עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a_beilis,

היום סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי(מפרט בצד)והכל טוב ויפה שאני מחבר הכל ובא להדליק המחשב נדלק..אין ציפצופים אבל אין תצוגה על המסך...לא רואים כלום!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה קורה פה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by rubin180,

שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Imtheman,

טוב אז אני אסביר את עצמי קצת יותר.... אז הרכבתי מחשב חדש והפלא ופלא המסך נדלק על הפעם הראשונה... ואז... המקלדת לא מגיבה!!!!!!!! :pissed: ככה שכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F2 אבל שיא התסקול אי אפשר ללחוץ על כלום החלפתי 5!!!! כן 5 מקלדות ככה ש ב200% זה הPS המעצבן הזה!!! אז חשבתי אולי מקלדת USB תתחבר...? מה אתם אומרים הבעיה הזאת תפתר עם מקלדת חדשה או לוח אם חדש?????

5. Started by Globalization,

יש לי מקלדת GK61 (60%) ופה בדיוק מתחילה הבעיה, שאין כפתור Delete. ניסיתי את הצירוף הזה ביחד עם כפתור ה - FN וזה גם לא עובד. למישהו יש פתרון?

6. Started by hararim,

שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by saturn,

דבר ראשון יש למישהו מושג למה אני לא מצליח להתקין את ה IAA? הוא אומר לי שהצ'יפסט שלי לא תומך את התוכנה....כאשר הצ'יפסט שלי הוא 865 דבר שני האם מישהו יודע איפה ממוקם החישן של טמפ' הלוח אם על הלוח אם? ודבר שלישי האם מישהו יודע מה הטמפ' הנורמלית ללוח אם זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. לא יקרה כלום כאילו אחרי שאני יחליף זה יעבוד בסדר לא יעשה כלום ואני מזכיר אני מחליף אותם שהמחשב עובד לא יקרה כלום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. יש סיכוי שבגלל הרכבה לא נכונה של ספק כוח ייגרם נזק לרכיבים במחשב? מדובר בספק 475W של HEC. ו-הרכבה לא נכונה של כרטיס מסך(במקרה שלי ג'יפורס 6600GT) יכולה לפגוע בו? צריך לעשות דברים מיוחדים, כמו חיבור מיוחד לספק, או ללוח אם....? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by dorman2,

לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם כי לישן הלכו הקבלים. כעת יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE 8i865GME עם AGP . אני עדיין נשארתי עם שני כרטיסי זיכרון: 512M בסלוט1 ו 256M בסלוט השני. שניהם מוגדרים כDDR PC2100 133MHZ מבדיקת CPU-Z אני מקבל קצב FSB של 100MHZ. כמו-כן הודעת BIOS בעת עליית המחשב היא שהוא מזהה single channel. 1) האם FSB של 100 מה"ץ פירושה שהזיכרון עובד ב 200 מה"ץ? או שה FSB צריך לעבוד ב200 מה"ץ ורק הchipset ימיר אותו ל 100מה"ץ? 2) האם העובדה שיש זכרונות לא שווים בין שתי התושבות גרם לBIOS לבחור באפשרות של single channel? 3) אם אחליף את הזכרון של 256M בתושבת 2 ל512M זה יגרום לFSB להכפיל את הקצב פי 2? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by shayh,

שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by Nightwind,

שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום. זה קורה לי אחת ליומיים בערך. מה קורס? תודה מראש! הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 2012-12-07 10:43:58 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\120812-5584-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002C5E57D, 0xFFFFF88008E7A580, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indi…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  17. יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by idan1112,

המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by shlomi4i,

יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. אז ככה...מחשב נייד DELL INSPIRON 2200 נתקע לי, כל פעם בשלב אחר, אבל לא יותר מכמה דק' אחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה (בהתחלה סחב יותר זמן ומתקצר בהדרגה...) את הארד-דיסק בדקתי במחשב אחר ועובד מצויין! עשיתי את הבדיקה שיש עם הביוס בהתחלה והוא מצא לי 2 תקלות, זה מה שרשום: 1)the RTC 'seconds' register is not updating 2)internal timer channel 0(mode3) is generating the worng...משהו למישהו יש מושג מה זה אומר?? ?? ?? ?? ??? אני נואש פה!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by v4knin,

שלום ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך שלי (NVIDIA GEFORCE 8500GT) למחשב השני שלי כשאני מחבר אותו למחשב המחשב לא עולה לי בכלל מראה לי מסך שחור אבל המחשב דלוק המאוורר של הכרטיס מסך בכלל לא מסתובב כשאני מדליק את המחשב ז"א שהמחשב בכלל לא מזהה אותו מה אני יכול לעשות?תודה. הנה תמונות של המחשב פתוח ושל הכרטיס מסך: http://sizmedia.com/my.php?i=zmfimfwogmk2.jpg (חיברתי את הכרטיס מסך לחיבור בצבע תכלת) http://sizmedia.com/my.php?i=ruhmnjz3lnzw.jpg

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך אני מפריד בין DIRECT3D ו-OPENGL אני לא רוצה שזה יהיה בתיקיה אחת שניקראת 3D זה מעצבן אותי דרך אגב הלוגו החדש ל ATI מגעיל!! :-[

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  24. אהלן, לא ידעתי אם זה לפורום מעבדים ולוחות אם או לפה אבל לדעתי זה יותר לפה... בכל מקרה אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, בלוח ASUS P4P800 DELUXE הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, מה אני יכול לעשות? לא מצאתי פיתרון באתר של אסוס... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by zvkel,

אני מקווה שרק הלוח (אין לי איך לבדוק) בגלל שאני לא יכול להכינס לטרייד זון כרגע אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה הזו מכאן אני מחפש לוח אם רצוי nforce 2 ל מעבד xp 1800 עד 300 שקל (דחוף כי אני בלי מחשב כרגע) מוכן להחליף בהגה force feadback של מיקרוסופט (ההגה למכירה בלי קשר אז מי שמעוניין יכול להתקשר) 050-3776613 צבי אזור המרכז מקווה שלא תמחקו את ההודעה כי אין לי איך להיכנס לטרייד זון כרגע ולפרסם שם

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים