רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני לא בור במחשבים אבל ברשת אלחוטית מעולם לא עסקתי. אחי קנה לבן שלו מחשב ועכשיו יש שני מחשבים בבית. הוא רוצה לחבר אותם לאינטרנט וכמובן שחשבתי על רשת אלחטותית. כי הוא הלך ובירר לגבי עוד נקודה ועוד חיבור והמחירים מטורפים. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתחבר תחת הוט? האם אני מחבר את המודם שלהם לראוטר? כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר וכרטיס טוב מהאתר של KSP? ראוטר-300-400 כרטיס 100-200 תודה
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר כמה חודשים (לא יודע איך סבלתי את זה עד עכשיו) ניתוקים ממש אבל ממש מעצבנים של האינטרנט של ADSL בבזק בינלאומי יש לי מודם ECI בUSB וכשאני מתחבר לאינטרנט בהתחלה הכל טוב ויפה... חולף זמן מה והופ מתחילים הניתוקים.... פשוט המחשב נותן לי הודעה שהמודם לא מחובר למחשב... אני מסתכל על המודם והנורית של ה POWER דולקת וגם הנורית של ה SYNC (היא לא מהבהבת) ואז גם נעלם לי החץ הירוק שמתיר לי את ההתחברות.. וכל פעם אני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יסתדר... זה קורה כל כמה שעות ואני לא מסוגל להוריד כלום!!! בבקשה צריך עזרה מהר ודחוף!!!! תודה לכל העוזרים.... אני כבר לא יודע מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אין לי כרגע פרטים עליו, אבל זה משהו סטנדרטי שמקבלים אצל 012 כשמתחברים באלחוטי. הכתובת שלו אם אני זוכר זה 192.168.0.1 ב DEFAULT, אבל הוא מבקש סיסמה, ורשום שם DEFAULT: ADMIN/1234 אך כמובן שניסיתי וזה לא נותן לי להתחבר... מישהו יודע אולי מה הסיסמה של זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שתי מערכות הפעלה WIN XP PRO בשתי מחיצות שונות כאשר הבחירה איזו מערכת להפעיל היא בזמן ה - BOOT. בכל מערכת הפעלה הגדרות התקשורת הן שונות (ספקים שונים) האם אני יכול לחבר שני כרטיסי רשת למחשב, כאשר כל אחד מיועד למערכת הפעלה שונה? (בכל מערכת הפעלה יתבצע קינפוג רק לכרטיס אחד והשני לא יקונפג) אם אני לא אגדיר את אחד הכרטיסים במערכת הפעלה אחת, האם הוא לא "יציק" כל הזמן שיש לו חומרה חדשה שלא הותקן עבורה DRIVER? תודה יואב
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TNN 600EW ואני לא יודע כיצד ואיזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל האימיול. (עם האתר באנגלית לא הסתדרתי)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
התלבטתי הרבה בקשר לראוטרים וגם לחברות, אבל לא מצאתי משהו נורמלי. בדקתי ראוטרים מחברות כמו Edimax D-Link Linksys ואו שאחד מתחמם יותר מדי או השני מתנתק כל רגע או שהוא יקר מדי וזה נמשך. אין ראוטר נורמלי ??????? אני זקוק לראוטר חוטי, שתומך בP2P PPTP Firewall בהכול.. תקציב של 300-350 ש"ח, מאחת החברות הנ"ל. וגם, יש לי שאלות: 1. DHCP זה משהו שבנוי בראוטר שכל פעם שמתנתקים הוא משנה את הIP המלא? (XXX.XXX.XXX.XXX) 2. האם Firewall גם חוסם את כל הגישות למחשב השני (בעל הראוטר) וגם מגן על המחשב מווירוסים? 3. האם הראוטר מתחבר איכשהו למחשב הראשון (בעל האנטרנט)? תודה
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר של 3Com מדגם Office Connect, שמתחבר למודם כבלים, יש עוד מחשב שמתחבר אליו בצורה חוטית ועוד מחשב שמתחבר באלחוטי. אני מחובר אל הראוטר בצורה חוטית, ע"י כבל שאני הכנתי, זה כבל Cat 5e FTP בוארך של 30 מטר ולא נראה לי שאמורה להיות בעיה עם זה. עכשיו הבעיה היא כזאת: מידי פעם אני מקבל את הבועה הצהובה של הווינדוס שהכרטיס רשת "מנותק" לשניה או שתיים ואז זה חוזר חזרה. שזה ממש מוזר, וזה גרם לי לעשות בדיקות אמינות לתקשורת: הרצתי Ping -t לראוטר וראיתי שאחת לכמה זמן ישנם Packetים אבודים, כלומר Request Timed out. בוא נאמר שמתוך 300 פקטים שנשלחים, 5 לא מגיעים. אבל זה לא קורה תמיד. זה קורה בצורה די רנדומלית כי גם קרו מקרים שפתאום היו 2 מצוך 3 פקטים שלא הגיעו. חוץ מזה אנ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום חברים, פתחתי SHARE על המחשב שלי, וכשאני בודק את ה-SHARE מהמחשב שלי אני מצליח להגיע אליו וכשאני הולך למחשב ליד הוא מבקש ממני USER&PASSWORD והרי אני אמור לראות את הדברים הבסיסיים כמו זה (תסתכלו בתמונה) ואני לא מצליח לראות אפילו את הדברים הבסיסיים, אני ישר מקבל חלון של USER&PASSWORD מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד על מערכת HTPCשאני מעוניין לשים בסלון....: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=177749.0 עכשיו הבעייה היא, איך אני מעביר אליה נתונים מהמחשב בחדר (שתקרא סרטים/מוסיקה מהארד דיסק של המחשב שנמצא בחדר שלי), דבר נוסף שמסבך את העניין הוא שנמצאת אצלי בבית רשת ביתית חוטית עם כבלים והכל בכל הבית, להפוך אותה לאלחוטית זה בלתי אפשרי בשבילי! עכשיו אני מחפש דרך כלשהי, או שאפשרי לחבר סוג של מקלט אלחוטי לראוטר הרגיל הקיים ואז לשים כרטיס אלחוטי בסלון (אם בכלל קיים דבר כזה), תעזרו, אני די נואש!!!! כל פיתרון טוב ואפשרי אני אשמח!!! תודה גדולה לעוזרים מראש מצטער על הדאבל פוסט, פשוט היה לי באג בדפדפן ולא שמתי לב שההודעה השנייה נשלחה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני צריך לקשר בין שני מחשבים דיי רחוקים, נאמר לי שהכבל הארוך ביותר הוא 50 מ' ואני בכלל זוכר שניתן לקנות ברוב המקומות רק עד 30 מטר. מה המרחק המקסימלי שהכבל נשאר יעיל, וכיצד ניתן לגשר על מרחק של בערך 100 מטר? האם להוסיף SWITCH באמצע שיקשר בין שני כבלים ארוכים יספיק? תודה על העזרה.
-
- 23 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-