עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by oreng0070,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אבל בטוח ניתנת לפתירה רכשתי flash drive usb 2.0 המחשב מזהה את המכשיר במנהל ההתקנים אך לא "במחשב שלי "וכאן הסיפור מתחיל המחשב שלי תומך בפונקצית usb 2.0 מכוון שראיתי את האפשרות הזאת ב bios פתחתי את disk management וראיתי אותו שם את הקיבולת שלו והכל לידית כל העוזרים המחשב כן מזהה מצלמה ושאר התקני usb אני אובד עצות . בקצרה מפרט המחשב שלי win xp sp2 לא מזמן פירמטתי

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by Ran B,

שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by eliransh,

היי, לפני חודש המחשב שלי הפסיק לעבוד. לקחתי אותו ל KSP לבדיקה ושם הכל עבד, הם עשו עדכון לדרייברים השונים + בדיקות העמסה והכל עבר בצורה תקינה. חזרתי עם המחשב הביתה חיברתי אותו וקיבלתי POST WARN על הכרטיס מסך, לקחתי אותו שוב ל KSP והמחשב עובד שם ללא כל בעיה. חזרתי עם המחשב לעבודה וחיברתי אותו בעבודה וגם שם הוא עובד... מסיבה לא ברורה רק אצלי בבית יש POST WARN על הכרטיס מסך. בנוסף חיברתי כרטיס מסך שלא דורש מתח PCI-E וההתראות מה POST ירדו. ביצעתי איפוס CMOS, ניתקתי וחיברתי מחדש את הכרטיס מסך ללא הצלחה, חיברתי UPS שגם לא עזר. אשמח להצעות ועצות המפרט שלי: יש לי מארז של antec full tower df-85 לוח אם asus p8h67 כרטיס מסך כמו שמצויין בכותרת sapphire 6850 זכרונות corsair g.skill 4…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by t-w,

ברשותי מחשב נייד hp g7000 בערך שנתיים המחשב היה נתקע כל הזמן עד שפירמתתי אותו ושידרגתי למערכת הפעלה וינדוס 7 כרגע הוא בסדר אבל נראה לי שיש לי וירוס עקשן , אני מוגן עם נורטון החדש אינטרנט סקיורטי אבל נראה לי שהוא לא עולה על הוירוס . בבקשה מה ניתן לעשות כדי לגלות את הוירוס הזה.תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  6. לפתע האינטרנט הפסיק לעבוד, נכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף" בהגדרות ואז ניתן לראות כאילו החיבור רשת של הכרטיס רשת נעלם - קובץ תמונה 1 נכנסתי לאחר מכן להגדרה "מאפייני חומרה וחיבור" ושם רשום כי החיבור לא קיים - קובץ תמונה 2 במנהל ההתקנים רשום את הדבר הבא - קובץ תמונה 3. מדובר בכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אז אין לי יכולת לנתק או לחבר אותו. הלוח אם שיש לי ASUS PRIME Z690-A. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלת חומרה, אז לקחתי את המחשב ל- KSP כדי שיחליפו לי את הלוח אם, אבל אחרי כמה ימים שהמחשב היה אצלם הם אמרו שרק היה מדובר בעדכון הגדרות וסידרו את הבעיה. עכשיו עוד פעם החיבור רשת נעלם, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שזה קורה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by asafga,

שלום חברה אני פונה כאן לתותחי הפורום יש לי בעיה בנייד HP בעיקרון המחשב פועל דיי יפה הבעיות מתחילות כאשר אני משאיר אותו דלוק בלילה לאחר שלוש שעות להערכתי המחשב קופא המסך כמובן נכבה לאחר חצי שעה כי ככה מוגדר לו בצריכת חשמל הבעיה שהוא לא חוזר לפעולה האורות במחשב דלוקים אבל כלום לא מגיב הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את הנייד ולהדליק אותו ואז הוא חוזר לפעולה רגילה,לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב 256 DDR מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. Started by horacio,

יש לי הודעה כזאת אפשר הסבר מה זה? לאחר שהכך עולה הןא כותב לי כך: loppy disk fail -40 cpu mas been changed re-enter cpu setings in thecmos setup and remenber to save before בבקשה אפשר אסבר מה זה ואיך מתקנים את זה בתןדה מראש

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by tal212,

שלום קנית מחשב לפני שבוע בדיוק מ IVORY שמתי עלי WINDOWD 7 32BIT גריסה סופית ככה לפחות טוענים. כל משחק שהתקנתי עלוי כמו FAR CRY 2 Call of Duty: World at War ועוד כמה.. אני מפעיל הכל על פול גרפיקה עובד מצוין כמה דקות ופשוט ניתקע כל המחשב לא רק המשחק פשוט תוקע את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסט... המפרט שלי: intel core 2 quad q9550 Gigabyte EP45-UD3L ULTRA DBT GEIL DDR 2 4G 800 HZ CMPSU 750ATX 750W CORSAIR GIGABYTE GTX 295 אשמח מאוד לעזרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. פירמטתי, התקנתי ווינדואס XP, הכל טוב ויפה. התחלתי את תהליך ה WINDOWS UPDATE הורדתי את הWGA, אני לא חושב שהוא אפילו הספיק להתקין אותו, הווינדואס אפדייט נתקע, מאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נתקע, עולה לי כל פעם החלון הזה של פעילות לא חוקית וצריך לסגור, כל פעם של משהו אחר, WMI, DR WATSON וכו', ב TASK MANAGER כל פעם נוספים לי הפעולות dwwin.exe ו drwtsn.exe, והרבה פעמים. למישהו יש מושג מה קורה פה? תודה (לא ידעתי אם לפרסם פה או בפורום ווינדואס, מצטער מראש) עדכון: מאז כל תוכנה כמעט שאני מפעיל מקפיץ לי את ה DRWTSN.EXE הזה שוב ותוקע את התוכנה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה זה: שופץ מטעמי נוחיות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by efrat31,

