עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dinsh,

שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by ExploiT,

שלום כולם לאחר שהיתה לי "תאונה" עם ה lan fire ונגמר התקציב קניתי מארז חמוד ונחמד ב200 שקל O_o (אכן קשה לעבור לכזה מארז אחרי הlan האיכותי) קיצר קיבלתי מארז עם עם כניסות usb מקדימה עכשיו אמורים לחבר זאת ללוח אך החיבור usb ללוח מגיע בחלקים קטנים data 0 data 1 + - ויסמן כזה כמו של אין כניסה (/) משהו כזה קיצר יש לי לוח epox 8kda3j ואני לא ידע איך מחברים את החיובר usb הזה לללוח אם אפשר עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  3. בערך חצי מהמשחקים על המחשב עובדים לגבי החצי השני אתה מפעיל את המשחק זה עובר למצב FULL SCREEN ואז חוזר לדסקטופ משחקים שעובדים FATE משחקים שלא עובדים HELLGATE FABLE הכל התחיל אחרי שהקספרסקי הודיע לי שקובץ בשם EXPLORER.EXE (אבל במיקום שונה מאיפה שהוא אמור להיות) הוא בעצם קילוגר אז עשיתי לו TERMINATE ו APPLY TO ALL

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

יום בהיר אחד אני שם לב שהמחשב עושה פתאום ריסט ללא שום סיבה , גם מס' דקות אחרי אתחול ונכנס ללופ עד שאני מכבה את המחשב עם הסוויץ' למיטב ידיעתי זה עלול להגרם עקב קבלים נפוחים ,ספק גרוע , חיבורים לא טובים של ה atx או של המפצל או של השקע בקיר או עקב וירוס ב sp1 (יש לי sp2) שמתי לב אבל שהריסטים קוראים שאני מפעיל את האימיול ketamine 7c 1) יכול להיות דבר כזה? 2)איזה עוד סיבות יש לריסט פתאומי חוץ מהסיבות שפירטתי? 3)קיים וירוס שגורם לתופעה הזאת גם ב sp2?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by gshhar,

קניתי לפטופ משומש ואני לא מוצא ללוח אם דרייברים. הדגם הוא Toshiba Satellite 1905-S303 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-468882096.htm מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by avivbiton11,

היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi

7. Started by ron2202,

שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by GuyBuko,

שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by ishai82,

שלום לכולם.. יש לי בעייה מאוד מעצבנת.. יש לי 2 כוננים האחד צורב והשני דיוידי. עכשיו, לאחר בעייה שהיתה לי במחשב שבה הייתי צריך להחליף את הבטרייה של במחשב התעוררה לי בעייה שנייה והיא שהמחשב לא מזהה את הצורב כלומר: אם אני לוחץ על הצורב הוא נפתח ונסגר אבל במחשב שלי הוא לא מופיע...??? אם משהו יודע מה יכול לגרום לזה אני אשמח מאוד.. ניסיתי לפתוח את המארז ולבדוק מה קורה שם אבל זה נראה לי בסדר... בתודה מראש לכל העוזרים.. ישי........

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, היום ניסיתי להרכיב את הלוח NF-7 (עם מעבד Athlon 1.4 ו 256MB DDR PC2700 של ספקטק). כאשר המחשב עולה לא רואים דבר על המסך ושומעים ציפצוף ארוך... (שחוזר על עצמו אם לא מכבים את המחשב). מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by ShockWave,

שלום, השבוע קניתי מחשב חדש מפרט : i7 2600 x2 radeon hd 6950 (crossfire) 8gb ram 1600mhz x1 HD 750TX corsair PSU מאז שחיברתי את המחשב ישנו רעש מאוד מאוד מעצבן שנשמע כמו חריקה, בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיסי מסך אבל ככל שבדקתי יותר ויותר זה נראה שזה מגיע מהספק כוח, חדש מהשקית ואמור להספיק למחשב (עם כי גבולי במאמץ גבוה) אבל הרעש ממש מעצבן ומדאיג ואני חווה תקלות בכרטיסי מסך כתוצאה מזה (למשל באיזה שהוא שלב נכבה לי הCROSSFIRE פשוט אחד הכרטיסים ביטל את עצמו) אשמח לקבל עצות או פתרונות, כרגע הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זה לחזור לחנות ולבדוק את הנושא, תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by horacio,

יש לי הודעה כזאת אפשר הסבר מה זה? לאחר שהכך עולה הןא כותב לי כך: loppy disk fail -40 cpu mas been changed re-enter cpu setings in thecmos setup and remenber to save before בבקשה אפשר אסבר מה זה ואיך מתקנים את זה בתןדה מראש

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Roy.T,

הכרטיס מסך הוא X1950PRO ושאני מדליק את המחשב הוא עושה ציפצוף ארוך כזה והמסך לא נידלק, ואז אני מאתחל עם הכפתור במחשב והמסך נדלק עם ציפצוף תקין.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by vic07,

שלום, ניסיתי להתקין במחשב שלי מודם אנלוגי (56K) פנימי בחיבור PCI. קיבלתי אותו משומש, ואי לי מושג של איזה חברה הוא. אין עליו שום סימון של חברה או דגם, וכל התוכנות שבדקתי המפרטות את ההתקנים השונים במערכת מזהות אותו כמודם PCI אבל לא מצליחות לזהות גם הן את הדגם או החברה. כל הדרייברים שניסיתי להתקין לו לא מתאימים, ואני לא בדיוק יודע איך אני אמור לעשות לו ENUMERATION מבלי להשתמש בהתקנים של היצרן הספציפי. למישהו יש עצה? אולי אתם מכירים תוכנות טובות לזיהוי רכיבים?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  18. לפני כמה ימים הופיעה לי בעיה של מן "lagging" בתוך שירים שאני שומע ב-winamp או סרטים שמנגן עם Bsplayer (ככה הבנתי שהבעיה לא בקודקים) יש לי נסיון עם מחשבים ישנים אז בדקתי אם יש איזו תוכנה שיושבת לי על המשאבים של המערכת ואין כלום... המעבד idle ושום דבר שלא צריך להיות אינו קיים. ניסיתי להתקין מחדש את הקודקים וגם כרטיס קול ואף דרייברים של הלוח אם... מבחינת האצת חומרה אצלי תמיד פעל בתצורה הרגילה של חלונות וגם אם משנה משהו זה לא עושה לי דבר... פשוט לא מצליח לתקן את התקלה הזו :s05: אני חושש שזה תקיעות כלליות כי זה לפעמים משפיע לי על העכבר... וכמובן בדקתי גם התחממות של מעבד וגם זו לא הבעיה. תעזרו בבקשה... (זה לא התאים לפורום של מערכות סאונד... חח)

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by heya,

שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  20. כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

22. Started by rab10,

שלום! יש לי כונן כבר כ 3 חודשים ופתאוןם יש איתו בעיה מאוד מוזרה... אני מצליח לראות אותו על המחשב שלי אבל ברגע שאני מנסה לעשות איזה שהוא משהו שקשור אליו המחשב נתקע~!!! גם ניסיתי לעשות בדיקה ב tuneup והתוכנה נתקעה ברגע שניגשתי על הכונן!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by SHLOMI71,

שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. שלום רב,יש לי מחשב שזמן רב לא עובד טוב כל 10 דקות איתחולים וזה כבר ממש נמאס,חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחרי תשובה נורמלית איך פותחים את קובץ המינידאמפ ! זה פשוט מוציא אותי מדעתי אין הודעה נורמלית על הנושא באף מקום ! ): צירפתי קובץ זיפ אחד עם שמונה קבצי מינידאמפ בתוכו מקוה שתעזרו לי תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by BURTON,

יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים