עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomhalo,

היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by thebenjamin,

יש לי רשת בייתית אלחוטית כרגע פועלת עם המודם-נתב של בזק SIMENS SL-141. ניסיתי לעשות AP עם מודם נתב אחר של בזק אבל התברר לי שהוא לא תומך אבל אמרו לי שהדגם של סימנס דווקא כן תומך.. כרגע יש לי 2 של סימנס, אחד בשימוש רגיל והשני סתם שוכב לו ואותו אני רוצה להפוך לAP. ניסיתי בעבר לעשות ולא הצלחתי, מה אני צריך לעשות בשביל שהמודם נתב הזה יעבוד כמו AP? אפשרי מהסימנס שמשמש כנתב לשדר אות שאותו יקלוט הסימנס שמתפקד בתור AP ולחבר מכשיר באופן חוטי לAP, ככה שהוא יקבל גם רשת? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אוקיי אחי חזר מסין עם ראוטר של TP LINK TL-WR641G זה הראוטר אם זה חשוב עכשיו כל ההגדרות של הלוח בקרה על סינית ואני לא יודע מה לעשות שם הורדתי מדריך וגם שם לא בדיוק רשום איך לשנות שפה מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחופה תודה לעוזרים ממש תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by igal_nazar,

הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. יש לי אינטרנט של הוט + 012 היום קניתי את הראוטר Edimax BR6424N עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR%206524N_User_Manual_HEB.pdf הראוטר התחבר, אבל הוא עובד מאוד איטי וגם כשאני שם סיסמא לרשת אלחוטית הוא רושם לי שההגדרות של הנתב אינם מתאימות לאלו שבמחשב יש פתרון לזה ? אולי הגדרות שבמדריך הזה לא טובות? תודה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by co-oper,

אז ככה, התקנתי ווינדוס 2000 על סרבר שמחובר לרשת של כמה מחשבים. הרמתי Active Directory והוא ה Domain Controller שלי ב Forest אחד ויחיד, כולה רשת קטנה... כמו כן פתחתי Scope שמקצה כ-50 איי פיים והדומיין שהכנסתי בהוסט זהה לדומיין של הדומיין קונטרולר. עכשיו, אם אני מבין נכון, אני צריך להכניס את המחשב לדומיין ואז הוא יקבל איי פי מתוך הסקופ, אבל זה לא קורה. אני לא מצליח לעשות את זה - הדרך היחידה שהקליינטים יכולים להיכנס לדומיין זה אם מלכתחילה אני נותן להם איי פי, ואז מכניס אותם לדומיין... וגם אז הם בכלל לא מקבלים הקצאה מהסקופ. אני לא מבין... התפיסה שלי לא נכונה? או שעשיתי משהו לא נכון? החשד שלי הוא שנתתי Domain Name שהוא מילה אחת, כלומר Home במקום home.local או home.net, זה יכול…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by Life_is_Good,

שלום לכל הקהילה... אני צריך עזרה לחיבור לאינטרנט האלחוטי . אז אלו הפרטים: אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ניסיתי להגדיר את הראוטר לעבוד בתצורת אלחוטית, כמובן זה הפעם הראשונה שלי שאני מחבר מחשב לרשת אלחוטית. אבל כל מה שהצלחתי לעשות זה שהמחשב יעבוד בחיבור RJ-45 דרך אייפי דינאמי כמו שהוא עבד עם המודם. הוינדוס שלי הוא Windows XP S2 עברית, והוא לא מזהה לי רשתות אלחוטיות והמחשב ממש מול הראוטר... השמח לעזרה בנושא. בתודה מראש יבגני

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ramboIL,

היי שדרגתי בבזק לחבילה של 40 מגה מה שהכריח אותי לקחת מודם VDSL של בזק, בכוונה לקחתי רק את המודם, כי אני הראוטר שהם נותנים הוא לא משהו, ואני רוצה להשתמש בראטור הקיים שלי Edimax AR-7286WnA. הבעיה, לראוטר שלי יש רק כניסת טלפון ולא כניסת רשת ... איך אני מחבר ביניהם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by purple-hey,

שלום]הבאתי מבזק את הDLINK 2760U, אליו אני מחבר, דרך היציאות USB האחוריות שיש לו 2 כוננים ניידים. עושה להם mount בווידוס וfstab בלינוקס.2 בעיות: 1: לא הוידוס ולא הלינוקס לא מראים את הגודל שלהם, כתוצאה מכך גיבויים אוטומטיים נתקעים בטענה שאין מספיק מקום. 2: מהירות כתובה מקס' בחיבור קווי מכרטיס רשת 100\10 - 700 kb\sec ?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by dudu2683,

הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by qwerty1111,

בבקשה עזרו לי הלגדיר את הDNS הסתבכתי עם זה: בשלוש כרטיסי רשת: במחשב ראשי---- כרטיס רשת שמתחבר למודם ADSL של אינטרנט זהב אחד שמתחבר למחשב לקוח! לקוח------ ואת הכרטיס רשת במחשב לקוח בתודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by Lavelle,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספק של אינטרנט זהב בעל רוחב פס 3M הבעיה היא שכאשר אני מוריד מהורדה ישירה מספקים בארץ זה יורד מהר (300-370 Kbps) כשזה זה נוגע לשרתים מחו"ל המהירות הופכת להיות ממש בדיחה (5-20 Kbps) זה לא תמיד ככה, יש ימים שזה עובד בסדר, אבל רוב הזמן זה ממש איטי כמו שציינתי. לפני שאני מתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב, מישהו פה עם אותה תשתית ואותו ספק יכול לבדוק אצלו איך זה עובד עם שרתים מחו"ל שאני ישווה איתו מהירויות וכך אדע עם הבעיה אצלי או אצל הספק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danielbr,

המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by destinyy,

יש דרך לייצב ולהוריד את הפינג שלי במשחקים? אולי ההגדרות שלי לא טובות.. בעיקר במשחק CSGO, בדרך כלל אני מתחיל את המשחק על 70ms ואחרי כמה דקות זה עולה ל-85ms וזה ממש מורגש.. יש לי קו אינטרנט של בזק במהירות מאה 100 ואני מקבל כ-40 מגה בממוצע.. אין לי צורך ב-WiFi ורק מחשב אחד מחובר למודם. האם בכלל כדאי לי לרכוש מודם בנפרד שייתן לי ביצועים יותר טובים? אני משתמש באינטרנט של בזק רק למשחקים. המחשב שלי מחובר גם לפייברבוקס של הוט עם 200 מגה אינטרנט וכשאני רוצה לצפות בתכנים או להוריד דברים אני משתמש באינטרנט של הוט, פשוט ההוט מחובר בכל הבית גם לטלוויזיות וגם למחשב של אחי וכל המכשירים מחוברים אליו דרך WiFi אז התחברתי גם לבזק בנפרד כדי שאוכל לשחק בשקט בלי הפרעות.. אב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by avi13s,

שלום חבר'ה, עברתי מאינטרנט של HOT לקומבינה של 018. התחברתי ל40MB וגיליתי שבשביל מהירות מעל 15MB צריך מודם שתומך VDSL (ואני כמו טיפש רכשתי לפני זה מודם-ראוטר רגיל) אז הזמנתי באינטרנט מודם של HUAWEI HG612, חיברתי אותו לחשמל, חיברתי אליו את כבל הDSL ואת הLAN2 למחשב. כשאני מקיש בשורת כתובת "192.168.1.1" שום דבר לא עולה והנורת DSL בכלל לא דולקת. יש משהו שאני יכול לעשות? הלכתי קודם ל: network and sharing->change adapter settings->local are connection->properties->IPV 4 propetries and changed ip to 192.168.1.100, subnet mask 255.255.255.0 and ip gateway to 192.168.1.1 לא עזר לי

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by mikamar2,

יש לי מודם אלקטל שתוכנת ע"י הטכנאי מחשבים שיהיה גם נתב של הרשת , עכשיו יש לי 2 בעיות עם זה: 1 . אני לא יכול לארח בגלל זה במשחקי רשת , רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את זה. 2 . מאז שיש לי את הרשת האימיול בכלל לא זז , כלומר מוריד למשל סרט של 700 מגה באיזה 20 לילות שהמחשב נשאר פתוח בשביל ההורדה , לפני זה היה מוריד סרט בלילה-שתיים גג.... אני לא יכול לפנות לטכנאי כי הוא עבר לגור בת"א ואני מהצפון ככה שזה בעיה. תודה מראש מיקי.

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by CrashZone,

שלום, אני יודע שאני לא מדבר פה הרבה(פעם אחת וזה לא היה פה...)אבל אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך לפריצת מודם אלקטל והפיכתו לראוטר אני צריך מדריך שמסביר גם כיצד להפוך אותו בחזרה...תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... נ.ב היה לי משתמש...(crashonze14)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by HFDO5,

שלום החלפתי סוף סוף את המודם USB שלי (ALE 130) למודם רשת מאז ההחלפה יש לי מלא בעיות של ניתוקים מהאינטרנט פשוט המודם מתחיל להבהב בנורת ה DSL ולא מצליח לתקשר חזרה בלוג של המודם כתוב לי DSL Carrier is down והדבר היותר מוזר הוא מתי שיש לי ניתוק מהקו DSL (לפי הלוג של המודם) אז ההתקשרות לאינטרנט ממשיכה "לעבוד" והמודם לא רואה את זה בתור ניתוק אז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אוליי הוא מצליח להתחבר מחדש ל DSL פתחתי את המודם לעבוד כראוטר והוא מחובר דרך האב של אינטל ל 3 מחשבים העתקתי לוג שלו שהוא לא מצליח להתחבר כמה פעמים ואז בסוף כן מזהה את הקו DSL : Valid Configuration Tree Firewall NAT service started Bridge Created: br0 Bridge Interface Added: eth0 Bridge Interf…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by toffie,

היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. אני מקווה שכאן זה המקום הנכון. מתנצלת מראש אם לא. יש לי מחשב נייד, thinkpad של לנובו, כבר יותר מ4 שנים. מערכת הפעלה XP (כן, אני יודעת... אין לי כח לפרמט) בזמן האחרון, הוא מתנתק מהרשת האלחוטית שלי (WIFI) , והאינטרנט מפסיק לפעול, רק שבמחשב עצמו, המחשב טוען בכל תוקף שהוא מחובר. גם הכלי של windows וגם האשף אינטרנט של לנובו טוענים שהכל מחובר. אם אני מכבה ומדליקה מחדש, המחשב מתחבר מצוין, עד ששוב, הוא מחליט להתנתק בלי סיבה והסבר. אם מישהו יודע מה הבעיה, או מה אפשר לעשות, אני ממש אשמח עזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים