עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omri20,

שלום, הזמנתי את המוצר הזה לפני חודש: https://www.newegg.com/global/il-en/stealth-black-asus-tuf-gaming-fx505gt-us52-gaming-entertainment/p/N82E16834235502?Item=N82E16834235502 והוא הגיע לפני שבועיים. אחרי שבועיים המחשב מתחיל להיות איטי בכל מיני הליכים (פתיחה וסגירה של חלונות, הקלדה, אם אני פותח תוכנות הכי קלילות ברקע). שתבינו הבאתי אותו חדש וכולה הורדתי דיסקורד, פייר פוקס, ומייפל סטורי. הלכתי לטכנאי והטכנאי אמר לי שאחרי שהריץ בדיקה שכל החומרה במחשב תקינה, ושכנראה יש בעיה בלוח אם שגורמת לבעיה בכרטיס הגרפי (ככה הבנתי מהמילים שלו). מישהו יכול להעריך כמה תיקון כזה יכול לעלות ומה הבעיה יכולה להיות? החברה אשכרה לא נותנת לי להחזיר את המוצר כי אי…

2. Started by Vatos-Locos,

שלום, הסטיקי נפתח מכוון שאותה המלצה לקידום מציאת הגורם המזיק נרשמת כאן מידי יום. אני רואה את התהליך הבא כצעד בסיסי לפני פתיחת תארד. (שימו לב שחלק מהמילים מופיעות כלינק ומובילות למדריכים באותו הנושא). 1. במצב שהמחשב אינו עולה\נדלק (שימו לב שלא מדובר במערכת ההפעלה) חשוב שתבצעו את הבדיקות הבסיסיות האלו: * במידה והמחשב משמיע ציפצופים, ניתן לפענח אותם בלינקים האלו. * במידה וזה מחשב חדש שלא הופעל עדיין או שהמחשב עבר שדרוג, יש לוודא שלוח האם תומך בכל הרכיבים שמורכבים עליו, חשוב לוודא באיזה גרסאת ביוס נוספה התמיכה לחומרה שלכם, במידה ויש לכם גרסא ישנה יותר אז כמובן שלעדכן לגרסא הרצויה. * יש לבדוק חיצונית תקינות חזותית של החומרה, לשלול אפשרויות של קצר\מגע של הלוח-אם עם חלקים מולי…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Tiger,

שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by eb,

יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם מעבד אינטל פנטיום 2.4GHZ לאחרונה היו לי בעיות עם כניסות ה USB ולכן הוצאתי את ה JUMPER של USBPWR בזמן שהמחשב פועל. (הJUMPER קובע האם הUSB מתעורר בפתיחת מחשב) ברגע שהוצאתי את ה JUMPER כל כניסות ה USB הפסיקו לעבוד, בנוסף לוח האם אינו מזהה את ה CD-ROM לא ב BIOS ולא ב WIN . ניסיתי להחזיר את כל משתני ה BIOS לערכים דיפולטים וגם הוצאתי את הבטרייה מהלוח אם בכדי לאפס, שום דבר לא עזר. המקלדת וHD עובדים כרגיל. האם דפקתי את לוח האם???

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by itai666,

שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. הבעיה היא כזאת: יכול להישתמש במחשב שעות ופתאום יהיה מסך שחור והמחשב עדיין עושה רעשים שהוא עובד אבל מקלדת עכבר לא מגיבים וגם אם אני לוחץ על כיבוי הוא לא מגיב חייב ריסט או ללחוץ ארוך על כיבוי ובכמה ימים האחרונים אני כבר לא יכול להיות במחשב יותר משעה גג מבלי שהוא קורס ככה אבל!!! אבל אם אני משחק הוא לא קורס..........(שיחקתי רוקטליג כמה שעות והכול עבד חלק עם שלט גם) הבעייה התחילה בווינדוס 10 לדעתי אחרי איזה עידכון שהם דחפו בכוח...ניסיתי לנתק כרטיס אחד ואז את השני וההפך ועדיין זה קרה ניסיתי להחליף ram ועדיין זה קרה...חשבתי טוב אז בטח הווינדוס דפוק עם הדריברים או משהו אז התקנתי ווינדוס 8.1 עבד ליום אחד ואז שוב התחילו אותם בעיות באותה תדירות של לפחות פעם בחצי שעה הוא קורס..…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by קובי_חזק,

טוב אז כנראה שממחשב חדש אני כבר לא יהנה , כל יום תקלה אחרת.... בכל מקרה , הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות , והמסך נתקע במשחק... הרצתי את התוכנה MSI Kombustor והבנתי שזה לא רק במחשב , כנראה שזאת בעיה בכרטיס מסך הגיע שוב ל60 מעלות ונתקע המחשב... מה יכול להיות הבעיה?

