עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולכם! יש לי LINKSYS WRT54GL עם TOMATO ... שאני מדבר בפלאפון הנייד אני שומע קיטועים מדי פעם ובטלפון של הבית שהחלפתיאותו ל1.8 גם שומעים קיטועים..... שאני מנתק את הראוטר הכל מסתדר! והטלפון של הבית מחובר לקו של HOT לא לקו של המודם! מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שקניתי את המחשב (די מזמן) קניתי אותו עם כרטיס רשת משולב בלוח אם Intel PRO 100 VE הוא לא היה בשימוש מעולם , עד מחר קניתי מבזק מודם ethernet ECI 270PR לא אמורת להיות בעיות נכון? מחברים ל RJ 45 מתקינים דרייברים והכל צריך לעבור בשלום , העובדה שהכרטיס רשת הוא עתיק קשורה לביצועים? דרך אגב הוא היה disabled כל הזמן , שעשיתי לו enble האייקון מופיע ב system tray עם X אדום שאומר network calbe unplugged

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  3. מה טוב יותר האם WIFI 6 מביא מיידע שתואם HDMI 2.1 ? אני לא רואה אפשרות 12 BIT או 4K , לא רואה 4:4:4 לא מובן היתרונות במשחקים או סרטים ? https://www.tp-link.com/us/wifi6/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. בנוגע לאבטחה, טיפים יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by BlackUnicorn,

היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים אחד נייח אחד נייד ובקרוב עוד אחד נייח חדש אני רוצה לקנות נתב\ראוטר כדי שיהיה רשת אינטרנט ששום מחשב לא יהיה תלוי במחשב הראשי המרחק ממחשב למחשב 15 מטר בקומה אחת.. איזה ראוטר \ נתב כדי לבחור? אני רוצה שיהיה כולל עם מדפסת רשת ואיזה קבלים עליי לקנות? תודה !

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by zam,

לא הייתם רוצים מהירות כזו בבית? הלוואי עלי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by guymay,

קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים

9. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. אני לומד כרגע במסגרת סיסקו, תואר ל-CCNA ועלי להעביר הרצאה לכתה. אני מרצה על TELNET ו-TCP/IP application layer . אני לא כל כך מוצא אתרים רציניים עם חומר. עם תוכלו לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by Vergilius,

שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הראוטר הבא TP-LINK: 1043ND התקנתי אותו , עדכנתי קושחה, והכל עובד כמו שצריך. היום רציתי להכנס לדף הניהול שלו ע"י הדפדפן על מנת לשנות מספר דברים, אך אני לא מקבל את הדף הראשי של הניהול (הדף שמכניסים שם משתמש וסיסמא..) חיפשתי בגוגל ובאתר של החברה פתרונות לבעיה והוצע לבצע soft rest למכשיר. ביצעתי את הנוהל והתקנתי את הראוטר מחדש אך לאחר מספר ימים הבעיה שוב חזרה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

הבעייה היא כזאת פתאום שמתי לב שמופיע לי במנהל ההתקנים תחת הקטגוריה Network Adapters Packet Scheduler Miniport(סימן קריאה צהוב) ואי אפשר למחוק אותו גם לא ב Safe Mode מישהו יודע איך להסיר או נתקל בתופעה דומה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by nsxr51,

שלום לכולם ברגע שאני רוצה להגיד את הפיירוול של ווינדוס דרך לוח בקרה הוא רושם לי את ההודעה הבאה windows firewall setting cannot be displayed because the associated service is not runnig. do you want to start the windows firewall\ internet connection sharing ברגע שאני לוחץ על yes הוא רושם לי תהודעה הבאה windows cannot start the windows firewall\internet connection בבקשה מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. שלום, בזמן האחרון יש לי ניתוקים מהמסנג'ר , בעיות חיבור לטקסס הולדם בפייסבוק,לא מצליח להתחבר לנטוורק ב PS3 וגם בחיבור ב Battlefield Heroes אבל נראה לי שזה אצל כולם. עכשיו אני משתמש ב - uTorrent, ותמיד היה מופיע לי שהפורט חסום, אז הגדרתי בראוטר שהפורט יהיה פתוח, ומאז זה מראה לי שהפורט פתוח. עכשיו, אני פתחתי פורטים של אימיול, אבל ה TCP עובד והUDP לא עובד משום מה... עכשיו פתחתי DMZ, ולא ראיתי שום שינוי באינטרנט כולל הUDP באימיול, אז הלכתי לאתר של בדיקת פורטים ויצא שאין לי פורט אחד פתוח אפילו הפורט של UTORRENT מראה לי שחסום למרות שה UTORRENT מראה שהוא פתוח ... ב DMZ קבעתי Dynamic IP ושמתי את ה IP של המחשב שלי שאיתו פתחתי את ה UTORRENT אז אם אפשר תשובות לגבי זה אני אודה מ…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…

17. באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. היי חברה, אני מחפש נתב אלחוטי איכותי (עד כמה שהתקציב מרשה) עד 300 ש"ח. שאלה נוספת היא האם אני יכול להעיף את המודם האפור הישן של אזטק ולהגדיר את הנתב במקומו? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. Started by idan1836,

יש לי פלאפון נוקיה 6230 וקבלתי איתו את הדונגל של הבלותות' , רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלהעביר קבצים מהפלאפון למחשב ולהפך? תודה מראש! ;D נ.ב. יש שם כמה אפשרויות נוספות של פקס וכמה דברים! אז אם למישהו יש גם כזה ויודע שאפשר לעשות עוד דברים איתו אז תודה..

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. שלום לי ולחבר שלי יש שני מחשבים ניידים של DELL שתומכים ב B וG אנחנו כרגע ביצענו חיבור לכבלים וכרגע מעוניינים ליצור רשת אלחוטית לצורך חיבור קל מכול מקום בבית. אשמח אםתוכלו להמליץ לי על ראוטרים לשימוש ביתי בעלי עוצמת שידור חזקה. כמו כן אשמח גם להמלצות על מדפסות אלחוטיות. תודה מראש

21. שאני מוריד סרט או משחק נגיד של 1.5 ג'יגה אז אני רואה בסה"כ הורדו 2 ג'יגה וזה עדיין לא הסתיים זה על 70 ואני מוריד קובץ של 1.5 ג'יגה מה יכול להיות תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. אז ככה קודם כל זה כאילו האיטרנאט מהיר מדי הוא לא מספיק את המהירות כזה ואז נתקע ואני צריך לעשות לו רענן עכשיו לא יכולתי להוריד כמאט ולגלוש על מהירות 2 מגה צלצלתי לה בזק עם בדקו הכל היה תקין נתנו לי להריץ.. תוכנה בשם tcpip והיא סידרה לי הכל מהירות הורדה אני מוריד 280 320 מתחיל אבל הגלישה נשארה מהירה אבל כזה תקיעות ... מהמהירות מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. אחרי קריאת טונות של חומר בפורומים עדיין לא מצליח להחליט איזה ראוטר לקנות לאינטרנט בכבלים. בבקשה המלצתכם בנושא ואם אפשר שתהיה גם זולה. רוב תודות הדורמן

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים