רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית לשלושה מחשבים לשימוש משותף באינטרנט רציתי לדעת איזה חלקים אני צריך והמלצה לחלקים סבירים וזולים ומהם המגבלות של רשת שכזאת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כותרת ואשמח להדרכה של שלב שלב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קודם כל על תגידו לי לעשות על זה חיפוש ולמצוא שם את התשובה כי עשיתי את זה ולא הצלחתי כלום.... זאת הבעיה שלי.... יש ברשותי ראוטר אלחוטי של LG LW2100AP, שתומך ברשת 802.11B, יש לו שתי חיבורים של LAN שהם: LAN1 ו LAN2 וחיבור CONSOLE שאין לי מושג מה הוא עושה..... יש לי שלוש מחשבים..... שתים רגילים ואחד נייד(הכרטיסי רשת של המחשבים הרגילים הם: LG lw2110p והשני הוא: +D-LINK dwl-520 והאינטרנט האלחוטי בנייד הוא לא עם כרטיס PCMCIA אלא עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוכו) עכשיו, חיברתי את המודם של הכבלים שלי לLAN2 (שמתי אותו שמה בלי סיבה, אבל הבנתי מכמה מדריכים שאני צריך לשים אותו בLAN1, אם אני צריך אז תגידו) והדלקתי את המחשבים... הכרטיסי רשת זיהו את הראוטר ואני הגדרתי אינטרנט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום,יש לי שתי מחשבים אחד עם חלונות אקס.פי והשני חלונות 98. בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת. המחשב עם חלונות אקס פי מחובר למודם ראוטר של בזק אזטק 600E יש לי גם סוויטש השאלה שלי איך אני מחבר את שתי המחשבים ברשת כדי שאני אגלוש משתיהם לאינטרנט ואני אוכל להעביר קבצים בין שתי המחשבים? איך אני משתף את המדפסת בחלונות 98? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום רב! אני מנסה לשדרג את החיבור אצל הוריי. כרגע הרשת שם כוללת 2 מתאמי hpna version 2, וראוטר ישן מאוד D-Link DSL-2760U תחת הקונפיגורציה הנוכחית הכל עובד שם, למעט המהירות המיושנת המתאמים של יס חיוניים כדי לספק רשת לממיר של יס, ולנקודה נייחת שנמצאת בממ"ד. לקחתי עבורם מ012 ראוטר מדגם dlink dsl 225 אולם שחיברתי אותו הרשת האלחוטית עבדה כמצופה, אבל 2 הקופסאות לא סיפקו לי חיבור כלל. אני מניח שאני חייב להגדיר את הקופסאות הללו בנתב בצורה זו או אחרת? ניסיתי להסתכל בהגדרות LAN אבל לא כל כך מצאתי משהו שמטפל בDHCP בצורה שבה זה קורה בהגדרות של הנתב הישן. האם מישהו יכול לשפוך עוד אור על הסיפור? אשמח לת…
-
- 6 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע הרשת לי מורכב בצורה הזאת: יש לי מתאם רשת שמבוסס על כבלי חשמל של חברת DAVOLO שקיבלתי עם הממיר HD של YES כשאני מוציא את הכבל רשת מהממיר HD ומחבר אותו לXTREAMER הוא עובד מצויין השאלה היא האם יש איזשהו מפצל כזה שאוכל לחבר גם את האקסטרימר וגם את הממירHD כדי שלא אצטרך כל פעם ולהציא מאחד ולהכניס לשני? כמה עולה ואיפה אפשר למצוא דבר כזה? האם דבר כזה ייעשה את העבודה? http://cgi.ebay.com/CAT5-RJ45-Network-Splitter-Cable-Extender-Plug-Coupler-/140502278281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b696a089#ht_1497wt_1139 דבר נוסף, המחשב השני שמחובר לי כרגע בWIFI, אני יכול גם לחבר אותו באמצעות כבלי חשמל? מוכרים מתאמים כאלה ביחידות? האם זה ייעבוד אם אביא מחברה שונה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(זה מה שענו לי כששאלתי על ציוד לרשת משרדית קטנה בפורום מפרטי מחשב) סיפור הרקע: אני הולך להקים רשת משרדית קטנה בין 3 מחשבים, עם אפשרות להתחברות בעתיד של עוד לקוחות (מחשבים ניידים שישבו מידי פעם על הרשת, או הוספה עתידית של מחשבים נייחים). כאשר, חוץ מאינטרנט, על הרשת הולך לעבור בעיקר תמונה של מספר מצלמות במעגל סגור. להקים רשת קטנה רגילה, עם Hub, יש לי נסיון- מביתי הקט. השאלה שלי מה ההבדל בכלל בין 2 המערכות המתוארות בציטוט? על איזה מבין שניהם אתם ממליצים לצורך המתואר כאן? במידה ואתם בוחרים באופציה השניה (ראוטר עם כרטיסים של גיגביט lan): במה זה כרוך מבחינת קנייה(לא תקציבית, חומרית)? כיצד מקימים רשת כזאת (מבחינת הגדרה)? כמו שמגדירים רשת רגילה? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, למשרד קטן בשלבי הקמה נחוצה רשת לשני מחשבים (קצת מצחיק לקרוא לשניים רשת, אבל שיהיה...) כל מה שנחוץ כרגע זה שיתוף אינטרנט ושיתוף קבצים. אנחנו מתכננים שבסוף כל יום כל מחשב יגבה את עצמו על המחשב השני בין השאר. בגלל אופי המידע שאנחנו עובדים איתו, רשת אלחוטית לא באה בחשבון מטעמי בטיחות. מאחר ומחשב אחד כבר מחובר כרגע לאינטרנט, חשבתי פשוט לקנות לו כרטיס רשת נוסף ולחבר אותם ישירות עם כבל רשת. המרחק בין המחשבים הוא כ-15 מ', האם צריכה להיות בעיה עם כבל ארוך כל-כך ? אילו פתרונות אבטחה בסיסיים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני קונה את הXSREAMER. לצורך זה אני עושה רשת קווית. קו אחד מהממ"ד לארון תקשורת(הקו הזה כבר הועבר) קו אחד מחדר טלווזיה לארון תקשורת(יעבור דרך התעלה של הקו טלוויזיה) ועוד שני קווים מחדרים אחרים. בארון תקשורת לא יהיה פאנל, אלה החוטים יתחברו ישירות לקונקטורים, ואז לראוטר. בכל החדרים יישב שקע רשת+2 בזק. חוץ מאשר החדר טלווזיה ששם יהיה קונקטור ישירות לסטרימר. השאלה העיקרית שלי היא: הארון תקשורת הוא מחוץ לבית(בית פרטי), הארון הוא מברזל. היום יש מנעול כזה מעפן, שהוא תופס אבל רק בערך. יש רעיון איך אפשר לנעול את הארון? ולא תיהיה סכנה שהרואטר יילך בגלל שהוא יתחמם? אשמח לשמוע הערות על התכנון של הרשת. תודה, אריאל.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-