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by quantum03,

יש לי דיסק קשיח של wd , דגם wd10ears , בגודל 1 טרה. היום הדיסק החליט פתאום , אחרי שהוא בחיים לא עשה בעיות , לעשות בעיות. הדיסק מזוהה בביוס , אבל כשאני הפעלתי את המחשב , הווינדוס 8 עשה ניסיון תיקון אוטומטי (שזה עדיף מכלום...) , אז נתתי לו לסיים , וזה לא נראה שזה עזר יותר מדי. אני רואה את הדיסק כg , אבל זהו. הכונן בסך הכל בן שנתיים , ועוד אחד שלא עבד קשה , מכיוון שהוא מיועד בעיקר לאחסון של מידע ועוד בגרסה ירוקה , ובמחשב נייח. עכשיו מה אני יכול לעשות בשביל לנסות להציל את הקבצים , ולהעביר אותם לדיסק אחר? (אני כבר לא יכול לסמוך על הכונן הזה , אז אחרי זה הוא יילך לפח).

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by sw500,

המחשב שלי נדלק ונכבה בתדירות גוברת(לפני חודש חשבתי שזה סתם משהו חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה כמעט כל יום תלוי מה אני עושה) ולפעמים אף נתקע אבל בעיקר נכבה ונדלק. ניסיתי לנקות את המחשב ואת המאווררים עם שואב אבק כמו שהרבה פעמים אומרים לעשות במצבים כאלה אבל לא רק שזה לא עזר הוא אפילו נתקע לי כמה כמה פעמים ברצף אחרי שסיימתי לנקות וממש חשבתי שהמחשב הלך כפות אבל בסוף זה "עבר" לו פחות או יותר. וזה לא סתם רק מידי פעם עושה רסטרט המחשב כבר ממש לא נותן לי לעשות דברים "כבדים" כמו לעבוד עם תוכנות כמו lightworks(עריכת וידאו), הוא תמיד נכבה ונדלק הורדתי cpuid hwmonitor אבל אני לא כל כך מבין אם יש פה בעיה או לא. אתם יכולים לומר לי אם יש בעיה עם הטמפרטורה? כבר פתחתי חלק אחד מהמארז ש…

11. Started by הדוד משה,

אין (לפחות בפורום) אדם שלא נתקל במחשב (כמעט תמיד נייד) שעל צגו המהודר פסים צבעוניים אנכיים, שלא אמורים להיות שם. במקרים הקלים בד"כ קו אחד או שניים, בעלי צבע ירוק או סגול, במיקומים שונים במסך. ואז הם מתחילים להתרבות: במקרים המתקדמים, נהוג לראות פסים אנכיים בשלל צבעי הקשת על המסך, חלקם מרצדים בשני צבעים שונים, ולבסוף מכסים את המסך ברקמה אפריקאית מרהיבה שלא מאפשרת עבודה במחשב. ועכשיו, נשאלת השאלה- למה? מה הגורם למצב? האינטואיציה אומרת מסך פגום, אבל ברוב האתרים שחיפשתי טוענים שמדובר בבעיות חומרה, כמו לוח אם תקול או GPU שהולחם ברשלנות ללוח. מישהו יכול לתת לי הסבר מהו הגורם השכיח למצבים כאלה? ואיך לטפל בהם בלי ללכת למעבדה? אודה מאוד למי שיעזור לי וישלים את ההשכלה הכללית שלי.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by oa_18,

אתמול קניתי מחשב בחלקים וחיברתי בעצמי חוץ מהמעבד יחד עם היחידת קירור שלו החלקים שקניתי : I5 3570K לוח אם גיגה בית Z77-HD3 corsair 1600 2X4GB זיכרון וכרטיס מסך גיגה בית gtx7600c 2gb כל השאר יש לי בקיצר חיברתי הכל העלתי את המחשב בפעם הראשונה עם דיסק של ווינדוס לקח לו כמעט שעה להתקין עשה לו שלוש ריסטארט ואז גם שהתחלתי לעבוד עדין הוא היה מאוד איטי ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולהתשמש בכרטיס שעל הלוח האם וזה עדין איטי כרגע אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזה שהוא בעיה במעבד או בלוח האם עוד משהו שאני רוצה לציין הטכנאי שהרכיב לי את המעבד הוציא והכניס את המערכת קירור כמה פעמים אז אולי משהו עם המישחה טרמית לא טוב? אשמח לתגובה מהירה! שכחתי להוסיף: ניסיתי להחליף את המיקומים של כ…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. בעיה מוזרה.. כשאני נמצא בעמוד הראשי של HWzone המעבד (CPU Usage) עולה ל90~100%!!! וזה קורה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק האתר הזה!... ניסיתי למחוק כל העוגיות, לא עוזר.. לפרמט, לא בא בחשבון.... יש הצעות..? אני מחובר לאינטרנט דרך שרת...מחשב אחר...אם זה משנה למישהוא..

