכול להיות גם אקסטנדד?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-