עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד היה לי רשת בין 2 המחשבים עכשיו המחשב הראשי קולט את האלחוטי אבל האלחוטי לא קולט אותו האלחוטי אפילו לא מראה אותו ב .my network places.יש לי אותו workgroup אפשרתי שיתוף ואין firewall מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by HFDO5,

שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  5. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  8. למעונינים לקרוא סקירה מפורטת של המודם/נתב האלחוטי המשולב ECI 352 שבזק מוכרת במסגרת מבצע הרשתות שלה -- http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by maverick,

שלום רב, אני מחובר לראוטר DLINK DI-524. קורים מקרים מסויימים בהם, פתאום, מבקש ממני המחשב להתחבר לאינטרנט דרך DIALUP ובעצם מראה לי את אופציית החיבור שהייתה לי כאשר לא היה לי ראוטר (חייגן של ADSL). רק כשאני "מחייג" הוא מחבר אותי חזרה? למה זה קורה? האם החיבור לא אמור להיות קבוע? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by Pease Brother,

איך משנים את הIP של ה INTERNET?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Pease Brother,

כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by nir567,

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bcarmi,

יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  15. הגדרתי ראוטר אצל חבר שלי... של 3 מחשבים הכל עובד טוב ומצוין... אחד מחובר באלחוטי ושניים בקווי... הכל עובד מצוין והכל טוב עד ששמתי קידוד WPA וניסיתי לחבר את המחשב עם הרשת האלחוטית ולא הצלחתי למרות שיש לכרטיס קונפיגירציה חיצונית כזו בסגנון GUI מכיוון שלווינדווס 98 אין אפשרות איפה להקליד את הקוד כמו XP.... אז הקלדתי בתוכנה החיצונית של הכרטיס... הוא רשם שהוא התחבר אך כביכול אין רשת ולא פינג... לא יודע למה זה קרה.... רציתי לדעת למה... כי לבינתיים ההגנה ששמתי היא MAC FILTERING ... אם אפשר לקרוא לזה הגנה... דוגרי זה מסנן בסיסי ומשתמש בסיסי לא צריך יותר מזה ... כי לא נראהל י שמשהו יבוא לרשת ויעשה mac spoofing כדי להכנס לרשת שלי... וכדי שהוא יעשה את זה הוא צריך לעשות sniffing אז ל…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by Gdor,

המליצו לי פה לקנות את ראוטר של 3COM (ליתר דיוק ה 3CRWE554G72T ) עכשיו שאלה קטנה בקשר למודם שלי, יש לי עכשיו מודם ADSL ALE150 ולפי מה שהבנתי אני צריך לחליף אותו במודם שיוכל להתחבר לראוטר שלי... את המודם איפה אני אמור להחליף? זה אמור לעלות לי משהו? ובאיזה דגם עדיף לי להחליף אותו? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by N N C,

רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by nikf,

תוכנה קטנה שלא תופסת משאבים מאפשרת לדווח על ספאם אוטומטית מחשבונות gmail hotmail ו yahoo או ידנית מתוכנות הדואר. http://members.bluesecurity.com/cwa/users/welcome.do למי שרוצה להכניס את כל הנתונים ידנית אני ממליץ עוד יותר על spamcop.net ישנם שרתים בארץ שעובדים מול הרשימות שלהם , כמו למשל נטוויז'ן , מי שנרשם שם ברשימת הספאמרים לא יכול לשלוח דואר ללקוחות שנמצאים על שרתי הדואר של נטוויז'ן וחברות רבות אחרות ( לא בארץ ) זה מצריך הכנסה ידנית של האינפורמציה ופתיחת חשבון חינם אצלם. שאלות ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות : 1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? 2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]? 3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? בטח יהיו עוד שאלות בהמשך... ^Z^

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום רב, ברשותי כבר חשבון gmail. איך אני מזמין לחבר חשבון gmail ? תודה מראש, דודו.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pizzaguy,

אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. תודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, לדעתי זה יותר מתאים לפה מאשר לפורום משחקים... אז ככה - לפני כמה ימים, הפכתי את המודם שלי eci B-FOCuS router 312+ לראוטר, בעזרת מדריך נחמד של היצרן. לאחר כמה 'סיבוכים', הצלחתי להפעיל בהצלחה את הדפדפנים, שירות מקוון במשחק שנקרא Generals Zero Hour והכל עובד טוב. אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון... פתחתי פורטים שבהתחלה זה לא עזר, ולאחר מכן הבנתי שהייתי צריך להפעיל DMZ שאכן עזר לי פה...)! אז חבר'ה, מה אוכל לנסות לעשות כדי להכנס לחברים היקרים שלי ולהעביר איתם זמן איכות ב…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום הגעתי לבזק סטור ולקחתי מודם רשת חדש במקום המודם USB שהיה לי... המודם רשת החדש הוא של חברת B-FOSUS ROUTER 312+ . בנוסף לכך קניתי עוד כרטיס רשת,וחיברתי את המודם רשת לכרטיס רשת החדש. בין שני המחשבים יש כבל מוצלב. כאשר המודם במחשב שלי,האינטרנט עובד רק במחשב שלי..כאשר אני מפעיל את המודם במחשב השני,רק שם הוא עובד. כיצד אוכל לגרום למודם לעבוד עם שני המחשבים במקביל? בתודה, אסף.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים