עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hagaym,

שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by haim_o,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by avio15,

כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה והכל בסדר אבל לאחר דקה בערך הוא פשוט קופא..כך גם במצב בטוח.. ניסיתי אולי להתקין את הווינדוס מחדש אבל שאני נכנס לביוס לשנות את סדר הBOOT המחשב גם נתקע.. נראה לי שזה הלוח אם יש לכם פתרונות?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by Alex89,

לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

פרמטתי לא מזמן ת'מחשב ופתאום הכרטיס עושה בעיות אין סאונד בכלל בכל הערוצים , כרטיס קול מותקן והכל... אני משתמש בחיבור רגיל(כמו אנטנה,רק כבלים) ולפני הפרמוט הכל עבד מצויין

7. שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

9. אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...

10. Started by danik,

יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by hio,

בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום, הגיע אלי ספק גנרי של 400w ואני רוצה לבדוק אם הוא עובד. השאלה שלי היא האם יכול להגרם נזק אם הלוח אם יכול להשרף כתוצאה מחיבורו? אם יש סיכוי ולו קטן שיכול להגרם נזק למחשב אני מעדיף שלא לחבר כי המחשב שלי שווה הרבה יותר מהספק הזה זה בטוח

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

זה מה שהיה כתוב לי כשהדלקתי את המחשב לפני כמה דקות, הייתה לי את האפשרות ללחוץ על F1 ולהמשיך לעלות לוינדוס כרגיל, אז עשיתי את זה. מה זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by me10me,

שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום הנכבד שלשום קרס לי המחשב הנייד כשהוא מציג מסך כחול, וכרגע המחשב לא עולה בכלל חבר שלי אמר שהבעיה כנראה בהארד דיסק(משהו שנקרא בד סקטורס או משהו כזה) , האם יש אפשרות להחליף או לקנות הארד דיסק אחר למחשב הנייד שלי ? (המחשב בן - 4-5 שנים של חברת ACER) תודה מראש על כל תגובה

17. Started by KamaL,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד מחברת HP דגם ZT3447EA (סדרת ZT3000) שקניתי לפני 3 שנים.. מזה 3 חודשים בערך מסך ה LCD התחיל להתנהג מוזר - לאחר הדלקת הנייד ממצב המתנה\כיבוי, מופיע מין ענן אדום\וורוד, שנעלם באופן פתאומי לאחר כמה שניות. הבנתי שזו תופעה לא נדירה במסכי LCD באופן כללי, ופשוט התעלמתי. לפני שבוע המצב החמיר - כשאני מדליק את המסך, אני מתחיל לשמוע HISSING וקול מוזר שהולך ומתגבר, עד שאחרי 30-40 שניות, כאילו שהמסך "נכבה" - אני עדיין יכול לראות ברקע משהו, אך בלי BRIGHTNESS בכלל !! אם אני שוב סוגר את המסך ופותח אותו שוב, התופעה חוזרת על עצמה - קודם הצבע האדום, הצבע נעלם, אח"כ מתחיל הקול המוזר, ופתאום ה-LCD נכבה. לפי חיפושים שעשיתי, יש אפשרות שהסיבה היא בעיה בנורה (BACKLIGHT…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  18. קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …

19. יש לי כרטיס קול שמתחבר ב FireWire... כדי לחבר אותו למחשב הנייד צריך כבל שבקצה אחד יש לו 6 פינים, ובקצה השני 4 פינים... השגתי 2 כבלים כאלה - אחד ארוך (90 ס"מ), ואחד קצר (30 ס"מ). עם הכבל הקצר הכרטיס עובד, אבל עם הכבל הארוך - המחשב לא מזהה בכלל שחיברתי לו כרטיס... וזה די באסה לעבוד עם כבל באורך של 30 ס"מ...

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by constantine16,

כשאני אני משחק למשל במשחק Stranglehold" אז זה תופס לי 90% cpu Usage זה בסדר?

21. Started by KoM,

שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.

22. Started by bazir,

יש לי בעיה במחשב -כבר הרבה זמן שהמחשב שלי לפעמים פשוט נתקע ואני צריך לעשות לו ריסאטרט דרן הכפתור...לקחתי את המחשב שלי כבר לפירמוט כמה פעמים וזה חוזר על עצמו..המחשב בדרך כלל נתקע שאני על האינטרנט ואז מופיע לי למטה בשורת התחל שהאינטרט התנתק אחרי ים זמן...וגם כשהוא מתנתק, המחשב משמיע קול מוזר שרק המחשב נתקע שומעים אותו...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. היי, יש לי תקלה במחשב - הוא פשוט לא עולה. הסיפור הולך ככה: בבוקר שמתי להוריד את העדכונים לXP.. כשחזרתי ראיתי שהוא סיים להוריד ובחרתי באפשרות של SHUT-DOWN + INSTALL UPGRADES. הווינדוס נסגר, העדכונים הותקנו, והמחשב נכבה. כשהיה כבוי לחצתי על הכפתור שמדליק את המחשב, הופיע המסך השחור שעולה יחד עם פתיחת המחשב של תוכנה הBIOS. המסך שבד"כ מציג את סוג המעבד, כמות הזכרון, חיבורים הIDE/SATA וכו' (איפה שלוחצים DEL בשביל להכנס להגדרות הBIOS) עלה. הוא הציג את סוג המעבד ושם נתקע. לא המשיך לבדוק את כמות הזכרון (RAM), חיבורי IDE וכן הלאה... ניסיתי לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לכמה דקת (~20 דקות) אך דבר לא השתנה. המחשב פשוט לא עולה. כל פעם שאני מדליק אותו הוא חוזר לאותו מסך, נעצר שם ולא ממשיך…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by jabka,

יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.