תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש (שבוע בערך) עם ויסטה ויש לו הרבה פעמים ריסטים גם בזמן משחקים וגם סתם כשהמחשב עובד.. לאחר שהמחשב עולה מופיעה השגיאה: מפרט המחשב: E6300 לוח אם INTEL 965 זכרון 1GB 800MHZ של קינג סטון כ. מסך gefoce 7600GT במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, קודם תודה לכל אחד ואחד שעונה וקורא את השאלות והתגובות שלי. אין לי מילים לתאר את המשמעות הגדולה שאני רואה בכל פעילויות הפורום השונים ואני אף אגזים ואומר שאם נמשיך כך ונכניס יותר ויותר מודעות לשיחות בפורומים אז אולי נוכל לבצע שינוי בחברה הישראלית והמגזר הציבורי העצל שרק גרם לכל אחד ואחד מצעירי ארצנו לרצות לקום ולעזוב למדינה אחרת. מי שיכל עזב, מי שלא נשאר, ומי שפוחד גם נשאר. בעתיד אני רואה פורומים על כל דבר עם כמות עצומה של משתתפים, אני רוצה שעקרת בית תוכל לשאול שאלה ב 2 בלילה איך מתקנים תמכונת כביסה. נו יאללה תנו לי קצת להגזים אבל זה אפשרי. קיצר הבעיה אצלי היא טמפרטורות בן דודי המבין עניין במחשבים אמר לי שאצלו זה נע בין 30-40...ואצלי תראו מה זה (בקובץ המצורף) המ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים הרכבתי מחשב חדש וגיליתי בעייה שאני מקווה שתוכלו לעלות עליה.... קרה לי פעמיים שפתאום באמצע המחשב נתקע כולל הסאונד ולא מגיב לכלום וחייבים לעשות לו ריסטארט כדיי שיגיב. מפרט המחשב: INTEL CONRO E6300 7600GT GAIWARD SEAGATE 250GB 16MB KINGSTON 1 MODULE OF 1GB FSP GLN 350W MB GIGABYTE GA 965P S3
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי יש לי צורב דיוידי של NEC 2500+ ופתאום ללא שום סיבה נראית לעין הוא חדל לקרוא דיסקים של דיוידי,וכמו כן גם לא מצליח לצרוב על מדיות של דיוידי נציין כי אין שום בעייה בדיסקים רגילים CD-R אלא רק במדיות של דיוידי לקריאה/צריבה. הניחוש שלי שזאת בעיית חומרה כזו או אחרת יש למישהו הצעות אחרות??
-
- 16 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום.. ברגע שאני רושם בתיבת שם המשתמש והסיסמא את השם והסיסמא ולוחץ "הכנס" אז זה עשוה לי כאילו זה נכנס וחוזר לדף הראשי בלי לרשום שום שגיאה למשל בוואלה שאני רוצה להכנס לדואר אז אני רושם את השם משתמש וסיסמא אך זה טוען דף וחוזר לדף הראשי של הדואר אפיה שהכנסתי את השם משתמש והסיסמא.. ניסיתי בכמה אמצעים לפתור את זה אך זה לא הצליח..ניסתי לפרמט וזה לא עזר.. וניסיתי להתקין IE7 וזה גם לא עזר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת קצה חוט לבעיה אקבל זאת בשמחה.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ati2dvag.dll זה הדיאגנוזה שלו. הכרטיס: X1950PRO. הבעיות שקורות לי: שגיאות זיכרון שונות, בעיקר עם תוכנת הCATALYST (כותב לי CLI.exe - שגיאת מערכת), וכשיוצאים ממשחקים המסך קופץ בכמה פיקסלים. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר הרשמי (של סדרת 1950) וזה לא העלה את המחשב, אז התקנתי את המקוריים בSAFE MODE. איך אני מתגבר על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברה אני פונה כאן לתותחי הפורום יש לי בעיה בנייד HP בעיקרון המחשב פועל דיי יפה הבעיות מתחילות כאשר אני משאיר אותו דלוק בלילה לאחר שלוש שעות להערכתי המחשב קופא המסך כמובן נכבה לאחר חצי שעה כי ככה מוגדר לו בצריכת חשמל הבעיה שהוא לא חוזר לפעולה האורות במחשב דלוקים אבל כלום לא מגיב הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את הנייד ולהדליק אותו ואז הוא חוזר לפעולה רגילה,לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב 256 DDR מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר המון דברים לשתי חיבורי ה-USB שעל גבי לוח האם, הם פשוט לא מגיבים שום דבר לא עובד שתי ה-USB שלי משומה מתים. המחשב הוא פנטיום שלוש איך אני בודק מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בנייד מסוג Dell Latitude D820 - תוך כדי הקלדה (למשל ב Word) הסמן מדלג בצורה "עצמונית" למקום כלשהוא במסמך למרות שאני לא נוגע בעכבר! ה touch pad מנוטרל (disabled). האם יש למישהוא רעיון? האם בעיית תוכנה או חומרה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^^ לי רשום 1.5 וכרטיס 8800GTS
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נתון: ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE Noisetaker 20/24Pin Power Supply http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_46&products_id=108&osCsid=193ea2632700ac4f459e3c649b24899b לוח א': DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לוח ב': ABIT IS-7E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 שאלה: מישהו אמר לי שהספק אמור להתחבר לשני הלוחות כל עוד הם לוחות של P4. שניהם לוחות של P4 אבל לדעתי הוא מתחבר רק ללוח DFI שבו יש 12 פין של חשמל בATX ולא כמו ב ABIT 8 (פין חשמל ב ATX). מי צודק? ולמה? כתובות אינטרנט נילוות: תמונ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יום אחד ניסתי לחבר את הממיר הדיגטלי של הוט עם כבל usb של מצלמה ומאז הפסיק לי המוזיקה של המחשב הקול הוא נותן שגיאות כאלה למשל כשאני פותח שיר במדיה פלייר ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו , או שהוא אינו פועל כראוי. או כשאני מנסה נגיד לפתוח צלילים והתקני שמע לראות אולי צלילים של וינדוס עובדים אז הוא אומר לווינדוס אין אפשרות להפעיל את הקובץ ייתכן שהקובץ פגום או שהוא משתמש בתבנית דחיסה לא מזוהה כדי לפתור בעיה זו החלף את הקובץ או השתמש ביישום הוספה והוסרה של תוכניות כדי להתקין דחיסת קול בקיצור אנשים מישהו שיכול לעזור לי אני מת בלי מוזיקה אחים שלי אההה ודרך אגב הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
הי אני רוצה לחבר את כרטיס המסך שיש לי 8800 למסך הטלויזיה ומשום מה אני לא מצליח יש איזה שהוא מדריך איך עושים זאת ? נראה לי שחיברתי את הכבל כמו שצריך לכרטיס מסך את ה- s-video ולטלויזיה את הצהוב למחבר הצהוב שבטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-