רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1043ND אחד מחובר למודם (הוט) ואני מעוניין שה-1043ND השני שלי ימוקם בקצה השני של הבית ויהווה ראוטר+רפיטר לשני מחשבים נייחים בחיבור חוטי. ניתן לעשות זאת? זה עדיף על פני שימוש בשני דונגלים אלחוטיים לכל אחד מהנייחים? מדובר במרחק די גדול + חצי קיר בדרך. אשמח להדרכה בעניין. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה HOTBOX ואני ממש לא מרוצה מהקליטה שלו בבית שאני בקומה למטה הקליטה ממש ממש חלשה ולפעמים נעלמת יש ברשותי ראוטר של סיסקו דגם WRT110 איך אפשר להגדיר אותו להתחבר ל HOTBOX בחיבור קווי וימשוך ממנו את האינטרנט או שבעצם להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ולהגדיר את הסיסקו שיבצע את ההתקשרות באצעות החייגן ? ועוד שאלה, קראתי פה באחת האשכולות שהוט חוסמת את ה HOTBOX לרשת אלחוטית .. זה תקף גם לחבילות הטריפל החדשות ?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בזק בינלאומי + תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה ביט. שמתי לב שאני מקבל פינגים של בערך 400-500 בעצם לכל יעד מחוץ לישראל, כשביררתי את העובדה הזו עם עוד בערך 40-60 ישראלים שמנויים באותה חבילה כמוני, התוצאות היו ממש דומות. כולם מקבלים פינגים בשמיים ליעדים מחוץ לישראל, עשיתי TRACERT ואלה התוצאות: האם יש פה משהו שמעיד על העובדה שבזק בעצם גורמת לנו בכוונה לקבל פינגים ענקיים כדי שנעבור ל"חבילת הגיימרים" שלה? יש לציין שהשרת אליו אני מנסה להתחבר ממוקם בשוודיה, וכל מי שמנסה להתחבר אליו מחוץ לישראל מקבל בערך 50-150 פינג מקס.
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב טוב היום שתומך ב DD-WRT או אם פונקציונאליות טובה כמו ... אשמח לקבל המלצות, עד 400 ש״ח מקסימום אם עדיפות לפחות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כרטיס רשת אלחוטי USB למחשב שולחני עדיף מבחינת קליטה: TP-Link TL-WN722N תקן N - מגיע עם אנטנה חיצונית, 150Mbps TP-Link TL-WN821N תקן N - תומך ב 300Mbps
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך לכתוב עבודה על כל סוגי הפקודות של ICMP ומה כל פקודה עושה חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מובן או קשור לפקודות. אשמח אם תפנו אותי למקורות שאוכל לקחת מיהם מידע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים ונייד אחד. כל המחשבים מחוברים למודם-ראוטר של בזק (ASUS). בנוסף, הבית מחולק ל-2 קומות. הראוטר נמצא בקומה התחתונה בחדר צדדי , במרכז הבית יש מדרגות ובקומה העליונה לא קולטים כלום. אני מתלבט בין רכישה של ראוטר חדש כמו Edimax MIMO או התקנת Access Point על מנת לאפשר קליטה בקומה העליונה, ולא מצליח להגיע מסקנה מה יעבוד. הבעיה היא שאני לא יודע אם ראוטר חדש ישדר מספיק חזק, והמקום הכי קרוב לשים AP הוא עדיין בקומה התחתונה. מה מומלץ לעשות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי, למישהו יש המלצה למודם שמתאים לתשתית בזק? ( עדיפות לתמיכה ב- g.vector , g.inp + פורטים של 1g) כמו כן, מבדיקה קצרה שעשיתי, נראה שאני רחוק מהמרכזייה, לכן מודם עם שבב של broadcom כנראה עדיף.
-
- 24 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית ראוטר שמשמש כמה מחשבים, עכשיו הילדים הקטנים בד"כ גולשים ולוקחים לי רוחב פס נרחב בזמן שאני משחק, האם ניתן להקצות רוחב פס? החיבור הוא 15 מגה אגב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי 3 מחשבים כשבכל אחד רץ WIN 98 SE. לכל אחד יש כרטיס רשת והם מחוברים דרך HUB-SWITCH. לכל אחד כתובת IP = 192.168.0.1-3 . למחשב עם כרטיס רשת מקונפג ל- 192.168.0.1 מחובר מודם ADSL בחיבור USB והוא גולש ללא כל בעיה(חיבור חייגן ב-נטוויז'ן). במחשבים מוגדר שיתוף קבצים והדפסה והרשת ביניהם עובדת ללא בעיה. איך אני מקנפג את שאר המחשבים לשיתוף גלישה ???. תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב נתחיל ככה שאני גולש באינטרנט הכל טוב ויפה הוא עובד מהר אבל שאני נכנס לאתרים כמו youtube זה טוען די לאט יחסית למהירות של 1.5 מגה עכשיו יש אתר שנקרא MEGAVIDEO קיצר גם שם אינטרנט טוען לאט את הסרט אני לא יודע מה לעשות ניתקתי את אינטרנט וחברתי שוב שום דבר לא עוזר יש לכם פתרונות אאולי ? תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-