תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם: במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק. החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות. לא עבר שבוע וגם זה נשרף. כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו. הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל. שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר. מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי צורב LG מודל GCE-8240B שעבד מעולה עד לא מזמן, אולם בחודש האחרון כל פעם שאני מנסה להוציא דיסק ממנו, לפני הפתיחה הצורב מריץ את הדיסק במהירות עצומה ופותח את המגש כשהדיסק רץ (ולעיתים אף קופץ), זה פשוט דופק את הדיסקים! איך אני יכול לסדר את זה? פתחתי את הצורב ולכאורה הכל נראה תקין בפנים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כי קרה לי כמה פעמים שרציתי לכבות את המחשב הוא כאילו כבה ומודיע על שמירת הגדרות ואז נהייה מסך כחול עם כיתוב ואח"כ שמפעילים את המחשב הוא נתקע על המסך של הלוח של ביוסתר ואחרי רבע שעה כותב שלא מוצא מערכת למחרת עולה רגיל נראה שזה מחימום אבל פתחתי ונקתי מאבק וכן סמתי משחה טרמית על המעבד וכן קרה שפתאום באמצע עבודה כבה והשמיע צפצופים ורק למחרת נדלק המערכת היא XP פנטיום 4 3GHZ זיכרון 1G בתודה מראש :
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני הורדתי סרטים באיכות Blu-ray בפורמט mp4 וצרבתי אותם דיסק DVD רגיל, ומסיבה כלשהיא המערכת קולנוע לא קוראת את הדיסק והמחשב כן קורא... יש לי אפשרות להוריד גם סרטים בפורמט MKV ו AVI שאלו פורמטים של סרטי HD כבדים יותר. בכל מקרה אני לא רוצה להוריד סתם ולבזבז דיסקים על משהו שלא יעבוד. אשמח שמישהו יסביר איך ניתן לצרוב בצורה יעילה שתעבוד. יש לי תוכנת צריבה PowerISO וגם Nero. נ.ב כשאני מוריד סרטים באיכות DVDRIP וצורב אותם, הם רצים חלק בלי בעיות. והמערכת קולנוע זאת מערכת של סוני די יקרה, נקנתה לפני שנה בערך ככה שלא נראה לי זאת בעיה עם המערכת..
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר לחשמל ולא פועל, יש רעש (קול בתדר די גבוה) לא מאוד חזק (זה קיים כבר מקניית המחשב). מה זה יכול להיות? האם הספק או הלוח פגומים? הספק: HEC RAPTOR 400W, הלוח: GIGABYTE G41M-ES2L
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, אז ככה.. יש לי בעיה מאוד מטרידה במחשב.. במחשב שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה במקביל:Windows 7, וWindows Xp Windows7 עולה כרגיל, ללא שום בעיות, אבל לעומת זאת Windows Xp, "נטען"[מופיע מסך הטעינה עם הלוגו של מיקרוסופט], ואז פשוט מופיע מסך שחור, והמסך מגיב בצורה מוזרה, כאשר בצד שמאל למעלה הוא כותב:"Analog ואז Digital".. אין לי שמץ של מושג למה לכל הרוחות הוינדוס לא עולה לי, ואני כבר שעה שובר את הראש בניסיון למצוא פתרון לבעיה המטרידה הזאת :s05:..מקווה שתוכלו להאיר קצת אור על הבעיה ההזויה הזאת
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מדליק את המחשב - לאחר התקנת כרטיס מסך חדש (AMD 6970) - אני נתקל בתופעה חדשה: לאחר שאני מדליק את המחשב, המאווררים מתחילים להסתובב, ואורות ה LED נדלקים ליד כל רכיב (לוח אם הוא Asus p8p67 PRO) למשך שנייה, ואז הכל נעצר! ואז - לאחר שנייה בערך, ההליך חוזר על עצמו, אבל הפעם המחשב נדלק כהרגלו יש הצעות? אשמח מאוד לשמוע [אציין שהמחשב כרגע בנוי מחוץ למארז, כי המארז - מסוג Antec 300 - לא הצליח להכיל את כרטיס המסך, שאותו רציתי כבר להכניס לפעולה] תודה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי היום בבוקר, אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק . פתחתי את המארז , נראה שהלוח אם נדלק אבל הכרטיס מסך לא נדרך .[אין ציפצוף] אז פרקתי את הקירור מים של הכרטיס מסך. וחברתי כרטיס אחר , גם לא עוזר . ללוח יש צג שמראה מספר תקלה , A6 gigabyte x58 extreme משהו יודע מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב... במחשב של הבת שלי מותקן כרטיס טלויזיה שמחובר ישירות לממיר של חברת "יס" על כבל scart.. הכל עבד מצויין הילדה הייתה רואה טלויזיה דרך המחשב עד כאשר לפני יומיים ביצענו פירמוט מלא למחשב וכשהעלנו את אותה מערכת ההפעלה (xp) והתקנו את התוכנה של כרטיס הטלויזיה (averomedia) לא שמענו קול... יש תמונה של השידורים בטלויזיה אבל אין סאונד... מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שלא נגענו בכלום למעט שפירמטנו את המחשב... בשיחה שלי אל מול "יס" הם טוענים כי הבעיה לא אצלם... ניסיתי למצוא פיתרון בהגדרה של התוכנה אך לא מצאתי מישהו יודע מה הבעיה???? *אגב במחשב עצמו כשיוצאים מהתוכנה של הטלויזיה יש קול ושומעים מצויין כך שהבעיה לא במחשב עצמו.... אנא עזרה במהרה כי המחשב של הילדה משמש לה גם כטלויזיה.... …
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי החליט שלא לאתחל את עצמו. בין אם אני עושה ריסטרט או מכבה, הוא פשוט נדלק אבל לא מריץ שום דבר. המסך נשאר במצב של תרדמת וכך גם המחשב. רק רעש המאווררים מעיד על כך שהוא פועל. אני צריך להדליק ולכבות אותו מספר פעמים עד שהוא מועיל בטובו להגיב ולאתחל וברגע שהוא עושה את זה הוא עובד בסדר גמור וממשיך לעבוד כל עוד לא ריסטרתי או כיביתי. האם זו בעיית חומרה? תוכנה? האם פירמוט דיסק הסיסטם יעבוד? לא התקנתי שום חומרה חדשה בחצי השנה האחרונה שתגרום לו להתנהג כך. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... המליצו על לי על הפורום הזה אז ככה.. יש לי בעיה במחשב עם CPU FAN SPEED יש לי מחשב יחסית חדש (3 חודש) INTEL CORE2 CPU 6300, 1.83 GHZ ויחד עם זה יש לי את התוכנה (אני חודש של המעבד) שנקראת CoreCenter עכשיו.. שהמחשב עולה התוכנה מראה לי שיש בערך 1700 CPU לאחר כמה דקות זה יורד דרסטי ל800 ואז המחשב מתחיל לצפצף ולהשתגע. בתכלס אני לא מרגיש שהמחשב איטי והוא עובד סבבה פרט שאם אני משחק באיזה משחק אז שם אני מרגיש את האיטיות של המחשב, אני לא מפעיל איזה כמה מערכות ביחד ואין לי הרבה דברים על המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אמור להביע כי זה קצת מתחיל לעצבן אותי העלתי תמונה של התוכנה עם הנתונים שלה : http://www.2send.us/picture.php?file=52b0fcff41.bmp תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-