עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי שלום! חג שמח אני מעוניין להגדיר בראוטר שלי ip קבוע. דגם הראוטר: ראוטר+מודם TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps מפרט מלא של הראוטר באתר היצרן: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#overview אני מתכוון כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב ה ip נשאר בכתובת שלו תמיד ולא משתנה לעולם! ידוע לי שיש אפשרות לשלם כסף על ip קבוע אבל אני מחפש דרך חלופית ללא עלות אני צריך ip קבוע בשביל ה DVR/מצלמות בבית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ester20880,

שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...

3. שלום חברים, אני מחפש מודם רוטר קומבו טוב, אמין, לא יקר מדיי, אשר יעבוד עם בזק. חשבתי על - NETGEAR Nighthawk Smart WiFi Router (R7000) - AC1900 מה אתם חושבים, האם מכשיר הזה יעבוד עם בזק? תודה.

4. Started by ymalachi,

שלום לכולם, רכשתי והתקנתי ראוטר חדש של שיאומי מדגם AX1800, מדובר בראוטר איכותי מאוד, אבל נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה טכנית שאני חייב עזרה בפתרונה. לראוטר הזה יש 2 רשתות WIFI אחת 2.4 ג'יגה ואחת 5 ג'יגה, רשת ה-5 ג'יגה כמובן מהירה יותר ומאפשרת גלישה במהירות גבוהות במכשירים תומכים, יש לי בבית מכשיר אחד של וואווי מדגם HUAWEI P30 PRO ו-2 מכשירים שונים של סמסונג, במכשירים של סמסונג זה עובד נהדר ואני מזהה את 2 הרשתות בראוטר החדש ואילו בטלפון וואווי משום מה הוא לא מזהה את רשת ה-5 ג'יגה, חייב לציין כי הוואווי קולט ומתפקד עם רשתות 5 ג'יגה אחרות רק לא מזהה את הרשת של הראוטר הזה, מישהו מכיר את התופעה ? יש מה לעשות ? ניסיתי הכל כולל איפוסים וכדו' אך ללא הצלחה אשמח לכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kikolf,

היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?

6. ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?

7. איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?

8. Started by zxcv12,

היי, יש לי ראוטר פיירוול של צ'ק פוינט שכבר סיימתי לשלם עליו. מישהו יודע איך אני ממשיך לעבוד מול צ'ק פוינט ומשלם להם על תמיכה ושדרוגים? תודה! רועי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, ניסיתי היום לחבר למחשב הנייד שלי כבל רשת דרך המודם שמגיע יחד עם הממיר של יס (קופסה קטנה שחורה כזאת) , אני די בטוח שזה ממש גרם למחשב שלי להיות תקוע אבל זה כן עבד. מישהו יודע מה הקשר לזה שזה גרם למחשב ממש לעבוד בקירטועים? כי זה כן הראה שיש אינטרנט דרך הכבל רשת. תודה רבה לכולם. (זה הקופסה הקטנה השחורה המצורפת באמצע התמונה שמחוברים אליה כבלים צהובים).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofcourse,

היי עברנו לאוסטריה לפני חודש ומעוניינים להתחבר לרשת פה. נראה שהאופציה הכי פשוטה בלי התחייבות היא לקחת אינטרנט דרל ה 4G פה. יש לנו בית של 2 קומות - 60מ קומה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד פשוט מומלץ. האם רק ראוטר כזה יכול להספיק? AX1800 או כדאי לקחת ראטר פשוט לכרטיס סים שיתחבר לפתרון mesh? החיבור שיהיה לנו הוא 80 MBIT download תודה מראש רון.

11. כבר בערך אני שנה אני באקספון עם מהירות 100 מגה פתאום בימים האחרונים קיבלתי ניתוק DSL כשהתקשרתי לאקספון אמרו לי בוא נוריד את המהירות ונראה מה קורה , הורידו את המהירות ל15 מגה והפלא ופלא הDSL חזר לפעול והגלישה תקינה ללא ניתוקים , הסברתי להם שאני לא מעוניין ב15 מגה אני רוצה 100 מגה כמו שהיה לי בשנה האחרונה. הם הסבירו לי שאין לי אפשרות לקבל 100 מגה ושהבעיה היא אצלי בתשתית בבית וניסו לדחוף לי טכנאי שלהם בעלות של 250 שקלים . לפני שאני אקבל החלטה. מישהו יודע למה זה קורה \נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. Started by tzav,

היי צריך המלצה לראוטר לדירה שבה האינטרנט מגיע מאחד החדרים שבקצה הדירה, שם הרוטר נמצא, וכתוצאה מכך ה WiFi בקושי מגיע לקצה השני. חשבתי להשתמש במערכת mesh עם שתי יחידות, ומחפש המלצה לראוטר טוב לאינטרנט של 200Mb. חשבתי לקנות את Asus RT-AC67U. האם למישהו יש נסיון איתו? מחפש ראוטר שנמכר בארץ ובאיזור המחיר הזה. כמו כן יש עדיפות לראוטר עם יותר מ 2 פורטים בכל יחידה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iveco,

אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?

15. התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?

16. Started by topcat115,

שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  17. שלום, ברשותי טלויזיה חכמה של LG ( מערכת ההפעלה מבוססת לינוקס ולא אנדרואיד). ואני חושד שקליטת ה wifi שלה לא טובה. יש לנו אינטרנט חזק שעובד טוב בכל שאר במכשירים בבית ( פייבר של סלקום ), אך משום מה עובד חלש בטלויזיה. אין לי דרך לבדוק את זה כרגע אבל לדעתי בחיבור ישיר של LAN זה יעבוד טוב, כלומר הבעיה לדעתי היא התקשורת האלחוטית. כיוון שזה לא הגיוני פיזית לחבר כבל בין הראוטר לנתב, חשבתי לקנות מגדיל טווח פשוט בעל יציאת LAN שיתחבר לרשת הביתית וממנו כבל רשת לטלויזיה. חשבתי על המכשיר הזה: מגדיל טווח TP-Link TL-WA850RE nMax 802.11n Universal Wireless N 300Mbps האם זה נראה לכם פתרון שיכול לעבוד או שיש פתרון טוב יותר? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. Started by barha,

בוקר טוב, לאחרונה הצטרפתי לפרטנר ל 1Gb סיבים, קיבלתי ממיר אופטי d-link וחיברתי עם Dynamic ip לראוטר Tp-link vr600, כל מספר שעות יש לי ניתוק בחיבור ואם נכנסים להגדרות רואים שמתקבל IP אבל הודעת שגיאה please configure dns manually, הגדרתי אותו ידני, ניסיתי גם של גוגל וגם של ISP, קראתי קצת ברשת ונראה של הרבה אנשים יש את הבעיה (בעבודה עם WAN, לאו דווקא פרטנר), רציתי לדעת אם יש פה מישהו עם אותו סטאפ וחווה בעיה דומה, והאם יש לכם רעיונות לפתרון, דבר נוסף לקבל המלצה לראוטר חדש שכן יעבוד, חשבתי לנסות את ax3600 של שיאומי. תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by jambo222,

שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. סלקום חיברו אותי לסיב שלהם למהירות 600 מגה, החליפו לי ראוטר ומאז האינטרנט בבית ממש גרוע, וויפיי פיי לא מצליח לקלוט מחוץ לחדר ( מרחק של 6 מטר) טלוויזיה נתקעת לפעמים. בבדיקת מהירות כל מחשב נותן לי מהירות שונה, מחשב נייח מודם שתומך עד גיגה מגיע גג למהירות של 270 מגה, אותו המודם במחשב הנייד מגיע ל40 מגה כאשר הוא מחובר לכבל רשת מחשב אחר אני מקבל 80 מגה . סלקום מבחינתם אומרים שהכל תקין, אצלי הכבלים בקירות הם cat5 האם אני צריך להחליף אותם לcat5e?. כשהיה לי אינטרנט רגיל 40 מגה הייתי מקבל 38 מגה בכל הבית בכל המכשירים כולל וויפיי, מישהו יכול לתת לי פיתרון? תודה מראש לכל העונים

21. Started by רקיע,

אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?

22. מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. Started by Hatzi6,

היי אז גיליתי שאפשר להחליף DNS לאחד יותר טוב כמו של גוגל או CLOUDFLARE ותהיתי איך אפשר לעשות את זה בממשק של בזק (לא מוצא כלום ברשת) * בלי לפגוע בהגדרות רשת (יש לי שרת NAS שמחובר בכאבל LAN ומוגדר לעבוד לפי האייפי 192.168.14.X ולפי הוידאו הזה - ברגע שאני משנה לCUSTOM ומכניס שם 1.1.1.1 + 1.0.0.1 או 8.8.8.8 + 8.8.4.4 אני לא מצליח לגלוש בשום אתר. * במידה ואין אפשרות לעזות זאת עם הנטב של נזק, האם אפשר לעשותת זאת מקומית פייר מחשב/מכונה? תהיתי אולי אצליח למצא פה עזרה.

• 1 תגובה
    • 6.6k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש ראוטר+מודם עבור תשתית בזק 200 מגה. בעתיד אתחבר לסיבים אופטיים אז אני צריך שיתמוך במהירויות גבוהות. בנוסף אני משחק די הרבה במשחקי מחשב ואני יודע שקיימות אופציות בשוק עבור שחקנים אבל יכול להיות שזה סתם עניין שיווקי אז אשמח להתייחסותכם. תודה לעוזרים דרך אגב אין הגבלה על המחיר אבל לא ארצה סתם לקנות את הדבר הכי יקר אם אין סיבה מיוחדת.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים