עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,

2. יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  3. הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אז ככה אני צריך המלצות לגנה יותק טובה, חזקה וחשבתי על ראוטר אבל אני לא יודע אם אני ממש צריך ראוטר ואולי יש משהו אחר בשוק. אז יש לי רק מחשב אחד אין לי רשת ביתית או כלום ואני גם לא משתמש בremote control פשוט מחשב משפחתי שמחובר לאינטרנט וזהו. כרגע אני משתמש בפייוואל אבל אני רוצה משהו יותר מאובטח, יציב.. כרגע לא נראה לי שאני יוסיף עוד מחשב לרשת אבל אולי בעתיד הרחוק. אז אם יש לכם המלצות יותר מתאימות לדרישות שלי בבקשה תציעו.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  6. היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by nir_gamer,

שלום לכולם רציתי לדעת האם צריך שרת משחקים ברשת של 4-8 מחשבים??

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by matan_rozenn,

איך אני עושה כונן רשת שיהיה משותף לשני מחשבים ברשת? תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. עד היום כל פעם שהייתי צריך להחליף IP הייתי עושה ריסט למודם (אלקטל ספידטאצ משודרג לפרו) אבל זה ממש לא נוח. יש דרך לעשות את זה בלי ריסט ובלי להתנתק מהאינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

אני רוצה ליפתוח פורטים מסוימים ב WINDOWS איך אני עושה את זה (חומת האש לא פועלת )

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. שלום כולם לא מזמן רכשתי מחשב נייד חדש, ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית בבית. אני כמה שפחות מעוניין בראוטר, כי אני לא רוצה לחבר את הנייח שלי לראוטר מסיבות שקשורות בשיתוף קבצים ובאופן כללי בלהיות "פתוח" יותר לרשת, בלי להתעסק בהגבלות שונות מצד הנתב. אני מחפש את הפתרןו הכי נוח והכי זול לחיבור הנייד אלחוטית (מיותר לציין שבנייד כמובן יש כ.רשת אלחוטי) בבית יש לי מחשב (נייח) אחד, ואני המשתמש היחיד בו, וגם בנייד. הנייח מחובר בכבלים , בחיבור MPLS (ללא חייגן) דרך 013 (נראה לי שאפשר למשוך 2-3 כתובות IP בחיבור כזה) הנייד לא צריך טווח שידור גדול, הבית די קטן, המרחק הכי גדול שהוא יהיה מהנק' המשדרת יהיה כנראה 4 מטרים. מבחינתי המצב האידאלי הוא לקנות ACESS POINT שיחובר דרך סוויטצ' למוד…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC האם הוא מכיל את האופציה הזו?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. שמעתי שאם יש רשת קווית אז חייבים שהמחשב השרת יהיה פעיל, אז השאלה שלי אם גם צריך שהוא יהיה מחובר לאינטרנט? והאם הרשת קווית מאט את המהירות של האינטרנט? והאם האשף של התקנת הרשת של windows xp יהיה טוב כדי להתקין רשת? ואיך אני יודע אם יש לי חייגן אינטרנט או שאין לי חייגן אינטרנט? תודה רבה, מתן.

17. Started by eladsachs,

בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת כבר מלא זמן מטרידה אותי ולא הצלחתי לפתור אותה. או קיי, אני מחובר בראוטר של Edimax עם עוד מחשב לאינטרנט , לשניהם יש כרטיס רשת וכו". עכשיו הכל פועל חוץ מהשיתוף קבצים , כאילו הגלישה באינטרנט עובדת , לשחק ברשת בLAN עובד, ומדפסת עובדת. ניסיתי להגדיר את הרשת על HOME אך עדיין לא עזר.. בעצם אני גם לא רואה את התיקיות שלו אצלי וכאשר אני מנסה להיכנס עליו דרך ה"View workgroup computers" הוא עושה לי את ההודעה הבאה: http://img101.imageshack.us/img101/4716/home6om.jpg אבל במחשב השני שהוא מנסה להיכנס אלי יש הודעה שונה משום שניסיתי אצלי לשנות הגדרות (כבר לא זוכר מה) ולא הצלחתי חח..: http://img101.imageshack.us/img101/5259/elad8fs.jpg לשנינו הכרטיס רשת תקין. ל…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי 2 מחשבי IBM T42 ורציתי בבקשה לדעת האם זה אפשרי לחבר את 2 המחשבים האלו ברשת אלחוטית בלי ראוטר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by Adielion,

פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by deso,

היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים: 1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת? 2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)? 3. לאן הראוטר מתחבר? המודם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GOLD_BOMB,

שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by yaronshani,

לא יודע איפה זה קשור אבל בכל זאת קניתי נתב ואשני מפעיל את האימיול יש low id זה ניראה לי בגלל שלא הגדרתי פורטים אז איך עושים שיהיה high id תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. יש לי מחשב שמחובר לאינט' עם מודם Usb והמחשב השני מחובר אליו עם כבל רשת שניהם וינדוס xp pro אני מגדיר רשת בשניהם והכל עובד שיתןף קבצים ואינט' בשניהם. אחרי שאני מכבה אותם הם שוב לא מחוברים ביניהם יש סימן קריאה על החיבור וכלום לא עובד. לא משנה אם אני עושה תקן או ipconfig renew כלום. רק אם אני מריץ שוב על שניהם את אשף הגדרת רשת ביתית זה עובד שוב ואז שמכבים אותם שוב לא עובד. מה הסיבה??? איך לתקן?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.