רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן "הפכתי" את המודם שלי לפרו... ואחרי זה לאיזה עוד רמה אחת יותר והחזרתי... עכשיו אני חושש שפגעתי בכמה מנתוני הכתב הבינארי הכוונה ששניתי שמה משהו לא רצוי... האם יש תוכנה או משהו שמתקן את השגיאות?! או איתחול חדש למודם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שאלה: למה כשאני עושה \\*.*.*.* (האיפי של המחשב השני ברשת) קופץ לי חלון עם סיסמא? מהי הסיסמא? במחשב השני לא מוגדרת שום סיסמא.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חברת BMG טלקום, בבעלותו של דדי בורוביץ', תשקיע 63 מיליון דולר בהנחת כבל תת-ימי של סיבים אופטייים שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית http://it.themarker.com/tmit/article/11256
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים ללא חייגן יש פה קובץ מצורף אם המצב הנוכחי והמצב העתידי האם זה אפשרי המצב העתידי הזה לעשות כמו שציירתי אם למישהו יש רעיונות יותר טובים (ללא קניה של חומרה חדשה - ראוטר וכאלה - חשוב נורא שיהיה ל2 המחשבים איפים חיצוניים משלהם) בתודה רבה, משה הנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה עם הרשת.. תמיד שאני מפעיל את האימיול או את הביטורנט כל המחשבים האחרים מתחילים להיות איטים (באינטרנט) וזה ממש מעצבן יש דרך לתקן את זה?? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?? המהירות של האינטרנט שלי זה 2 MB..אם אני יגדיל ל-5 מגה אז לא תיהיה לי את הבעיה הזאת? ויש לי גם בעיה עם הראוטר הוא חוסם כל דבר קטן אני לא יכול אפילו לשחק ברשת.. יש דרך לנטרל את הראוטר המעצבן הזה?? :'( :'( :'( או שאני חייב לבטל את הרשת וזהו :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר דרך כלשהי לבצע מיסוך לפורט? כלומר אני רוצה להעביר את פורט X דרך פורט שאני בוחר - לדוגמא 80 (HTTP), ושבצד השני הוא יוחזר מפורט 80 ל X
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני יעתיק תמונה כדי להקל: איך לגרום לזה להפסיק להופיע? ומה הבעיה <? תודה מראש ואני מצטער שזה ככה לא מתאים לגודל הדף אני פשוט לא ידעתי איך לגרום לזה להיות מותאם אישית
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לגרום ל Linksys wrt54gl(ver1.1) להיות Repeater לרשת עם הצפנת WPA2 ENTRPRISE ביינתים בלי הצלחה כי TOMATO, DD_WRT ועוד פירמוואר שניסתי לא תומכים בהצפנה הנחוצה. DDWRT מאפשר להתחבר לנתב המקורי רק בWPA2 PERSONAL רציתי לדעת אם למישהו פה יש נסיון עם הפירמווארס הללו ומה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
זהו הפורום המתאים, נכון? אוקי, יש לי 3 מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט (750 kbps כבלים של נטוויז'ן). אמרו לי שבארץ נתב לכבלים עולה הרבה, בקיץ אני טס לניו-יורק אז חשבתי שאולי אני אקנה שם במחיר נמוך יותר. הייתי שמח לקבל המלצות על חברות שמייצרות נתבים אלחוטיים ומחירים. תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט ובשביל זה אני צריך סוויצ'.. על איזה אתם ממליצים ואיפה אפשר לקנות? תודה רבה..!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 ראוטרים בבית עד מחר בבוקר אני אמור להשאיר אחד מהם האחד : trendnet tw100-brf114u (עם חיבור usb למדפסת שלא משמש אותי) והשני הוא : Edimax Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch BR-6104K עכשיו אני מתלבט איזה מהם להשאיר העיקרון שלי הוא שאני רוצה להסיר לגמריי את הפייר וול ולשתף ב nat את המחשב שלי שירוצו לו ממש כל הפורטים שיהיו פתוחים שלא תהיה לי בעיה של id נמוך באימיול וכאלה... ושיתחבר אוטומטית לכל מחשב שאני מחבר לו זהו בעיקרון תודה על העזרה אגב יש לי מודם אלקטל הום הרגיל והישן
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לבזק בין-לאומי בחיבור של ADSL, ואי מעוניין לשתף את האינטרנט עם המחשב השני. על שני המחשבים יש ווינדוס XP, יש לי במחשב הזה 2 כרטיסי רשת, בחמשב ההוא כרטיס אחד וכבל רשת מוצלב אחד. תודה על העזרה 8)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-