שלום רב יש לי נגן של חברת Iriver ובכדי שאוכל להעביר שירים מהמחשב שלי (windows wx sp 2) עליי להתקין הדרייבר המתאים. בלוח הבקרה ב-DEVICE MANAGER מופיעה לי שורה עם סימן צהוב (לא תקין) היכן וכיצד אוכל להתקין זאת בכדי שהמחשב יזהה את ה-USB? תודה ויום נפלא לכולם

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. התקלה היא אצל חבר שלי. המחשב שלי מקרטע משהו,הוא מדליק את המחשב,יש פוסט וזה עובר טוען את הווינדוס ומסך כחול,וישר המחשב נכבה בפתאומיות. פתחתי את המחשב חשבתי אולי זה בעיה בזיכרון,אבל כנראה שלא,חבר אחר פתח כבר את המעבד וחיבר בחזרה(לא טוב,היה רופף),המחשב גם אחרי כמה ריסטרטים שעשיתי נתן לי הודעה על המעבד והתכבה מרצונו. חיברתי את הגוף קירור למעבד כמו שצריך,שוב פעם הדלקתי ואותו דבר,ממה זה יכול להיות? יש סיכוי שצריך משחה טרמית למעבד?,הוא הלך לט.מ גם שאמר לו שהלך הלוח,אבל זה טכנאי חאפר פחות או יותר גם שלי היו בעיות עם הזיכרון ראם ישר הוא אמר לוח אם בלי בדיקה בלי כלום.. עזרה?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by OR007,

כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by pro.surfer,

היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W החלפתי את הלוח אם ללוח אם הנ"ל אתמול ולאחר ההדלקה המחשב לא ניכנס לחלונות והמסך היה כולו קוביות צבעוניות הבחור בחנות אמר לי לפרמט. פירמטתי והתקנתי את חלונות ויסטה 64BIT שהייתה לי והרגשתי שהמחשב לא עובד כול כך טוב. מיד לאחר שסיימתי את ההתקנות עשיתי התחול והמחשב שוב חוזר לקוביות הצבעוניות ושמתי לב שהביוס מתאפס למישהו יש מושג במה מדובר ? יכול להיות שזה הספק ? נ.ב הגדרתי בביוס את הזיכרונות ידנית לפי הגדרות היצרן.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. היתה לי בעייה עם הדיסקהקשיח. בזמן העברת מידע גדול ( כ 50-100GB של קבצים) אל ההרד דיסק מדיסק אחר. ( חיבורים ב ESATA) אחרי כ-15-20 דקות אני מקבל הודעת "write delay error" - ראו תמונה מצורפת. העתקת הקבצים נפסקת והמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. לאחר reset למחשב. המחשב חוזר לזהות את הדיסק הקשיח. בוצע לדיסק הקשיח low level format . והדיסק חזר למחשב. אך עדיין זה קורה. התקנתי את הדיסק במחשב אחר, ושם התופעה לא מופיעה. החומר מועתק עליו בסדר גמור. מה לפי דעתכם הבעייה יכולה להיות אחרי שכבר הבנתי שהבעייה לא בדיסק הקשיח? 1. בלוח? 2. בחיבורי הESATA? 4. בספק בכוח אולי? המחשב די חדש (1 שנה) מערכת הפעלה XP Q6600 זיכרון 4GB דיסקים קשיחים WDC 160 + 320GB לוח אם ג'יגהבייט P965-DS4 תודה על כל ע…

17. שלום רב,יש לי מחשב שזמן רב לא עובד טוב כל 10 דקות איתחולים וזה כבר ממש נמאס,חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחרי תשובה נורמלית איך פותחים את קובץ המינידאמפ ! זה פשוט מוציא אותי מדעתי אין הודעה נורמלית על הנושא באף מקום ! ): צירפתי קובץ זיפ אחד עם שמונה קבצי מינידאמפ בתוכו מקוה שתעזרו לי תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by rrroonnii,

יש לי XP 64 באנגלית. תודה

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by bareyal,

הי ח'ברה... הלוח הוא של ASROCK ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E? הלוח דורש חיבור 20 פין + 4 פין לצערי הרב אני מרכיב אותו במארז וותיק, שיש לו ספק כח עם 20 פין בלבד. יש מה לעשות, או רק לקנות ספק כוח ? שווה לקנות סתם ספק כוח ג'נרי ? מה מומלץ וזול ? אולי כבר שווה לקנות מארז ולקבל את הספק בפנים ? תודה.

20. ומה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by re5pect,

יש כרטיס טלויזיה ישן ישן וחברתי אותו למחשב ובדיסק שלו יש רק דריברים לווינדוס 98 ,ME ו2000 ולי יש XP חיפשתי בכל מיני אתרים ומצאתי של XP והוא גם לא מתאים מה אני עושה? הכרטיס הוא של FLYVIDEO-LIFEVIEW לא ידוע לי דגם

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by pampi76,

שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. ניסיתי להתקין את הדרייהרים שבאים איתו אבל זה לא עבד משום מה אפשר לעשות משו?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  25. כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים