עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitle22,

שלום! אתמול נכנסתי את המחשב הכל היה בסדר שיחקתי באנריל טורנמנט קרייס וכל המשחקים עם דרישות גבוהות קיצר היום בבוקר כל פעם שנכנסתי למשחק זה לא פעלצ עשה מסך כחול ורשום שחסר זיכרון עכשיו יש לי מחשב סוס 2 גיגה ראם 500 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך 8800gt לוח אם של גיגה בייט הכל חדש לפני חודש אני א יודע מה הבעיה אבל לא פועל לי כלום וכל פעם יש לי מסך כחול מה אני אמור לעשות את מול גם התקנתי סקין של ויסטה אולי זה מזה???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב עם Windows XP Pro ולפני כמה זמן ילדים שחקו בו, וכשילדים משחקים הם לפעמים הורסים. יום אחרי אני מנסה להעלות את המחשב והוא טוען את הווינדוס אבל כשהוא מגיע לפני פתיחת שולחן העבודה הוא עושה RESTART לא לפני שהוא מציג את הודעת המוות הכחולה. ניסיתי להכניס את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס אבל הוא לא מזהה שיש מערכת הפעלה על ההארד דיסק. וגם הוא לא מזהה את הסוג של מערכת הקבצים של ההארד דיסק (NTFS). ניסיתי עם ERD COMMANDER כדי להוציא את הלוג של השגיאות אבל הוא לא מזהה שיש נערכת הפעלה ואומר שההארד דיסק ריק. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... נ.ב גם בSAFE MODE הוא לא עולה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by dj_poo,

אממ חברה יש לי בעיה עם המחשב של אחי הוא ניכבה אחרי כמה זמן עכשיו זה לא הווינדוס כי אני פירמטתי ובאמצע הפירמוט זה קרה גם עכשיו הטמפרטורות נכונות ובסדר גמור למחשב הבעיות התחילו אחרי הפסקת חשמל מה יכול ללכת לו שם שעושה את הכיבוי מחשב הזה אחרי כמה זמן הלוח או הספק?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shayf,

שלום יש לי בעיה עם המסך שלי, לאחר שביצעתי התקנה של ה Drivers מהדיסק שהגיע עם המחשב,המסך לא מפסיק להיכבה כל מספר דקות. ואז אני מקבל הודעה שלDigital Power saving . כרטיס המסך בוא : ATI RX2400PRO ומסך של LG -- L1953TR. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by Nonine_09,

אני מנסה להפעיל את מצב Safe Mode בזמן Boot של עליית המחשב באמצעות מקש F8. כאשר עולה לי המסך אני בוחר את מצב ה-Safe Mode אך לאחר שאני בוחר באפשרות זו המחשב עושה לעצמו ReBoot ועולה בחזרה אך לא נכנס למצב Safe Mode ניסיתי לבדוק בBios אם יש משהו שמונע ממנו ובנוסף עדכנתי גרסה של ה-BIOS כי רק לפני שבוע התקנתי עליו את מערכת ההפעלה ואת כל הדרייברים והתוכנות הנלוות. מה עליי לעשות זה דחוף...אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה,

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by orkamara,

פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  10. Started by sharon500,

אהלן, יש לי בעיה עם מחשב של חבר. הלוח הוא D915PSY של אינטל ויושב עליו כרטיס מסך של ATI X300. המחשב עצמו מתחיל לעבוד כאשר לוחצים על הכפתור, החלקים מקבלים זרם. אין תמונה על המסך (פוסט) ואין צפצוף של הלוח (דבר שנהוג בלוחות של אינטל). חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלפתי ועדיין אין פוסט. מה יכולה להיות הבעיה.? אני מנסה לעשות פוסט פשוט רק לראות שהמחשב עולה, לכן ניתקתי את ה HDD, DVD, Floppy ושאר הירקות. ניסיתי להגיע לפוסט גם בלי הזכרונות ועדיין כלום. אני חשוב שהלוח הלך, מה אתם אומרים? חשוב לציין המאוררים מסתובבים, וכולם מחוברים ללוח והמנורה שעליו דולקת.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קניתי את הכרטיס מסך HD2400 ואחרי שהתקנתי את הדריבר התידרות רענון של המסך היא מאוד נמוכה,יש לי מסך CRT, וזה לא שינה אם שיניתי את ההגדרות בין 60 ל100 הרץ ,זה ממש לא נעים ונוח להסתכל ככה על המסך, אז מחקתי את הדריבר ואז רואים טוב כלומר תדירות רענון תקינה אבל כמובן שזה לא חכם ונכון להיות בלי דריבר לכרטיס מסך אז הורדתי את הדריבר האחרון של הכרטיס ועוד הפעם אותה הבעיה. אין לי שום מושג מה לעשות ומה גם שאותה בעיה מופיעה על שתי ווינדוסים שונים של XP. מישהו יודע מה לעשות?... רותם.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by itzikcore,

שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...

15. Started by מושי,

ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by מנחם ק,

ב"ה מערכת המחשב שלי, דופקת HD. תוך מספר חודשים שתי HD הלכו ואינם מזוהים בביוס כבר. אני מניח שמשהו במערכת יוצר את התקלות, כיצד אני יכול לודא האם ההערכה שלי נכונה? איזה חלק יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום לכולם אחרי שהוספתי הארד דיסק נוסף לנייח קורה משהו מוזר בBIOS אני רואה את ההארדיסק אבל במחשב שלי אני רואה רק הארדיסק אחד שעליו מותקן הווינדוס איך זה קורה?? משהו פיזי בחיבורים זה לא כי ניסיתי את כל הוואריאציות של חשמל ונתונים ולא עוזר יכול להיות שהלוח דפוק?? רוצה להוסיף פרט חשוב שHD החדש הוא סאטא 2 והישן סאטא והלוח שלי לא תומך סאטא 2 ובכל זאת את הסאטא 2 הוא מזהה ואת השני לא תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by kfir_dnd,

שלום, בזמן האחרון כל משחק שמגיע על דיסק DVD לא נקרא על ידי הכונן שלי במספר הפעמים הראשונות. כשאני מכניס ומוציא את הדיסק כמה פעמים או מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסק בפנים בד"כ בסופו של דבר המחשב קורא את הדיסק. בנוסף למרות שהמחשב שלי חזק הרבה יותר מהדרישות המומלצות (פרט לכרטיס מסך שהוא מספק אבל לא חזק בהרבה) הוא לא רץ בצורה חלקה... ייתכן קשר לכונן? הכונן שאני משתמש בו הוא צורב DVD של LG דגם: GSA-4163B הצורב בסה"כ בן שנתיים וקצת ולא נעשה בו שימוש מסיבי :-\ תודה מראש כפיר. נ"ב למנהלים לא הייתי בטוח אם זה באמת הפורום המתאים... אם זה לא הפורום המתאים בבקשה תעבירו...

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by lazygecko,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

יש לי הארד דיסק שאמנם מזוהה בביוס אבל לא עובד. ניסיתי עם תוכנות חזקות והן לא הצליחו לגשת אליו. ההארדיסק ביום אחד הפסיק לעבוד לא נפל לא קרה לו כלום. אני מעוניין לפנות לשחזור נתונים. איזה חברה מומלצת? בטיק טאק אמרו לי בטלפון שלא משנה מה הבעיה הכי זול שאני אשלם זה 200$. אני מודע שדברים כאלה עולים הרבה אך זה לא סביר בהתחשב בזה שאולי רק צריך להחליף פלטה אלקטרונית והבעיה לא עמוקה כמו הארד דיסק שרוף תודה לכל מי שיעזור זה מאד חשוב לי כל הדברים החשובים שלי שהתווספו במשך שנים נמצאים על ההארד דיסק הזה (60 גיגה WD מ 2001)

21. השאלה בנושא

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by UnwiZ,

לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום רב. אני דיי נואש ואני פונה אליכם כמוצא אחרון. שדרגתי את הזכרון במחשב שלי מ 512 מגה בייט זכרון פנימי DDR ל- 1.5 גיגה בייט DDR. לאחר שהתקנתי הרצתי את הקובץ גיבוי שהיה לי (Ghost). לאחר מס' ימים התחילו תופעות מוזרות במחשב שלי: בלי לבצע פעולה כלשהי המחשב שלי מקבל מסך כחול לחצי שנייה ואז הוא מבצע אתחול מחדש. זה קורה תוך כדי צריבה, תוך כדי גלישה באינטרנט ואפילו שהוא סתם פתוח. תוך כדי צפייה בסרט, זה לא קורה הרבה אבל זה קורה תמיד בזמן הלא נכון....זה לא קורה תוך כדי מאמץ ולא בגלל טמפ' גבוהות. כמו כן אני לפעמים אני מקבל סימן קריאה צהוב (ליד השעון בשורת המשימות) שבתוך הבלון רשום משהו כמו שלא ניתן להעתיק את הקובץ לספריית C:\document and setting\.....\temp והדבר נובע מכשל בתקשורת …

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by rafip77,

בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.