רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי, היכן אני יכול למצוא את כל ההגדרות על מנת לשתף 2 מחשבים מחוברים דרך HUB, לאינטנט מהיר בADSL עם מערכת הפעלה WINXP PRO. בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי שלום, אני מחובר לרשת של 8 מחשבים עכשיו אני מעוניין שיהיה רק בשני מחשבים אינטרנט. איך אני עושה את זה? כיום יש לכולם אינטרנט כי המודם מחובר ישירות להאב. ניסיתי להכניס עוד כרטיס רשת לשני המחשבים ולחבר אותם ישירות למודם, אבל XP לא מצליח לעבוד עם שני כרטיסי רשת. חייב פתרון דחוף.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחובר כרגע ב-ASDL דרך בזק והספקית שלי הינה NETVISION בחבילה של 2.5MB. מסיבה לא ברורה יש בעיות בתשתית של בזק באזור שלי וכתוצאה מכך איני יכול להשתמש ברוחב פס של יותר מ-1.5MB ואני סובל מפינג גבוה ולאגים ב-Starcraft ולכן, אני נאלץ לעבור לכבלים. השאלה היא דרך איזו חברה להתחבר והאם כדאי לי להחליף ספקית אינטרנט בדרך? אשמח להמלצות וביקורות על החברונות השונות. *ייתכן כי אוכל לראות תתגובות רק בסופ"ש ולכן לא אוכל לענות, אז אשמח לכמה שיותר מידע ואני מודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לסדר רשת אלחוטית ביתית שתהיה מבוססת על WIFI. משום שיש מרחקים יחסית גדולים בבית חשבתי שיהיה כדאי יותר ללכת על WIFI-N. מה אתם אומרים על שילוב של שני המוצרים האלו: http://skypc.co.il/pl_product~BR-6524N~23~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~EW-7717Un~23~0.htm נ.ב כרגע יש נתב ישן של BEFW1154)Lynksys) שכבר נתקע באופן רנדומאלי ולא פועל כמו שצריך אבל גם בימי ה"זוהר" שלו לא הספיקה העוצמת קליטה שלו עבור מקומות מסויימים.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כמה עולה לאחסן שרת בחוות מחשבים (בהנחה שיש לי אחד)? מה הרוחב הפס (לשתי הכיוונים) שמקבלים?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היינו לשמור בו תוכנות ולהריץ עליו תוכנות לפחות כאלה שלא דורשות התקנה יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים - אחד נייח עם WIN XP PRO עליו ואשר מחובר לראוטר של חברת EDIMAX וממנו למודם של של ROTAL. המחשב השני הוא מחשב נייד אשר עליו מותקנת VISTA HOME PREMIUM. עד כה הצלחתי להפעיל את שיתוף האינטרנט, ואכן המחשב הנייד מקבל גישה ללא בעיה (נכון לעכשיו הרשת לא מאובטחת) לעומת זאת בנושא שיתוף הקבצים אני לא מצליח כלל. אני אפילו לא מצליח "לראות" אף אחד מהמחשבים (לא מכאן ולא מכאן) כמו כן אני מעוניין לשתף מדפסת.... הודה לכם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן לכולם, טוב בשעה טובה הקמתי רשת אלחוטית לתפארת המדינה. ראוטר של לינקסיס וכרטיס רשת אחד של אדימקס. המחשב הראשי מחובר לראוטר בכבל רשת והמחשב המרוחק בעזרת הכרטיס האלחוטי. הרשת עבדה מעולה חזק וכנל כמובן לגבי האינטרנט. אך בעייה צצה בשעה האחרונה המחשב המחובר לנתב לא מוכן לגשת לאינטרנט. המחשב המרוחק כן ניגש לאינטרנט. הרשת עצמה כן עובדת בין שני המחשבים אך האינטרנט במחשב המחובר לנתב לא עובד. בבוקר הוא כן עבד הלחתי לשטוף כמה כלים בכיור ואופס אין אינטרנט... כאשר מנתק את המודם מהראוטר ומחבר למחשב שלא ניגש - יש אפשרות לגשת לאינטרנט בדייל אפ רגיל. אשמח לעזרתכם - כמבון שניסיתי להוריד את ההגנות של הנתב אך לא עזר כיביתי את הנתב - לא עזר חיברתי את המחשב ליציאה אחרת בנתב …
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אתמול הוסיף משרד התקשורת נדבך נוסף לתחרות עם "בזק" והודיע על הקמת וועדה לבחינת מחודשת של תעריפיה. האם יביא הדבר למהפך בתחום אספקת האינטרנט בישראל? http://www.netcheif.com/blog/?p=501
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, לחבר טוב שלי יש בעיה מעניינת שלא הצלחנו לפתור. יש לו מודם אזטק 600אי בADSL שמקונפג כראוטר. המודם הנ"ל היה מוגדר לחיוג לאינטרנט וכאמור עבד מצויין. לאחרונה הוא רצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי (USB) למחשב, אך מאותו רגע, נראה שהמחשב "מתבלבל" או משהו כזה, ופשוט לא מצליח להתחבר. המודם מראה על חיוג וקבלת IP (במסך הראשי) ועם זאת עדיין אין תגובה ואין אינטרנט. מנגד, כרטיס הרשת עובד מצויין וקולט את הרשת ואף מתחבר. כמו כן, כשמנתקים את כרטיס הרשת האינטרנט עובד מצוין. אשמח מאוד להצעות לפתרונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי חבריה קבלתי את הרכזת הזו, מהיכן אני יכול לקבל מידע אודות בעברית תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5MB בכבלים וראוטר של D-LINK דגם DIR300 כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם קצב ההורדה הרגיל שלי (לא באימיול) או 550-600KBS, ברגע שאני מחבר את המחשב והמודם דרך ראוטר הקצב יורד לאזור ה180-200KBS וגם חלוקת העומסים (במידה ויש מספר פעולות באינטרנט) הרבה פחות טובה מישהו מכיר כזאת בעיה ואת הפתרון?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-