תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברה אני פונה כאן לתותחי הפורום יש לי בעיה בנייד HP בעיקרון המחשב פועל דיי יפה הבעיות מתחילות כאשר אני משאיר אותו דלוק בלילה לאחר שלוש שעות להערכתי המחשב קופא המסך כמובן נכבה לאחר חצי שעה כי ככה מוגדר לו בצריכת חשמל הבעיה שהוא לא חוזר לפעולה האורות במחשב דלוקים אבל כלום לא מגיב הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את הנייד ולהדליק אותו ואז הוא חוזר לפעולה רגילה,לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב 256 DDR מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יום אחד ניסתי לחבר את הממיר הדיגטלי של הוט עם כבל usb של מצלמה ומאז הפסיק לי המוזיקה של המחשב הקול הוא נותן שגיאות כאלה למשל כשאני פותח שיר במדיה פלייר ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו , או שהוא אינו פועל כראוי. או כשאני מנסה נגיד לפתוח צלילים והתקני שמע לראות אולי צלילים של וינדוס עובדים אז הוא אומר לווינדוס אין אפשרות להפעיל את הקובץ ייתכן שהקובץ פגום או שהוא משתמש בתבנית דחיסה לא מזוהה כדי לפתור בעיה זו החלף את הקובץ או השתמש ביישום הוספה והוסרה של תוכניות כדי להתקין דחיסת קול בקיצור אנשים מישהו שיכול לעזור לי אני מת בלי מוזיקה אחים שלי אההה ודרך אגב הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
האתרים הבאים לא עובדים לי כבר חודש: www.ksp.co.il ************** www.walla.co.il *ייתכן מאוד כי יש אתרים נוספים שלא עובדים ניסיתי גם בFIREFOX וגם בIE, ניסיתי להתקין חייגן מחדש ניסיתי למחוק SPYWARE וPOPUPS לא עזר! נ.ב. אני פותח מחדש, לאחר שלא קיבלתי מכם תשובה חודש שעבר
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי 2 שאלות. 1. האם ניתן לעשות לדיסקים מסוג SATA איחוי (Defrag)? 2. איזו צורה שימוש עדיפה ומהירה יותר: לקחת 2 דיסקים זהים למערך של Raid 0 או לקחת דיסק אחד גדול. כאשר מדובר על 16Buffer בשני המצבים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש דגם ACER מחשב נייד Acer Aspire 5622WLMi http://global.acer.com/products/notebook/as5620.htm אין בו יציאת TV OUT רק יציאת מסך רגילה הטללויזיה שאני מדב עליה היא פלזמה 42 עם כניסיות מכל הסוגים טלויזיה LCD LC42SA1 Sharp 42 אינטש http://halalit.co.il/products/72661?ref=zap יש כזו אפשרות לחבר לטלוויזיה כבל מיוחד כזה אם יש תן לו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אתמול קרתה לי בעיה בזמן שניסיתי לעדכן את הביוס במחשב. יש לי לוח אם מסוג DFI LanParty nForce 4 SLI-DR וניסיתי לעדכן את הביוס באמצעות תוכנת WinFlash, כפי שמוצג באתר של DFI, אחרי שהייתה לי בעיה באחד הכוננים הקשיחים שלי. העידכון עבר בהצלחה והתוכנה דרשה שאבצע ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לתוקף, אז עשיתי ריסטרט והמחשב לא עלה. זה היה נראה כאילו שהוא תקוע בלולאה כלשהי בגלל שכונני הדיסקים עשו רעשים מוזרים שוב ושוב. עשיתי Clean CMOS בעזרת הג'אמפרים על הלוח אם והמחשב עלה סוף סוף רק שהווינדוס לא. בהתחלה זה הציג לי מסך כחול עם השגיאה "PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREA" אז עשיתי ריסטרט וזה נתן לי אפשרות לבחור באיזה אופן להפעיל את הווינדוס, בחרתי באופן הנורמלי וזה הקפיץ מסך כחול עם השג…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן שוב מאז שקיבלתי את המחשב, התצוגה לא פועלת במיטבה. לדוגמא - כאן בפורומים, הצבע בהיר הרבה יותר מאשר הוא היה במחשב הישן. בנוסף, כשאני מדפדף באתרים - הגלילה של האתר איטית מאוד, וכשאני מנסה לגלול זה לא יורד "חלק" כמו שזה צריך להיות... ניסיתי להיכנס לאתר של הכרטיס מסך ולהוריד דרייבר, אבל אין שם דרייברים. הכרטיס מסך - leadtek px7300gs. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שאני רואה סרט למשל כול דקה יש הפסקות של הסאונד כזה , וזה בכול המחשב לא רק סרטים או שירים. מישהו יודע מה איך מסדרים את זה ? תודה. עריכה: הפסקות של 2-4 שניות
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כרגע יש לי על המערכת 3G של RAM על לוח אם של ABIT AB9 PRO בחיים לא הייתה לי את הבעיה הזאת בXP אבל משום מה היא מופיעה בויסטה בתצוגה של רכיבי המחשב ויסטה מראה שיש לי 1023mb וכך גם עוד תוכנות.. היחידה שבאמת מראה שיש לי 3G זה CPU-z נראה לי זה באמת משפיע על ביצועי המערכת ולא רק על הנתונים היבשים (הכתובים) מה לעשות? איך אפשר "להראות" לויסטה שיש לי עוד זיכרון מחובר.. לא נראה לי הבעיה במגעים מכיוון שלא הוצאתי את הזכרונות וכד' לפני השדרוג
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כונן נוסף למחשב וניסיתי לחבר אותו בנוסף לכונן הקיים. המחשב שלי בעל שני חריצי IDE - מחריץ מספר אחד יוצא כבל אשר מחובר לשני כונני הדיסק הקשיח אחד מהם MASTER והשני SLAVE. הכבל מהחריץ השני היה מחובר עד כה רק לצורב הישן אשר הוגדר כMASTER ועכשיו חיברתי אליו גם את הכונן הנוסף כSALVE אך משום מה המחשב המחשב לא קיבל את החיבור ולא זיהה את הכוננים הקשיחים כשהדלקתי את המחשב. רק לאחר שניתקתי את הכבל שמחובר לחריץ 2 מהכונן DVD החדש המחשב עלה. איך עלי לחבר את הכונן הנוסף בצורה שהמחשב יוכל לעבוד עם 2 כוננים צורבים ושני דיסקים קשיחים באמצעות 2 כבלי IDE???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות. ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-