רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת כזאת: בקומה למטה יש ראווטר חוטי שממנו הולך כבל לכל אחד מה4 חדרים. אבל אני רציתי גם שיהיה אלחוטי בקומה העליונה אז הוספתי בחדר שלי ראווטר אלחוטי, והוא מחובר בכבל רגיל למחשב שלי, ובעוד כבל לראווטר שלמטה. הכל עובד מצויין חוץ מדבר אחד, אני לא יכול לשתף קבצים בין המחשב שלי שעובר דרך הראווטר הנוסף לבין המחשבים האחרים שעוברים רק בראווטר הראשון. בכאילו המחשב שלי לא שייך לרשת הביתית... איך משנים את זה? הראווטר החוטי הוא Edimax והראווטר האלחוטי הוא Linksys WRT54G תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים, 1 שלי, שהוא בקומה הכי למטה. ו2 בקומה הכי למעלה שזה בקומה ה3. מהי הדרך הכי טובה לעשות בינהם רשת אבל בלי לחפור בקיר ולהריץ כבלים בבית... כרגע יש לי ראוטר של 2wire מדגם homeportal 1100 שתומך ב hpna שזה רשת על גבי החיבור של הטלפון של הבית... אבל הוא מתאים רק לadsl ואני רוצה לעבור לכבלים כי יש להם מחירים יותר נורמלים ביחס לחבילות שלהם. אשמח אם הפיתרון שתציכו לי יתאים גם ל adsl וגם לכבלים במידה ואני ינדוד מadsl לכבלים וההפך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הורדתי סוף סוף את הWindows Live OneCare, שכרגע אני בודק מה הוא באמת שווה, ופתאום קרה דבר מוזר. יש לי רשת בבית, שלושה מחשבים שמחוברים דרך האב. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט, ודרכיו מתחברים שני האחרים- בהגדרות של הווינדוס אקס פי, בלי הגדרות ידניות. אך פתאום, אני כמעט בטוח שזה קרה לאחר התקנת ה WLOC, האינטרנט לא עובד בשני המחשבים האחרונים. עדיין יש רשת בין שלושת המחשבים- אני יכול להיכנס לקבצים של שני המחשבים האחרים ולקבל מהם פינג, אך הם לא יכולים להיכנס אלי ולא לקבל ממני פינג. אפילו כשאני עושה לעצמי בדיקת פינג ping eden אני לא מקבל כלום... מוזר... אני משער שזה משהו עם ה-Firewall, אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לשנות כדי שהכול יעבוד כמו שצריך. אפשר עזרה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR ומחשב נוסף שמתחבר לראוטר על ידי USB STICK של TP LINK איך אפשר להדפיס ישירות מהמחשב שמחובר עם הדונגל ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם, אני גר בקיבוץ כשכולנו מחוברים דרך רשת מחשבים לאינטרנט. עכשיו, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבים, רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע סיסמה לשיתוף כדי שרק אני יוכל להיכנס ולא אנשים אחרים בקיבוץ. דוגמה: תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין שאני אוכל בעזרתו להקים רשת אלחוטית בבית שתקלוט מהקומה העליונה לקומה התחתונה(סה"כ 2 קומות) בלי בעיות. המליצו לי כאן בפורום על ה wrt54gl של לינקסיס, הלכתי לי שמח וטוב לב לקנות את הנתב המומלץ ובמעמד הקניה אמר לי המוכר לאחר ששאלתי אותו אם יש בעיות בקליטה בין קומות: "אין סיכוי שזה יקלוט לך בין הקומות, הוא עובד רק במישור, בשביל קליטה בקומות צריך טכנאי שיסדר את זה עם חוטים או נתב חזק במיוחד". ואז, חזרתי הביתה בידיים ריקות, ונשארתי עם הרשת החוטית המעצבנת. :'( אנא עזרו לי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ובשביל זה אני צריך סוויצ'.. על איזה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות? תודה רבה..!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מדליק מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט זה עושה לי שגיאה של 721 התקשרתי לאינטנרט זהב הם אמרו לי שיש בעיה באזור חיוג 04 ו09 אני רוצה לדעת אם זה נכון תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלומות , לאחרונה עברתי לADSL של בזק בנלאומי ,והתקנתי את המודם של Samsung. שידרגתי אותו עיל מנת שיהפוך לנתב (בעיקר בשביל החייגן הפנימי). משום מה ,אני מקבל מהירויות נמוכות מאד יחסית (50-60k) מאתרים שבעבר קיבלתי מהם הרבה יותר כשעוד הייתי מחובר בכבלים. שאלתי היא האם מצב זה יכול להיגרם עקב השדרוג של המודם? אני לא מבין בדיוק איך הוא עובד עכשיו עם כול הקטע של ה NAT וה- Virtual server ו- DMZ . אודה לכול רעיון\תגובה\הצעה שאולי תוכל לעזור לי. הסברים על הפונקציות של המודם שהזכרתי למעלה גם יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין באמצעות המדריך לווינדוס איקספי איך אני יכול לחבר שני מחשבים (2 כרטיסי רשת) ולשתף ביניהם את האינטרנט אני מחובר בכבלים ללא חייגן שני המחשבים פועלים תחת ווינדוס 2000 פרו תודה מראש משה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אני התחיל ליות לי בעיות בדפדפן : אני נכנס לאתרים גולש אחרי זה אני נכנס לאיזה אתר אחר ולא רואים תמונות רק כתוב ויש רקע וזהו (וזה בכל מני אתרים) אז אני צריך לצאת מהדפדפן ואז להכנס לאתר וזה מסתדר מה הבעיה? עריכה : יש מצב זה האינטרנט שלי כי עם היא לי בעיה שלא היו ראים חלק מהאתרים בכלל אבל זה הסתדר לבד אחרי כמה ימים.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-