עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נתב : Edimax BR-6524N. וכרטיס רשת אלחוטי תקן N. מחשב אחד מחובר קווית לנתב ואחד מחובר בכרטיס רשת אלחוטי תקן N. על כמה מגה אני אמור להעביר בין שני המחשבים ברשת בתנאים אופטימלים עם קליטה מצויינת? זה מעביר על 2-3MB, האם זה תקין? תודה.

• 41 תגובות
    • 6.8k צפיות
  2. Started by moshemordo,

טוב אז שלום לכולם שמי משה ואני צריך עזרה טוב אז ככה פתחתי על המחשב שלי שרת אפצ'י(apache) כי שמעתי שהוא חזק מבחינת היכולות וגם בגלל שהוא תומך ב php או שאני יפתח שרת IIS גירסא 5 זה תלוי עם גם הוא תומך... טוב אז רציתי לשאול מה השלב הבא אני צריך להתקין שרת DNS הכיצד? איך אני מגדיר את הפרוקסי ועל מה? פתחתי שרת FTP על המחשב של bulletprof וכמובן הגדרתי את האייפי הלוקאלי גם הפכתי את המודם שלי לראוטר עכשיו אם איזה תוכנה אני משנה את הכתובת אייפי לכתובת רגילה (כלומר www.xxx.xxx) הבנתי שאני צריך עם התוכנה wins מקווה שאמרתי את כל מה שאני צריך ומקווה שתוכלו לעזור אשמח עם תעזרו

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם. עברתי לתשתית NGN,וקיבלתי 10M,עכשיו עשיתי בדיקות עם בזק,ובזק בין לאומי,ומהירות העלאה שלי תקינה,אך מהירות ההורדה בפועל לא. בבדיקה שעשיתי עם הנציג שירות ראינו שאני מקבל 9.60M,אך כאשר התחברנו לאינטרנט,בבדיקה יצא רק 8.09M. משם עברנו לבדוק את זיכרון הRAM,אני משתמש בויסטה,ויש לי 4G,בפועל זה מראה שמתוך 3325MB זמינים יש לי רק בין 10-40,תלוי ברצון המחשב. בתוכנה אחרת שהורדתי,זה מראה לי שמתוך ה3.3G,בניצול יש רק כ-1G. מישהו יכול לעזור לי,זה קצת דחוף כי אני בצבא כל השבוע ויכול לטפל בזה רק בסופ"ש. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. סוף כל סוף הגיע הזמן לעבור שדרוג נוסף (מבין רבים) ועבור ואינטרנט מהיר(!) עכשיו מתחילות השאלות הקצת יוצר מסובכות... מה כדאי יותר כבלים או טלפון? איזה וכמה ובאיזה מחיר???

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by dandisc,

שלום! התקשרתי לבזק ואמרתי להם שמודם USB (ale 130( עושה לי בעיות למשל שהמודם מותקן אז המחשב לא נכבה אוטומטית אבל שהמודם מותקן אז זה כן נתקע באמצע הכיבוי..אז האם לדעתכםבמודם רשת הבעיות האלה לא יקרו? ויש לי כרטיס רשת on board זה מספיק?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by rk666,

איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  8. אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת. יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל. אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב. אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור. הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא. איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרט…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Inter,

לא מזמן נשאלתי שאלה האם אפשר להפוך נתב ביתי של 3com לכרטיס רשת... מישהו נתקל בזה בעבר מכיר יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by redti,

אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by omer.b,

מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nir_varon,

שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by benyben,

שלום לכם. מישהו יכול להמליץ על חברה שמספקת מרכזיית IP עבור עסק קטן (5 או 6 עמדות)? הצרכים הם הבסיסים ביותר! כל מה שאנו צריכים זה שללקוח יהיה מספר אחד, ובמידה ומחייג אליו והקו "תפוס", שאר הטלפונים יצלצלו כרגיל. כמובן שלעלות החודשית יש תפקיד חשוב כאן. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by KingRaptor,

שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by Mr.wiz,

ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?

18. Started by bendani,

הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by Shlomi32,

קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ולא דרך בזק. מה יש ומה מומלץ. האם יש שרת מדפסת זול? והאם מתאם usb לrj45 לא יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by רומן גרוס,

עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by black colt,

אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.