רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בבזק בינלאומי באתר כמה זה מציעים תשתית+ספק מהירות 8/800 במחיר של 199 לחודש למשך שנה. לא התקשרתי לברר אם זה באמת המחיר, פעם שאלתי אותם לגבי מהירות 4MB והמחיר שלהם היה הרבה יותר יקר ממה שכתוב בכמה זה והם אמרו שהאתר לא אמין. כרגע אני בברק במהירות 1.5 משלם 90 שקל כולל תשתית וספק והאינטרנט עובד יותר גרוע מ56K. ומתנתק מדי פעם. פשוט עושק ורמאות ענקית. האם המסלול של בזק משתלם ואני יוכל באמת לנצל את כל המהירות במשחקי רשת, באינטרנט, בשיתוף קבצים וכולי? אתם מכירים מסלול יותר זול ויותר משתלם ביחס עלות מחיר? נ.ב. המחיר של התשתית והספק ב199 זהה לכל החברות לא רק בזק לפי האתר כמה זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
-
אני ראיתי שאפשר לעשות את זה ל-GMAIL באמצעות GOOGLE APPS. השאלה שלי איך אני עושה את זה לתיבה שלי בבזק בינלאומי. אני רוצה שמי שישלח מייל לתיבה MYNAME@MYDOMAIN שיגיע לתיבה שלי בבזק בינלאומי. שאלתי תומך טכני בבזק בינלאומי והוא אמר לי שאני צריך לעשות את זה מול מי שמכר לי את הדומיין. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? הדומיין שלי רכשתי ב-BLUEHOST, וכשאני עשיתי הפניה ל-GMAIL הייתי תריך להוסיף כל מיני רשומות MX לדומיין. אבל עשיתי את זה עם מדריך של GMAIL, ואין לי מושג איך לעשות את זה עם בב"ל. תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 1043ND אחד מחובר למודם (הוט) ואני מעוניין שה-1043ND השני שלי ימוקם בקצה השני של הבית ויהווה ראוטר+רפיטר לשני מחשבים נייחים בחיבור חוטי. ניתן לעשות זאת? זה עדיף על פני שימוש בשני דונגלים אלחוטיים לכל אחד מהנייחים? מדובר במרחק די גדול + חצי קיר בדרך. אשמח להדרכה בעניין. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה HOTBOX ואני ממש לא מרוצה מהקליטה שלו בבית שאני בקומה למטה הקליטה ממש ממש חלשה ולפעמים נעלמת יש ברשותי ראוטר של סיסקו דגם WRT110 איך אפשר להגדיר אותו להתחבר ל HOTBOX בחיבור קווי וימשוך ממנו את האינטרנט או שבעצם להגדיר את ה HOTBOX כמודם בלבד ולהגדיר את הסיסקו שיבצע את ההתקשרות באצעות החייגן ? ועוד שאלה, קראתי פה באחת האשכולות שהוט חוסמת את ה HOTBOX לרשת אלחוטית .. זה תקף גם לחבילות הטריפל החדשות ?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בזק בינלאומי + תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה ביט. שמתי לב שאני מקבל פינגים של בערך 400-500 בעצם לכל יעד מחוץ לישראל, כשביררתי את העובדה הזו עם עוד בערך 40-60 ישראלים שמנויים באותה חבילה כמוני, התוצאות היו ממש דומות. כולם מקבלים פינגים בשמיים ליעדים מחוץ לישראל, עשיתי TRACERT ואלה התוצאות: האם יש פה משהו שמעיד על העובדה שבזק בעצם גורמת לנו בכוונה לקבל פינגים ענקיים כדי שנעבור ל"חבילת הגיימרים" שלה? יש לציין שהשרת אליו אני מנסה להתחבר ממוקם בשוודיה, וכל מי שמנסה להתחבר אליו מחוץ לישראל מקבל בערך 50-150 פינג מקס.
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נתב טוב היום שתומך ב DD-WRT או אם פונקציונאליות טובה כמו ... אשמח לקבל המלצות, עד 400 ש״ח מקסימום אם עדיפות לפחות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כרטיס רשת אלחוטי USB למחשב שולחני עדיף מבחינת קליטה: TP-Link TL-WN722N תקן N - מגיע עם אנטנה חיצונית, 150Mbps TP-Link TL-WN821N תקן N - תומך ב 300Mbps
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך לכתוב עבודה על כל סוגי הפקודות של ICMP ומה כל פקודה עושה חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מובן או קשור לפקודות. אשמח אם תפנו אותי למקורות שאוכל לקחת מיהם מידע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים ונייד אחד. כל המחשבים מחוברים למודם-ראוטר של בזק (ASUS). בנוסף, הבית מחולק ל-2 קומות. הראוטר נמצא בקומה התחתונה בחדר צדדי , במרכז הבית יש מדרגות ובקומה העליונה לא קולטים כלום. אני מתלבט בין רכישה של ראוטר חדש כמו Edimax MIMO או התקנת Access Point על מנת לאפשר קליטה בקומה העליונה, ולא מצליח להגיע מסקנה מה יעבוד. הבעיה היא שאני לא יודע אם ראוטר חדש ישדר מספיק חזק, והמקום הכי קרוב לשים AP הוא עדיין בקומה התחתונה. מה מומלץ לעשות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-