רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו??? יש אולי איזה משהו אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...) מצ"ב תמונה להמחשה... אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה? יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת עם נתב חדש 3COM הרשת עובדת עם חיוט בשלב זה ולא אלחוטי חיבורי RJ-45 1הנתב נישאר כל הזמן דלוק גם שאף מחשב לא דולק ואני לא יודע אם בכלל יש אופצייה לכבותו וכאשר אני נכנס לאינטרנט זה ישיר ללא חיוג האם זה ככה? 2-באחד המחשבים לאחר הכיבוי נישאר ה LED דלוק ממש בחיבור של RJ-45 בחלק האחורי של המחשב וגם הנורת לינק בנתב של אותו חיבור דולקת לעומת זאת במחשב השני זה כבוי כאשר הוא כבוי ניסיתי לבדוק אפשרויות שה LED יכבה לאחר כבוי המחשב בהגדרות שנות של הכרטיס רשת כולל סימון לאפשר למחשב לכבות התקן זה לחיסכון בחשמל אך לא עוזר כלום נישאר דלוק אולי מישהו מכיר את הבעייה ואיך לכבות ביצעתי גם עידכון לכרטיס רשת ולא עזר. דגם הכרטיס:INTEL PRO/SET והוא יחד עם הלוח(לא כרטיס ניפרד) הל…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מנסה להתחבר אל המחשב שלי ב remote desktop מחוץ לרשת שלי ללא הצלחה. אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3889 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר, אך לא מחוץ לרשת שלי. בתוך הרשת אני נותן לו את הכתובת שהנתב מחלק לו... זה עובד. מחוץ לרשת אני נותן לו את הכתובת שבנתב מצויין ככתובת חיצונית בצורה הבאה: xx.xxx.xxx.xxx:3889 הפיירוול WIN XP לא מופעל. לא ברור לי מה אני מפספס פה. אשמח לעזרה. תודה מראש - גדי.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך מתקינים רשת ביתית ??????( windows xp home edition ) למרות שהיה לי לפני כמה ימים אבל אני לא יודע למה במחשב השני הפסיק לעבוד האינטרנט תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כמה כבלים CAT6A ניתן להשחיל לצינור 4 צול. והאם יש נוסחה פשוטה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אנשים שלום הסיפור בקצרה - יש לנו בבית תשתית של HOT ושני מודמים: 1.מודם שמחובר לבזק בינלאומי (014) במהירות 2.5Mbps. על חבילה זו אני משלם כ-90 ש"ח בחבילה משולבת ל-HOT ובזק בינלאומי 2. מודם נוסף (כחלק מהטריפל של HOT), שמחובר ל נטוייז'ן במהירות 12Mbps. כאן אני לא בטוח כמה משלמים, אבל אני חושב שמדובר בכ-70 ש"ח ל HOT ובכ-25 ש"ח לנטויז'ן. בעוד פחות משבועיים נגמרת לי ההתחייבות ל-HOT ובזק בינלאומי, ואין טעם להמשיך לשלם על המודם הראשון. בקיצור, אני מעוניין לבנות רשת ביתית אלחוטית, עבור 2 מחשבים לפחות. לפיכך אני מבקש המלצה לראוטר אלחוטי אמין, שמתאים לתשתית של HOT, ויוכל לתפקד במהירות של 12Mbps. אני מעוניין שלראוטר יהיה חיבור חוטי אחד לפחות, בנוסף לחיבור האלחוטי. רצוי שהראוטר יוכל…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הרווטר משמש גם כרווטר וגם כמודם.מה הגדרות שצריך לעשות כדי הוא יתחיל לתפקד כרווטר.כלומר שברגע שאחבר אותו להאב' שני מחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט דרכו בלי להתחשב בכך אחד מהם הוא מנותק. אני רוצה לדעת איך לחבר כלומר איזה כבלים הולכים איפה ואיך להגדיר במחשב . מידע על המודם רווטר עצמו ניצן להשיג ב http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_270.asp תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי של הDV6282 הוא ה 3945ABG , קצב ההעברה מתייצב על 2.49MBS. אפשר לחיות עם זה אבל זה נראה לי קצת איטי לא? דרייברים אחרונים של הכרטיס האלחוטי עודכנו, לנתב הקושחה האוריגינלית (4.30.7 נדמה לי), לנייח XP ולנייד VISTA. אפשר לשפר? מה הקצב אצלכם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג אצל בזק וזהב ל 2.5 על 150K(UPLOAD). עכשיו יש לי 1.5 על 96K.האם אני ארגיש בהבדל?(אני עם ראוטר כך שלכל אחד יוצא 1.25 על 75) תודה וסופ''ש נעים,עומר
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קצת עזרה. יש לי מחשב נייח עם XP, ומחובר אליו מודם (Ale 130). המחשב השני שלי הוא נייד, חדש, עם VISTA. השאלה היא - אפשר לחבר רשת חוטית בין המחשבים? המטרה העיקרית היא שיתוף האינטרנט, אבל אם אפשר גם להעביר קבצים בלי יותר מדי סיבוכים, זה יהיה נחמד. יש לי כבל רשת שהשתמשתי בו לאותה מטרה בדיוק עם המחשב הישן שלי, שעליו היה גם XP. ראיתי באחד הנעוצים את המדריך המצויין לשיתוף אינטרנט בקלות, השאלה היא אם זה אקטואלי, ואפשר לעשות את זה בויסטה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 בקיצור, אני צריך למצוא דרך לשתף את האינטרנט בין המחשבים בלי נתב. מישהו יוכל להאיר את עיניי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-