רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם , פירמטתי היום את המחשב והתקנתי את הדרייברים מהאתר של הלוח אם , הכל עובד טוב חוץ מזה שהחיבור רשת כותב שהכבל לא מחובר לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה , מה יכולה להיות הבעיה ? (וינדוס XP PRO ENG) תודה, דור
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה יפה מבזק בינלאומי שכוללת את הטלפון האינטרנטי שלהם. רציתי לשאוך איך זה. האם מומלץ? בעייתי? אשמח גם ללינקים על סקירות וביקורות כי לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שידרגתי את האינטרנט שלי מ-15 ל-20, ועקב השידרוג קיבלתי ראוטר d-link vdsl n 6740u של בזק. עכשיו בדקתי, ובאמת יש לי 20 מגה והעלאה של 3 מגה. אני מנסה להוריד דרך התוכנה של utorrent קובץ כולשהו עם הרבה סידרים ובמקסימום אני מגיע ל-300k כשאני אמור להגיע ל2.5 מגה הורדה. וזה קורה לי בכל הטורנטים שאני שם להורדה, זה פשוט לא עובר את המהירות הזו. וסתם ניסיתי להוריד ישירות משרת של steam וזה כן הגיע ל-2.5 מגה. עכשיו רציתי לשאול איך אני יכול לפתור את הבעייה? שמעתי שצריך לפתוח פורטים, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, או איזה פורט יש לutorrent. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש מבזק בשם aztech adsl2+ethernet bridge router dsl -600e אני כיוונתי עם הפירוול וסגרתי תוכנות מתי שאני משחק ועדיין יש לאגים(במשחקי רשת) מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בבית מותקנת לי רשת ללא HUB וללא ROUTER, לאחד המחשבים מותקן מודם ADSL - USB וכשאני משחק במשחקי רשת ואח שלי גולש במקביל שלא נדבר על שליחה והורדה נוצרת בעיה שמקשה מאוד על המשחק, כל אתר אינטרנט הוא בעצם גם הורדה ומן הסתם השרתים של האתרים שולחים FULL SPEED אז כל קליק על העכבר זה כמו הורדה של 50KB וזה מנצל לי את כל הקיבולת ואז הפינג שלי עולה לשמיים וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת אם קניית נתב תעזור ומהו בדיוק יעשה, וגם רציתי לדעת למה הם עולים 400 שקל והאם מה שהם עושים זו לא פעולה פשוטה מאוד שאפשר לבצע באמצעות תוכנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי PC ומחשב נייד בקומה ה-2 בבית שלי והמחשב ה-3 (PC) הוא במרתף. אין קירות של ממ"ד בדרך, אם נגיד הייתי מחבר אותם בכבל המרחק היה 30 מ'. המודם שלי הוא מודם MOTOROLA SURFboard SB4101 של ערוצי זהב ו012 קווי זהב. איך לשתף את האינטרנט??
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום משום מה אני מפעיל סרטון בדף אינטרנט ואין קול...אבל כן ראוים את הסרטון בלי מוזיקה וניסתי לשחזר את ההגדות לברירת מחדלר באפשרויות אינטרנט וגם התקתנתי את הדרייברים מחש וזה עדיין לא עוזר.. אבל שאני שומע שיר שיש לי במחשב דרך הווינאמפ זה עובד.. אגב התקנתי גם ג'אווה מחדש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כרטיס הרשת האלחוטי של הDV6282 הוא ה 3945ABG , קצב ההעברה מתייצב על 2.49MBS. אפשר לחיות עם זה אבל זה נראה לי קצת איטי לא? דרייברים אחרונים של הכרטיס האלחוטי עודכנו, לנתב הקושחה האוריגינלית (4.30.7 נדמה לי), לנייח XP ולנייד VISTA. אפשר לשפר? מה הקצב אצלכם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי במהירות של 4MB בלי טענות. אתמול שידרגתי לתשתית NGN של 10MB ורציתי לדעת איזה ספקית הכי זולה והכי כדאית כרגע למהירויות החדשות של ה-NGN?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-