רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)
- 

- 3 תגובות
 - 949 צפיות

- 

- 

ערב טוב אני צריך עזרה בחיבור ראוטר אלחוטי D-LINK DIR300 לראוטר אלחוטי אחר אשר נמצא בסלון והוא זה אשר מתחבר לאינטרנט, המכשיר הינו מודם ראוטר משולב של בזק DSL-2760U. בגלל שישנו קיר בין הראוטרים, איני יכול להעביר כבל רשת מראוטר המשני(הDIR300) לראשי. המטרה הינה לחבר את 2 מחשבים נייחים לראוטר המשני DIR300 באופן חוטי תודה מראש LEON
- 

- 3 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk
- 

- 0 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות מודם-ראוטר שיעבוד טוב גם עם תשתית רגילה וגם עם תשתית של unlimited שמגיעים בקרוב לפרוס באזור שלי. 1. מעוניין שיהיה בו אופציה להגביל רוחב פס עבור מחשבים מסויימים כך שאוכל להגביל את מהירות הגלישה של 2 מחשבים שאין לי גישה פיזית אליהם ושבשני מחשבים אחרים לא תהיה הגבלת גלישה. 2. אופציה זו אינה חובה אבל שאוכל להגביל מהירות של אפליקציות מסוימות שרצות על המחשב שלי או על מחשב אחר כמו שראיתי פה: https://kb.netgear.com/24266/How-to-enable-Quality-of-Service-QoS-on-routers-with-NETGEAR-genie?cid=wmt_netgear_organic לא משנה לי אם המנגנון יעבוד כמנגנון תעדוף או כמנגנון של הגבלת מהירות גלישה ל X KB. מה השם המקצועי של האופציות האלה? המלצ…
- 

- 12 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
- 

- 1 תגובה
 - 573 צפיות

- 

- 

היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?
- 

- 3 תגובות
 - 747 צפיות

- 

- 

יש לי ראוטר: powernet - par - 720G תמונה: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.jpg ואני שמעתי שבויסטה יש בעיות עם הרשת, עכשיו אין לי ויסטה אבל אני מתכנן להתקין, יהיו לי בעיות עם הרשת? כאן כתוב עליו עוד: http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm
- 

- 2 תגובות
 - 845 צפיות

- 

- 

אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?
- 

- 1 תגובה
 - 790 צפיות

- 

- 

אשמח להמלצות לאחד משולב, איכותי עם טווח גבוה ככל הניתן מתלבט על TP-Link TD-W9980 N600 או LinkSYS X6200 או ראוטר TP-Link Archer VR600 או כל אחד דומה המלצות
- 

- 4 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

ראיתי שהראוטר WRT54G של LINKSYS ממש טוב אבל הוא עולה 350 וכרטיס רשת שלו עוד איזה 250 וזה 600 שקל העסק יוצר יקר מדי.. אבל שמעתי שגם הראוטר של LEVEL ONE טוב והכרטיס רשת שלהם זול וגם הראוטר יותר זול אבל איזה דגם הכי מומלץ איזה דגם של כרטיס רשת אלחוטי ואיזה של רואטר יש לציין שהמחשבים שברשת באותה קומה ואפאחד לא בממ"ד מספיק לי שיהיה אמין ולא יתנתק לי האינטרנט כי כל לילה האינטרנט אמור להיות פתוח להורדות.. אם יש המלצה על משהו אחר אשמח לקבל..
- 

- 6 תגובות
 - 896 צפיות

- 

- 

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...
- 

- 8 תגובות
 - 855 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?
- 

- 5 תגובות
 - 875 צפיות

- 

- 

חג שמח, בדירה שלי, כבר משנת אוגוסט 2011 היה הראוטר הנ"ל שעבד בצורה מצוינת שנה וחצי (מתוכן שנה ראשונה בADSL 5mb והשאר ב-HOT 12mb) ולפני כמה חודשים טובים התחיל לעשות בעיות שהוא פשוט נתקע. מה זה נתקע? האינטרנט מושבת לכל מה שמחובר, עבור אביזרים שרוצים להתחבר הם לא מוצאים את הרשת וכניסה לעמוד הגדרות ראוטר נותן (192.168.0.1 או הגרסא השניה) webpage unavailable. הפתרון לזה היה כל פעם לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב... ככל שהזמן עבר התקיעה הזאת קראה לעתים יותר קרובות, עד שלפני כמה שבועות לא ניתן היה לעבור יום בודד בלי 4-5 ניתוקים כאלה. החלפתי את הראוטר באחריות וקיבלתי חדש מאותו דגם בדיוק. לפני כמה ימים שוב הוא נתקע ואני תוהה אם זה הולך להתפתח כמו הראוטר הקודם. אציין שוב, בשנה וחצי…
- 

- 14 תגובות
 - 3.5k צפיות

- 

- 

קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?
- 

- 3 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?
- 

- 3 תגובות
 - 585 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 750 צפיות

- 

- 

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
- 

- 1 תגובה
 - 743 צפיות

- 

- 

יש לי נתב שמחובר למחשב וממנו יוצאים עוד 6 חיבורים ל6 מחשבים מן הסתם.... עכשיו... אני צריך עוד חיבורים כדי לחבר עוד מחשבים אז השאלה שלי היא אם אנ יקונה עוד נתב אני יכול לחבר אותו לנתב הקיים ואז לחבר את המחשבים לנתב החדש והרשת תעבוד או שאני צריך נתב אחד כדי שהרשת תפעל? תודה לעוזרים
- 

- 31 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

אני גר במרכז ת"א dand4@walla.co.il
- 

- 0 תגובות
 - 671 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה, אני כרגע נמצא עם ה TP-Link ARCHER VR600 שכל הזמן עושה לי בעיות ואני מחפש להחליף אותו. מחפש משהו איכותי, אמין ושתומך ב vectoring ו- G.INP ועדיפות לאחד שתומך בתקן AC. תודה רבה,
- 

- 6 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

- 

היי אני מחפש לקנות לבית ראוטר חדש ,עם יציאת USB ,שאוכל לחבר אליו דיסק חיצוני ב USB . ברוב הנתבים שנתקלתי עם יציאת USB - מהירות ההעברה של קבצים מ ואל ה USB נמוכה , והם לא מתפקדים בתור NAS אמיתי חשבתי על לקנות את CISCO\LINKSYS E3000 אבל הבנתי שגם בנתב הזה ה USB לא מתפקד ממש בתור NAS ומהירות ההעברה נמוכה. מישהו מכיר נתב שיתן קצב קריאה וכתיבה מהירה לUSB שבנתב \ שיתפקד בתור NAS HOST ? תודה
- 

- 10 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…
- 

- 3 תגובות
 - 613 צפיות

- 

- 

האם אתר X יכול לדווח על שאיבת מידע, מהשרת המארח, בשעה Y, על פי IP ? או שיש צורך בצו בית משפט, המורה לספק האינטרנט לדווח ?
- 

- 0 תגובות
 - 852 צפיות

-