עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by deso,

לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  2. יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום, אז ככה, אני מחובר לאינטרנט מהיר , עם בזק ADSL במהירות מגה וחצי , יש לי 3 מחשבים בבית , 2 שולחניים ואחד נייד , כרגע יש לי מחשב ראשי שמחובר למודם של בזק והשני מחובר דרך כבל רשת מוצלב ומקבל אינטרנט רק כשהמחשב הראשי דולק , דבר שלא ממש נוח , וגם הנייד לא מחובר. חשבתי על רשת אלחוטית , בבזק יש מבצע.. ואני לא יודע איזה חלקים הם נותנים , איכותיים או לא. השאלות שלי הן: 1. איך בדיוק עושים רשת אלחוטית? כאילו איך זה מתחבר.. הקו של בזק נכנס לנתב או מה ? 2. האם מספר המחשבים שיתחברו לנתב מוגבל? 3. האם זה מאובטח ובטוח כמו רשת רגילה? כמו שיש לי כעת.?, שמתי לב שיש נתבים אלחוטיים שיש בהם חומת אש, זה עוזר? או סתם? 4. מה בקשר לאיי פי? לכל מחשב יהיה איי פי שונה? ומשתנה עם הפעלה מחדש? או ה…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by yoavyoavyoav,

היי , בזמן האחרון שמתי לב שהאינטרנט שלי קצת איטי יחסית בהשוואה למה שהוא היה (יש לי 2M/96K ADSL של אקטקום) בכל מקרה , עשיתי Line Quality Test ב DSReports , וזה הראה לי שיש לי Packet Loss..הנה לינק לתוצאות : http://www.dslreports.com/quality/nil/1993059 חוץ מזה , התחלתי לשחק ב WoW לאחרונה , והפינגים שלי שם משוגעים (1000ms+)..יכול להיות שזה קשור ל Packet Loss ? ואם כן , מה אני עושה עם זה ? תודה מראש ! :-) עריכה : לא יודע אם צריך את זה ..אבל הכרטיס רשת שלי הוא הכרטיס OB של Nforce4 ultra.

5. Started by Raz20,

יש לי עכשיו שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר לאינטרנט , והשני לא , אני רוצה לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט מה אני צריך כדי לעשות את זה , ואם יהיו לי בעיות שונות שקשורות ברשת כמו העברת קבצים וכו' ? (ואם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר כתוצאה מהרשת ) תודה רבה לאנשים שעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by most,

שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by Adielion,

ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by bcarmi,

אז ככה- יש לי בבית 3 מחשבים שהיו עד היום מחוברים עםם ראוטר רגיל. הכנסתי ראוטר אלחוטי Linksys 54g שני מחשבים מחוברים בכבלי רשת לראוטר- יש אינטרנט ויש הכל. המחשב האלחוטי (המחשב השלישי) עם כרטיס אלחוטי של Edimax EW-7325 אינו מזהה את הראוטר, למרות שההגדרות זהות. המרחק בין המחשב לראוטר האלחוטי הוא בהפרש של קומה אחת - אחד מעל השני, בקו אווירי: 3-4 מ' (לא ממ"ד) מה עושים? אודה לכל עזרה.... בועז

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. אוקי יש לי ראוותר על 4 מחשבים ואני רוצה לראות כמה היא המהירות שלי. יש איזה אפשרות לעשות את זה ? תוכנה או כל דבר אחר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  11. Started by g_s,

יש לי שני מחשבים עם XP PRO והרשת פועלת מצוין, כלומר, אינטרנט ומשחקים ברשת בין המחשבים אבל כשאני רוצה להעביר קבצים אני לא מצליח לראות את המחשב השני כשאני לוחץ על "VIEW WORKGROUP COMPUTERS" אני רואה רק את המחשב שלי ולא את השני.... * הפיירוול בשניהם מכובה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by aish,

ברשותי מחשב נייח עם XPPro המחובר לראוטר DLINK DI-524. בנוסף לכך יש לי מחשב נייד HP עם XPHome. האינטרנט ברשת עובד פיקס, והמחשב הנייח מסוגל לקרוא ולראות קבצים שאני משתף על המחשב הנייד (דרך My Network Places). הבעיה היא, שהמחשב הנייד לא יכול לראות את הקבצים של המחשב הנייח. מופיעה שגיאה שכזאת (הניסוח בעברית):"אין אפשרות גישה אל מחשב כך וכך/תיקייה כך וכך. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל הרשת שלך כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." נ.ב. על המחשב הנייד מותקן Norton Internet Security ועל הנייח מותקן פירוול ZoneAlarm Pro על שני המחשבים יש את אותו המשתמש, אבל לא מוגדרת סיסמה. יש צורך בהגדרת סיסמה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by ruler_LA,

היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by ParaAduma,

שלום, אני צריכה בבקשה המלצה לראוטר לבית -לא אלחוטי-בסכום של עד 350 ש"ח. חשוב לי לדעת על ההבדלים בין ראוטרים שונים. כמו כן, האם קיימים ראוטרים (בייתיים) שיחסכו את הצורך בפיירוול תוכנה על התחנות -כזה שאפשר ממש לקנפג רולים (RULES) עליו. תודה, פרה אדומה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  18. יש לי את החבילה של ה-5MB אבל אני צריך UPLOAD יותר גבוה מ-32. יש מצב או שזה המקסימום? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by noambaum,

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  20. היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by TheMadKow,

שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  22. היי , רציתי לעשות את החבילת גיימרים דרך ברק+הוט. הם אמרו לי שחבילת גיימרים = upload גבוה, וזהו. שום דבר מעבר. ואז הם אמרו שחבילת גיימרים , שזה בעצם 1.5 הורדה על 0.5 שליחה עולה 149 שקל. ודרך הוט זה עוד 149 שקל. אז זאת האפשרות היחידה? "חבילת גיימרים" ב 300 שקל? הם לא אמרו שום דבר על שרתים מהירים יותר , או על תיעדוף פינגים.... יש למישהו מושג? מישהו עשה את זה? כמה עלה? איזה מהירות? כמה פינג? תודה..

• 87 תגובות
    • 23.4k צפיות
  23. אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Fir3^StorM,

שלום=] יש סיכוי שאני עובר לכבלים [HOT], ואני רוצה לקבל תגובות מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים או מאנשים שיודעים על שניהם טוב. אני רוצה לדעת באיזה חיבור יש פינג יותר נמוך , ואיזה חיבור עדיף בכללי. [מבחינת נפילות שרתים וכיו"ב]. ושמעתי גם שאפשר לפרוץ את המודם של כבלים או משהו, וממש לשאוב את כל המהירות. אז.. איך פורצים מודם בכבלים? אילו סוגי מודמים אפשר לפרוץ? זה קשה? אפשר לעלות עליי בקלות? זה משתלם לקחת את הסיכון? זה חשוב לי כי יש לי רשת ואח שלי לפעמים מורxד. ואם יהיה משהו כמו 5MB והוא יורxד רק על 200KBPS אז הפינג יהיה פחות או יותר בסדר. * חבילת גיימרים - משתלמת? שווה להוסיף כסף על זה? ישפר פינגים משמעותית? [אני מתחבר מבזק בינלאומי.] * האם זה כמו בADSL שככל שיותר קרובים לס…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Deddy,

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים