עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by *BYZ*,

אהלן יש לי בחדר ראוטר של אורנג' smart box הבעיה זה שהאות שלו חלש באזור של הסלון יש לי נקודת טלפון בסלון אם אני יקנה ראוטר ויחבר אותו בסלון מה אני אצטרך לעשות כדי לתאם אותו לרשת שלי? או שזה יהיה רשת נפרדת משלו?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  2. לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש

3. שלום לכולם עבדתי מזה תקופה ארוכה עם 2 ראוטרים ישנים וטובים linksys wrt54gl שמריצים Tomato אחד מהם גם מחובר לסוויץ' ומפצל לי את ה LAN הקווי בבית. הסיבה לשימוש ב-2 הראטורים היא הטווח המוגדל, זה בית עם 2 קומות ואני צריך לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור שאני משכיר. הבעיה: לינקסיס אחד תקול אחרי שרכיב IC מסוים כנראה VR נשרף. אני צריך ראוטר טוב ולא יקר שידע לעבוד WDS עם הלינקסיס שיש לי. אני יודע שבחיבור WIFI זה בעייתי ויש שממליצים לעבוד עם ראוטר מאותו יצרן או אפילו זהים. אז לחילופין, איזה ראוטר אתם מכירים שהוא טוב ולא יקר ואם אפשר שיריץ Tomato או DD-WRT כך שאוכל לקנות 2 כאלו. תודה מראש דיוויד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ronb,

שלום לכולם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא מידע והסברים על קובץ ה-SYSTEM LOG שהנתב שלי (edimax) יוצר. חיפשתי במדריך המסופק עם הנתב ולא מצאתי. בינתיים אולי תוכלו לומר לי למה הכוונה ב- Aug 12 14:58:32 pppd[7438]: Serial link appears to be disconnected. Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Using interface ppp0 Aug 12 14:58:47 pppd[22285]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Aug 12 14:58:47 pppoe[22288]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Aug 12 14:59:18 pppd[22285]: LCP: timeout sending Config-Requests Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Aug 12 14:59:26 pppd[22493]: Usin…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. Started by yosi yosef,

מה המצב אני מחפש נתב אלחוטי כמה שיותר חזק ומגיע רחוק בתקציב של 450 מינוס פלוס אני לא כל כך מבין בתחום אז אשמך לישמע על מישהו שכבר יש לו נתב

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. Started by Cheif,

המפרט הטכני של ה-Samsung Galaxy 4 מגלה שהוא תומך בתקן האלחוט 802.11ac. נתבים הפועלים בתקן זה אינם מאושרים לשימוש בישראל ומעניין איך זה ישפיע על היבוא שלו לישראל. למשרד התקשורת יש נטיה לעכב מכשירים התומכים בקתנים חדשים שאינם מאושרים לשימוש - ראה מקרה ה-iPad הראשון לפני 3 שנים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Googleness,

מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Life_is_Good,

לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by zilbermm,

שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה

11. אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. 1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

מה עושים ??

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by Sango,

ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש מדריך/מאמר על הקמת רשת אלחוטית?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by DarkMoh,

יש לי חבילה של 5 מגה (כולל תוספת של גיימר) אצל 014. לרוב הייתי מוריד דברים במהירות של כ-600KB/S אבל עכשיו לאחר ששמו לי רשת זה נופל ל-80 עד ל-120. יש לציין שהרשת היא בעצם מודם שמחובר לראוטר שמעביר את האינטרנט ל-2 מחשבים באמצעות כבל וכולל גם רשת אלחוטית למחשב נייד שלישי. הראוטר של SWEEX, יש למישהו מושג איך אני מגביל את המהירות אצל מחשבים אחרים ומביא למחשב אחד "העדפה"?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. אם שאלו את זה לפני (ודי סביר שכן) אז סליחה אבל אני די חדש בזה ולא מצאתי משהו ברור מספיק... בכל מקרה, יש לי 2 מחשבים (שניהם עם XP): הראשון, נייח עם כרטיס רשת המחובר (עם כבל רשת) למודם נתב - (askey rta 1320a). השני, מחשב נייד, עם כרטיס רשת רגיל וגם אלחוטי. ראיתי שניתן לקנות (במחיר סביר) כרטיס USB לרשת אלחוטית. אם אני אחבר אותו לנייח, האם אפשר יהיה ליצור רשת אלחוטית עם הנייד? ולשתף את חיבור האינטרנט? זאת אומרת, בהנחה שהמחשב הנייח פועל, האם אפשר לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח ולאינטרנט של המחשב הנייח בלי לקנות ראוטר אלחוטי? מקווה שנתתי מספיק פרטים (ומספיק ברורים)... תודה

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by hellyeah,

שלום רב , יש לי לפטופ בבית ואני מעוניין לחברו לרשת האינטרנט באופן זמני , בבית אין לי חיבור DSL. האם יש איזושהיא אפשרות שאיזו חברה תתקין לי את המודמים האלחוטיים שלה ושאני אוכל לגלוש דרך השרתים שלה ?? או יש למישהו פתרון איך אני מחבר את הלפטופ הזה לרשת האינטרנט המהיר **המצב הנ"ל הוא רק לחודש**

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  22. Started by amit.w1986,

אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה

23. Started by danZ,

שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. כבר קרוב ל-10 שנים אני סוקר טכנולוגיות כבילה אלטרנטיביות - אלחוטיות, כאלה הפועלות על כבלי חשמל או כאלה העושות שימוש בחוטי טלפון. פעם אחר פעם אני מתאכז מהביצועים הירודים של טכנולוגיות אלה ומההבטחות למהירות, המתגלות הריקות מתוכן. לכן, כשנגשתי לבחון את ה-ECB6200 הפועל בתקן MoCA 2.0 ומבטיח מהירות של 1Gbps על גבי כבלים קואקסיאלים, הייתי כרגיל - מאוד סקפטי. בסקירה המצ"ב תוכלו לקרוא על תכונות המתאם ולהתרשם מהביצועים יוצאי הדופן שלו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6596

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. אז לאחרונה עברתי דירה ומצאתי את עצמי בסאגה בלתי נגמרת עם האינטרנט. בקצרה: מאז ביקור הטכנאי בדירה החדשה אני חווה ניתוקים בלתי פוסקים בקו עצמו, בערך כל 30-40 דקות. החלפתי מיקרו-פילטר וכבל טלפון, לא עזר. הורדת המהירות מ-100 ל-40 הפחיתה קצת את התדירות, אבל לא פתרה את הבעיה. הסיפור במלואו: אני לקוח של 018 כבר כמה שנים טובות. באמצע דצמבר עברתי דירה ותיאמו לי טכנאי ללא עלות שיבדוק את הקו בדירה החדשה ויחבר מה שצריך בתיבה של בזק או god knows what. הטכנאי הגיע, בדק, הראוטר התחבר לאינטרנט, והוא הלך לדרכו. התקשרתי ל018 להגיד להם שהטכנאי היה ושנראה שהכל בסדר. הנציגה שם הציעה לי לשדרג מ-40 מגה שהיה לי עד היום ל-100 ונעניתי בחיוב כי התשתית בדי…

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים