רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בעקבות סדרה של חוויות גרועות עם הוט הייתי מעוניין להתנתק מהם.בזמנו כשהתחברתי להוט (לפני כ 3 שנים) הם היו היחידים שנתנו 100 מגה יציב וגם אני זוכר עוד סיפורים על כך שהתשתית של הוט עדיפה על זו של בזק.איך המצב כיום?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עלי לספק אינטרנט לדירה לתקופה של חודש בלבד, ואני לא יודע ממש מה לעשות. כי מצד אחד אין טעם להתקין שם קו, כי זה יעלה יותר מהעלות החודשית. מצד שני חשבתי על prepaid SIM לגלישה, אבל אני לא מוצא אחד באתרים של החברות. אם מישהו יש רעיון טוב יותר, אני אשמח (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של אורנג (smartbox) שנמצא בקומה למעלה ואחד של בזק DLINK - ADSL ,שנמצא בקומה למטה. החלטתי להשתמש בנתב של בזק כדי שיהיה לי חיבור גם בקומה למטה, חיברתי באמצעות כבל רשת ישיר של 10 מטר, ובהגדרות בנתב של בזק שיניתי את ה defult gateway ל 192.168.1.99, הנתב של אורנג מחלק כתובות מ 192.168.1.2 עד 192.168.1.99. שני הנתבים משדרים באותו ערוץ וכל אחד מהם SSID שונה. השתמשתי במדריך של netcheif. וזה עבד לשעה בערך, עד שלא היה אינטרנט בכלל בשני הנתבים. טכנאי של אורנג אמר לנו בגלל שהראוטר של בזק חושב שהראוטר של אורנג מחשב, מה שלא צריך להיות אז יש ניתוקים, ואי אפשר להשתמש בו, צריך להחליף ראוטר. משהו לא עשיתי טוב? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, היום היה אצלי טכנאי, והוא תיקן אמנם את הבעיה עם התשתית ועכשיו אני מצליח לגלוש בחיבור ישיר למודם אבל יש ברשותי ראוטר 1043V2, שעד היום עבד סבבה ועכשיו הוא לא עובד, אני מקבל משולש צהוב גם בחיבור ישיר אליו וגם בחיבור אלחוטי. (הראוטר כמובן מחובר למודם) בהגדרות של המודם ב-WAN Connection Type כאשר אני לוחץ על detect אני מקבל static IP ולדעתי זה אמור להיות Dynamic IP, ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר אבל כלום לא עוזר. יש לכם רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,חיפשתי בגוגל עדכון גרסה לראוטר,מצאתי את הגרסה הזאת:SL-2760U_BN_1.12_11262013 והתקנתי אותה בהצלחה...עכשיו כשאני נכנס לראוטר ומנסה לעדכן לגרסה של בזק שחילצתי מפה:http://www.bezeq.co.il/media/WIFI_drivers/2760u.zip אני מקבל שגיאה:Image uploading failed. The selected file contains an illegal image למה?מה קרה?הראוטר נהרס? יש אפשרות להפוך את הראוטר לרפיטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש אפשרות להעביר ע"י שימוש בהום-פלאג תקשורת רשת דרך החשמל, מצד אחד נכנס RJ45, עובר דרך החשמל ויוצא מצד שני כבל RJ45. השאלה שלי היא האם יש דבר כזה ל- RF, כדי לחבר חדר שנמצא ממש במרכז הבית לממיר כבלים בלי לכער את הבית (אין אופציה מהגג וכד'... רק לכער את המסדרון והבית). יעזור לי מאוד. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חבר מנסה לראות תוכן מסין (וידאו סטרימינג), והאתר נותן להתחבר לתוכן רק מכתובת IP מקומית (סינית), בשימוש ב- Proxy/VPN חינמי הסטרימינג מקרטע קשות, לכן אני מחפש המלצה לשירות כזה, גם בתשלום (סביר) שיהיה אמין ומהיר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
ברשותי A6200 משוחזר שנקנה מאיביי תמורת סכום מגוחך, מתחיל לעשות בעיות של התנתקות, ולא מוצא הרבה פעמים את ה5GHZ. הוא מחובר לראוטר NETGEAR VEGN2610 של בזק, בן כ3 חודשים, עובד מצויין. הכרטיס הוא כרטיס מדהים בבסיסו, הקליטה גם ממרחק הייתה מדהימה, והפינג והמהירויות היו זהים לחיבור קווי, גם ממרחק. הכרטיס היה מדהים. אני מחפש שידרוג/משהו באותה רמה. חשבתי על הA6210 החדש שיצא עכשיו, או על הLinksys WUSB6300 - אשמח אם למישהו תהיה הצעה מוצלחת יותר... (מעדיף USB3 - שיהיה לעוד הרבה שנים) יש לציין שהכרטיס ירכש דרך אמזון/איביי תלוי איפה יהיה זול יותר ולא בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס 2 ואני מעוניין לדעת מה אומרות השגיאות הנ"ל בהוטבוקס. [TABLE=width: 760] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD]Fri Sep 12 02:25:16 2014 [/TD] [TD] Critical (3) [/TD] [TD] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Time Not Established [/TD] [TD] Warning (5) [/TD] [TD] DHCP WARNING - Non-…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
קראתי על זה היום וזה ממש מעניין אותי מתי יתאפשר כל העניין הזה? אני גר באשדוד.. ואני עומד על 3 MB העלאה ואני חייב דחוף העלאה יותר גבוה אפילו 15 זה מצוין.. החברות בישראל פשוט ביזיון שהעלאה ממש נמוכה.. http://www.twitch.tv/archangelsc2 כסטרימר אני צריך את זה מאוד.!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש עכשיו סוכה במרפסת ואני רוצה שיהיה שם אינטרנט. יש לי נתב שממוקם באחד החדרים והקליטה לא מגיעה למרפסת. הנתב הוא נטגיר לבן מעאפן של בזק. אם זה יסייע אני יכול להשיג עוד נתב כזה. אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי CHROMECAST וטלויזיה SMART. בWIN8.1 יש אפשרות להתחבר למכשירים אלו אולם צריך חביור אלחוטי מבחינת החיבור כיצד הכי כדאי? USB או PCIE? ראיתי כי בUSB המהירות יכולה להגיע ל800MBPS ואילו בPCIE עד 300. האם זה משנה? מה המהירות המקסימלית שמנוצלת בלאו הכי לצפיה בסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
להורים שלי יש הוטנט על תשתית בזק. כרגע החיוג מוגדר כ-PPPoE. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחיבור להוט נט ללא חייגן ואם כן איך.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לHOT כתשתית ולבזק בין לאומי כספק. המודם והראוטר (TPLINK 1043) נמצאים אצלי בחדר. בסלון יש מחשב עם מערכת הפעלה לינוקס, שמשמש לXBMC ואליו מחובר HD חיצוני שעליו נמצאים כל הסרטים והסדרות, והHD ממופה ככונן רשת. היום העברתי מהחדר שלי (מזכיר שם הראוטר נמצא) לכונן הרשת שירים מהסמארטפון במהירות של 900 קילובייט בערך. אח"כ העברתי סרט מהמחשב שבחדר שלי באיכות HD (כמעט 6GB) במהירות של בערך 400 קילובייט ואחרי כל כמה דקות מתרחש ניתוק מהכונן רשת ואני צריך לנסות להעביר את הקובץ שוב. השאלה שלי האם ריפיטר יחזק את הרשת הביתית שלי? יש ברשותי ראוטר של בזק דגם NETGEAR DGN 2200 V2 שחבר נתן לי, האם אפשר להגדירו כרפיטר (מזכיר שהתשתית שלי היא של HOT)? ואם כן איך כדאי להשים אותו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-