עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaronam,

יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by sausage,

http://planet.nana.co.il/stopspam/ תהנו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מעוניין להתחבר ממחשב אחר בVNC למחשב שלי שנמצא ברשת. גם אחרי הפנית פורטים מתאימים אני לא מצליח להתחבר. הראוטר הוא 3COM. מה בדיוק צריך לעשות? ידועה לכם סיסמת הdefault של התוכנה? כשנכנסים כתוב ******, לא הצלחתי לאתר מה הסיסמה.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום! כרגע ברשותי 2 מחשבים, מחוברים בכבל רשת רגיל, אחד מהם מחובר דרך מודם ALE130 USB של בזק בנ"ל. עומד להתווסף מחשב נוסף, וצריך לחבר אותו לרשת. עכשיו - יש לי את ה HUBים האלו - זה שווה משהו? מה ההשפעה שהם רק 10 ולא 10/100? האם זה אומר שניתן לחבר מחשב אחד למודם במהירות רגילה, ואת שתי האחרים לHUB במהירות מופחתת (לא לחבר את המודם עצמו לHUB אלא מחשב אחד שמתפקד כ GATEWAY)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by davidez2,

שקלתי לקנות את 2Wire 1000HG DSL Router 802.11g יש למישהו ניסיון עם המכשיר? המחיר שלו לא יקר ונראה שהוא בסדר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, לפני כמה זמן התקלקל לי הראוטר, ועכשיו אחותי משגעת אותי ורוצה את המחשב... ספק האינטרנט שלנו זה 012. יש לי 2 מכשירים שקשורים לאינטרנט, אם אתם צריכים, תמונות: http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326527.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/221450/5326532.jpg תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by boggyb,

מה זה Ping והאם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני בודק את כמות ה ping שלית והאם ניתן לשפר את ה ping

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by hararim,

קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום! היום התקשרו אלי מנטוויזן ואמרו לי שאני חורג ממגבלת ההורדה שלהם שהיא 5 ג'יגה בייט. שאלתי כמה אני הורדתי החודש אז אמרו לי 36 ג'יגה בייט... הם אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להוריד בכאלו כמויות אז אני חייב לשלם להם 149 ש"ח במקום המחיר שלי.... שאלתי ממתי נכנס ה" חוק" החדש הזה והיא אמרה לי שמאז שנטוויזן הוקמה... שאלתי את עצמי איפה הם היו בשנתיים וחצי האחרונות שהורדתי בכמויות יותר גדולות?? עכשיו השאלה שלי זה האם זה בלוף או לא?? והאם התקשרו למישהו כאן בקשר לזה?? תודה!

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם. נסיתי לחקור למה האינטרנט שלי לפעמים מפסיק להגיב וגליתי שזה בגלל האתר www.down.co.il ברגע שאני נכנס אליו נפתחים לי מעל 70 חיבורים במחשב שנכנסים למצב time_wait (בדקתי את זה ב netstat) אני לא מבין למה זה קורה וכתוצאה מכך האינטרנט פשוט מפסיק להגיב. לחיבורים האלה לוקח איזה 5 דקות להיעלם ואז המצב חוזר להיות רגיל. מישהו יכול להסביר את זה?? או שיש עצות מה הגורם לכך באתר? או שזה קשור למחשב שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by mrsph666,

תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by freesoul23,

סוף סוף קניתי את המחשב החדש והגיע הזמן לחבר את שני המחשבים לאינטרנט, החלפתי היום את המודם הישן שלי (ALE 130) ל ECI 312 והפכתי אותו לנתב. עכשיו השאלות:1.איזה מתג אתם מציעים לי לקנות ומאיפה (חברה טובה וזולה) וכנ"ל לגבי הכרטיס רשת למחשב הישן(כרטיס רשת רגיל)? 2.איזה כבל מתחבר בין המחשב ל מתג(מוצלב או רגיל)? ואיזה כבל מתחבר בין המתג למודם? ואיזה כבל הגיעה עם הקופסא של ECI 312 (הכבל שאמור להתחבר בין המחשב למודם)? תודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת ל 2 מחשבים (WIN XP), סוויצ ומודם אלקטל משודרג לPRO. אני לא מבין בדברים האלה ואני רוצה שיהיה אפשר נגיד ליצור תקייה משותפת לשני המחשבים ואז יהיה ניתן להעביר קבצים דרך התקיה הזו. איך עושים זאת? (אני מדבר על צעד צעד או לפחות הסבר די מפורט )

• 28 תגובות
    • 10.1k צפיות
  23. Started by Ran B,

שלום לכולם ! לא ידעתי אם הפוסט מתאים לפורום הזה, או לפורום תוכנה. אז אם המנהל רואה לנכון שיעביר את הפוסט למקום המתאים. אני מוריד טורנט באמצעות תוכנת bitcomet וברגע שהיא מתחילה לרוץ ולהוריד מתחילים הבעיות : האיסיקיו אומנם מציג שהוא מחובר אך כנראה לא מתדעכן. אם אני שולח הודעה לוקח לה שעה ואז שניה אחרי שזה נשלח הוא מציג לי שהאיסיקיו התנתק (פרח צהוב כזה), כלומר גם ההודעה בעצם לא נשלחה. כלומר כל כמה דקות אני צריך להתנתק ולהתחבר לאיסיקיו ע"מ להשאר באמת "מחובר" לשרת שלהם. המסנג'ר עושה גם לא מעט בעיות כמו הודעות שלא נשלחות או לא מתקבלות מאנשים. האתרים עובדים צולע. האם תפיסת רוחב הפס הלא כל כך משמעותית של bitcomet עד כדי כך הורסת הכל? מה אפשר לעשות בנידון ? אולי להשתמש …

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by GlolG,

מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום עד עכשיו תמיד היה לי רשת בין 2 המחשבים עכשיו המחשב הראשי קולט את האלחוטי אבל האלחוטי לא קולט אותו האלחוטי אפילו לא מראה אותו ב .my network places.יש לי אותו workgroup אפשרתי שיתוף ואין firewall מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים