רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש כרטיס רשת מסוג N PCI שהוא LOW PROFILE (כלומר שגם הוא וגם התופסן שלו נמוכים) איפה אני יכול להשיג? ודרך אגב שאלה נוספת האם כרטיס רשת PCI יותר טוב מUSB? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל? 2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו': 3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק? 4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם אני יכול להתחבר לראוטר מרחוק? להיכנס להגדרות שלו בכדי לתקן למישהו מהבית? חיבור לאינטרנט יש אבל מישום מה לא עובד האתרים אז רציתי להיכנס מרחוק לבדוק DNS ים או משהו... אני יודע שADSL אני חושב עושים את זה מאצלם.
-
- 6 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
הי, בשידרוג ל20 מגה קיבלתי מודם ראוטר VDSL חדש מדגם D-Link 6740U, מיותר לציין למי שמכיר כבר שהוא מלא בבעיות והאינטרנט / רשת בבית ירדו באכות בצורה דרסטית. ישנה אלטרנטיבה בבזק עם מודם / ראוטר חדש גם של D-link מדגם 7850u, בתשלום של 15 שח לחודש לשנתיים (360 שח), או שעדיף לקנות משהו פרטי שתומך בVDSL? תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב של בזק בקומה ראשונה, ואני רוצה לשפר קליטה אלחוטית בקומה השניה. קניתי מתאמי רשת-חשמל חוטיים במחשבה שאוכל לחבר אחד מהם לראוטר בקומה הראשונה, ואת השני בקומה השניה, ואליו לחבר נתב נוסף שיפזר את האינטרנט האלחוטי בקומה השניה. חשבתי להשתמש לצורך זה בנתב ישן, גם הוא של בזק, אבל לא הצלחתי. בזק טענו שאי אפשר להשתמש בנתב הזה לצורך זה, האם זה נכון? כשניסיתי להתחבר לתפריטים שלו כדי להגדיר את כתובת הרשת שלו, באמצעות הכתובת שאמורה להיות לו לפי חוברת ההתקנה, לא הצלחתי (קיבלתי הודעה בדפדפן שלא ניתן להציג את העמוד). כמו כן, הנתב שמחובר ישירות לאינטרנט משותק כל עוד הנתב השני (הישן) מחובר לחשמל (אפילו אם הוא לא מחובר למתאם!) אם כן אפשר להשתמש בנתב הזה - מה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך עזרה בחיבור ראוטר אלחוטי D-LINK DIR300 לראוטר אלחוטי אחר אשר נמצא בסלון והוא זה אשר מתחבר לאינטרנט, המכשיר הינו מודם ראוטר משולב של בזק DSL-2760U. בגלל שישנו קיר בין הראוטרים, איני יכול להעביר כבל רשת מראוטר המשני(הDIR300) לראשי. המטרה הינה לחבר את 2 מחשבים נייחים לראוטר המשני DIR300 באופן חוטי תודה מראש LEON
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מודם-ראוטר שיעבוד טוב גם עם תשתית רגילה וגם עם תשתית של unlimited שמגיעים בקרוב לפרוס באזור שלי. 1. מעוניין שיהיה בו אופציה להגביל רוחב פס עבור מחשבים מסויימים כך שאוכל להגביל את מהירות הגלישה של 2 מחשבים שאין לי גישה פיזית אליהם ושבשני מחשבים אחרים לא תהיה הגבלת גלישה. 2. אופציה זו אינה חובה אבל שאוכל להגביל מהירות של אפליקציות מסוימות שרצות על המחשב שלי או על מחשב אחר כמו שראיתי פה: https://kb.netgear.com/24266/How-to-enable-Quality-of-Service-QoS-on-routers-with-NETGEAR-genie?cid=wmt_netgear_organic לא משנה לי אם המנגנון יעבוד כמנגנון תעדוף או כמנגנון של הגבלת מהירות גלישה ל X KB. מה השם המקצועי של האופציות האלה? המלצ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לאחד משולב, איכותי עם טווח גבוה ככל הניתן מתלבט על TP-Link TD-W9980 N600 או LinkSYS X6200 או ראוטר TP-Link Archer VR600 או כל אחד דומה המלצות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חג שמח, בדירה שלי, כבר משנת אוגוסט 2011 היה הראוטר הנ"ל שעבד בצורה מצוינת שנה וחצי (מתוכן שנה ראשונה בADSL 5mb והשאר ב-HOT 12mb) ולפני כמה חודשים טובים התחיל לעשות בעיות שהוא פשוט נתקע. מה זה נתקע? האינטרנט מושבת לכל מה שמחובר, עבור אביזרים שרוצים להתחבר הם לא מוצאים את הרשת וכניסה לעמוד הגדרות ראוטר נותן (192.168.0.1 או הגרסא השניה) webpage unavailable. הפתרון לזה היה כל פעם לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב... ככל שהזמן עבר התקיעה הזאת קראה לעתים יותר קרובות, עד שלפני כמה שבועות לא ניתן היה לעבור יום בודד בלי 4-5 ניתוקים כאלה. החלפתי את הראוטר באחריות וקיבלתי חדש מאותו דגם בדיוק. לפני כמה ימים שוב הוא נתקע ואני תוהה אם זה הולך להתפתח כמו הראוטר הקודם. אציין שוב, בשנה וחצי…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-