עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by yosserian22,

קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום חבר'ה, הרבה זמן לא הייתי כאן.. העיניין הוא זה- לאחר שניתקו אותי ,ליפני 3-4 חודשים אני די נרגש לקבל שוב את האינטרנט ,שהזמנו אתמול, אך משום מה האינטרנט שלי לא עובד לאחר התקנתו : הסיפור הולך ככה, נרשמתי למנוי באינטרנט של בזק, קיבלתי את המודם USB שלהם יחד עם הדיסק התקנה הנוח שלהם והכל הותקן כהלכה. ואז נוכחתי לבעיה המוזרה, המודם מחובר, החייגן עולה עם השם משתמש והסיסמה אפילו כל המנורות דולקות כראוי, אך משום מה אין חיבור ממשי לאינטרנט. אני עובד רעיונות ותיקווה.. התקנתי כבר את ה windows מחדש ואין שינוי (Repair) *רק לציין, יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת, והרשת עובדת בצורה תקינה. הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני שהתנתקתי מהאינטרנט הקו…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by mg_mor,

יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  10. יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  11. אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הבוקר פירמטתי את המחשב סוף סוף לאחר שלל בעיות. לאחר שהווינודס (XP) הותקן, התקנתי את ה-AVG שלי, ובום! הוא לא מצליח לעדכן, גיליתי שאין לי אינטרנט. אני מחובר לאינטרנט בכבלים, הספקית היא Netvision. המודם שלי מחובר לראוטר אלחוטי של 3Com, ולראוטר מחוברים שני במחשבים בכבלים, ומחשב אחד בחיבור אלחוטי. כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אך למחשב שפורמט אין אינטרנט, והראוטר גם לא מראה אותו ב-Client List. איך אני עושה שיהיה לו אינטרנט?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by shirNoshe,

הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by הצפלון האגדי,

שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by talss,

למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט ע"י כבל מוצלב רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת בינהם???

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by maor-a-,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by urik,

מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  23. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by DeadByDawn,

יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.