רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את השדרוג של המודם הזה לגירסא 20040123? אני צריך את הFirmWare אמרו לי וחיפשתי בגוגל ואין שם שום דבר ,מישהו יכול לתת לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט ע"י כבל מוצלב רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת בינהם???
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קראתי בפורום אחר, כי הנתב של לינקסיס מדגם Wrt54g מגיע עם גרסאת קושחה 5. כתוב שיש להם בעיות עם חיבור לכבלים . הגרסא החדשה אינה לינוקס יותר. איזה באסה , דווקא חשבתי לנסות אחד כזה. מערכת ההפעלה החדשה נקראת Vxworks כך כתוב.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני פותח את הפורטים של האימיול בנתב הזה?? אני צריך לפתוח את פורט 5662 ב TCP ואת פורט 5672 ב UDP כאשר אני רוצה להגדיר בנתב הוא מבקש משהו שנקרא trigger port ו incoming ports מה אני צריך לרשום איפה?? תודה מראש.... אורי
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי adsl מודם b-focus router 270 pr מהירות 750 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מודם b-focus router 270 pr
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו. יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל .... תודה, אלעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגי יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים בינהים עם כבל מוצלב שאחד מהם מחובר אליו גם המודם והשני גולש דרכו שבוע הבא אני מקבל רואטר...ורציתי לחבר את שני החשבים לראוטר...ואת המודם לראוטר.. עכשיו השאלה שלי היא כזו: כרגע בין המחשבים יש כבל מוצלב ...ואני יודע שבין מחשב לראוטר צריך כבל רגיל...ובגלל שהכבל כרגע מושחל דרך הצינורות תיקשורת בבית רציתי לדעת עם איזה שהיא דרך שאנ יוכל להשתמש בו לחיבר בין מחשב לראטר...האם יש איזה שהוא "מעביר" שהופך כבל מוצלב לכבל רגיל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אתר YNET לא עובד לי כבר שבוע. מחקתי קבצי אינטרנט, מחקתי קוקיז, מחקתי היסטורי וגם באבטחה החזרתי הכל לברירת מחדל. וכשאני מנסה להיכנס לאתר אני מקבל את ההודעה: The page cannot be displayed ואני גולש עם הדפדפן Maxthon. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר בכבל רשת לראוטר בכניסת WAN ועוד 3 מחשבים שמחוברים בכניסות הLAN של הראוטר דגם DI-604 של DLINK המודם שלי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB5100... תודה על כל העזרה... אני כמובן רוצה לחבר את זה כאשר כל המחשבים מחוברים כל הזמן..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני משתמש בשיתוף קבצים עם המחשב השני... עשיתי סריקה עם התוכנה Microsoft Baseline Security Analyzer . יש לי שם בעיה בשיתוף שבעצם גם הכונן C עצמו בשיתוף , תיקיית הWindows והכונן השני שלי D שאת כל אלה בכלל אני לא משתף... עכשיו אפשר לפרוץ אלי דרך הרשת ולהיכנס לי לתיקיות הנ"ל ואני לא רוצה בכך. היה כתוב ליד איך מתקנים את זה אבל לא הצלחתי.. אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את השיתוף של הדברים הנ"ל? הנה תמונה שהוא אומר מה הבעיה : http://img454.imageshack.us/my.php?image=shituf2gk.jpg
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
יכול להיות שבגלל שאני מחובר לרשת אלחוטית אז מהירות הורדת הקבצים ב-edonkey תיהיה נמוכה יותר.....או שזה לא קשור?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-