רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני לוחץ מאפיינים על LOCAL AREA CONNECTION לא מופיע לי לי לשונית SHRING למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי הראוטר DLINK 2760U E1 חדש אין לי מושג איפה full Duplex ןMTU מיהרות מקסימום בשביל טלויזיה LG LW570 סמראט וPLEX 2 תמונות של כרטיס רשת אקווה שאתם מבינים אותי תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות רשת ביתית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי קומות נפרדות של הבית. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, אך זה לא העיניין כרגע... אני רוצה לדעת כמה דברים. א) אילו רכיבים אני צריך בשביל להקים את הרשת האלחוטית הזאת? ב) הבנתי שאני צריך ראוטר. שמעתי על Router G . משהו בסגנון. אשמח לקבל המלצות והצעות מחיר של הרכיבים ושל הראוטר. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 12 מגה אינטרנט של בזק בינלאומי וספק הוט היום חיברתי בפעם הראשונה את הראוטר שלי של TP-LINK אבל המהירות עכשיו איתו היא לא עולה מ 1.5 מגה. מה אני צריך לעשות כדאי לסדר את זה??? המחשב עכשיו מחובר עם כבל רשת לראוטר ודרכו אני מתחבר לאינטרנט. אולי אני צריך לשנות משהוא תהגדרות של הראוטר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב, התחברתי להוט עם ההוטבוקס, וכידוע הוא ממש גרוע. ולפיכך אני זקוק לנתב אלחוטי חזק מאוד. לצערי אני לא מבין בתחום ולכן זקוק אני לעזרת מומחים. דרישות מן הנתב: 1. הבית הוא דיי גדול ולכן חשוב רשת אלחוטית טובה בעלת טווח גדול. 2.אם זה אפשרי - שמהירות הגילשה, 30 מגה, תהיה גם ברשת האלחוטית. 3) לא חובה אך יתרון - יציאת USB למדפסת. 4) מחיר - עד 400 ש"ח, פלוס מינוס. תודה לעוזרים, אופיר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, עד היום שימש אותי בבית מחשב נייח אחד עם חיבור קווי למודם (תשתית הוט וספק 012 במהירות 2.5 MBYTE) רכשתי מחשב נייד ואני מעוניין להפוך את ההתקשרות הקווית לאינטרנט להתקשרות אלחוטית, כלומר עם ראוטר. אני לא יודע איזה ראוטר לרכוש, יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה מאפיינים להם לדוגמא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=%D7%A0%D7%AA%D7%91&orderBy=priceLow אשמח ליעוץ. בתודה מראש, קובי.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מקווה שמותר לי לדבר על זה כל עוד לא מוזכר ווארז. בקיצור, כבר חודשיים שהתוכנה פשוט לא זזה לי.לא מוריד יותר מ5 קילובייט לשנייה שזה צריך להגיע ל200 גג. החלפתי גרסאות, פתחתי פורטים, בדקתי וירוסים וזבל אחר, ושום דבר לא עוזר. האם הספק(012)מגביל אותי איכשהו? יש הגדרות כלשהן שאולי פספסתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע לחופשה לאילת עם המשפחה ורוצה קצת אינטרנט לזמן הפנוי.. מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה טובה עם רדיוס כמה שיותר גדול.. אנטנה שמגיעה עם חיבור USB.. מעדיך ליקנות מחו"ל מאתרים כמו Ebay, DX תודה ומהשיך יום נעים, מאור.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה : זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ?? אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ? לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast! אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מבזק את הראוטר D-LINK וגם מתאם רשת של בזק,אככה במחשב שאליו מחובר הראוטר אין ניתוקים ביכלל!! ובמחשב שאליו מחובר המתאם רשת אלחוטית קורה שפעם בחצי שעה שעה האינטרנט מיתנתק ומיתחבר אחרי 5 שניות,וזה בעיה כי עם מורידים משהוא ומפסיקים אז נידפקת ההורדה,מישהוא יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר WRT54G2 V1 עם גירסא של לינקסיס 1.0.04. ראיתי שיש סוג של מוד בשם DD_WRT ו TOMATO רציתי לדעת האם כדאי לבצע עדכון למוד שלהם, איזה מוד יותר טוב (יש לי HOT + NETVISION) למה בכלל כדאי לשנות לגירסא לא מקורית? ואם יש מדריך מפורט המסביר כיצד לבצע את העדכון... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום , אני ממש מיואש יוטיוב החליט לסגור לי את הערוץ שלי ויש לי שם מלא סירטונים שלי חשובים שיצרתי וגם אחרים . היו התראות של זכויות יוצרים אבל סירטונים שלא היו מסחריים , ביקשתי לערער והם מבקשים פרטים מסויימים ואחד מהם הם מבקשים את כתובת האתר של הערוץ שנסגר .... והבעיה היא שאני לא יודע מה כתובת האתר כי הם סגרו לי אותו ואין לי דרך להיכנס גם למאחורי הקלאים של מה שהם מבקשים . מישהו נתקל במצב כזה , האם יש תמיכה בישראל מישהו שאפשר לדבר איתו , איך אני מחזיר את האתר שלי לפעולה , אשמח לעזרה , בבקשה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, הקמתי רשת ביתית ואני רוצה לאפשר אינטרנט משותף- אך כש ZONE ALARM פתוחה אצלי- אני לא יכול לגלוש מהמחשב המרוחק.. מישהו יודע איך מאפשרים בהגדות שאני עובד ברשת? תודה וחג שמח לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה, יש לי 2 מחשבים באותו חדר עם רשת אלחוטית. נתב אלחוטי של אדימקס ומודם ECI מחשב אחד (win98) מחובר לו כ.רשת, מחשב שני (winxp) מחובר קווי לראוטר האלחוטי והכל פועל פיקס. בקומה העליונה יש לי עוד מחשב (winxp) שיש לו u.s.b אלחוטי. בעקבות קשיי קליטה קניתי access point גם של חב' אדימקס, והתקנתי אותה בין 2 החדרים. מה הן ההגדרות שאני צריך לשנות במחשבים למטה (אם בכלל) ומה השינוי במחשב העליון? רוצה לציין, שהמחשב העליון מזהה את הap ויש תקשורת אבל אין מצב של גלישה. מחשב למטה קווי - ip אוטומטי מחשב למטה אלחוטי - 192.168.0.1 מחשב למעלה אלחוטי - 192.168.1.50 בדיוק כמו שכתוב בהוראות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה המצב ?? היום התקנתי הום בלאג שקניתי מבזק , הכל עובד כמו שצריך רק שנורת הסנכרון דולקת באור אדום , איך אני יכול לשפר את זה ?? בכל מקרה המחשב השני עכשיו מקבל 4 מגה ב SPEED TEST והגלישה סבבה אבל בכל מקרה היתיי רוצה לשפר את זה לפחות לכתום (בינוני) . תודה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט ספק אינטרנט בזק בינלאומי ויש לי 3 שאלות, 1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה. נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו, השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית) 2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה? 3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי! יש לי אלקטל שחור חמש נורות ישן שפרצתי לראוטר, עכשיוו הניתוב של המידע ברוב התוכנות עובד, אבל למשל כאשר אני מנסה להשתמש ברימוט דסקטופ אני לא יכול. השאלה איפה אני מגדיר בראוטר הזה שכל פקט שמגיע בפורט 3389 ישלח לאיפי פנימי ברשת שאני קובע. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת שמריץ windows server 2003. כל מה שהוא עושה זה מחזיק כונן משותף שכמה מחשבים אחרים שנמצאים על אותה רשת יכולים לגשת לאותו כונן. רציתי להתקין עליו eset nod 32 antivitus 5. בזמן ההתקנה קפצה לי הודעה שהגרסה אינה מתאימה למערכת ההפעלה. חיפשתי על זה קצת מידע, ולפי מה שאני הבנתי אני צריך להתקין את גרסת הביזנס של התוכנה. רק היא יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה server 2003. האם זאת האופציה היחידה שלי? אני לא מעוניין שהשרת יריץ AV בתור שרת אלה בתור מחשב רגיל שיסרוק רק את התיקיות של עצמו וזהו. אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון עברתי דירה ואחרי שנים עם הוט ומלא בעיות עם ציוד קצה צרפתי וגרוע בחרתי לעבור לתשתית של בזק. קניתי מודם-ראוטר של D-LINK מדגם G225 (כולל חיבור WAN 1G בשביל להשתמש בו כראוטר לתשתיות אחרות) והתחברתי ל 018 כי שמעתי עליהם דברים יחסית טובים (תשתית+ספק 100M, הסנכרון הוא על 90/5Mb). לפני כמה ימים סוף סוף מצאתי זמן לשחק קצת וצערי גיליתי שיש לי packet loss שממש מקשה לשחק ניסיתי להתחבר גם חוטי וגם אלחוטי, ניסיתי להפעיל את הציוד מחדש וניסיתי שרתים באיזורים שונים, שום דבר לא עזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות אם המקור של הבעיה הוא המודם ראוטר או בעיה עם בזק/018. תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-