עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vergilius,

שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Firewalk,

היי, אני רוצה להשחיל כבל רשת CAT6 בבית ולא בטוח איפה כדאי לקנות ואיזה סוג בדיוק. ראיתי באייבורי שיש להם כבל CAT6 STP (קישור). מישהו קנה מאצלהם? האם יש מקום אחר שמומלץ? עריכה: ההתלבטות העיקרית היא שהייתי מעדיף 100% נחושת בגלל האיכות אבל מדובר בכבלים קשיחים ואני לא בטוח אם זה יתרון או חסרון בהשחלה בתעלות. דוגמאות ל-2 הסוגים: 1. כבל רשת FTP CAT6 קשיח מסוכך 100% נחושת https://www.daganm.co.il/CMP-NWF6R100S-x100-כבל-רשת-FTP-CAT6-קשיח-מסוכך-100-נחושת-חבילה-של-100-מטר 2. כבל רשת FTP CAT6 גמיש מסוכך CCA 26AWG https://www.daganm.co.il/FTP-6100-x100-כבל-רשת-CAT6-גמיש-מסוכך-CCA-26AWG-בגליל-של-100-מטר תודה

4. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פ

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by amisu,

עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by nsxr51,

שלום לכולם ברגע שאני רוצה להגיד את הפיירוול של ווינדוס דרך לוח בקרה הוא רושם לי את ההודעה הבאה windows firewall setting cannot be displayed because the associated service is not runnig. do you want to start the windows firewall\ internet connection sharing ברגע שאני לוחץ על yes הוא רושם לי תהודעה הבאה windows cannot start the windows firewall\internet connection בבקשה מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. יש לי חיבור קווי (בכבלים) במחשב ובחדר של ההורים יש ראוטר (לנייד).. השאלה היא האם אפשר לנצל להם את החיבור כי הם לא משתמשים כבדים ורוב היום אין שימוש בחיבור הזה... האם יש איזושהיא תוכנה שמגדירה ומקצה רוחב פס ליישומים? הייתי רוצה למשל לגלוש באינטרנט בצורה חופשייה דרך הWIRELESS ובינתיים הTORRENT יוריד ויינצל את כל המהירות העלאה\הורדה... יש אפשרות כזאת?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם, כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent. אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF. לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף. (מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  9. אני מחפש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת בפחות מ 500 אפשרי ? אגב מישהו יכול להגיד לי עם הראוטר של אדימקס 6204WG יכול להתחבר לנגיד מודם של כבלים ולנתב מידע בדיוק כמו ראוטר רגיל רק באלחוטי מכיוון שכתוב שהוא Access Point... וכמו שאני יודע AP רק מגדיל את הטווח ולא כולל בתוכו חייגן לאינטרנט מכל סוג שהוא... בדר"כ

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by oded6188,

יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by sky1sky10,

שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by Okopel,

יש לי אתר לחברי הכיתה שלי שבו אני רוצה שכל אחד יוכל להעלות קבצים ואוטומטית יראו אותם. אני עכשיו משתמש פשוט בFTP, ז"א , לא שמתי באתר אף HTML וזה פשוט מראה לי את האינדקס של האתר כשנכנסים. הבעיה היא שהאתר ממש מכוער...יש איזושהיא דרך\מערכת אתר שבה הוא מראה את כל מה שיש בתקיה של האתר? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני קונה עכשיו 2 מחשבים נייחים ואחד נייד מה אני צריך בשביל לחבר את 3 אלה וגם את זה שאני כותב ממנו ברשת אלחוטית? אני פשוט לא מבין כלום בתחום... יכול להיות שאחד או 2 מחשבים נייחים יחוברו עם כבל אז אמורה להיות אפשרות כזאת... תודה=]

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by alefman,

יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by shahar26,

יש לי windows 7 ויש לי מודם חיצוני של THOMSON וכמה פעמים ביום קורה שיש לי ניתוק של האינטרנט.. זה לא קרה לי בעבר עם xp רק בוינדוס 7 זה התחיל.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיות ניתוקים האלה נ.ב יש לי גם מודם קטן של 012 של קו הטלפון

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה שאני מנסה למצוא לה פתרון מועיל ובינתיים ללא מענה. מנכ"ל החברה עובד בבית (רשת 2wire ) עם חיבור של 1.5 מגה. המזכירה שלו עובדת על המחשב שלו מהמשרד ב- REMOTE DESKTOP לנו יש 2.5 . זה מאוד איטי , אני מחפש תשתית /דרך ליצור את העבודה שלה על המחשב בצורה יותר נוחה ידידותית והכי חשוב מהירה. הכוונה לתשתית- חיבור בין 2 המשרד לבית , תוכנה אחרת וכדומה... מה הייתם עושים במקומי.... תודה מראש

22. Started by galz,

לחבר שלי נהרס המודם והוא ביקש ממני לשאול פה איזה לקנות: אלקטל החדש סמסונג ועוד אחד שהוא לא יודע איך קוראים לו שלושתם הם מודמי רשת. איזה מהם הכי כדאי לו לקחת (אני אמרתץי לו אלקטל). הוא צריך את התשובה דחוף אז אם אתם יכולים למהר זה יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו??? יש אולי איזה משהו אלחוטי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. רבות נדון כאן על הסכנות האפשריות בקרינה הנפלטת מראוטר אלחוטי, ובשורה התחתונה תמיד נרשם כי הקרינה פוחתת בריבוע ליחס המרחק, ולכן הסכנה האפשרית לא כל כך משמעותית/רלוונטית, מכיוון שגופו של המשתמש לא נמצא בצמוד לראוטר, אלא במרחק של מטר (נניח) ממנו. אני רוצה לשאול את אותה השאלה אבל מנקודת מבט שונה - מנקודת המבט של המשתמש שיושב ליד הלפטופ המחובר אלחוטית. המשתמש יכול להיות מרוחק מהראוטר (שיכול בכלל להיות בחדר השני), אולם הוא נמצא מאוד קרוב (או אפילו צמוד) למחשב הנייד. 1. עד כמה מסוכנת/מזיקה אותה קרינה הנפלטת מההתקן האלחוטי שנמצא built-in בתוך הלפטופ? 2. האם היא זהה לקרינה שהיתה נפלטת מהראוטר עצמו, בהנחה שהיינו נמצאים צמוד אליו?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של עד 550 ש"ח והמלצה לכרטיס רשת למחשב נייד (יש לי Intel 82801DB ICH4 - PRO/100 VE Network Connection ו- Intel PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection (Toshiba) עד 200 ש"ח. יש לי מודם B-FOCuS 270

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים