עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מבקש עזרה בבקשה יש לי מחשב עם חלונות 7 ובו 3 כוננים 1 סיסטם ו-2 לDATA האחד של טרה עשיתי לו שיתוף ויש אליו גישה מכל המחשבים ברשת שלי והוא סבבה השני הוא 500 GB עשיתי לו שיתוף באותה דרך בדיוק ואני רק רואה אותו אבל לא יכול לגשת אל הקבצים שלו מישהוא יודע אולי למה? אולי אני עשיתי משהו לא נכון למרות שבדקתי כמה פעמים והשיתוף ב-2 הכוננים זהה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. תמונה מהקומודו של חיבורים פעילים. תודה. עריכה: יכול להיות שיש לזה קשר לביטורנט שפעל קודם ברקע, ולחיבורים יש delay מסוים עד שהם נעלמים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. יש לי את המתאם האלחוטי WN320G שמחובר לראוטר אלחוטי של TP LINK דגם WR541G שאני משחק בסרברים מסויימים בCSS תמיד לאחר דקה ~ של משחק יש תקיעה של המשחק ( השחקן נעצר במקום) ולאחר 10 שניות בערך יש התנתקות מהרשת האלחוטית(שמאובטחת ) גם בשיחות בסקייפ זה קורה די הרבה יש סרברים שזה לא קורה בהם בכלל.. למישהו יש מושג למה זה קורה? הקליטה היא על 48MBPS~

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by tomcat383,

שלום, אני אמור לעבור לבית חדש שפרשתי שם רשת חוטית קווית, עכשיו השאלה שלי אם איזה מכשיר אני יכול לברר שהקו תקין. כלומר לשים אותו בצד אחד ואז במד השני אחר וככה אני יכול לבדוק שהקו תקין. החוטים עצמם הם CAT6 . תודה לעוזרים, Tomcat383

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by ItachiSan,

שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

אז ככה... אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשיתוף קבצים עם הפלאפון והמחשבים בבית, אבל לא לשתף אינטרנט דרך הרשת הזאת... יש לי נתב אלחוטי וכרטיסי רשת בפלאפון והמחשבים, ואני רוצה שהמחשב שממנו אני משתף את הקבצים יקבל את החיבור שלו לאינטרנט דרך מודם USB וישתף את הקבצים דרך כרטיס הרשת שמחובר לראוטר האלחוטי. הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחשב לרואטר האלחוטי הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המודם USB, הוא מנסה להתחבר דרך הנתב שלא מחובר לאינטרנט. אני יודע שאני יכול לחבר את המודם לנתב ואת הנתב למחשב וככה אני גם אשתף קבצים וגם אגלוש באינטרנט, הבעיה היא שאני לא רוצה לחלוק את החיבור לאינטרנט דרך הנתב... משהו פה יודע איך להגדיר את חיבורי הרשת שיתפקדו כמו שאני צריך? תודה.

7. לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by arkadur,

צריך את זה למי שיודע, להגדרות האימייל במסך הLCD שלי..

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  10. You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום

12. אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by taimor,

טוב רק היום קניתי את ה WRT54GL עכשיו התקנתי את הDD-WRT ההתקנה הלכה בסדר ועכשיו אני בגירסת סטנדרט. כעיקרון ראיתי את כל ההבדל בין הגירסה הרגילה לDD-WRT. השאלה שלי איזה חיבור לבחור אם יש לי חיבור כבלים בלי חייגן ? כעיקרון עכשיו זה על DHCP לשנות את זה או מה ? ד"א האינטרנט עובד הכל תקין...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. שלום לי ולחבר שלי יש שני מחשבים ניידים של DELL שתומכים ב B וG אנחנו כרגע ביצענו חיבור לכבלים וכרגע מעוניינים ליצור רשת אלחוטית לצורך חיבור קל מכול מקום בבית. אשמח אםתוכלו להמליץ לי על ראוטרים לשימוש ביתי בעלי עוצמת שידור חזקה. כמו כן אשמח גם להמלצות על מדפסות אלחוטיות. תודה מראש

16. היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…

17. שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  18. כמו HOT בכבלים, איזה חברה או חברות מספקות את התשתית של ADSL?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, איך פותחים פורטים לרואטר 3COM דגם 3CRWE41196??? תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by shibby15,

בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. Started by turbo_G,

שלום יש לי אינטרנט 1.5 שלך וואו ויש לי מודם מדגם eci b-focus router 312+ והוא כל הזמן מתמתק ועושה adsl sync כל דקה יש מישהו שיכול לפתור לי אתה הבעיה הזהו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by musari,

אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Libby,

שלום אנשים... לפני כחודש התחברתי לADSL, וקיבלתי מודם אלקטל 510. אני מעוניינת להקים רשת בייתית. כיצד אני מקנפגת אותו לראוטר? (דברו בבקשה במונחים בסיסיים, אני חדשה בתחום...תודה רבה)

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by MasterGal,

שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by SuB,

התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים