עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לפני חודשים בערך קנינו רשת לבית דרך אינטרנט זהב ומאז פעם ב-20 שניות +- האינטרנט עוזר למשך 1.5 שניום או 2 שניות משהו כזה וזה ממש מעצבן!! סתם דוגמאות: *בזמן משחק רש כל כמה זמן המשחק נתקע ל-2 שניות וזה ממש ממש מעצבן *בזמן שאני מדבר בטים ספיק כל 20 שניות כל הקולות מושתקים ל-2 שניות *בזמן הורדה פעם ב-20 שניות ההורדה קופאת ל- 2 שניות... מה לעשות?? קצת נתונים: *יש רשת אלחוטית *מהירות אינטרנט 1.5 מגה ו-16 העלאה *הבעיה היא במחשב שלי בלבד תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ראיתי אצל מישהו ולא הבנתי איך זה הגיוני שזה פועל ..... עד שאני ישאל אותו אני בינתיים ישאל גם כאן אז ככה בבית יש תשתית אחת משלמים ל HOT 59 שקל ל מהירות של 1.5 ו לספק אינטרנט 35 שקל אח שלו בא אליו עם המודם מהבית שלו ופשוט הכניס לקיר בבית לשקע DATA גם , וזה פשוט עבד . שניהם גלשו עם שני ספקיות אינטרנט שונות ...הוא ברק והוא 012 .. ותשתית אחת מאותו הבית . איך זה ייתכן ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. ליפני כשבוע השיתוף קבצים הפסיק לעבוד לי על אחד המחשבים ועכשיו אני שם לב שב- my computer-manage-services חסר את ה SERVER יש הכל חוץ ממנו אני חושב מה לעשות? ד"א ההודעה שאני מקבל היא: the server service is not started.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  4. השאלה בכותרת... אני מתחיל לחשוד שכל 4 ימים בערך צריך להתנתק מהם ולהתחבר מחדש....

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by galCool,

שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אהלן, יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon. כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by ex_,

היי עשיתי חיפוש ההודעה הכי קרובה בקשר לכרטיס רשת היתה מ 2003 :-\ אין לי מושג בזה אז שאלה קטנה אני רוצה להתקין רשת בין הראשי(זה) למשופץ, במשופץ יש כרטיס "און בורד" בראשי גם אבל הוא בשימוש מודם אז צריך כרטיס רשת מתאים, זה משנה הסוג נתונים וכו' או שלקנות את מה שזמין וזהו? תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. האם אפשר באיזושהי דרך אפשר לדעת מהו שם מחשב מסויים לפי ה- IP שלו?

• 5 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. טוב חברס, אני לא מבין בגרוש בעניין לכן אני צריך את עזרתכם יש לי שני מחשבים אחד ישן אחד חדש. אני רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית, המחשבים דיי רחוקים אחד מהשני. עכשיו, התקשרתי לנטוויז'ן, אמרו לי נתב של אדי מקס ב565 ש"ח, וכרטיס רשת אלחוטי ב180. אין לי מושג מה העלויות של הדברים האלו, אבל לפי מה שאני מכיר את נטוויז'ן הם לא הכי זולים. אז בקיצור. איזה נתב ואיזה כרטיס רשת מומלצים בתקציב הזה. תודה !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by shlomibandit,

זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by insane-o,

שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ohmega,

ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות בנתב אלחוטי שיש בו 4 פורטים לחוטי כאשר בינתיים משתמשים רק בחוטי ולא באלחוטי האם אפשר לעשות ביטול לשידור אלחוטי כל עוד עובדים בחוטי

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  21. מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  23. היי , אני מנוי ב 012 כבר חודשיים (עברתי מאקטקום , אחרי שהיה לי בעיות של Packet Loss שהם לא הצליחו \ הסכימו לתקן) על מסלול של 5 מגה ב ADSL. האינטרנט עבד מצויין עד לפני שבוע שבועיים , אבל בזמן האחרון הוא דיי איטי ועכשיו אפילו שאני עושה בדיקת הורדה הוא לא מגיע למהירות המקס' (625)..הוא מגיע לגג 600.... אני משתמש גם בראוטר wrt54g V3 עם firmware מעודכן , ומשום מה שאני מחובר דרך הראוטר המהירות המקס' יורדת עוד יותר (500)..חשוב לציין שהכל עבד בסדר עד לפני שבועיים. המודם שלי זה speedtouch home שהפכתי אותו ל PPPoE כבר מלפני 3 שנים... (הוא עובד בסדר מאז..) מה יכולה להיות הבעייה ? (עשיתי בדיקת PacketLoss ואין שום בעייה... ניסיתי להתחבר דרך החייגן של בזק כדי לבדוק סתם ספק אחר ולבדוק…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ohmega,

שלום ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית. המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר. רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד. האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים