תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היום סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי(מפרט בצד)והכל טוב ויפה שאני מחבר הכל ובא להדליק המחשב נדלק..אין ציפצופים אבל אין תצוגה על המסך...לא רואים כלום!!! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מקלדת GK61 (60%) ופה בדיוק מתחילה הבעיה, שאין כפתור Delete. ניסיתי את הצירוף הזה ביחד עם כפתור ה - FN וזה גם לא עובד. למישהו יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב יחסית ישן - P4, לוח אם של elite group P4VMM2 (לא יודע גרסה ספציפית). הוא עשה בעיות כבר כמה זמן והיום לאחר כמה פעמים שלא הצליח להעלות את הווינדוס וביצע לעצמו reset, עבר למצב של לא פועל בכלל רק משמיע שלושה צפצופים (נראה לי) ארוכים כשמדליקים אותו. נראה לי שזו בעית זיכרון, לכן ניסית לנקות את הכרטיס והתושבת שלו - היה אבק, אך זה לא פתר את הבעיה. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? האם אני מהמר אם אני אקנה כרטיס זיכרון חדש? יכול שהבעיה היא משהו אחר? ובכלל בקושי אפשר למצוא זכרונות מתאימים - לפי ה-manual יש לי תמיכה רק ב: שני כרטיסי 184 פינים מסוג DDR DIMM בתדר של עד 200/266MHz וכמות כוללת של עד 2GB (ונראה לי ללא BUFFER). ד"א, עד עכשיו היה כרטיס אחד של 256 מ"ב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן, פנטיום 2, אני רוצה לסדר אותו כדי שיהיה לי מחשב רזרבה. לפני שפתחתי את המארז, הוא עבד כמו שצריך, לאחר שפתחתי, הוספתי לו עוד 2 כרטיסים RAM, שכל אחד מהם 16 מ"ב (כלומר, עכשיו יש לי 86 מ"ב RAM כי היה כבר 64 בהתחלה), והוספתי גם הארד דיסק. ניסיתי להדליק את המחשב, ונתקלתי בצפצופים: אחד ארוך, שלושה קצרים. לפי מדריכים שקראתי, זו בעיה בכרטיס מסך. אבל החלפתי את הכרטיס מסך במחשב אחר שהיה לי (שעבד כראוי), אבל בלי קשר - גם הכרטיס מסך הזה עבד טוב מאוד לפני שפתחתי את המארז. עדיין יש את הצפצופים. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לקול ואין!! פשוט אין השתגעתי כבר אין באתר של אינטל אין בשל קראיטיב באתר של אינטל בכלל רשום שזה Integrated, Analog Devices* AD1885 Integrated, Analog Devices AD1885 Creative 1373 בבקשה עזרו
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש סיכוי שבגלל הרכבה לא נכונה של ספק כוח ייגרם נזק לרכיבים במחשב? מדובר בספק 475W של HEC. ו-הרכבה לא נכונה של כרטיס מסך(במקרה שלי ג'יפורס 6600GT) יכולה לפגוע בו? צריך לעשות דברים מיוחדים, כמו חיבור מיוחד לספק, או ללוח אם....? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חצי שנה בערך והרצתי עליו את המשחק הכי כבדים שיש על הגדרות גבוהות לראשונה בחיי קניתי משחק (JUST CASUE 3) דרך סטים ואני לא יכול לשחק חצי שעה רצוף מבלי שהמחשב יעשה לי ריסט,יש לי במקביל עוד שלושה משחקים מהכבדים בשוק, אססין קריד, GTA וWITCHER 3, אף אחד מהם לא דרך סטים ובאף אחד מהם זה לא קורה אשמח לרעיונות או כיווני חשיבה מאיפה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, קודם כול אני רוצה להתנצל מראש על המגילה שאני עומד לכתוב, ולהודות לכל מי שהיה מוכן לשבת ולקרוא אותה. לפני כמה זמן שמתי לב לעובדה שהמחשב שלי די מרעיש, מחמם את החדר ומפיץ ריח שרוף במעט. אני חייב לציין שהמארז הוא בעל 6 מאווררים כאשר שניים קדמיים המכניסים אוויר, שניים אחורים המוציאים אוויר ועוד שניים על הדלת המכניסים אוויר - אחד מול המעבד והאחר מול הכרטיס מסך. לאחר בדיקה מצאתי כי האוויר החם ובעל הריח השרוף מגיע מהמסך (CRT די ישן ) ומספק הכוח ( Enermax Noisetaker II 420W ). הספק הוא בן כשנה + (אין אחריות) ומחובר ישירות לUPS של ADVICE ( לא זוכר את הדגם). שמתי לב שאפילו לאחר שאני מחבר את הספק לUPS כל נגיעה קלה בכבל יוצרת קולות תזזזז' ולעיתים המחשב אף נכבה. הדבר קרה לי גם ב…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-