עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by noambaum,

שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למישהו יש לינק עם תמונות איך פותחים פורטים בסיגייט תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. יש לי ראוטר של אדימקס ועד עכשיו כשהייתי צריך לפתוח פורט מסויים הייתי צריך להכניס מספר פורט ואת האייפי של המחשב שלי- שהוא 192.168.2.102 ואני רוצה לפתוח את הפורט הזה כלפי כל המחשבים שמתחברים לראוטר ולא מחשב מסויים- ניסיתי להכניס את האייפי 192.168.2.0 והוא לא הביא לי וכתב לי שאני חייב לבחור אייפי שמסתיים בין 100-200 שאלו הם בעצם כתובות האייפי שהראוטר יכול לחלק למנויים. אז מה אתם אומרים? מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

יש לי רשת בין 2 מחשבים המחשב שלי שרת מחשב שני לקוח וכמובן הוא לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו הרשת זה רק עם כבל רשת והכול עובד טוב שיתוף קבצים אינטרנט הכול איך אפשר לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by vipnisim,

יצאה גירסה חדשה לראוטר טלפון של 012 זה פותר את הבעיה של הגלישה שה EMULE פתוח הם לא מתקינים את הגירסה לבד צריך להתקשר ןלבקש עידכון גירסה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by Lirans,

שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. היי אני מוכר את המחשב שלי ויש לי כל מני יוזר וסיסמה ששמורים בדפדפן (למשל בGMAIL) איך מוחקים את הזכרונות האלו? תודה זה ממש דחוף אני מוכר את המחשב עוד שעה בערך

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by urich,

אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות. מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אז ככה לחבר שלי יש בעיה הוא עם רשת של 2 כרטיסי רשת ומודם זאת אומרת מחשב אחד מחובר לשני שלשני יש מודם שדרכו הוא יוצא לאינטרנט, אם המחשב עם המודם לא מחובר לאינטרנט אז השני לא יכול להיתחבר. עכשיו הבעיה החלה כאשר הוא פירמט את המחשב ללא המודם (לפני הפירמוט הכל עבד) עכשיו התקנתי את הכל איפי וכאלה אוטומטי, השם של הרשת אותו שם, הכל תואם ככה נראה לי, במחשב בלי המודם אני רואה את ה 2 מחשבים מהבהבים כאילו יש תקשורת בינהם אבלל כשאני בא להפעיל את האקספלורר הוא מראה כאילו הוא חושב מנסה לטעון אותו אבל הוא לא פותח אותו, עשיתי פינג סתם לאיזה אתר לראות, אין פינג! מה יכולה ליהות הבעיה?!?!?! זה דיי דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by טל שמש,

אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

טוב חברים אחרי חיפוש וקריאה בנושא הנה השאלות. אני רוצה WPA + MAC, יש 2 מחשבים אלחוטית ומחשב אחד מחובר חוטי. ראוטר נתב - B-focus 352+ אנטנה 1 תומכת עד 256 WPA תומך wep כמובן אנטנה 2 תומכת עד 128 WPA תומך wep כמובן עכשיו לגבי ה MAC אני מברר אותו בשורת הפקודה ב IPCONFIG/ALL וזה רשום תחת השם physical address? source - זהו מספר המאק של המחשב שאני מרשה לו להתחבר? destination - מה אני צריך לרשום שם? protocol- איזה לבחור ? mode - להרשות מין הסתם למאק שאני מוסיף נכון ? עכשיו לגבי הWPA במה אני בוחר ב PSK או ב 802.1X או שצריך את שניהם ? SIPA - מה צריך למלא בשדה ? port - לא לגעת ? secret - מה למלא? string - הססמא המתבקשת נכון? תודה למי שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Imtheman,

שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום יש לי מודם ראוטר ושני מחשבים וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט כך שלא תהיה תלות בין המחשבים בחיבור לאינטרנט. הבנתי שאני צריך לקנות switch כדי לחבר בצורה זו ורציתי לדעת האם Edimax 3108 הוא switch שיעמוד בעומס ולא יגרום לניתוקים וכדומה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Cain,

טוב אז לפני כמה ימים נסתיימה לה תקופת ירח הדבש עם ספק האינטרנט החדש שלי (Comcast כבלים במיאמי). הדיל היה $19.95 לחודש למשך חצי שנה של חיבור 6 מגביט הורדה ו-384 קילוביט העלאה, לא רע. היה כיף לא רגיל. עכשיו כשנסתיימה התקופה, הייתי אמור לעבור למחיר הרגיל $42.95 עבור אותה מהירות. החלטתי אם כבר אז נוסיף עוד חמש-עשר דולר ונלך על החבילה היותר מהירה, 8 מגביט הורדה ו-768 קילוביט העלאה. מה זה כבר משנה והרי אני כזה abuser של המערכת שלהם שעדיף שניתן להם עוד כמה דולרים שלא יפסידו עליי יותר מדי... ;D לא הייתי בטוח כמה צריך להוסיף אז קפצתי לבקר באתר של הספקית. וואו... יש להם פרומושן חדש $42.95 לחודש (המחיר הרגיל) עבור החבילה המהירה יותר ל-3 חודשים ואז קופץ למחיר הרגיל $52.95. אוקיי מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IG,

אני מחובר לרשת די גדולה, נגיד כמו במשרד. הבעייה היא שהמחשב לא מזהה את הרשת: חיפוש מחשבים בmy network places לא מניב תוצאות, חיפוש קבצים לפי שם בכול מיני תוכנות כמו netlocator pro גם לא נותנים תוצאות (וזה לא שאין קבצים עם הסיומת שאני מחפש...). גם view workgroup computers גם לא מזהה את הרשת אבל, כשאני כותב של של מחשב בשורת הכתובת, נגיד ig\\ אז אני נכנס למחשב בלי בעייה. איך אני יכול לתקן את החיבור כך שגם החיפוש ימצא את הרשת? צריך לציין שמידי פעם החיפוש כן מזה את הרשת והכול עובד כמו שצריך, אבל רוב הזמן- אין תגובה :-[ תודה לעוזרים, ובלי ספאם!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

כן כן אני יודע שכבר טחנו פה את הנושא הזה, אבל חקרתי בפורום ובגוגל ופשוט אין לי מושג למה אבל אני כל הזמן מקבל איידי נמוך!! עד לפני שבועיים הכל היה בסדר כשהייתי עם לוח של אייביט, עכשיו עברתי לאסוס (לא משנה למה) והייתי בד"כ משתמש בכרטיס רשת המובנה ופיתאום אני לא מצליח לקבל HIGH ID אפילו שאני מבטל את הפיירוול בנתב... מה יכולה להיות הסיבה? מה לנסות לעשות? נ.ב. אני לא משתמש בשום פיירוול, לא של הנתב ולא של ווינדווס ביטלתי את שניהם לגמרי ואני משתמש באמיול פלוס

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by nim901,

קיבלתי את המודם הזה מדוד אתמול אז מזל טוב לי a\w נכנסתי לממשק שלו 192.168.1.1 בחרתי PPPOE שמתי יוזר וסיסמא, שמרתי (מעבר לזה לא נגעתי בכלום) הלכתי למסך האחרון ועשיתי connect אחרי מספר שניות, אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח לקבל איפי מהשרת PPPOE מה עושים? הראוטר עבד אצל דוד שלי והמודם תקין לחלוטין כנ"ל הכבלים, יש לי עוד ראוטר ושם הכל תקין כמו כן, גם ניסיתי ביוזר השני שהוא של 015 (הראשון ברק). ניסיתי 2 מודמים וניסיתי להגדיר עם אינטרנט אלחוטי ועם מחשב נייח גם עם הכפתור ניסיתי ושום דבר ד"א הרצתי חיפוש קצר וב 2 העמודים הראשונים לא מצאתי מידע שקשור אלי אלא רק בעיות עם כלבים תודה לכל מי שיעזור

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005

21. Started by miki2481,

צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?

22. Started by טל שמש,

אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. קניתי edimax 6104k לאחר ששמעתי עליו רבות אני גולש באמצעותו עם שני מחשבים והאינטרנט עובד סבבה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים ומשאבים! המחשבים לא רואים אחד את השני ברשת הביתית למרות שעבדתי "לפי הספר" הגדרתי שמות למחשבים ושם כללי, בטלתי פיירוול ושיתפתי תיקיות כשאני נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" אני רואה "mshome" וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח לי חלום ריק מה יכולה להיות הבעיה?? ???

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. Started by tomerbd,

יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים