עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נתב של חברת Netgear, הכולל מודם VDSL מובנה התומך ב-Vectoring, החל להימכר בישראל. הוא כולל 4 יציאות LAN הפועלות במהירות 1G, תמיכה אלחוטית בתקן AC1600 ושתי כניסות בתקן USB 2.0. כמודם VDSL, ה-D6400 פועל בתאימות מלאה לרשת בזק והוא גם כולל תמיכה ב-Vectoring. במקביל לתמיכה ברשת בזק, כולל ה-D6400 כניסת WAN יעודית המאפשרת להשתמש בו כנתב אוניברסלי המתחבר לכל מודם אחר ובכלל זה ה-HOTBOX של חברת HOT. ה-D6400 זמין כבר עתה במספר חנויות בישראל במחיר הנע בין 790 שקל ל-1,150 שקל. http://www.netcheif.com/blog/?p=6953

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

3. שלום לכולם, יצרתי רשת VPN בנתב שלי בבית (TL-ER604W), הנתב במשרד מחלק את ה IP בין 192.168.209.1 ל 192.168.209.99 הנתב בבית מחלק את ה IP בין 192.168.209.101 ל 192.168.209.199 192.168.209.100 מוגדר ככונן רשת בבית IP קבוע הIP שלי בבית קבוע. אני מתחבר בהצלחה לרשת מהמשרד גם ב XP וגם ב 7 ואני גם נכנס להגדרות של הנתב שבבית דרך המשרד מהדפדפן (זה אומר שאני באמת מחובר ל VPN בהצלחה) ואפילו אם אני כותב את הIP של אחד המחשבים בבית בשורת כתובות של הסייר קבצים זה נכנס לי אליו כאילו בחרתי בו בין המחשבים ב"רשת" (ב"מחשב שלי" בצד) ועדיין כאשר אני נכנס ל"רשת" ועושה רענן, הסריקה האוטומטית של הוינדוס (7\XP) לא מוצאת את המחשבים שברשת הביתית שלי למרות שאני מקושר אליה ב VPN. מישהו יודע למה? יכול …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Os.Master,

ערב טוב, כרגע אני נמצא בתשתית הוט וביום שלישי הקרוב עובר חזרה לבזק עקב מעבר ליס פעם ראשונה שיס הציעו לי חבילה יותר זולה. איזה ראוטר כדאי לבקש מהטכנאי של בזק? (לא מעודכן בדגמים פשוט) כרגע אני עם הוט בוקס ואני דיי מבסוט ממנו אפילו בתור ראוטר כי אני מתחבר לWIFI רק עם הפלאפון ומחשב אחד שמחובר באופן חוטי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by din264,

שלום אז יש לי נתב TP-Link TL-WR1043N/ND v1 אם תוכנת gargoyle ישנה יותר מלפני שנתיים כמעט ובזמן האחרון החלה לעשות בעיות אז איזה קובץ אני צריך להוריד מהאתר של gargoyle כדי לעדכן מהגרסה הישנה יותר לחדשה ביותר? ומה צריך לעשות כדי שלא יתקע בלי אינטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. במהלך CES 2014 הכריזו ASUS ו-Quantenna על נתב 802.11ac המגיע למהירות 2.3Gbps. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4812

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…

8. ביום שלישי שעבר נאם הנשיא ברק אובמה בפני תלמידי חטיבת הביניים Buck Lodge בעיר Adelphi שבמדינת מרילנד. נאום זה ניתן במסגרת קידום התוכנית שלו השואפת לספק טאבלטים לתלמידים ולחבר את כל בתי הספר בארה"ב לאינטרנט מהיר. אובמה טוען שגישה לאינטרנט מהיר בבתי הספר לא רק משפרת את ההוראה וחווית הלמידה, אלא מעמידה את את מערכת החינוך באמריקה בעמדה תחרותית יותר מול שאר מדינות העולם. וכרגיל אצל אובמה, לא ניתן לסיים בלי פאנץ' ליין משעשע: In a country where we expect free WiFi with our coffee, we should definitely demand it in our schools. את קטע הנאום ניתן לראות בסרטון הוידאו המצ"ב.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by Xebu25,

שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה קודם אפרט שהאינטרנט הוא 15מגה של בזק ו012, מחובר עם מודם של בזק וראוטר 841N של Tplink ומקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless 3000 אם אני לא טועה.. הבעיה היא שבדרכ מחובר לראוטר גם הנייח, גם פלאפון וגם טאבלט... והכל עובד סבבה אבל אם מתחבר עוד מחשב (נייד או נייח) העכבר והמקלדת האלחוטיים מתחילים לקרטע (העכבר בקושי זז על המסך) ומופיעה על הטלפון הודעה your wireless connection became unstable אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן.. אשמח אם יש למישהו רעיונות המחשב עצמו יחסית חדש.. i5 3470 ספק seasonic.. כך שאני לא מאמין שהבעיה ברכיבים.. יכול להיות שהראוטר לא עושה את עבודתו כהלכה? תודה

10. שלום חברים, אני מחפש ראוטר מומלץ שיאפשר חיבור אלחוטי של מספר גבוה של מכשירים במקביל (20-40 מכשירים במקביל) על חיבור בזק 100 מגה. יש למישהו המלצות ? כיום משתמש בראוטר DLINK של בזק ונתקל בתופעה חוזרת ונשנית של ניתוקים וחיבור לא זמין. תודה רבה, הדר.

11. Started by kdani,

הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by srulikg,

מישהו יודע איך אני מכבה את הרשת האלחוטית בנתב D-Link 674OU?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. Started by omerha,

שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.

16. Started by Avisp,

שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.

17. Started by יוני777,

שלום חברים רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את היסטוריה של גוגל כרום או אקספלורר לאחר שנמחקה איזו שהיא דרך שקיימת. אם מישהו יכול להסביר אודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  18. Started by KF,

יש לי קו טלפון אחד בבית + 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר בעזרת כבל והמחשב השני מחובר בעזרת התקן אלחוטי (DOK). האם יש לי אפשרות לוותר על ההתקן האלחוטי ובמקום זאת לחבר את המחשב השני בעזרת כבל לראוטר אחר ? (שיעבוד על אותה הרשת כמובן). שורה תחתונה: אפשר לעבוד עם 2 ראוטרים על קו אחד ?

19. Started by pxst17,

עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cheif,

חברת D-Link בישראל מכריזה על נתב חדש המכונה DIR-636L. זהו נתב אלחוטי בתקן N, בעל 4 כניסות LAN במהירות 1G וכניסת USB המאפשרת לחבר אליו כונן קשיח. האות L בסוף שמו של הנתב מציינת, שבאמצעות מנגנון הענן של החברה (myDlink), ניתן לגשת, לראות ולנהל התקנים ברשת הביתית. תוכנה זו תוארה במסגרת סקירת מצלמת ה-IP מדגם DCS-5020L - כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm כך ניתן, מכל מקום בו יש חיבור אינטרנט, לראות מי מחובר לנתב, באיזה אתר המשתמש גולש, לשנות הגדרות או לחסום משתמש מסוים. בנוסף, D-Link גם פיתחה אפליקציות חינמיות ל-iOS ולאנדרואיד שבעזרתם ניתן לבצע את כל הפעולות שהוזכרו, ללא תלות במחשב. הנתב קל להתקנה, הן בעזרת המחשב והן בעזרת האפליקציה חינמית בשם Q…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי, יש לי מודם+ראוטר (מכשיר אחד) ואני מעוניין שהוא יתפקד רק כמודם ואז לחבר אותו לראוטר אחר שיש לי. המודם ראוטר שלי הוא: Netgear DGND3700v1 הראוטר החדש שלי הוא: Netgear R7000 יש כמה צילומי מסך לחלק מההגדרות בשני המכשירים: https://www.dropbox.com/sh/6d5x9465o08jl76/eeRZmnew93/router תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש לעוזרים. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיהיה לי כגיבוי לימים קשים בהם ישנה בעיה או תקלה. אני מעוניין בכרטיס רשת כמה שפחות בולט מהמארז, כיוון שיש מאחוריו מין פלטה שהיא בעצם רגל של השולחן. ראיתי את שני אלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DWA-548 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7612UAn הראשון נראה לי אמין ואיכותי יותר למרות שעל שניהם רשום שתומכים בתקן N ועד 300Mbps. הקאצ' הוא שיש ברשותי שני כרטיסי מסך, אחד מהם עם קירור אקסלרו עבה במיוחד ולא ממש נשארו לי חריצים פנויים, יש גם כרטיס קול בנוסף לאלו. האם הכרטיס בקישור השני יעשה טוב את העבודה? אני לא צריך מרחק קליטה גדול, גג 2 מטר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Jo man,

פה זה עולם התותחים? יש שאלה מחפש לקנות ראוטר מ aliexpress נפלתי על netgear דגם חדש חדש במחיר ממש מפתה , אבל, פה בא ״אבל״ כתוב עליו amrican router, מה זה? קשור אולי לתקן מצרף את הלינק http://www.aliexpress.com/item/American-r6300v2-bi-frequency-netware-netgear-gigabit-wireless-router/1735193424.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shy_g,

שלום חברים אני לא כ"כ מבין בתחום אז אשמח אם תוכלו לעזור. אני מחובר לאינטרנט בכבלים ע"י מודם ARRIS דגם TM602A (צבע כחול). קיבלתי ראוטר של חברת SPEEDSTREAM דגם 6520 ויש לי מס' שאלות: 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר למודדם של הוט (ז"א כבל LAN מהמודם, ומהמודם ישירות למחשב). הראוטר הינו מכשיר מחו"ל, אך לדעתי השימוש שאני צריך ממנו הוא רק לשדר את אותות WIFI ולא כמודם. 2. נכנסתי ל CMD, ואז IPCONFIG ואני מנסה להיכנס בעזרת ה IP הזה להגדרות אך לא מצליח להעלות את הדף של הפרטים.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים