תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תקראו את הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518045.0 לצערי עכשיו יש לי בדיוק אותה בעיה במחשב החדש שקניתי מאז, הבעיה התחילה מאז שניקיתי אותו. הבנתי שזה פשוט רעש סטטי שקורה כשמשהו משתנה בתצוגה של המסך. למשל עכשיו אני בחלון כתיבת הודעה של הפורום ויש פה סמיילים עם אנימציה אז הרעש קבוע. זה קורה בגלילה, הזזת חלונות, מזעור, ובזמן צפייה בסרט למשל ששם התצוגה במסך משתנה כל הזמן, הרעש קבוע. באותו אשכול המליצו לי להחליף לוח אם. אבל חשבתי שמאז נמצא פיתרון אחר לבעיה או שיש מישהו אחר שיכול לעזור לי, מכיוון שאני לא בטוח שאם אכן הבעיה היא בלוח, החנות תסכים להחליף לי אותו רק בגלל הרעש הזה. מפרט: AMD 955 X4 @ 4.0GHz 2x GTX 560 Gigabyte 990xa-ud3 FSP Everest 7…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול היתה הפסקת חשמל קצרה והמחשב הישן שלי (q6600 על לוח gb + 9800GTX ספק crosair 550) לא מצליח להדלק. התופעה שקוראת היא שהלוח נדלק לרגע וגם המאווררים ואז מייד נכבה . זה ממשיך כל עוד המחשב מחובר לחשמל והספק דלוק. אני חושד שמשהו התקלקל בספק. אין לי בדיוק ספק ספייר בשביל לבדוק את זה אבל אני חושב שאני יכול לחבר את הספק של המחשב החדש שלי למחשב הישן ולראות אם הוא עולה. ניסיתי לנתק את קווי ההזנה של הכרטיס המסך אני אולי יכול לנתק את הכל חוץ מהלוח ולראות מה קורה. אם יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או יכול לתת לי רמז אני אשמח. אני חושב שהמחשב קצת סבל מהתחממות בגלל שחלק מהמאווררים מתו. כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש. עריכה : שאלתי מישהו בעבודה והוא אמר שאני צריך לנתק את הזיכרונות…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך מעדכנים BIOS?? יש לי קובץ ROM שהורדתי איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מודע לכך שיש נושא בעניין ממש חדש, אבל בגלל שהשאלות קצת שונות העדפתי שלא לערבב ולבלבל בכך שאשאל שם. קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניין כבר לפרמט את המחשב ולהתחיל דף חדש לאחר ההתקנה. בנוסף, אני רוצה להשתמש בכונן הישן שלי במקום צורב בעזרת מה שמפורט כאן: השאלה שלי היא איך להתקין את הווינדוס 10 מחדש (אני מאלה ששדרגו מווינדוס 8 כאשר ההצעה הייתה חינם). אני רואה שתי אפשרויות: 1. להתקין את ה-SSD, לשים דיסק/DOK עם ההתקנה של הווינדוס ולדאוג שהביוס ייכנס לדיסק/DOK במקום לכונן, כך שאוכל להתקין את המערכת הפעלה. זאת הייתה אפשרות מועדפת עד לפני כמה דקות, שראיתי שמייקרוסופט כבר לא מאפשרים להוריד את הווינדוס 10 בחינם מהאתר שלהם ובמקום ז…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה לא פשוטה. נתו לי מחשב נייד G550 שהותקף כנראה בידי וירוס. מהר מאוד הבנתי שיש וירוס, בגלל ש'אוואסט' לא היה ניצן להפעלה. בנוסף, היתה מופיעה השגיאה 0x00000e9 אחרי כדקה מהפעלת הוינדוס(זה לא קרה במצב בטוח). הפעלתי את OneKey Rescue ושחזרתי לראשית המערכת (המחשב לא עבר גיבוי אף). הכל טוב ויפה, רק שקמה שגיאה נוספת, 0xc0000098, וכעת אי אפשר כלל להיכנס לוינדוס (נתקע במסך של starting widows). למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של wd , דגם wd10ears , בגודל 1 טרה. היום הדיסק החליט פתאום , אחרי שהוא בחיים לא עשה בעיות , לעשות בעיות. הדיסק מזוהה בביוס , אבל כשאני הפעלתי את המחשב , הווינדוס 8 עשה ניסיון תיקון אוטומטי (שזה עדיף מכלום...) , אז נתתי לו לסיים , וזה לא נראה שזה עזר יותר מדי. אני רואה את הדיסק כg , אבל זהו. הכונן בסך הכל בן שנתיים , ועוד אחד שלא עבד קשה , מכיוון שהוא מיועד בעיקר לאחסון של מידע ועוד בגרסה ירוקה , ובמחשב נייח. עכשיו מה אני יכול לעשות בשביל לנסות להציל את הקבצים , ולהעביר אותם לדיסק אחר? (אני כבר לא יכול לסמוך על הכונן הזה , אז אחרי זה הוא יילך לפח).
