רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם כרטיס רשת בכל אחד מהם ומודם אלקטל משודרג לפרו. אני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים, השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות סוויץ/האב (או מה שצריך :s05:). אם כן, אז איזה מומלץ? ועוד שאלה היא האם אני חייב שהמחשב יפעל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט או שמספיק שרק המודם יפעל? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני קונה/שוכר מודם חדש עקב הבעיות המעצבנות שהמודם הנ"ל עושה (רק אתמול הייתה לי בעיה עם הדרייברים, פשוט סיוט). אני יודע שהיו פה המון דיונים, אבל רובם ישנים ולא רלוונטים לזמננו. אני מעוניין שתציעו לי מודם רשת טוב (כולל כרטיס רשת). המחיר לא רלוונטי. בתודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה כזאת שתאפשר שליטה על מחשב אחר דרך הרשת. שיהיה אפשר לראות לדוגמא את המסך של המחשב (שולחן עבודה) ויהיה אפשר לעשות כל מיני פעולות דרך התוכנה הזאת. אם אתם יודעים איזה תכונות קיימות אז תרשמו בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום,אתמול הקמנו רשת של שני מחשבים בבית בעזרת HUB המחובר למודם(למרות שאני צריך להפעיל את החייגן מהמחשב שלי ובו נמצא הHUB והמודם) ושני המחשבים,בכל מקרה,הZONE ALARM שלי פשוט חוסם את הרשת,מידיי פעם הרשת עולה אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד,רק כשאני מכבה את הפיירוואל הוא עובד,רציתי לדעת איך אני מאשר בZONE ALARM שהמחשב השני יוכל לקבל גישה מלאה למחשב שלי? ממש הסבר מפורט בפיירוואל,לאיזה אזור צריך ללכת,מה להוסיף וכו', תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי בית דפוס יש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת כמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמיד ורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמיים וקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיות יש למישהו המלצה ? תודה לעוזרים בן
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי יכול להיות מצב כזה שבנאדם אם מחשב נייד יוכל להשתמש באינטרנט שלי מאחד הדירות לידי????
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ....כשאני רוצה שהאאוט לוק יבדוק לי מיילים מאתר כמו יאהו והוטמייל. אני צריך פרטים של השרתים. כיצד אני משיג פרטים אלו על מנת שהאאוט לוק יוכל לבדוק לי זאת???????
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איזה ראוטר מומלץ לקנות לשימוש ביתי לאחי יש או D LINK או EIDEMAX משהוא כזה וזה אמור להיות די איכותי אבל כל פעם שאני אצלו ומתחבר עם הנייד שלי הגלישה זוחלת וברגע שאני מחבר ישר לקיר זה טס השאלה שלי זה אם זה תמיד ככה? פשוט יש לנו רשת קווית אבל בכל המחשבים חוץ מאחד יש גם כרטיס רשת אלחוטי והשבוע הרכבתי לאמי מחשב חדש שישב בחדר בלי רשת אז אמרתי נשדרג רק הדאגה שאני יתחיל לזחול ברשת. *הצרכים של הרשת גם יהיו שלושה מחשבים מחוברים קבוע פלוס שני ניידים (כרגע אני על מגה וחצי יספיק?)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לשים בכותרת אז תסלחו לי הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יושב על המחשב (אינטרנט MSN שטויות כאלה) הכל בסדר כאני קם ואמא שלי יושבת אחרי כמה זמן היא קוראת לבוא "לסדר את המחשב" כל פעם שהיא יושבת על המחשב מתנתק החיבור לאינטרנט במחשב שלי (לא אקספלורר לא MSN לא תוכנות הורדה כלום!!!) אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל אני לא מצליח למצוא למה זה!! היא גולשת באתרים שלה שולחת מיליים וזהו!! אני מתשמש בסוויצ' שמוחבר למודם והמחשב שלי מחובר לסוויצ' במחשב של אחותי בחדר השני שגם מחובר לסוויצ' זה לא קורה למישהו עוד זה קורה?? אני פשוט לא יודע ממה זה יכול לקרות זה כאילו המחשב יודע מתי שאמא שלי יושבת ופשוט מתנתק לבד מהאינטרנט תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התקנתי אימיול, המשתמש בפורטים 4662 ו-4672 (UDP, TCP בהתאמה). המחשב עליו התקנתי אימיול לא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא דרך מחשב נוסף המחובר ישירות לאינטרנט ומשתף את החיבור. המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל מוצלב - בשניהם חלונות אקס פי. לפי הדיווח של האימיול (יש שם אופציה לבדוק את זה) - הפורט של ה-TCP (פורט 4662) אינו פתוח, ולכן הוא אינו ניגש אפילו לבדוק את ה-UDP. וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים במחשב עליו מותקן האימיול. כמו כן, חיפשתי קצת בנושא - נכנסתי לרג'יסטרי ושיניתי איזה ערך מסויים EnableRouter או משהו כזה, ל-1 (מ-0). זה לא עזר. חוץ מזה, וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים גם בפיירוול של המחשב המחובר לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה עדיין חסום? אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל ב…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-