תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי, יש לי במחשב 512MB ראמ. ויש לי כרטיס מסך של ATI readon xpress200M. הכרטיס מסך הזה משתמש ב-128MB ראמ מהראמ של המחשב. עכשיו, השאלה שלי היא מה עדיף, להקצות לו 64MB ראמ (כי אני חושב שזה מספיק לרוב המשחקים שאני יכול לשחק בהם) ולהצקות למחשב את ה-64MB הנותרים. או שאולי עדיף להשאיר את המצב ככה. באיזה מצב המשחקים יעבדו טוב יותר? אם זה לא בפורום המתאים, אני מצטער מראש. בתודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הלוח אם לא מצליח לקרוא את המהירות שלו, חיברתי סתם מאוורר אחר עם חיישן והוא כן קרא את המהירות שלו! עכשיו שמתי לב שבמאוורר שהוא כן קרא הכבלים מסודרים (מימין לשמאל): צהוב,אדום,שחור ובמאורר שהלוח לא קורא זה מסודר (מימין לשמאל): ירוק, צהוב, שחור. עכשיו אני יודע שאין הבדל בין הירוק לאדום בין שני המאוררים ומה שחשוב פה זה הצהוב שהוא של חיישן הטמפ'. המאורר הזה שיש לי והוא לא פועל הוא STOCK של אינטל שקיבלתי עם המחשב לפני כמה חודשים..דיי חדש. הגיוני שהכבלים לא מסודרים טוב ואני צריך לפרק את הפלסטיק ולשנות מקום לכבלים ? או שזה הגיוני? אם מישהו יוכל לרשום לי איך הסדר אצלו עם אותו מעבד 2.6C תודה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באמצע עבודה על המחשב, המסך נכבה, ואז נכבה ונדלק לסירוגין, ככה איזה כמה שעות עד שכיבו את המחשב. מאז שכיבו אותו אני מנסה להדליק אותו אבל: הלוח נדלק, אבל מייד קופא, אפילו לא מגיע לסריקת כונן הדיסקטים. פשוט קופא. נדלקת מנורת התראה שאומרת שיש לאתחל את הגדרות CMOS ועשיתי זאת על ידי שינוי בג'מפר, כי כמובן לא רואים כלום על המסך שכן נדלק אך לא מראה כלום. לא עזר! החלפתי סוללה בלוח אם - לא עזר אם אני מעיף את כרטיס המסך, אז בעת ההדלקה יש ציפצוף ארוךךך ואז הוא כן מגיע לסריקת כונן דיסקטים (הנורה שלו נדלקת) ואז שוב קופא מה עושים? לוח אם Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יום טוב, החלטתי להפעיל את המחשב הישן שלי כדי להשתמש בו לצורך מחשב ספייר. אז כשאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי הודעה "Primary master hard disc fail". כשפתחתי את הגדרות הביוס, המחשב רואה את הדיסק קשיח והכל. כשחיברתי דיסק קשיח אחר שביקשתי מחבר הוא עבד. הד.קשיח שלי: Maxtor Athena 20GB IDE מחשב ישן INTEL CELERON 3. האם זה אומר שהדיסק קשיח שלי נדפק או שאולי זה איזה בעיה שניתן לתקן? תודה. עדכון: נראה שATHENA זה לא הדגם של הד.קשיח אלא הBIOS קולט אותו ככה כתופעת לוואי. אך אני לא זוכר את הדגם המדויק בגלל שזרקתי כבר את כל המסמכים מהמחשב הזה כי הוא אצלי מעבר ל4 שנים. עדכון2: מצאתי פתרון!! אחרי חיפוש בגוגל וכשעתיים של קריאה נושאים בפורומים שונים ברחבי העולם - נמצא הפתרון …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מתרסק לאחר כחצי שעה של משחק בערך. המפרט: פנטיום 3 900MHz עם 256MB SDRAM על WinXP. כרטיס nVidia gForce 440MX 64MB עם AAS של 64MB ב- bios. אני מתחיל לשחק לאחר הורדת ה- processes למינימום, משהו כמו 150MB זכרון תפוס. יש לי את הדרייברים האחרונים של nVidia. הודעת השגיאה במסך הכחול היא: nv4_disp.dll address BFB936E7 base at BF9B7000 ואשמח לא לקבל תגובות כמו "תשדרג" כי אין לי כסף. תודה.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מישהו שמטריד אותי במייל איך אני יכולה לראות מי זה ? אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD על הלוח MA785GMT-UD2H, מאז שקניתי אותו נתקלתי בבעיה בסאונד. כשאני מדבר במיקרופון אני שומע את עצמי באוזניות לאחר דיליי מסוים, בניגוד למחשב הקודם, בו שמעתי את עצמי מיד ללא השהייה. הדבר מאוד מפריע ומציק. הורדתי דרייבר של RealTek לכרטיס קול מהאתר של GigaByte בהתאם ללוח. בבקשה עזרו לי במציאת פתרון לבעיה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
**אני לא בטוח שזה הפורום נכון, אז אם טעיתי בפורום בבקשה תעבירו אותי** כמו שבטח כבר הבנתם מהטופיק יש לי ויסטה 64ביט. הכל טוב ויפה והכל עובד חוץ מדבר אחד שהוא המדפסת שלי יש לי מדפסת לייזר PE220 XEROX. זיירוקס לא מספקים דרייברים לויסטה 64ביט (רק ל32ביט - מה שלא עובד ב64ביט), כששלחתי להם מייל בנוגע לכך הם הודיעו לי ש"אין בכוונתנו להכין דרייברים לויסטה 64ביט בעתיד הקרוב" כך שגם תקווה לכך שבעתיד יהיה דרייברים אין. השאלה שלי היא כזאת, אולי יש איזשהו דרייבר אוניברסלי (אני יודע שלHP יש משהו אבל זה רק למדפסות HP) או כל דרייבר אחר שיכול לעשות את העבודה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? המעבד לא נמצא בOC והטמפ' המקסימלית היא 40 מעלות מפרט בצד.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום! אז ככה עד לפני חודש היואסבי שלי עבד מצוין ממש טוב ישלי מחשב 2.8 ASUS P4P800SE CHIPSET INTEL865PE בקיצר כל המחשב שלי מחובר על היואסבי ופתאום זה אל עובד אם אני מחבר נגן או מצלמה הוא מראה במכשיר שהוא מחובר למחשב אבל במחשב עצמו כלום! כנ"ל ההגה שיש לי הוא מראה שהוא מחובר יש אור צהוב אבלהוא לא רוטט שהיו לוחצים עליו וגם אי אפשר לשחק איתו במחשב גם המקלדת והעכבר לא עובדים בלי היואיסבי וגם המדפסת ניסיתי להוריד דרייברים חדשים של בציפסט של הלוח אם כלום לא עוזר ניסיתי להתקין שובאת הוינדוס ולא עובד בבקשה עיזרו לי מה אפשר לעשות..... לא ניראה לי שהבקר עצמו הלך כי בכל זאת הוא מזהה שהוא מתחבר ומטעין דברים וכנ"ל בבקשה עזרו לי!!!! אני ממש מיאוש! תודה חדי
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה אבל פתאום שהדלקתי את המחשב קפצה לי ההודעה הזאת: צד ימין למטה: http://jpg.co.il/view/50f7e6803beef.png/ זה קפץ לי כבר פעמיים ההודעה הזאת. תודה לעוזרים=]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בהעברת קבצים (בלחצן "הזז אל") מ-G ל-C עולה מסך כחול Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121207-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session tim…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים. לאחרונה עלה לי צורך להשתמש במודם שלו בתור פקס, אבל הוא עושה לי בעיות. המחשב הוא פנטיום 4 1.7GHz על Intel D850GB עם 256MB RDRAM. המודם, לפי רוב הראיות, הוא SM56 של מוטורולה. היחידה שחולקת על זה היא תוכנת AIDA32 - לטענתה הוא: Analog Devices SM56-PCI 56K V.90 HSP WinModem. תוכנת Sandra לעומתה קוראת לו Analog Devices Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem. על הצ'יפ המרכזי על המודם כתוב מוטורולה. המצב הוא כזה: בפעם הראשונה שמתקינים את המודם (או, לפעמים, כשמחליפים את הדרייבר) הוא שולח פקס כמו שצריך, אבל בשליחת הפקס הבאה (או ניסיון קבלה) הוא לא מסכים לחייג - עושה טיק של הרמת שפופרת וישר טיק של ניתוק, ותוכנת הפקס טוענת There was no answer. כיבוי והדלקה לא פו…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עשה רעש כבר תקופה ארוכה, והחלטתי לפני כמה ימים לפתוח אותו ולחפש את מקור הרעש. הרעש הוא כנראה מהלוח אם שנוגע במארז בצורה לא נכונה, אז חיזקתי את החיבורים שלו למארז והחזרתי את הכל למקום. הדלקתי את המחשב ומאז יש לי במד של ה CPU על 100%, שעד עכשיו היה במנוחה על 1-2, ויש תהליך ששמו SYSTEM IDLE שתופס הכל. הבנתי שהתהליך הזה הוא לא מאט, אולם זה לא הופיע לי עד היום, המד CPU היה נמוך והמחשב טס. החלטתי לבצע סריקת רוגלות עם ADAWARE, נמצאו הרבה ומחקתי את כולם, וכן סריקת וירוסים. המחשב עדיין זז לאט מאוד. אני אעלה כאן תמונה של הטמפ' וכו' ואולי תזהו במה מדובר. http://img194.imageshack.us/img194/6779/unledxns.jpg אשמח לשמוע את דעתכם, אולי הכוונה חומרתית, לפני שאפרמט …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-