עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ladani22,

למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים

5. שלום לכולם, ברשותי נתב D-Link 2650U שקיבלתי בזמנו מבזק. הנתב היה מוגדר על ידם לעבודה כנתב + מודם DSL. בימים אלו, התחברתי להוט, שהתקינו אצלי את המודם שלהם, ה- Hotbox, אבל בשביל שיתפקד גם כנתב אלחוטי, משום מה דורשים עוד 10 ש"ח לחודש, באופן קבוע. משום כך, החלטתי לקחת את המודם שלהם ולהשתמש בנתב ה- D-Link שלי בתור ראוטר אלחוטי. פה נתקלתי בבעיה ואני זקוק לעזרתכם: איך אני מגדיר את הנתב שיתפקד רק כנתב אלחוטי ויעבוד מול המודם של הוט, שנותן גישה לאינטרנט דרך יציאות ה- LAN שבו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Guymz,

אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by atomic rooster,

בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

8. שלום חברים, יש לי איזו בעיה אם החיבור לנתב דרך המחשב הנייד אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות. הנתב הוא LINKSYS WRT54GL מחובר למחשב ביתי בעל מודם TOMPSON ( כבל). מבחינת הנתב הוא עובד מצוין אני גולש ללא שום תקלות ובעיות דרך המחשב הביתי. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר לנתב בעזרת המחשב הנייד. הוא מתחבר ללא בעיה אך מתנתק כל פעם לאחר כ-5 דקות בערך.ואז אני צריך להתחבר מחדש... אני מבין שבטח אני צריך להגדיר משהו איפשהו בהגדרות של הנתב שהוא יפסיק להתנתק אני פשוט לא יודע היכן לחפש... ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו - כאשר אני מתחבר לנתב שלי (בעזרת הנייד) במקום לכתוב לי CONNECTED הוא כותב לי NOT CONNECTED אך אני גולש ללא בעיה עד שהוא מתנתק לי.

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by DrDerp,

היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by nizans,

שלום. קניתי היום נתב חדש DIR-655 התקנתי אותו יחד עם מודם חדש מבזק והכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה להגדיר את הנתב הישן ( Siemens SL-141) ואני מסתבך. לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני צריך להפעיל את ה - WDS בDIR-655 אבל אני לא מוצא אפשרות כזאת בהגדרות. אשמח אם מישהו שמכיר את הנתב יוכל לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MarioPolo,

שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by itai_1813,

היי חברה. אני יתחיל בזה שעשיתי חיפוש מעמיק בפורום אך לא מצאתי תשובה מדויקת לבעיה שלי ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש. אז ככה, הורדתי את התוכנה uTorrent והגדרתי את כל הגדרוחת החיבור שלי וכו'. בדקתי את הפורט שלי ורשום שהוא בסדר גמור, הבעיה להגדיר אותו בפיירוול של ה-win ובראוטר, אני כמעט בטוח שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין התוכנה מורידה לי ממש לאט. אז אני אומר לכם מה עשיתי ואתם תגידו לי אם טעיתי או שיש משהו ששכחתי לעשות: 1. בפיירוול הגדרתי בלשונית Exeptions את הפורט, פעם אחת כ-TCP ופעם אחת כ-UDP. גם בלשונית Advanced הגדרתי את ה-BitTorrent client שיהיה אותו הפורט הנ"ל. 2. לגבי הראוטר, יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-6204Wg. הגדרתי שם ב-port forwarding את אותו הפורט לחצתי על האפשרות both הכ…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by Chura,

ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gilibong,

היי חברה אני צריך עזרה בלהגדיר ראוטר אלחוטי של אדימקס למודם כבלים של נטוייז'ין אשמח לקבל עזרה או לקבל מדריך בשביל להגדיר תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by pougachman,

אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by War-Hammer,

אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה ותחלתי ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע...אני רק בחודש הראשון. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר של 3COM כריפטר (מגביר אות לרשת אלחוטית) לסמארט בוקס של אורנג'. עשיתי מס' שלבים ואני יכתוב אותם על מנת שאם תגלו תקלה תוכלו לתקן אותי.. 1: חברתי את הראוטר של 3COM מחיבור LAN לחיבור LAN לראוטר של אורנג'. 2: נכנסתי ל 3COM וכיבתי את ה DHCP. 3: ניסתי לגלוש אבל יש בעיות. הבעיות: 1: ניתוקים רבים. 2: רק אחד מהראוטרים עובד או שאפחד לא עובד, כאילו או ה 3COM מאפשר גלישה או הסמארט בוקס. השאלה מה עשיתי לא נכון?? והאם צריך לחבר את הראוטרים לWAN ול LAN? הערה חשובה: ל 3COM אין חיבור WAN, יש ADSL ו LAN. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by edenbd,

שלום לכולם, קניתי את הראוטר הנ"ל בנוסף לכרטיס רשת בחיבור USB גם מחברת EDIMAX. מכיוון שאני לקוח בכבלים חיברתי את הראוטר למודם ואת המחשב לראוטר. עבדתי לפי ספר ההדרכה אך הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם פרטי האינטרנט שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה? חשוב לציין שאני חוזר למצב הרגיל של רק מודם ישירות למחשב האינטרנט מתחבר עם אותם פרטים בדיוק. רעיונות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MalGano,

אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by yotam.m,

לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יוספי,

התמיכה הטכנית לא זמינה בשעות שאני זמין לכן אני שואל כאן יש לי את הראוטר T128 כאשר הוא מחובר לחשמל ולמחשב שלי אני רואה את הנורות הבאות דולקות POWER-דולקת קבוע DSL-דולקת קבוע INTERNET-דולקת קבוע LAN1 מהבהב WLAN קבוע זה אומר שיש לי חיבור לאינטרנט ,נכון? הבעיה שבמחשב שלי אני לא מצליח לגלוש, מדוע? כאשר אני ניכנס לכתובת 192.168.11 כתוב שאין לי חיבור מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chenrp,

יש לי רשת כבלים. ספק 012 עם חייגן. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by eranmor,

אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  25. שלום, קיבלתי היום ראוטר Motorola WR850G ואני מנסה לגרום לו להתחבר לאינטרנט, בינתיים ללא הצלחה. להלן תמונת מסך של הגדרות חיבור האינטרנט של הראוטר: תחת Connection Mode אפשר לבחור DHCP, Static ו- PPTP - מה שרלוונטי לגבי. כאשר אני בוחר ב PPTP אפשר לשים את כל שאר ההגדרות. מה שחסר לי בעיקר זה מה לשים ב service name וה- pptp client/server ip (זה מגלה אוטומטית ערכים לשני אלו, אבל כאמור זה לא עובד). בעמודה השמאלית אי אפשר להכניס ערכים ל- Default Gateway ולא ל IP Address. ובצד ימין למטה יש שם משהו שמסתיר את ה APPLY וה- CLEAR. בכל מקרה, הנה ההגדרות טכניות של ספקי אינטרנט. ואני זקוק פה לעזרה.. נטוי'זן רוצים כסף על תמיכה בראוטרים שלא קונים מהם.. ולא מתחשק לי לשלם. תודה לעוז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים