עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים

3. קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…

4. אני גר בממד ובממד אין חיבור של טלפון אז הראוטר הייה בחדר אחר והכרטיס הרשת הייה עצלי בחדר התקציב שלי הוא 400 שקל רצוי שהמחיר יצא פחות אבל...

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

יש 2 אפשרויות לעשות רשת עם חייגן וללא חייגן מה ההבדל ביניהם?מתי משתמשים בחייגן ומתי משתמשים במודם עצמו?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  6. Started by vini,

אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?

8. Started by dd7,

?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by gilzissu,

קניתי מחשב נייד ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביתית (יש לי מחשב נייח ומחשב נייד) בזמן השימוש שלי בנייד (אין לו שום גישה לאינטרנט) התגלה לי שקיימת גישה לאינטרנט והתחברתי לרשת זו (כמובן היא התנתקה רבות.. אבל עדיין), אני רוצה להוסיף שהרשת אינה שלי ואני לא מכיר את בעל הרשת יש לי כמה שאלות: 1. מהי הדרך הטובה ביותר להקים רשת? 2. האם תיהיה התנגשות בין הרשתות? (הקיימת ולבין זו שאני רוצה להקים)... בעצם אם קיימות שתיי רשתות קרובות האם הראוטרים התנגשו 3. שמעתי שברגע שיש אינטרנט אלחוטי ומופעל מיקרוגל למשל, יהיו הפרעות ברשת... האם זה נכון? ואם כן איך אני יכול לטפל בזה? ואיך הם באות לידי ביטוי? 4. אם יש לי ראוטר אלחוטי (D-Link Airplus G לדוגמא), ואני רוצה לחבר אותי בצורה חוטית... זה אפש…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by frank31,

שלום כיצד ניתן לגלוש משני מחשבים כאשר רק באחד מותקן מודם רגיל. מערכת ההפעלה בשני המחשבים הינה win 98 se תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מחפש מדריך שיעזור לי לעשות סיסמא לרשת האלחוטית .. יש לי נתב של EDIMAX .. מישהו יכול לעזור לי לשים סיסמא עליו ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. Started by eToN,

שלום, בגלל שיש לי רשת ביתית ההורדות שאני מוריד מעוד לעט וגם במשחקים שאני רוצה לשחק אם מישו אני צריך לפתוח פורטים עכשיו השאלה איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי שירד מהר ושאני יוכל לשחק ברשת אם ילדים...??? ???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by darkman,

הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. Started by shafik,

שלום לכולם במידה ויש לי Hotbox שמחובר ל router, איך אני יכול לנהל את ה Hotbox? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hardrox,

שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dr computer,

הבעייה נפתרה..אל תכנסו

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by ZacNaboot,

ביום ראשון הקרוב אני צריך לקחת ראוטר VDSL מבזק סטור עקב שדרוג מהירות מ15 ל20 (באותו המחיר!! ) היום שדיברתי עם הנציג של 199 הוא ביקש ממני להחזיר את שני ראוטרים ישנים שיש לי (די-לינק 2650U שנכון לכתיבת שורות אלו עובד ברשת שלי וסימנס SL2-141 שיושב אצלי כבר שנתיים ללא שימוש עקב השדרוג של הדי-לינק הנ"ל) מיותר לציין שסיימתי לשלם על שני הנתבים מזמן (שולם במסגרת של חיוב/זיכוי) נ.ב. עד כמה שזכור לי ביום שלקחתי את הראוטר של די-לינק לפני יותר משנתיים שאלתי את הנציגה של בזק סטור מה עם הראוטר של סימנס והיא אמרה לי שהוא שלי כי סיימתי לשלם עלייו הכותרת נערכה והוסרו ממנה סימנים מיותרים ותגית מיותרת. להבא קרא חוקים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. כצפוי, מכרז הסיבים של חברת החשמל נדחה פעם נוספת. הסיכוי שנראה חברת תשתית שלישית (פרט לבזק ו-HOT) הולך ומתרחק. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765066 http://www.netcheif.com/blog/?p=2348

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  20. Started by bati6,

אני מחובר לאינטרנט של הוט, אני מחובר לps4 ישירות עם כבל רשת. למה שאני עושה בדיקת מהירות כל בדיקה מראה מהירות הורדה שונה? בדיקה אחת הוא מראה 53 אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה פתאום 38, אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה לפתע 79 למה זה ככה? זה נורמלי..?

21. Started by skvaknin,

שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!

22. Started by shay shvartzman,

היי, מחפש מודם ראוטר איכותי התומך ב VDSL. מסגרת תקציב הינה עד 600 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. המחשב שלי קצת נדפק עם איזה trojan קטלני לפני כמה ימים אבל הצלחתי אחרי מאמצים רבים לסדר (אני מקווה) ועכשיו השיתוף אנטרנט לא עובד משום מה, רק הרשת, המחשב שלי מוגדר 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 והשני : 10.0.0.2 255.255.255.0 10.0.0.1 בקיצור אין סיבה בעולם שזה לא יפעל כי זה פעל תמיד ככה. ניסיתי לעשות אצלי עכשיו network setup winzard וזה אמר לי אחרי שבחרתי את החיבור אינטרנט שלי שהוא לא זיהה חיבור רשת ואני חייב שיהיה לי בשביל ICS אבל כן יש לי והוא עובד! מה הבעיות שלו..... תודה רבה למי שעונה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by Holy,

לא משהו מוגזם תודה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  25. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.