עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Inter,

לא מזמן נשאלתי שאלה האם אפשר להפוך נתב ביתי של 3com לכרטיס רשת... מישהו נתקל בזה בעבר מכיר יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וזה המפרט: מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Fan - Retail box קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA 775 (Pentium 4 and Pentium D) זיכרון 2*512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G-RH (945P) - DDR2 – ATX כרטיס מסך LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail דיסק קשיח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II צורב NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER – BULK כונן דיסקטים SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 – BLACK מארז COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU ספק כוח HEC - HEC-420W…

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by redti,

אהלן , לחבר שלי יש נתב+מודם משהו משולב כזה של speedtouch הוא רוצה לעשות חייגן אבל בתמיכה של בזק אומרים לו שאי אפשר לעשות למה שיש לו חייגן .. זה יכול להיות ? ומהזה dial up mode ? נ.ב הוא מחובר בadsl

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by omer.b,

מכיוון שאני לא בטוח אם המתחרה של אדימקס יתאים לאקס-בוקס לייב ואני יודע בוודאות שה-D LINK DI604 כן תואם רציתי לשאול מבעלי נסיון אם הוא אמין וטוב.. שמעתי מהרבה שיש איתו בעיות קינפוג ושהוא מתחמם מהר מאוד ומתנתק...האם זה נכון?אני חושש מלקנות נתב שיהיו לי בעיות מעצבנות בקיפנוג שלו ושיתנתק הרבה. המטרה שלי היא רק שיתו 2 מחשבים כולל משחקי רשת(ולמעשה הכי חשוב). שוב-אם מישהו יודע שBR-6104K של אדימקס תואם את האקס-בוקס לייב שיגיד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nir_varon,

שלום לכולם, אני יודע שהIP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי הוא זמני למספר שבועות קצר (בהנחה שזה לא DIAL) רציתי לדעת איך אני יכול לקבל מספר IP חדש לפני סיום התקופה... או לבקש IP ספציפי.. ניסיתי להשתמש בipconfig /renew ללא הצלחה כל כך.. אשמח לרעיונות.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. שלום לכם. מישהו יכול להמליץ על חברה שמספקת מרכזיית IP עבור עסק קטן (5 או 6 עמדות)? הצרכים הם הבסיסים ביותר! כל מה שאנו צריכים זה שללקוח יהיה מספר אחד, ובמידה ומחייג אליו והקו "תפוס", שאר הטלפונים יצלצלו כרגיל. כמובן שלעלות החודשית יש תפקיד חשוב כאן. תודה תודה!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by KingRaptor,

שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?

9. Started by bendani,

הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  10. Started by Shlomi32,

קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ולא דרך בזק. מה יש ומה מומלץ. האם יש שרת מדפסת זול? והאם מתאם usb לrj45 לא יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by רומן גרוס,

עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כל פעם שהמחשב הנייד שלי נכנס לשומר המסך, המחשב הנייד מתנתק כנראה מהרשת האלחוטית, כי כשאני יוצא מהשומר המסך כל פעם הוא לא מחובר לרשת האינטרנט האלחוטית בבית. ושום דבר לא עוזר. אני חייב לעשות אתחול למחשב. מישהו יכול לעזור לי לעלות על הבעייה? תודה!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by LTE,

שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by black colt,

אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by mikig8,

שלום, קניתי מחשב נייד ASUS עם WIN 7 . ב WIFI למטה בצד ימין שמסומן בברים מופיע לי סימן צהוב שאומר limited acsess ואני לא מצליח לגלוש וגם כאשר אני מבצע PING למחשב אחר ברשת הבתית שלי אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת אנא עזרתכם תודה מראש מיקי

19. Started by SixKiller,

אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by x-dude,

מישהו יכול למצוא את אתר הבית של המוצר הזה? אני מעוניין באינפורמציה עליו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by u_o,

012 שינו לי תסיסמא ואני לא יודע ת'סיסמא עכשיו אני צריך לאפס את זה אני יודע איך לאפס השאלה אם אני יאפס זה יהרוס תהגדרות ? אני אצטרך להגדיר שוב הכל?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. אני צריך לדעת דחוף

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by Gold shark,

שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אמא שלי עובדת על המחשב שלה בחדר השני, וכל פעם היא מטרטרת אותי לשאלות, נמאס איך אפשר להשתלט לה על המחשב בצורה נוחה וקלה? בלי שהיא תצטרך לאשר שום דבר.. (היא תקרא לי שאני אאשר), ואם אפשר גם שאני אוכל להעתיק טקסט או קבצים מהמחשב שלי אליה... תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. אני מחובר כרגע לתשתית בזק וספק בזק בינלאומי, מסלול 10 מגה. לאחרונה אני חווה איטיות בגלישה באינטרנט. מבדיקת מהירות שאני מבצע דרך המחשב שלי מהירות העלאה תקינה, אך מהירות הורדה תמיד קטנה באופן משמעותי ממה שאמורה להיות, בדרך כלל בין 2-5 מגה. ניסיתי לבצע את אותה הבדיקה כאשר אני מחובר ל @1 ו @2, כלומר בדיקת תשתית בלבד והתופעה ממשיכה שם. העניין המעניין, כשאני מבצע את אותה הבדיקה במחשב השני שנמצא בבית, התוצאה יוצאת תקינה לחלוטין. לצערי, אין לי מושג איפה להתחיל לחפש את הבעיה. הגדרתי ידנית את הכרטיס הרשת שלי ל Full Duplex למקרה וזה משנה משהו. אשמח לקבל יד עוזרת בפתירת הבעיה, אני כבר עובד עצות. תודה, שרון.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.