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי. הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה, קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמט בא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות) אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס. זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנט הוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשה אז מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיה מוזרה.. כשאני נמצא בעמוד הראשי של HWzone המעבד (CPU Usage) עולה ל90~100%!!! וזה קורה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק האתר הזה!... ניסיתי למחוק כל העוגיות, לא עוזר.. לפרמט, לא בא בחשבון.... יש הצעות..? אני מחובר לאינטרנט דרך שרת...מחשב אחר...אם זה משנה למישהוא..
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לוח אם ASROCK P4i65G כאשר אני מחבר 2 התקני אחסון חיצוניים ליציאות USB, הדיסק הקשיח החיצוני (אחד ההתקנים) מתחיל להשתגע: משמיע קליקים, מתנתק, מתחבר וכו'.. הבנתי שהבעיה כנראה שלא מספיק המתח ליציאות כדי להפעיל את שניהם. יש אפשרות להגדיל את הכוח המסופק ליציאות בלוח האם שלי? לא מצאתי שום דבר בהוראות יצרן.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבועיים וחצי נאלצתי להחליף את הכבל המחבר את המחשב לשקע - לכבל חדש (המחשב לא נדלק). היום בבוקר, גיליתי להפתעתי ששוב המחשב לא נדלק, ושוב בגלל שהכבל תקול... האם יש סיכוי, ולו הקלוש ביותר, שהספק שלי הוא זה ששורף את הכבלים ושולח אותי בפעם השלישית לקנות כבל? או אולי שקע החשמל הוא שגורם להם להתקלקל? או שזה סתם צירוף מקרים ששני כבלי נשרפו תוך שבועיים וחצי? תודה רבה מראש על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ההודעה מעודכנת: 2 בעיות שהתחילו במקביל: השעון כל הזמן קופץ אחורה באקראי, בקפיצות של שעה שעתיים, בלו שום דפוס שהצלחתי לראות האינטרנט מתנתק בערך באותם מרווחי זמן, אבל לא באותו זמן של הקפיצות! השעון ופץ בלי קשר לסנכרון שלו עם שרת כלשהו בשביל להחזיר את האינטרנט מספיק להוציא ולחזיר את הכבל רשת (הראוטר עצמו לא מתנתק) עדיין לא בדקתי אם הבעיה קוראת בביוס או מערכת הפעלה אחרת. תודה מראש למי שיוכל לעזור *** הבעיה נפתרה! *** מסתבר שמה שגרם לתקלה המאוד משונה הזאת היה התקנה של VirtualBox 4. אחרי שהסרתי אותו הכל חזר לעבוד כרגיל
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני כן הכל עבד אבל רציתי לפרמט מחשב נייד.. אחרי הפרמוט הוא לא מזהה כלום, לא עכבר חיצוני ולא דיסק און קי גם... שום דבר. אבל את הכונן דיסקים למשל הוא כן מזהה.. למה זה ככה? מה גם שהוא די איטי וזה לא מובן לי כי הוא אחרי פרמוט מלא... יש מצב שהתקנתי וינדוס לא טוב וצריך לפרמט שוב? התקנתי דרייבר של CHIPSET ועדיין לא מזהה כלום
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
במחשב נייד dell 3530 אני בדקתי חומרה כללית, ניבדק ונימצא תקין אבל שאני מחבר מטען למחשב נייד. טוען סוללה מגיע רק 99% לא מראה רשום עד 100% אחוז סוללה. נסיתי בצהריים חיברתי מטען וכביתי מחשב נייד מטען מחובר טעינה עד למחרת בבוקר. למחרת בבוקר הידלקתי מחשב נייד אני רואה אחוז סוללה מראה עד 99% ולא רשום 100% למה זה ככה? מחשב נייד אצלי 3 וחצי שנים. ניגמר לי אחריות. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, לאחרונה בניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את תכולת הHD הישן (סרטים וכו') לחדש (כמובן שעל החדש מותקנת כבר מערכת הפעלה). בביוס מוגדר הboot כך : uefi: ושם הHD שמורכב במחשב לאחריו יציאת הsata עליה מותקן אותו HD אח"כ כונן הדיסקים וכשאני מחבר את הHD הישן יציאת הsata עליה הוא מותקן היא הרביעית בתור למרות זאת , כשהמחשב מופעל הוא בוחר תמיד את הכונן הישן ומנסה להפעיל את מערכת ההפעלה שמותקנת עליו, כמובן שהוא לא מצליח, מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. אציין ששני הHD זהים לחלוטין (אותו דגם שלseagate) וכך גם שמם ברשימת הboot. …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה המחשב מזהה את הארדיסק אבל לא מוצא עליו Boot הפעלתי עליו לינוקס דרך usb ואני רואה שלא רואים את הכונן ככונן רגיל (היו לי שתי מחיצות ואת שיהם הוא לא מזהה) בהצגה של חיבורים למחשב הוא מזהה את הכונן usb ואת הארדיסק אבל רושם עליו "שחזור" ומראה שהוא ריק - אין גישה אליו מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן את זה? (אולי נמחקו הפרטישנים?) יש לי חומר חשוב עליו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן בקצרה יש לי מחשב משהו כמו 4-5 שנים, מחשב לא רע בכלל, core 2 dou e6550, 2GB RAM, GEFORCE 9600GT המחשב תמיד החזיק הכל ועבד באופן כללי חלק, לאחרונה התחיל להיות איטי בצורה מחרידה, אפילו בגלישה פשוטה בchrome הוא נתקע ולא מותקנים שום תוספים לדפדפן מה שהחלטתי לעשות זה לפרמט מאחר והייתי בטוח שזה יפתור את הבעיה, וובכן לאחר פירמוט, כאשר לא מותקן על המחשב שום דבר חוץ מדפדפן הוא עדיין נתקע בגלישה ובכל דבר שאני מריץ כמו מדיה פלייר או אופיס קיצור אני חושב שהבעיה היא חומרתית פשוט אין לי מושג מה סביר להניח הבעיה, הארד דיסק? זיכרון? מעבד? תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD2500 לוח ABIT NF7-SL ו256MB DDR 400MH של זכרון וגיפורס5200 והמחשב שלי מתפקד כמו עגלה. פשוט כל פעולה קטנה כאילו תוקעת אותוץ ואני מדבר על דברים כמו לפתוח את המחשב, שלי ללחוץ על כפתור התחל, לסייר בין תקיות, להפעיל תוכנה קטנה. כל הדברים האלה פשוט גורמים לו להיות איטי וזה מתבטא בכך שהעכבר נהיה יותר איטי- והוא זז בקפיצות ולא בצורה רציפה וסדירה. ובנוסף לוקח לזה יותר מידי זמן לפעול... כשאני לוחץ על המחשב שלי אני מצפה שהוא יפתח מיד ושאני לא אצטרך לחכות את השניה המעצבנת הזו שבה הסימן של העכבר חושב והוא בקושי זז או שאם אני ממזער או מגדיל (הכוונה ההפך מלמזער) חלון מסויים, שאני לא אראה את התצוגה של החלון הקודם במשך כמה שניות עד שהוא מציג את החלון המבוקש. בקיצור זה מע…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
על המחשב הותקן ווינדוס אוטימט 64 ביט גירסת שידרוג (של משרד החינוך) מה ניתן לעשות ?
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול הפעלתי בדיקת זכרונות למחשב ( דרך הווינדוס ) מכיוון שהמחשב קופא לפעמים וחשבתי שזו בעיית זכרונות. בבוקר שמתי לב שהמחשב נשאר כאילו על מצב שינה ( המסך לא נדלק אך המחשב עובד ). הפעלתי מחדש, והתחילו הצפצופים. חשבתי לנתק את הזכרונות אך הייתי חייב קודם לפרק את כרטיס המסך ( 4790 ). לאחר פירוק הכרטיס מסך ופירוק הזכרונות, אחרי אין ספור נסיונות להפעלת המחשב ( הייתי בטוח שהזכרונות הם הבעיה ) חיברתי כרטיס מסך אחר והמחשב עלה. הכרטיס מסך שלי אמנם בן 5, אך לא הציג שום בעיות לאחרונה ( שיחקתי גם ממש מעט לאחרונה בלי שום בעיה, הטמפ' תמיד בהשגחה ותקינה - רכשתי אותו יחד עם TWIN TURBO ). לפני שחיברתי את כרטיס המסך בפעם הראשונה, ניקיתי את כל האבק עם שואב ופן, קשה לי להאמין שמכך …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-