רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי חשבון בבזק בינלאומי ובו שרת ה smtp עבור דואר יוצא מוגדר להיות mail.bezeqint.net כפי שמתואר ב http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020103 בימים האחרונים הבחנתי שדואר הנשלח החוצה אינו מגיע ליעדו מבלי שמתקבל אצלי שום חיווי של שגיאה בשיחת טלפון שניהלתי עם מוקד התמיכה נאמר לי שהם שינו את כתובת שרת הדואר היוצא ל out.bezeqint.net מאד מוזר שהם שינו מבלי ליידע את הלקוחות תחילה - כך שכל הדואר שנשלח דרך mail.bezeqint.net בימים האחרונים נעלם אל האוויר מבלי כל הודעת שגיאה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את הEdimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן לכולם, טוב בשעה טובה הקמתי רשת אלחוטית לתפארת המדינה. ראוטר של לינקסיס וכרטיס רשת אחד של אדימקס. המחשב הראשי מחובר לראוטר בכבל רשת והמחשב המרוחק בעזרת הכרטיס האלחוטי. הרשת עבדה מעולה חזק וכנל כמובן לגבי האינטרנט. אך בעייה צצה בשעה האחרונה המחשב המחובר לנתב לא מוכן לגשת לאינטרנט. המחשב המרוחק כן ניגש לאינטרנט. הרשת עצמה כן עובדת בין שני המחשבים אך האינטרנט במחשב המחובר לנתב לא עובד. בבוקר הוא כן עבד הלחתי לשטוף כמה כלים בכיור ואופס אין אינטרנט... כאשר מנתק את המודם מהראוטר ומחבר למחשב שלא ניגש - יש אפשרות לגשת לאינטרנט בדייל אפ רגיל. אשמח לעזרתכם - כמבון שניסיתי להוריד את ההגנות של הנתב אך לא עזר כיביתי את הנתב - לא עזר חיברתי את המחשב ליציאה אחרת בנתב …
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
RE: מפרט למחשב!!(exe) זה אומר שזה ששלחתי לו שלח לי את זה וואט דה פאק יז דיס? ההודעה שלו ריקה ולמטה רשום לי את זה: Walla! Mail - get your free 3G mail today STATEMENT OF CONFIDENTIALITY ___________________________________ The information contained in this electronic message and any attachments thereto are intended for the exclusive use of the addressee(s) and may contain confidential or privileged information. If you are not the intended recipient, please notify ICL Fertilizers immediately at +972-8-6465555 or by E-mail and destroy all copies of this message and any attachments. Do not disclose the contents of this electronic message to any one, or distribute it. Thank You…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, 1. התקנתי WAMP. 2. מוגדר STATIC IP. 3. פתחתי פורט 8080 (ניסיתי גם עם 80, זה לא עבד) 4. יש דף INEDX.HTML בספריה הנכונה. ועדיין אני לא מתליח להגיע מה IP שלי לאתר, אלא רק בצורה פנימית. מישהו יכול לחשבו על עוד פתרון? נתב - Edimax br6204Wg. תודה!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם אני יכול להפיץ אי-מייל (נניח ל- gmail) ואז לעקוב לאן גילגלו אותו הלאה? כי ראיתי חברה ששולחת מיילים ואומרת שעל כל הפצה שלו היא מקבלת כסף מאיזה ספונסר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם עקב ביצוע שינויים בבית, אנו נאלצים להעביר את אחד המחשבים לחדר שאין בו תשתית תקשורת. מתוכנן לרכוש כרטיס רשת אלחוטי מסוג PCI (עדיין לא ביררתי איזה) המחשב משמש בין השאר גם להורדות קבצים (אימיול) ומדי פעם גם משחקי רשת רציתי לשאול עד כמה פעילויות אלה יואטו, אם בכלל, או שצוואר הבקבוק נמצא בכלל במקום אחר ולא ברשת הביתית האלחוטית נ.ב. פעם ניסיתי להעביר קבצים ממחשב למחשב באלחוטי, וזה היה מזעזע ביחס לאותה פעולה כשהמחשבים מחוברים עם כבל לנתב תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הנתב מבזק ויש לי 2 בעיות: 1. כשאני מכבה ומדליק את הנתב הוא חוזר להגדרות המקוריות שלו. 2. כשאני מנסה לשחזר לו את ההגדרות הוא אומר שהקובץ גיבוי לא תקין. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הולה משתף את האינטרנט שלי שאני מבצע חיבור אליהם ומקבל מהם איי פי או שברגע שאני מתקין את התוכנה שלהם בלי להתחבר אפילו האינטרנט שלי משותף ? מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הקמתי בבית רשת עם ציוד שלי הכוללת ראוטר מודם + ראוטר (שניהם Deco X60) המחוברים בניהם בכבל רשת (CAT7). המחשב הנייח שלי מחובר גם הוא בכבל רשת לראוטר. מהירות הגלישה שלי (מול הספקית) היא 1 ג'יגה. מסיבה לא ברורה, לעיתים המהירות גלישה בראוטר יורדת ל 100 מגה. שימו לב, הראוטר שהוא גם המודם תמיד נותן מהירות של 1 ג'יגה. זאת בעיה שמשגעת אותי כבר תקופה ארוכה, וניסיתי הרבה דברים כדי לטפל בבעיה. למשל היה לי סוויץ באמצע וביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, או שהחלפתי כבלים בחיבורים, או ריסטארטים לראוטרים ועדכונים, או סתם ניתוק וחיבור מחדש. כל הדברים שעשיתי לעיתים עזרו ואז מהירות הגלישה שלי הייתה 1 ג'יגה אבל למחרת (או אחרי שעה) זה חזר ל 100 מגה. כאילו הראוטרי…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 2 followers
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזה חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, על שורה של מוצרים חדשים. בין המוצרים הללו ניתן למצוא שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם מובנה, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. את כל הפרטים לגבי מוצרים אלה ניתן למצוא בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=6071
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אתם בטח מכירים כבר את הסיפור. קראתי את על המדריכים בportforward.com, חיפשתי בכל הת'רדים כאן, ניסיתי לעשות כל מיני דברים, ועדיין, האימיול על low-id ונכשל בבדיקת הפורטים שיש לו בילט-אין. הדבר העיקרי שעדיין לא הבנתי : מה האייפי שלי? יש לי אלף מספרים פוטנציאליים, איזה מהם הוא הנכון שאותו אני צריך לשים בהגדרות? יש לי כתובת ip מהipconfig ("פנימית"? 192.168.x.x), כתובת "חיצונית"(212.116.xxx.xxx), בהגדרות של הראוטר תחת- WAN-Static IP - יש לי כתובת אחרת לגמרי! 172.1.1.1 IP address assigned by your Service Provider : ??? גם Service Provider Gateway Address : 172.1.1.xxx?? מה זה? הדברים האלה קשורים? בנוסף לזה, תחת LAN, רשום בכלל IP Address : 192.168.x.x? עריכה: אגב, לא י…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-