רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם פורום רשתות ואינטרנט. איני מרוצה מהפינגים של נאטויזן (פינג טוב באנגליה, רע בגרמניה, לא רע בצרפת ורע בכל שאר העולם..), אני רוצה לעבור ספקית. כרגע אני מחובר דרך בזק בADSL על קו הטלפון והספק שלי זה נאטויזן, יש לי 3 אופציות: 1. לעבור לספק אינטרנט אחר כמו 012, בזק (WOW), ושוט.. 2. לעשות את התהליך דרך יס, אני מחובר ליס אבל לא שמעתי איך הפינגים שלהם. 3. חבילת הגיימרים של בזק, אם זה משפר. בעיקרון אבא שלי אמר לי שהוא מוכן לשלם עוד קצת בשביל שאני אהיה מרוצה, אני משקיע שעות במשחקים וחשוב לי שבכל מדינות אירופה הפינג יהיה 90-110. בבקשה אם מישהו יודע, עזרה!
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם של netgear wgr614 שנקנה מארה"ב בהמלצתכם. אל המחשב מחובר המחשב שלי (חוטי) והמחשב של המשפחה (אלחוטי) אני מעוניין לאבטח את הרשת (הבנתי שאבטחה באמצעות mac adress היא הבטוחה ביותר כל עוד אני מעוניין שרק שני מחשבים אלה יהיו מחוברים...) מישהו יכול להסביר לי איך לעשות זאת? וכמו כן לעיתים עוצמת הקליטה של האלחוטי נמוכה. האם יש אפשרות להגדיל את עוצמת השידור של הראוטר?! תודות לעוזרים נדב
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
3 פורטים שפתחתי לאימיול ולביטורנט, נחסמו אחרי שהתקנתי 2 תוכנות פירוול. לפני שהתקנתי אותם הפורטים היו פתוחים. אחרי שהמחקתי את התוכנות הפורטים נחסמו. בדקתי אם דרך הראוטר הפורטים עדיין פתוחים - והם פתוחים. איך אני יכול לברר מה חוספ אותם? דרך מקצועית דרך תוכנה אולי? משהו? תודה לעוזרים compman112
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הבנתי שאלקטל + ADSL ....יכול לשמש כראוטר ..... אני צריך שהמחשב השני יקבל אינטרנט ללא צורך שהמחשב שלי (בעל החיבור אינטרנט) יהיה דלוק כל הזמן ..... בזבוז חשמל....סתם מרעיש לי בחדר.. הבנתי דווקא שהמודם שלי בעל הרבה פיצ'רים (כגון גם פריצה של הקונפיג לשינוי הגדרות העלאה הורדה לפי מה שאני בוחר , זה עובד אני יודע אבל לא ניסיתי עדיין) בכל מקרה יש דרך ? ואם לא מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות את זה ? נ.ב יש לי איי פי קבוע ללא חייגן
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קודם כל, פרסמתי את זה כאן כי אני כבר לא חושב שזה קשור לאימיול, ביטורנט, וכל אלו.. אני מוריד קבצים בקצב איטי להחריד, אם זה לא אימיול, אם זה לא ביטורנט, אם זה לא מירק ואם זה לא סבבה DC. קבצים עם מקורות ענקיים ו KBytes בשמים שאנשים שאני מכיר מורידים, אני מוריד על פחות מ 500KB, זה נס אם זה מגיע ל 5.0KB לפחות, בכל התוכנות! הכל ממש איטי. האומנם, בהורדה באינטרנט אני מוריד על 100KB ככה (בכל שרת כלשהו), ולפעמים זה על 50KB. בעית פורטים? לא נראה לי.. יש לי SP2 עם פיירוול של ווינדוס, ביטלתי את הפיירוול ככה שהוא לא פעיל ולא יכול לחסום דברים בצורה כלשהי. אני לא יודע מה לעשות כבר.. ספקית: אינטרנט זהב תשתית: בכבלים, HOT חבילה: 1.5 מגה בבקשה חבר'יה, עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לכל המעונינים האם אפשר להאיץ הגלישה עם Windows