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 קניתי 2 כונני samsung SSD 840 evo 250 Gb. אני רוצה לעשות UEFI RAID 0 פעלתי עפ"י ההוראות של הלוח אם: לאחר השלב הזה אני שומר ויוצא אבל המחשב נתקע, הBIOS לא מצליח לעלות בלוח אם הצג נתקע על ההתראה AD שלפי החוברת זה AD = Issue Ready To Boot event for OS Boot. . והדרך היחידה היא ללחוץ על הכפתור איפוס של הBIOS והוא חוזר להגדרות המקוריות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה, תודה. (קישור לUser's Manual)

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by TZuKi,

הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. עשיתי הפעלה מחדש במחשב והוא לא עולה ועושה צפצופים, ניתקתי את הדיסק קשיח והחזרתי ואז הוא עלה, אחר כך שוב עשה את אותה בעיה, חיברתי דיסק קשיח אחר הוא עלה בפעם הראשונה ופעם השניה שוב צפצף (1 ארוך ואחריו 3 קצרים) והוא לא עושה פוסט, ניסיתי לאפס את את הלוח אבל זה לא עזר, לאחר כמה פעמים שניתקתי את הדיסק קשיח והזרתי כדי שיעלה עכשיו הוא לא עולה בכלל, ניתקתי והחזרתי את הזיכרונות הוא שוב עלה ורשם שיש בעיה בטעינת הCMOS ולאחר מכן לא עלה שוב, השאלה היא אם הבעיה היא בלוח או במעבד (הוא אפילו לא מציג את הלוגו של הלוח אם בגלל זה אני יותר חושד בבעיה בלוח) תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם זה חשוב זה לא המחשב שמפורט למטה בחתימה הלוח הוא ASUS P5GC-MX\1333

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני רואה סרט FULL HD באמצעות VLC החדש, קשה לי להסביר אבל שאני רואה את הסרט הוא לא רץ חלק, כל כמה שניות יש קטע כזאת שכאילו זה נתקע לכמה מילי שיניות וממשיך, השאלה אם אני צריך להתקין עוד תוכנה בנוסף ל VLC או להגדיר בה משהו. איך פותרים את התקיעות הזאת למילי שניות/הסרט לא רץ חלק? תודה חברים!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by red-x,

שלום, לוח אם ASROCK P4i65G כאשר אני מחבר 2 התקני אחסון חיצוניים ליציאות USB, הדיסק הקשיח החיצוני (אחד ההתקנים) מתחיל להשתגע: משמיע קליקים, מתנתק, מתחבר וכו'.. הבנתי שהבעיה כנראה שלא מספיק המתח ליציאות כדי להפעיל את שניהם. יש אפשרות להגדיל את הכוח המסופק ליציאות בלוח האם שלי? לא מצאתי שום דבר בהוראות יצרן.. תודה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. היי חברים, רכשתי את כונן ה-ssd הראשון שלי וגם זכרון RAM לצורך שדרוג המחשב. מעולם לא התעסקתי עם זה ואני הולך לחפש כרגע ברשת איך עושים זאת. בכל מקרה ואשמח לקבל טיפים/עצות/הדרכה להתקנה. איך לדוגמא אני מתקין את הווינדוז על ה-SSD החדש אם יש ברשותי רק את ה-product key ? (אין לי דיסק התקנה) זה המפרט שברשותי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by KOBOKOBO,

שלום לכולם עזרתכם בבקשה שאני על המחשב כעבור 10 דקות של שימוש רגוע ,העכבר והמקלדת מתנתקים להם, ולא חוזרים לפעולה, עד שאני לא מכבה ומדליק המחשב. עכבר ומקלדת הם של חברת לוגיטק זה קרה גם במחשב הישן וגם במחשב החדש, יש לציין שיש דרייברים לעכבר ,ולמקלדת ויש לי עוד עכבר ומקלדת אלחוטיים מיקרוסופט (בשביל הנייד) כאשר אני משתמש בהם בנייח, הם לא מתנתקים כלל דעתכם ועזרתכם בעניין תודה חומרה : Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Gigabyte GA-Z77- Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Y-T-M,

לא יודע מה קרה..המחשב לא מצליח להעלות את הוינדוס עד הסוף.. הוא נותן לי בחירה באיזה מצב להיכנס לוינדוס safe mode ,normal) כשאני שם על נורמל המחשב עולה מגיע למסך טעינה של הwindows (המסך השחור שכתוב windows xp professional ושיש כזה מד טעינה שהולך וחוזר כזה) כשהוא יוצא מזה ומנסה להעלות את הוינדוס יש מסך כחול לשנייה שאני לא רואה מה כתוב בו והמחשב עושה ריסט... כשאני עושה safe mode הוא טוען כמה קבצים ואז גם עושה ריסט.. אמרתי אולי יש איזה בעיית חום ולכן הוא עושה ריסט אז ניקיתי את המחשב טוב אפילו החלפתי משחה טרמית... אבל אל זה לא עוזר.. אמרתי אז אני יפרמט כי אין לי ברירה אז כשאני מנסה לפרמט אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה ניסיתי כבר איזה פעמיים ואני מקבל אותה הודעה..

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by idan1111111,

שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים