רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule. הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו.... בתודה רבה רבה אדי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן מנסה להצפין את התקשורת האלחוטית אבל לשווא כבר נואשתי מכל המדריכים שקראתי באינטרנט.. הנה הקישור למדריך הרשמי של בזק לראוטר סימנס שמהם קניתי http://www02.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf אני מצליח להצפין את הראוטר אבל את המתאם האלחוטי של המחשב (Dell 1555 עם כרטיס רשת אלחוטי בשם Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card) עם כל מיני וריאציות כמו WPA ועוד אבל לא מצליח אני בכלל לא מוצא את הכלים לשנות את ההגדרות של האבטחה, וקראתי במאניואל שהכרטיס רשת תומך בכל סוגי ההצפנה שניסיתי... אם הייתי רוצה הייתי מתקשר לבזק אבל אני רוצה לקחת את העניין הזה כאתגר ולראות אם אני אצליח בעזרתכם לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1.אני לומד לתואר mcdst וחסר לי חלק של remote assistance אני מצליח להפעיל הדגמה עלvirtual pc ....אך לא בין שני המחשבים הפיזים שברשותי ( אחד vista והשני xp home מה עלי לעשות ... 2.אני מחפש חומר על תקלות IP -למשל שאנו כותבים ב run >ipconfig הוא אמור לתת לנו את IP שלנו השאלה פה איך אני מזהה הש IP שאני מקבל שהוא של הכבלים או של משהו אחר ואיך אפשר להבדיל ....כדי שאוכל לדעת האם התקלה ברשת הכבלים , הספק ,בינהם ,או אצלי במחשב כך שאוכל לעשות release /renew אשמח להסבר או קישרות ( אפילו באנגלית )
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אין לי מושג בכלל בנושא הזה אני צריך אתר קטלוגי או חנות או ליין הבנתי שאני צריך לרכוש דומיין וכולי קצת ידע כללי יעזור תודה ועוד שאלה מצאתי ב300$ לשנה חנות און ליין כולל דומיין בינלואמי עד 100 מוצרים האם זה שווה תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים באחד ME והשני 98SE ובשני נימצא המודם (ADSL) איך אני עושה רשת כשהיה לי XP לא היה בעיה הכל היה אוטומתי
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבר לאינטרנט דרך בזק עם מודם USB (דגם ALE 070). קניתי ראוטר של 3COM דגם 3CRWDR101A-75 כדי לחבר לרשת מחשב נוסף ומחשב נייד. לא הצלחתי להתקין את הרשת כמו שצריך. עד עכשיו הייתה לי רשת בין ני מחשבים נייחים באמצעות כבל והכל עבד חלק. האם הבעיה היא במודם USB? אשמח לקבל הסבר להתקנת הרשת מאחר ואני לא מבין בזה כך כך. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיות קליטה בבית , בית עם כמה קומות החלטנו להתקין femtocell או פתרון מקביל שקיים כיום ( כל הכתבות שמצאתי על המכשיר הזה הן משנים עברו) אני צריך לאסוף כמה שיותר מידע לפני שאני מזמין את המכשיר הנ"ל הבנתי שהוא מתחבר על תשתית האינטרנט ..צודק? מה אני צריך לדעת לפני שאני בוחר דגםו מה הכי מומלץ לקנות האם כדאי לקנות מאיביי? עושים עם זה בעיות במכס? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה במינימום השקעה ומקסימום טווח קליטה (מבחינת כיסוי התשתית האלחוטית בבית יש כיסוי מירבי...) תודה רבה חברימוס
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי בסלון אליו אני מעוניין לחבר מחשב נייד ובנוסף ברשת במרחק של כבערך 10-15 מטר אקסבוקס... עכשיו אני מעוניין לדעת במה הדרך הכי זולה וטובה לעשות זאת... לאקסבוקס ישנו דבר כזה http://www.amazon.com/gp/product/B0002M4HXC/sr=8-2/qid=1142771441/ref=sr_1_2/103-4836093-9005449?%5Fencoding=UTF8 מה דעתכם? מה הדרך הזולה ביותר לעשות זאת? יש צורך בנתב? ומה הדרך הבטוחה ביותר לאבטח רשת שכזאת אני זקוק לאבטחה מקסימלית עקב מידע רגיש שיש על המחשב הנייד.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב פירמטתי את המחשב ועכשיו אני צריך לעשות רשת אלחוטית. יש לציין שיש בידי את כל הציוד הנדרש וראוטר מסוג edimax 6204wg וכרטיס רשת אלחוטי. יש לי עוד שתי משחבים שאני רוצה שיתחברו לראוטר ויעבדו דרכו.לפני שפירמטתי תמיד טכנאי עשה לי את העבודה ועכשיו אני רוצה לעשות את זה לבד. השאלה אך??? מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם חיבור אלחוטי וחיבור למחשב נייח עם חיבור כבל רשת את החיבור הרגיל חיברתי בלי בעיות בכלל אבל עם החיבור האלחוטי אני נתקל בבעיות אם מישהו יודע איזה אפשרות אני צריך לבחור בראוטר הזה זה ממש יעזור לי נסיתי כבר את כול האפשרויות אבל ללא הצלחה תודה לכול מי שיוכל לעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מכניס עוד מחשב לבית ואני רוצה שגם לו יהיה חיבור לאינטרנט. אני יודע שיש אפשרות של ICS השאלה האם זה אפשרי ליצור חיבור כזה אלחוטי והלקוח לא יהיה תלוי בהדלקה של השרת ? במידה ולא אני מבין שאי צריך להקים רשת לכן אאל"ט אני זקוק לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי (יתחבר בחיבור קוי במחשב אחד) עד 300 שח. מוכן לחרוד אם יש סיבה טובה לדעתכם. מדובר על דירה רגילה, מרחק שני המחשבים כ 8 מטר, הפרדה של 2 קירות. בקשר להקמת הרשת, במדריך בסטיקי רוב ההתיחסות שראיתי נוגעת למחשב הלקוח, מה קורה עם הגדרה של הראוטר וכו' ? תודה נתי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-