עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר LEVEL ONE http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 משהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים תודה מראש לא משנה מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Dude29,

הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by nikf,

יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by Skion,

יש לי אזוראוס סרבן. על כל דבר הוא מציג לי firewalled. הלכתי לפי הטראבלשוטינג שלהם, עשיתי port forwarding, ביטלתי את הפיירוול בווינדוס ועדיין מציג את זה. הדבר המעניין שבמחשב הישן הוא לא מציג שומדבר כזה, והדבר היחיד ששונה שם, זה הSP והגירסא של האזוראוס. למישו יש רעיון איך לסדר את זה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום רב יש לי כרגע ראוטר LinkSys Wrt54gl שמחייג בעזרת מודם ECI 270PR ובחודש האחרון יש לי ניתוקים של האיטנרנט ובביטורנט כל עוד ההורדות הם מטראקר פרטי אז נדיר יותר שהאינטרנט נתקע צימצמתי את החיבורים ל 100 גלובאלי ו 50 לטורנט בודד אבל אני לא חושב שזו הבעיה למה בעבר זה עבד מעולה עכשיו אני לא יכול להוריד מטראקרים פתוחים הראוטר הזה נחשב למעולה אז אני חושב שזה המודם הישן אין אפשרות שהראוטר יחייג בעצמו לאינטרנט בלי עזרת המודם ? ויש לי ביית ראוטר של אסוס שבזק מחלקת הוא יהיה עדיף על הראוטר שלי ? או שיש אפשרות שהוא יחייג לאינטרנט במקום ה ECI הישן ? תודה מראש על העזרה עידן.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by bdyossi,

שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

9. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. שלום המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ומאז אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול,לא מצליח להתקין all seeing eye (כי היא מנסה להוריד את ההתקנה מאתר),ולא מצליח להתחבר לאייסיקיו. מה לעשות? אולי יש לי פשוט פורטים סגורים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום לכולם השאלה שלי היא כזו: יש לי בבית רשת חוטית הכוללת ראוטר + סוויץ' המחובר ל-2 מחשבים בכבלי תקשורת רגילים. אני רוצה לחבר מחשב שלישי, אך בגלל שאיני יכול להגיע אליו עם כבל תקשורת, חשבתי לחבר רק אותו אלחוטי. מדובר במרחק של 10 מ' במפלס אחר (6 מדרגות) מהראוטר הקיים. האם זה ניתן, מה אני צריך לקנות כדי לבצע את זה, ומה הסדר גודל מחיר של הרכיבים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by DJO,

שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. 15MS 30MS 12MS 25MS

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  14. ברגע שאני משנה את הסטטוס מAuto negotiation ל 1000mb full duplex(הכרטיס תומך בג'יגה) , אני מקבל סטטוס של Network cable unplugged קרה למישהו בעבר? יש דרך לעקוף את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Buffer,

שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  16. אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by Access Denied,

איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר

21. Started by zaroor,

שלום התקנתי רשת עם נתב חדש 3COM הרשת עובדת עם חיוט בשלב זה ולא אלחוטי חיבורי RJ-45 1הנתב נישאר כל הזמן דלוק גם שאף מחשב לא דולק ואני לא יודע אם בכלל יש אופצייה לכבותו וכאשר אני נכנס לאינטרנט זה ישיר ללא חיוג האם זה ככה? 2-באחד המחשבים לאחר הכיבוי נישאר ה LED דלוק ממש בחיבור של RJ-45 בחלק האחורי של המחשב וגם הנורת לינק בנתב של אותו חיבור דולקת לעומת זאת במחשב השני זה כבוי כאשר הוא כבוי ניסיתי לבדוק אפשרויות שה LED יכבה לאחר כבוי המחשב בהגדרות שנות של הכרטיס רשת כולל סימון לאפשר למחשב לכבות התקן זה לחיסכון בחשמל אך לא עוזר כלום נישאר דלוק אולי מישהו מכיר את הבעייה ואיך לכבות ביצעתי גם עידכון לכרטיס רשת ולא עזר. דגם הכרטיס:INTEL PRO/SET והוא יחד עם הלוח(לא כרטיס ניפרד) הל…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. לא הצלחתי להבין באמצעות המדריך לווינדוס איקספי איך אני יכול לחבר שני מחשבים (2 כרטיסי רשת) ולשתף ביניהם את האינטרנט אני מחובר בכבלים ללא חייגן שני המחשבים פועלים תחת ווינדוס 2000 פרו תודה מראש משה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by orik3,

אני משתמש בראוטר מדגם 3crewer100-75 של 3com. בדקתי ב- portforward.com ועשיתי כל מה שרק אפשר כדי לפתוח את הפורטים על מנת להשתמש באימיול וביטורנט. לקחתי את ה- IP ממה שהיה כתוב כשנכנסתי ל- cmd וכתבתי ipconfig/all. את ה- IP הזה הגדרתי כסטטי. לאחר מכן עקבתי אחרי כל ההוראות וביצעתי אותן. הבעיה היא שכשהאימיול עושה בדיקת פורטים, הוא בודק IP אחר לגמרי. את זה שמוגדר כחיצוני שלי. את ה-IP הזה אני בכלל לא יכול להכניס לראוטר שלי. הוא מוכן לקבל רק כאלה שהוא מכיר, מתצורה ספציפית. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. מוקד שידור אינטרנט נמצא 500 מטר מהמחשב שקולט את האות בעזרת אנטנטת מאריכת טווח. האם מהירות הגלישה יורדת ככל שמוקד השידור רחוק יותר ?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by amit.w1986,

אני ממש אשמח לקבל חומר ממישהו לגביי הנושא הנ"ל כתבה,מאמר. כול דבר שהו יעזור תודה

דיונים חדשים בפורומים