XP ב-20%? ובכן, הטיפ הזה נכון, ולמעשה גם אינו חדש. למיטב ידיעתנו, הוא פורסם לראשונה בישראל, ביולי 2003, בכתבתו של אבי וייס "אינטרנט היפר מהיר", בגיליון 34 של הירחון netמגזין. >> ההסבר פשוט: מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מ-Windows 2000 ואילך, מספקות תמיכה מובנית בפרוטוקול QoS, שמיועד להבטיח הקצאה נכונה של רוחב הפס ליישומים שונים. באופן תיאורטי, הקצאת רוחב-פס ייעודי ליישומי זמן-אמת, טלפוניה, וידאו ואודיו, אמורה להבטיח שהם ירוצו היטב ולא יסבלו ממחסור ברוחב פס בגלל יישומים אחרים שמשתמש באינטרנט במקביל. >> בפועל, כדי לנצל את הפרוטוקול הזה, נדרשת תמיכה לא רק מצד מערכת ההפעלה, אלא גם מצד היישומים ומצד ספק האינטרנט…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג Trendnet ומודם ADSL מסוג ALCTEL, ברצוני לחבר את המודם ישירות לראוטר כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באינטרנט בלי תלות אחד בשני. החשבון שלי הוא באינטרנט זהב. נכנסתי להגדרות של הראוטר תחת WAN ויש כמה אפשריות לחיבור אני לא יודע אם לבחור PPPoE או PPTP כמו כן ההגדרות לא כלכלך ברורות לי הוספית תמונות אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה להגדיר בכל שדה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת כמה שיותר על T1 למשל כמה הוא עולה? הוא בכלל לאנשים פרטים או רק לעסקים? איפה אני יכול למצוא אותו, שטויות כאלה.. תודה לעוזרים SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני לא ממש יודע מה קרה או איך אני רק יודע שהייתה הפסקת חשמל... מחשב אחד הודלק מחדש והמחשב השני רק אחרי חצי שעה או משהו כזה(לא אמור לשנות כלום) מחשב אחד עובד עם הרשת והכל והמחשב השני לא. המחשבים מחוברים ביחד עם סוויץ' אני לא ממש מבין בהגדרות של הרשת ולא יודע איך הגדירו לי אותה אני צריך כל עזרה אפשרית בקשר לזה כי בינתיים אני כותב ממחשב אחד בעוד שהמשב השני(שלי)מנותק מהאינטרנט והרשת. מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש איזה שהוא מדריך או משהו שיוכל להסביר לי איך אני מחבר כמה ראוטרים ברשת למשל רשת של 10 מחשבים עם 3 ראוטרים עם 4 כניסות.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם ה…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הנ'ל http://161.58.152.42/BFOCuS/B-FOCuS_312_Heb29704.pdf אני מחובר לבזק בינלאומי. הגדרתי את הראוטר הכל טוב יפה ועובד כבר למעלה משנה. עכשיו יש לי שם משתמש וסיסמה של אינטרנט זהב. כששמתי את השם משתמש והסיסמה הללו במקום אולי של בזק בינלאומי זה לא עבד. לא קיבלתי אינטרנט. דרך אגב השם משתמש והססמה של אנטרנט זהב בטוח עובדים . בלינק שפירסתי זה ההגדרות שמוגדרות אצלי. אולי צריך הגדרות שונות ? מה אני יכול לעשות שזה יעבוד על הפרטים שיש לי מאינטרנט זהב . מישהוא ידע ? שאלה שנייה : בביית יש שני מחשבים . ברגע שאני מוריד משהוא או גולש באניטרנט אח שלי משתולל כיוון שהוא משחק כל הזמו במשחק רשת.. האם יש דרך שאני יכול להיות לגמרי מנותק ממנו ? יעני כל אחד יקבל 1.5…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-