רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט ספק אינטרנט בזק בינלאומי ויש לי 3 שאלות, 1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה. נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו, השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית) 2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה? 3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי! יש לי אלקטל שחור חמש נורות ישן שפרצתי לראוטר, עכשיוו הניתוב של המידע ברוב התוכנות עובד, אבל למשל כאשר אני מנסה להשתמש ברימוט דסקטופ אני לא יכול. השאלה איפה אני מגדיר בראוטר הזה שכל פקט שמגיע בפורט 3389 ישלח לאיפי פנימי ברשת שאני קובע. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון עברתי דירה ואחרי שנים עם הוט ומלא בעיות עם ציוד קצה צרפתי וגרוע בחרתי לעבור לתשתית של בזק. קניתי מודם-ראוטר של D-LINK מדגם G225 (כולל חיבור WAN 1G בשביל להשתמש בו כראוטר לתשתיות אחרות) והתחברתי ל 018 כי שמעתי עליהם דברים יחסית טובים (תשתית+ספק 100M, הסנכרון הוא על 90/5Mb). לפני כמה ימים סוף סוף מצאתי זמן לשחק קצת וצערי גיליתי שיש לי packet loss שממש מקשה לשחק ניסיתי להתחבר גם חוטי וגם אלחוטי, ניסיתי להפעיל את הציוד מחדש וניסיתי שרתים באיזורים שונים, שום דבר לא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות אם המקור של הבעיה הוא המודם ראוטר או בעיה עם בזק/018. תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מהוט והכל מעולה חוץ מזה ביש שרתים בCOD4 שPB מעיף אותי מהם בגלל שגייה LOSING PACKETS 9005 מצאתי מדריך לפתור את הבעיה ע"י PORT FORWARDING, הנה לינק למדריך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-WR841N/Call_of_Duty_4.htm הם אומרים שם לרשום את הפורט בSERVICE PORT אבל לא אומרים לרשום IP, עכשיו כשאני לוחץ SAVE הראוטר אומר לי לרשום IP אז הנה השאלה: איזה IP אני צריך לרשום שם? של השרת משחק, שלי? והאם צריך לעשות את זה לכל שרת שיש לי בו בעיות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אתמול רכשתי את הראוטר הנ"ל, קיימת בו אפשרות של Bandwidth Control ע"פ טווחי IP. הוא מחובר למחשב נייח חוטית, ושאר הבית (לפטופים) גולש דרכו אלחוטית. מטרתי היא להגביל את שאר הבית לעד 3M רוחב פס (מתוך 10M). שאלתי היא: מה אני צריך להגדיר בשאר המחשבים כדי שחוק חדש שאצור יכנס לתוקף? צירפתי תמונות של התפריט. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי הסטרימר הנ"ל ואני צריך עזרה עם מספר בעיות: 1. הסטרימר מחובר אלחוטית לראוטר BE וסובל ממהירות איטית להחריד. במחשב שמחובר חוטית לראוטר המהירות תקינה וכמו כן בפלאפון שגולש על הWIFI. האם יש הגדרה כלשהי בראוטר שצריך להגדיר? משהו אחר? כאשר חובר עם ראוטר DLINK אחר בצורה אלחוטית התקבלה מהירות של 20 מגה (מתוך 40 מגה) ובחוטי מהירות מלאה. 2. אפליקציות בדפי הבית של ממשק המכשיר אינן עובדות ולא ניתן להוריד אותן (למשל יוטיוב, פייסבוק, נטפליקס וכו') כאשר מתקבלת הודעה "אירעה בעיה בניתוח החבילה", אך כאשר מורידים אותן דרך הPLAY STORE עובדות תקין. יוטיוב שדווקא כן עובד בתפריט הממשק נותן הודעה "הייתה בעיה בהפעלה. בדוק את חיבור הרשת ואת זמן המערכת" (זמן ותאריך ואזור הוגדרו תק…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קבלנו הצעה מהוט נט למאה מגה בחינם (לכמה זמן לא בדקתי עדיין) עכשיו רציתי לדעת עם הספקית הזאת טובה או שהיא עושה בעיות? בנוסף יש לי ראוטר של DLINK N 2760U האם יש צורך להחליף אותו כדי לגלוש במהירות הזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש עכשיו מפריע לי שכל פעם שאני עושה ripping ל dvd המחשב שלי משותק. אז מישהו הציע לי שאני אחבר למחשב הראשי שלי עוד כמה מחשבים שאני לא משתמש בהם ואני יעביר את העבודות האילו אליהם. אפשר השסר או מדריך על איל לעשות את זה והאם זה אפשרי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס PCMCIA האלחוטי הזה והוא מכה! הוא תוקע את הXP ואפילו גורם לו לא לעלות עשיתי חיפוש והבנתי שזה הדרייברים וצריך להתקין גירסא ישנה התקנתי גירסא ישנה אבל זאתי לא קולטת את הרשת האלחוטית שלי מישהו שמע או ראה איזה דרייברים פרוצים או אלטרנטיבים לכרטיס הזה? כי אני תולש פה שיערות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-