רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בשיפור הרשת הביתית. החיבור כיום נעשה דרך בזק (אינטרנט ותשתית) במהירות 100 מגה (אפקטיבית הרבה פחות...). המודם-ראוטר (המחובר למחשב) הוא הרגיל של בזק, דגם N600, ויושב בממ"ד. כבל רשת עובר דרך הקירות לסלון, ומתחבר דרך סוויץ' (TP-Link 5 Port Gugabit Desktop Switch) לראוטר המשמש כ-access point (מכשיר Tp-Link 300Mbps Wireless N Access Point). הרשת הקיימת מאוד לא יציבה (ובעיקר דווקא זו שיוצאת מהראוטר המשמש AP (ולא הרשת שנובעת מהראוטר של בזק היושב בממ"ד, שדווקא עובדת לא רע באופן מפתיע), אשר המהירות בו נמוכה יחסית, לא יציבה וכל כמה חודשים אני צריך להגדיר אותו מחדש כי לפתע לא ניתן להתחבר אליו). בעקבות המלצות ברשת, רכשתי TP-Link Archer VR600 אותו א…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שבטוח יש את התשובות בפורום אבל הלכתי לאיבוד בים המידע שיש כאן.... כיום יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית עם מודם/ראוטר של ECI וסוויץ. אני רוצה לחבר שני מחשבים ניידים בצורה אלחוטית שתתאפשר גלישה גם ממרחק של 30 מטר דרך קירות. מה הציוד שאני צריך כדי להפעיל את כל 4 המחשבים? צריך להחליף את המודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
1) אני מחפש מדריך איך להגדיר סיסמה לרשת האלחוטית אצלי בבית (צריך את הIP של הנתב) 2) מחפש מדריך איך לפתוח פורטים בראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני מעביר נתונים ברשת חוטית בראוטר d-link 2650U ומקבל מהירות ממש נמוכה, לא יותר מ 8MB\S. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזאת מהירות תקינה עד שהגעתי לאתר הזה: http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm שבו (למטה) עושים בדיקת מהירות העברה והמהירות שהם מקבלים היא 70mb/s+ איך זה יכול להיות?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי חבילה של 5 מגה (כולל תוספת של גיימר) אצל 014. לרוב הייתי מוריד דברים במהירות של כ-600KB/S אבל עכשיו לאחר ששמו לי רשת זה נופל ל-80 עד ל-120. יש לציין שהרשת היא בעצם מודם שמחובר לראוטר שמעביר את האינטרנט ל-2 מחשבים באמצעות כבל וכולל גם רשת אלחוטית למחשב נייד שלישי. הראוטר של SWEEX, יש למישהו מושג איך אני מגביל את המהירות אצל מחשבים אחרים ומביא למחשב אחד "העדפה"?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אם שאלו את זה לפני (ודי סביר שכן) אז סליחה אבל אני די חדש בזה ולא מצאתי משהו ברור מספיק... בכל מקרה, יש לי 2 מחשבים (שניהם עם XP): הראשון, נייח עם כרטיס רשת המחובר (עם כבל רשת) למודם נתב - (askey rta 1320a). השני, מחשב נייד, עם כרטיס רשת רגיל וגם אלחוטי. ראיתי שניתן לקנות (במחיר סביר) כרטיס USB לרשת אלחוטית. אם אני אחבר אותו לנייח, האם אפשר יהיה ליצור רשת אלחוטית עם הנייד? ולשתף את חיבור האינטרנט? זאת אומרת, בהנחה שהמחשב הנייח פועל, האם אפשר לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח ולאינטרנט של המחשב הנייח בלי לקנות ראוטר אלחוטי? מקווה שנתתי מספיק פרטים (ומספיק ברורים)... תודה
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי לפטופ בבית ואני מעוניין לחברו לרשת האינטרנט באופן זמני , בבית אין לי חיבור DSL. האם יש איזושהיא אפשרות שאיזו חברה תתקין לי את המודמים האלחוטיים שלה ושאני אוכל לגלוש דרך השרתים שלה ?? או יש למישהו פתרון איך אני מחבר את הלפטופ הזה לרשת האינטרנט המהיר **המצב הנ"ל הוא רק לחודש**
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שאני משחק משחקי רשת אז בסרברים בחו"ל יש לי 100ms אבל שאני משחק בגרמניה יש לי 300ms מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כבר קרוב ל-10 שנים אני סוקר טכנולוגיות כבילה אלטרנטיביות - אלחוטיות, כאלה הפועלות על כבלי חשמל או כאלה העושות שימוש בחוטי טלפון. פעם אחר פעם אני מתאכז מהביצועים הירודים של טכנולוגיות אלה ומההבטחות למהירות, המתגלות הריקות מתוכן. לכן, כשנגשתי לבחון את ה-ECB6200 הפועל בתקן MoCA 2.0 ומבטיח מהירות של 1Gbps על גבי כבלים קואקסיאלים, הייתי כרגיל - מאוד סקפטי. בסקירה המצ"ב תוכלו לקרוא על תכונות המתאם ולהתרשם מהביצועים יוצאי הדופן שלו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6596
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז לאחרונה עברתי דירה ומצאתי את עצמי בסאגה בלתי נגמרת עם האינטרנט. בקצרה: מאז ביקור הטכנאי בדירה החדשה אני חווה ניתוקים בלתי פוסקים בקו עצמו, בערך כל 30-40 דקות. החלפתי מיקרו-פילטר וכבל טלפון, לא עזר. הורדת המהירות מ-100 ל-40 הפחיתה קצת את התדירות, אבל לא פתרה את הבעיה. הסיפור במלואו: אני לקוח של 018 כבר כמה שנים טובות. באמצע דצמבר עברתי דירה ותיאמו לי טכנאי ללא עלות שיבדוק את הקו בדירה החדשה ויחבר מה שצריך בתיבה של בזק או god knows what. הטכנאי הגיע, בדק, הראוטר התחבר לאינטרנט, והוא הלך לדרכו. התקשרתי ל018 להגיד להם שהטכנאי היה ושנראה שהכל בסדר. הנציגה שם הציעה לי לשדרג מ-40 מגה שהיה לי עד היום ל-100 ונעניתי בחיוב כי התשתית בדי…
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב שאליו מחובר המודם, האם אפשר להתקין רשת ביתית פשוטה בין המחשב המארח שיהיה עם לינוקס לבין מחשב אורח עם XP ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תראו יש לי בבית קו אינטרנט אחד אני רוצה לחבר עוד קו בנפרד לקן הקיים השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם לספק+תשתית למרות שיש לי כבר קו אינטרנט בבית? האם קיימים מבצעים טובים של חברות ששוה לי לדבר איתם? הקו הקיים אצלי עכשיו הוא אינטרנט מהיר hot + בזק בן לאומי אינטרנט בכבלים 1.5
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
עד לפני השדרוג של ההוטבוקס קיבלתי 102 יציב על 2. די התייאשתי מהשירות של הוט ותת הרמה של השירות הטכני ביררתי עם בזק והם טוענים שאני יכול להתחבר של טופ 100 באזור שלי והמרחק שלי מהמרכזיה (אני מניח שה MSAG) הוא לא יותר מ 300 מטר. האם להערכתכם שווה לי לבצע את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני כרגע מתכנן את מערכת החשמל והתקשורת בביתי ויש לי מס' שאלות בנושא מכיוון שאינני מבין לחלוטין מה לשים ואיפה. ארון החשמל + תקשורת בדירתי הוא ארון שקוע בקיר 20 ס"מ ולכן יש מספיק מקום להכניס אליו ציוד. פינת המחשב המרכזית של הבית (שתכלול את המדפסת/סורק וכד') תהיה בממ"ד כיוון שאין לה מקום אחר שיכול להתאים בצורה נוחה יותר. השאלות שלי הן: 1. האם למקם את הראוטר+מודם בארון התקשורת? אני חשבתי למקם את הראוטר+מודם בארון התקשורת בשביל להמנע מבלגן מכל חוטי התקשורת שמגיעים מכל החדרים וצריכים להתחבר אליו. האם ניתן למקם רק רכזת (switch אם אני לא טועה) ואז למקם את הראוטר+מודם במיקום אחר בבית והוא יתחבר בעזרת כבל יחיד לרכזת? 2. במידה ואתם ממליצים למקם רק את הרכז…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש שתי סוגים thiennt וthicknet מזתומרת שהם נמצאים ברשת ethernt 10base2 ? מזה הרשת הזאת
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-