רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חושד שהרשת שהקמתי בבית איטית מידי. זו רשת בין שני מחשבים עם כבל מוצלב רגיל. מהירויות שמדדתי בהעתקת קבצים הם: קובץ של 10MB ב-9 שניות, קובץ של 51MB ב-46 שניות. האם זה לא איטי מידי? האם יש בדיקה מקצועית יותר שאפשר לעשות? מהיכול לגרום לאיטיות כזאת? המהירות אינטרנט שלי היא 1.5MB של ברק.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום. לפני כשלוש שנים התחברתי לאינטרנט המהיר של בזק דרך קווי הטלפון, מה שנראה לי כאופציה הטובה ביותר. לאחרונה הראוטר שלי, 2wire מדגם HomePortal 1000S שבק חיים, ובזק הודיעו שלא רק שאי אפשר לתקנו, גם לא ניתן לקנות חדש דרכם, מכיוון שהם הפסיקו לתת שירות להתחברות דרך קווי הטלפון. לא הצלחתי למצוא מקום לקניה או הזמנה של הראוטר בעצמי, אז אני מבקש את עזרתכם. האם מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות ראוטר מהדגם שהיה לי, או דגם מתקדם יותר שתואם את אותה תשתית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתלבט בין נתבים: Linksys Wireless-G WRT54GS D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 Linksys Wireless-G WRT54G Netgear WGR614 מה כדאי לי יותר? יש לי במחשב נייד כרטיס PCMCI אלחוטי D-Link AirPlus G+ DWL-G650+ 802.11g 54Mbps http://dlink-me.com/Products/Wireless/dwlg650_aplus.htm אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, כשאני מפרמט את המחשב, כל ההגדרות של הנתב ימחקו לי ?! אני מדבר על כל ההגדרות שהוגדרו בכתובת 192.168.2.1 .. או שזה נמחק רק כשאר עושים rest לנתב עצמו ? תודה רבה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. עד לאחרונה, השתמשתי בחייגן (SpeedTouchHome) + נתב (lLinksys BEFSR41) נפרדים בשביל להתחבר להאינטרנט. לשניהם היה פיירוול משלהם, והיה קשה מאוד לפתוח את הפורטים (דבר שמאוד חשוב לי) בחייגן. עכשיו, המליצו על דבר שמשלב גם חייגן וגם נתב, בעל פיירוול אחד, שיהיה קל לפתוח, של חברת 3com, עם חיבורים ל- 4 מחשבים. אשמח לשמוע את המלצתכם לדגם טוב, שלא יהיה יקר מדי (לא יותר מ- 1200 ש''ח), אבל שיהיה מהיר, ידידותי למשתמש, יציב ואמין (ושהיו חיבורים ל- 4 מחשבים לפחות, למרות שזה לא משנה כי אני מתכוון לקנות סוויטץ'). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי רשת ויש 10 מישתמשים אני רוצה במקום ללכת לכל מחשב ולכבות אותו לעשות את זה ממחשב אחד (עם מישהו יודע פקודה ה דוס או משהו אחר לכתוב את ב IP של המחשב ולכבות אותו ) עם יש למישהו תשובה זה מאוד יעזור לי (8 מחשבים עם WINDOWS XP ו2 מחשבים עם WINDOWS 2000)
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי נתב של US Robotics הכולל Firewall מובנה. אני מריץ את Windows XP SP2 שכולל גם Firewall בסיסי ביותר מובנה. האם כהגנה על הרשת הביתית שלי זה מספיק?, או שכדאי גם להתקין תוכנת Firewall נוספת?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-