רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני לא עובר את ה 2.5 מגה למה זה ככה אם יש לי 54 וזה בקליטה מלאה אני אמור לשלוח על 6.75 ולא על 2.5 מה יכולה להיות הבעייה (ולא אין שימוש ברשת באותו הזמן)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני חושד שיש בעיה בכרטיס הרשת שלי. העניין הוא שהכרטיס הזה מהווה חלק מלוח האם(לפי מה שאני מבין). האם ניתן בכל זאת להתקין כרטיס רשת אחר על PCI SLOT? זה לא יגרום לבעיה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי רשת ביתית בהתאם למדריך שמופיע באתר זה והכל פועל חוץ משיתוף האינטרנט. יש לי שני מחשבי WINDOWS 2000 עם כרטיס רשת אחד בכל מחשב, מודם אלקטל לא משודרג ו-HUB עם כניסת UPLINK. החיבורים בסדר כי שיתוף קבצים ומדפסות עובד והאינטרנט עובד על ה"שרת". הבעיה היא שאי-אפשר להגדיר שיתוף אינטרנט... הוא אומר שאסור יותר מכתובת IP אחת ונותן לי שגיאה 767. למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ראוטר שרכשתי לפני בערך כ-3 שנים מדגם DI-524 שלכם, לאחרונה הוא גורם לגלישה איטית באינטרנט עם מודם כבלים THOMSON במהירות 1.5M עם ספקית נטויז'ן, כשאני מחבר את המודם ישירות אני מוריד תקין וגולש תקין לאורך כל שעות היום אבל עם הראוטר מהירות הגלישה וההורדה יורדת יותר מדי וזה בולט במיוחד בשעות הערב, כשאני מבצע הורדה בשרתים בארץ רק במהירות של 80KB/s בממוצע, ובשעות הבוקר ההורדה מתקרבת למהירות של 186KB/s שזה ממש 100KB/s פלוס של הבדל במהירויות, דבר שלא קורה כאשר מחברים את המודם ישירות, אז ההבדל במהירויות הוא רק סביב 20KB/s פלוס מינוס, מה הסיבה לכך שעם הראוטר הגלישה וההורדה נעשות איטיות במיוחד בעיקר בשעות הערב ולמה כשאני מחבר את המודם ישירות הכל תקין? מה אני צריך …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג באינטרנט. קניתי דומיין מ GODADDY מזמן והוא מפנה לבלוג מ blog.mydomain.com ע"י permanent redirect (301). עכשיו.. ראיתי שבניהול מוגדל לי A record על המילה blog, אבל ממה שקראתי אני אמור להגדיר cname.. לא? מה ההבדל ביניהם? מה אני צריך כאן?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה נוצרה בבייתי סיטואציה בעייתית שאיני יודע, ואיני מבין בחיפוש פתרונה. לכן, אני פונה אליכם חברים יקרים - בבקשת עזרה לפתרון הבעיה. (אגב, הגעתי לכאן בהמלצת חבר שהרעיף שבחים). כהקדמה, מצורפים 2 קבצי jpg, המדמים את מצב הרשת: ה-1. מצב הרשת הקיים כרגע בבית. ה-2. רעיון לפיתרון הבעיה, האם אפשרי? # הסבר: בביתנו קיימת רשת קווית, כחלק מתשתית הבית, בין מס' חדרים, כאשר כולה מתרכזת/יוצאת בסופו של דבר מהנתב (ראווטר) שנמצא בחדר מס' 1. בחדר מס' 2 המתחבר לכבל רשת היוצא מחדר מס'1 - קיימים 2 מכשירים נוספים אותם הייתי רוצה לחבר לרשת הביתית. המכשירים הם: מדפסת + SlingBox (+מחשב). (Slinbox, מכשיר המאפשר צפייה ושליטה מלאה בטלויזיית הבית מרחוק דרך האינטרנט עם יוזר וסיסמא . לצורך ה…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי בבעייה בשיתוף קבצים בין 2 מחשבים ברשת. לפני שאספר על התקלה אציין מספר פרטים: יש 2 מחשבים ברשת על שניהם מותקנת מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate. הראוטר הוא 3Com 3crwer100-75. מחשב אחד (לצורך ההסבר נקרא לו X) מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי לנתב מחשב שני (לצורך ההסבר נקרא לו Y) מתחבר באמצעות כרטיס רשת לנתב (חביבור RJ45 רגיל..). שני המחשבים עובדים תחת אותה קבוצת משתמשים, בשני המחשבים שיתוף קבצים מאופשר. עכשיו הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X למחשב Y. אני בעצם מקבל שגיאה שאומרת "לWindows אין אפשרות לגשת אל Y" הקטע המוזר הוא שממחשב Y אפשר להתחבר ולשתף קבצים ממחשב X ללא בעיות. כששני המחשבים היו מחוברים בעזרת רשת קווית הכל עב…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור שיתוף בין שתי מחשבים אחד נייח שהוא הראשי ואחד נייד שהוא הקליינט. הראשי מחובר למודם ALCATEL 510 שאין לו DHCP פעיל אז אני מגדיר בכרטיס הרשת שמחובר אליו 192.168.0.1 הכרטיס רשת השני אני מחבר כבל רשת מוצלב שמתחבר לנייד . ניסית להגדיר IP ידני לכרטיסים שמחברים בין המחשבים , ניסיתי את המדריך , ניסיתי את האשף , ניסיתי להגדיר הכול ידני ועדיין לא קיבלתי שיתוף אינטרנט עזרה בבקשה ....אני כבר שובר את הראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני די חדש כאן בפורום ברצוני לדעת איזה מוצר לקנות מה מתאים לי להוריים שלי יש להם אינטרנט הוט במהירות 30 מגה והבית שלי הוא המרחק לבין להורים שלי הוא 150 מטר זה ממש קרוב ואיזה מכשיר אפשר לקנות ועיקר לעבוד אצלי בביתי יעבוד באינטרנט
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאיזשהו סרטון, אני רואה רק מסך שחור כזה בלי play בלי כלום. הבעיה התחילה משלשום. גם IE וגם FF לא מצליחים להפעיל את הסרטונים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלושה מחשבים בבית ואחד מהם מתחבר ישירות לאינטרנט ואני רוצה שגם שני המחשבים האחרים יהיו בשיטוף אינטרנט אבל אין לי האב... אני יודע שאפשר לעשות דרך גשר רשת שהמחשבים יהיו מחוברים ביחד והשאלה אם אמשר לעשות דבר כזה שכל השלוש יהיו בשיטוף ??? ב.נ במחשב שמחובר לאינטרנט יש 3 כרטיסי רשת 1 מהם מתחבר למודם ואחד לכל מחשב... ובשניים האחרים יש 1 בכל מחשב
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שידע, לתעדף את כל הפורטים (או נגיד רק הווב) על פני ביטורנט. כלומר שאני יכול להגיד לו תעביר הכל או אפילו רק פורט 80 על פני הפורט של הµtorrent. אני יודע שבתאוריה יש ראוטרים עם QOS השאלה האם הם באמת עובדים?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-